• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • portalkraner

Resultater for

Portalkraner - Import eksport

 1. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For at kunne imødekomme vores kunders ønsker om produkter på højeste kvalitetsniveau har vi hos HBC altid sat en ære i at samle udvikling, konstruktion og produktion under eget tag. Og det er vi så stolte af, at vi skilter med det: Førsteklasses kvalitet "made by HBC". Vores medarbejderes knowhow er vores vigtigste kapital. Vi understøtter det med videreuddannelsesprogrammer for vores medarbejdere og virksomhedsuddannelse af unge mennesker. Vi har hvert år omkring 40 lærlinge og studerende hos os, hvilket er med til at skabe den unikke HBC-kvalitet. Vi investerer konsekvent i udvikling af egne produkter. Ved hjælp af gode ideer og fremadpegende teknologier har vi i årtier været med til at sætte standarderne i vores branche. Udviklingsarbejdet har altid være rettet mod behovene hos vores kunder, således at vi ud over innovative produkter også har kunnet levere afgørende konkurrencefordele. Hvad enten fokus er på sikkerhed, komfort eller økonomi: Med HBC er du altid et skridt foran markedet!

 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ABUS er en af de førende producenter af halkraner i Europa. Familievirksomheden tilbyder skræddersyede læsninger på grundlag af standardiserede komponenter og krankonfigurationer. Porteføljen omfatter hele værdiskabelsesprocessen. Rundt om Gummersbach, hvor virksomhedens hovedsæde er placeret, udvikles og produceres der i en række afdelinger. ABUS halkranssystemer afdækker hele lastbehovet fra 80 kg til 120 tons og kan tilpasses til de mest forskellige halgeometrier og systemkrav.

 3. J.D. NEUHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  På fabrikken i Witten producerer J.D. Neuhaus GmbH & Co. KG, som har over 200 medarbejdere i hele koncernen, pneumatisk og hydraulisk løftegrej og kransystemer. Som følge af denne globalt enestående specialisering sætter J.D. Neuhaus ikke kun den gældende kvalitetsstandard inden for dette område, men er også førende på verdensmarkedet med kunder fra mere en 90 lande. Produkterne er i særlig grad kendetegnet ved, at de er eksplosionssikrede under selv de mest ekstreme anvendelsesbetingelser. Permanent og driftssikker transport af last på op til 115 tons. Eksempelvis inden for olie- og gasproduktion ved arktiske temperaturer på ned til -45° C, under vand ved skibsreparationer, inden for minedrift, i den kemiske Industri, inden for konstruktion af tungt materiel samt inden for mange logistikområder. Vi producerer udelukkende på fabrikken i Witten. Det brede produktsortiment afrundes af tjenesteydelser som f.eks.montage, inspektion, vedligeholdelse og hovedeftersyn af systemerne samt kurser til kunderne.

 4. ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Rügland, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALMECCANICA SPAGGIARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, Portalkraner, portalkraner, kraner til godshåndtering, Lagerudstyr og systemer, hejsespil til godshåndtering, Portalkraner, rullebroer til godshåndtering, og automatforretninger brancherne. Den er baseret i Fontevivo, Italien.

 2. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VALDAMBRINI TRASPORTI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den opererer også inden for Varetransport, γερανοι, tårnkran til byggesektoren, og Varetransport brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 3. MITARI HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MITARI HEBETECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den opererer også inden for vippearme, elevatorer, Lastløftemagneter, stålkabler, Sjækler, tromler, og sugekopper til pladeløftning brancherne. Den er baseret i Kleve, Tyskland.

 4. CORCAN S. L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORCAN S. L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Vedligeholdelse af kraner, Reparation af kraner, Portalkraner, Enskinnet kran, Hængekran, Bjælkekraner, og Værkstedskraner brancherne. Den er baseret i Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spanien.

 5. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mobilkraner branchen. Den opererer også inden for Industrikraner, Proceskraner, Universalkraner, krananlæg, Loftskraner, Wiretræk, Hejseværk, kædegodselevatorer, og Drevteknik brancherne. Den er baseret i Wetter, Tyskland.

 1. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Tyrkiet

  SEKIZLI MAKINA blev etableret i Konya i 1987. SEKIZLI MAKINA producerer forskellige former for hejsemaskiner og kraner på 16.000 m2 åben mark med erfarne medarbejdere. Vores mission er kundetilfredshed gennem produktion af kvalificerede, økonomiske og pålidelige maskiner.

 2. FYNS KRAN UDSTYR A/S

  Danmark

  På udkig efter løftegrej, stålwire, tovværk, kraner eller materialehåndtering samt service / kontrol heraf? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er over 90 ansatte og vi har afdelinger i Odense, København, Aalborg og Esbjerg - derfor er vi landsdækkende. Vi har et bredt produktsortiment, hvilket betyder at vi kan tilbyde totalløsninger af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

 1. MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Taljer og spil branchen. Den opererer også inden for portalkraner, kraner med dobbelt brodrager, γερανοι, og Elektriske kædetaljer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. KM KUMSAN CRANES SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden KM KUMSAN CRANES SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for portalkraner, hejsespil, rullebro, og rullebroer til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrig

  Virksomheden HUCHEZ TREUILS SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Taljer og spil branchen. Den opererer også inden for Hejsekonsoller - kraner, Portalkraner, Hejsekonsoller - kraner, og Portalkraner brancherne. Den er baseret i Ferrieres, Frankrig.

 4. GLETTENBERG HEBEZEUG-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLETTENBERG HEBEZEUG-SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 5. AUSTRIAN CRANESYSTEMS GMBH

  Østrig

  Virksomheden AUSTRIAN CRANESYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Steyregg, Østrig.

 6. A.P. PFAFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden A.P. PFAFF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 7. LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Taljer og spil branchen. Den opererer også inden for portalkraner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den opererer også inden for Mobilkraner brancherne. Den er baseret i Friedrichshafen, Tyskland.

 1. ALTMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALTMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Albaching, Tyskland.

 2. FREUDENTHALER INDUSTRIEKRANSERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FREUDENTHALER INDUSTRIEKRANSERVICE GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Ehingen (donau), Tyskland.

 3. MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Mayen, Tyskland.

 4. DINAMIK VINÇ LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden DINAMIK VINÇ LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den opererer også inden for Brokraner, madbeholder, Brokraner, og Elektriske krantrucks brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Heilbronn, Tyskland.

 6. BRUNO GLETTENBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRUNO GLETTENBERG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 7. CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS

  Tyrkiet

  Virksomheden CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRAFOTEC PANNIER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Portalkraner, Portalkraner, Konstruktion af erhvervsbygninger, Portalkraner, Portalkraner, Konstruktion af erhvervsbygninger, og konstruktion af maskiner brancherne. Den er baseret i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

 9. ABUS GRUAS S.L.

  Spanien

  Virksomheden ABUS GRUAS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Taljer og spil branchen. Den opererer også inden for portalkraner brancherne. Den er baseret i Centelles ( Barcelona ), Spanien.

 10. BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Portalkraner branchen. Den er baseret i Siegburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis