• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • porfyr

Resultater for

Porfyr - Import eksport

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for sten til belægninger, byplanlægning, og natursten brancherne. Den er baseret i Caltanissetta, Italien.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Marmor, Forstadsarmaturer og installationer, forarbejdning lavasten, formgivning af marmor og granit, Marmor, og Forstadsarmaturer og installationer brancherne. Den er baseret i Belpasso, Italien.

 3. PORFIDI SRLS

  Italien

  Virksomheden PORFIDI SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Trommelsten, og terninger i porfyr brancherne. Den er baseret i Fornace, Italien.

 4. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PORFIDI ROBERTO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for terninger i porfyr, fliser i porfyr, gulve i porfyr, og rød porfyr brancherne. Den er baseret i Albiano, Italien.

 5. STONE EXPERT SRL

  Italien

  Virksomheden STONE EXPERT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Harpikse branchen. Den opererer også inden for Byggelime, Porfyr, Byggelime, terninger i porfyr, og Porfyr brancherne. Den er baseret i Civezzano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Italien

  Virksomheden FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for udvinding af porfyr brancherne. Den er baseret i Albiano, Italien.

 2. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Italien

  Virksomheden DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, er en Distributør, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for træ til forbrænding brancherne. Den er baseret i CAFASSE, Italien.

 3. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Italien

  Virksomheden RADIOLI PAVIMENTI SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for sten til udvendig flisebelægning, brosten, og gulve i porfyr brancherne. Den er baseret i Bottanuco, Italien.

 4. ARCHSTONE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ARCHSTONE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for natursten brancherne. Den er baseret i Noale, Italien.

 5. MARBLES MARMAREOS SRL

  Italien

  Virksomheden MARBLES MARMAREOS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Granit, Skæremaskiner til marmor, porfyr, objekter i marmor, Granit, og Skæremaskiner til marmor brancherne. Den er baseret i Arco, Italien.

 1. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Østrig

  Virksomheden PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for natursten brancherne. Den er baseret i Rohrbach, Østrig.

 2. DE KASSEIGROEVE

  Belgien

  Virksomheden DE KASSEIGROEVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygningsmaterialer branchen. Den opererer også inden for sten til byggeri, porfyr, og basalt brancherne. Den er baseret i Beverlo, Belgien.

 1. EDIL PROGRESS

  Italien

  Virksomheden EDIL PROGRESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, sinter, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Cividate Al Piano, Italien.

 2. GEOPIETRA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEOPIETRA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, betonblokke, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Gavardo, Italien.

 3. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Italien

  Virksomheden ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Vejrbeskyttelse - entreprenører, Dræn og afløbsarbejder, Vejrbeskyttelse - entreprenører, og Dræn og afløbsarbejder brancherne. Den er baseret i Merano, Italien.

 4. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italien

  Virksomheden GRAZI ARDESIE S.N.C., der opererer inden for Skifer branchen. Den opererer også inden for Porfyr, Skifer, tag-, Porfyr, og Skifer, tag- brancherne. Den er baseret i San Colombano Certenoli, Italien.

 5. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italien

  Virksomheden EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner til marmor branchen. Den opererer også inden for Porfyr, Marmorarbejde - maskiner, Porfyr, og Marmorarbejde - maskiner brancherne. Den er baseret i Pedara, Italien.

 6. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Italien

  Virksomheden BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Brossasco, Italien.

 7. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Porfyr, Marmor, Porfyr, og Marmor brancherne. Den er baseret i Centola, Italien.

 8. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Pozzuoli, Italien.

 1. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA RUSTICA PIETRE S.R.L., der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Capriolo, Italien.

 2. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Italien

  Virksomheden EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Verghereto, Italien.

 3. PIETRE E SASSI

  Italien

  Virksomheden PIETRE E SASSI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for porfyr til gulve brancherne. Den er baseret i Cusano, Italien.

 4. SILPA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SILPA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gulve, industrielle branchen. Den opererer også inden for Porfyr, Gulve, computerrum, Porfyr, og Gulve, computerrum brancherne. Den er baseret i Albiano, Italien.

 5. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Italien

  Virksomheden PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for formning porfyr, og byplanlægning brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 6. COLOMBINI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden COLOMBINI S.P.A., der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Porfyr, Marmor, Porfyr, og Marmor brancherne. Den er baseret i Pergine Valsugana, Italien.

 7. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Italien

  Virksomheden COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for mosaikgulv brancherne. Den er baseret i Marino Di Roma, Italien.

 8. A.L.P.E. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.L.P.E. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner til marmor branchen. Den opererer også inden for Granit, Porfyr, Granit, og Porfyr brancherne. Den er baseret i Bagnolo Piemonte, Italien.

 9. GV PORFIDO

  Italien

  Virksomheden GV PORFIDO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for terninger i porfyr brancherne. Den er baseret i Albiano, Italien.

 10. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Italien

  Virksomheden DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., er en Underleverandør, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Sten, tag-, sinter, og Sten, tag- brancherne. Den er baseret i Palosco, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis