• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr

Resultater for

Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvalget af maskiner omfatter bl.a: Ringkerneviklingsmaskiner og -automater; statorviklingsmaskiner og -automater; kombinerede tråd- og båndviklingsanlæg; bandagemaskiner og -automater; trådbremser; fjedermaskiner; bandagemaskiner til generatorstempler; båndvarmelegemer og spiralviklingsmaskiner; viklingsmaskiner; lejeviklings- og ringvinklingsmaskiner. Virksomhedens serviceprofil omfatter ligeledes: Bearbejdning af brugte viklingsmaskiner og -anlæg til nyeste standarder inden for teknik og styring. Mekaniske bearbejdning af alle almindelige materialer i maskinkonstruktion. Mekanisk og elektromekaniske komponentmontering. SPS-programmering. Virksomheden tilbyder sine kunder omfattende rådgivning og hjælp til løsning af viklingsopgaver.. Siden åbningen af CWIEME i Berlin for over 20 år siden er F.U.R. til stede og fremviser hvert år de nyeste maskiner til et nationalt og internationalt publikum.

 2. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en kraftfuld og pålidelig udviklingspartner inden for elmotorproducenten og den særdeles automatiserede produktionsproces. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH står for viden inden for planlægning, design, fremstilling og montering af maskiner og værktøjer til produktion af statorer. Vores kunder sætter bl.a. pris på det høje niveau af konsulentekspertise til vanskelige problemer, og opgaver inden for optimering af komplette produkt- og produktionslinjer. Gennem tæt samarbejde, ekspertise og innovationskendskab skabes der optimale skræddersyede løsninger inden for indpaknings- og indtrækningsteknologi, statorformning og bandagering, maskiner og komplet værktøj til alle produktionsområder.

 3. OMS VERPACKUNGSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OMS VERPACKUNGSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner til folie, filmmaskine palle, og maskiner til metalemballage brancherne. Den er baseret i Gevelsberg, Tyskland.

 4. ERKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERKA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wilhelmshaven, Tyskland.

 5. AMSA VERPACKUNG GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMSA VERPACKUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Altach, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STRAPEX AUSTRIA GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden STRAPEX AUSTRIA GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Krems An Der Donau, Østrig.

 2. HERAC GMBH VERPACKUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden HERAC GMBH VERPACKUNGSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Senden, Tyskland.

 3. EUGEN SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EUGEN SCHMIDT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i St. Ingbert, Tyskland.

 4. CYKLOP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CYKLOP GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. USLUPAK PAKETLEME SAN. & TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden USLUPAK PAKETLEME SAN. & TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. VANTA EXPERT DE SOLUTION D'EMBALLAGE INTELLIGENT

  Kina

  Virksomheden VANTA EXPERT DE SOLUTION D'EMBALLAGE INTELLIGENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Emballage i karton, tråd til emballering, automatisk pakkelinje, og pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Guangzhou, Kina.

 2. JENS MÜLLER KUNSTSTOFFVERPACKUNG

  Tyskland

  Virksomheden JENS MÜLLER KUNSTSTOFFVERPACKUNG, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. OMS INTERNATIONAL PACKAGING SOLUTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OMS INTERNATIONAL PACKAGING SOLUTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Karlsdorf-Neuthard, Tyskland.

 2. PAKMAK AMBALAJ LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PAKMAK AMBALAJ LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for automatiske båndstrammere, automatisk banderoleringsmaskine, og viklemaskiner til æsker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. SKYPACK MASZYNY PAKUJĄCE

  Polen

  Virksomheden SKYPACK MASZYNY PAKUJĄCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kielce, Polen.

 4. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG ING. JOSEF RIEGLER

  Østrig

  Virksomheden VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG ING. JOSEF RIEGLER, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA

  Polen

  Virksomheden SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA, er en Multi-Category, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Karton til emballeringsindustrien, Emballage - virksomheder, Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Karton til emballeringsindustrien, Emballage - virksomheder, og dåse, fylde på brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 6. PL MACHINING TECHNOLOGY

  Frankrig

  Virksomheden PL MACHINING TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for stålholdere brancherne. Den er baseret i Neuilly Plaisance, Frankrig.

 7. UGPACK

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden UGPACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Taichung, Taiwan R.O.C..

 8. DMS CONVERTING

  Tyrkiet

  Virksomheden DMS CONVERTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for poser i ruller brancherne. Den er baseret i Bolu, Tyrkiet.

 1. PENTA SERVIS

  Tjekkiet

  Virksomheden PENTA SERVIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Kartonagemaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Kartonagemaskiner, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Holice, Tjekkiet.

 2. DOMINO PRINTING MÉXICO

  Mexico

  Virksomheden DOMINO PRINTING MÉXICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kodningsapparat, og tilbehør til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Industrial Naucalpan, Mexico.

 3. SUGAPACK - EMPACOTAMENTO AÇUCARES, LDA.

  Portugal

  Virksomheden SUGAPACK - EMPACOTAMENTO AÇUCARES, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, Sukker, Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, og Sukker brancherne. Den er baseret i Alenquer, Portugal.

 4. SCANPACK SP.J.

  Polen

  Virksomheden SCANPACK SP.J., er en Distributør, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for båndstrammer, tøndebånd, pakkemaskiner, og varmekrympende ovn brancherne. Den er baseret i Ostrzeszów, Polen.

 5. ITW MIMA PACKAGING SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ITW MIMA PACKAGING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indpakningsmaskiner til strækbar film til emballering brancherne. Den er baseret i Peterborough, Det Forenede Kongerige.

 6. SHRINKIT LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SHRINKIT LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Newton Saint Faith, Norwich, Det Forenede Kongerige.

 7. SK DIRECT UK LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SK DIRECT UK LTD., der opererer inden for Lime, klæbende og applikatorer branchen. Den opererer også inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr, bånd, og Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cannock, Det Forenede Kongerige.

 8. QINGDAO WANFENGYUAN PIPING SYSTEM CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden QINGDAO WANFENGYUAN PIPING SYSTEM CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for polstring, og vandtætte forbindelser brancherne. Den er baseret i Jiaonan, Qingdao City, Shandong Province, Kina.

 9. EXTRA COMPANY

  Syrien

  Virksomheden EXTRA COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Damascus, Syrien.

 10. ANHUI CHINATHERMALFILM PLASTIC INDUSTRY CO., LTD.

  Australien

  Virksomheden ANHUI CHINATHERMALFILM PLASTIC INDUSTRY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plombering og sammenbinding - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hefei, Australien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis