• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • platin

Resultater for

Platin - Import eksport

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWG i Heimsheim i hjertet af Baden-Württemberg er din ISO-certificerede nummer én leverandør, forhandler og partner. Vores portefølje omfatter: Barer, rør, stænger, metaltråd, standarddele (som eksempelvis skruer, møtrikker og gevindstænger), plader, blik og folie i forskellige specialmetaller, reflekterende metal og sjældne jordtyper. Til vores specialsortiment finder du standarddele - som f.eks. skruer, møtrikker og gevindstænger - halvfabrikata af ædelmetal og tegningsdele lavet af molybdæn, tantal, wolfram, titan og deres legeringer (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbejdningsmulighederne af de forskellige materialer i henhold til deres egenskaber er meget forskellige, inklusive: udglødning, koldvalsning, drejning, fræsning, slibning, erodering, svejsning, limning (hærdning), pickling, gevindskæring, boring, lasermærkning og stansning.

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som indehaverledet virksomhed har TRADIUM GmbH i Frankfurt siden 1999 med stor succes arbejdet for kunder fra industri og handel. Vores internationale kunder kommer fra forskellige industrigrene, som benytter sjældne jordarter, teknologimetaller og ædemetaller. Det er f.eks. elektronikindustrien, bilindustrien samt glas- og keramisk industri. Også private investorer køber strategiske metaller som investeringsform. Vi oplagrer store mængder strategiske råstoffer i toldlageret hos vores partner METLOCK. På den måde kan vi imødekomme vores kunders behov med korte leveringstider. Da vi har råstoffer med forskellige specifikationer, er det muligt for os at gå ind på vores kunders forskellige krav. Dette gælder både for de forskellige råstoffers kemiske sammensætning og deres leveringsmåde. Også investorer nyder godt af vores gode kontakter til industrien.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, er en Engrossalg, der opererer inden for Platin branchen. Den er baseret i Wimsheim, Tyskland.

 4. CHINA CIRCUIT TECHNOLOGY (EUROPE) GMBH

  Tyskland

  CCTC Europe blev grundlagt 26.11.1999 som et 100 % datterselskab i den kinesiske CCTC-gruppe i Shantou. Selskabet rådgiver alle europæiske og potentielle kunder. Hertil tæller også omfattende teknologisk rådgivning og detaljeret information om alle printkortteknologier. Virksomhedens mange års erfaring og medarbejdernes alsidige kendskab til brancher som computerbranchen, bilindustrien, industriautomatiseringsbranchen, medicinalbranchen og luftfartsindustrien samt vores freelancemontører er din garanti for vores fleksibilitet. Fra indkøb, over den første forespørgsel, spørgsmål til specifikationer, tilbud, jobafvikling og kvalitetstemaer - hos os har du alt samlet et sted. Printkortet sendes med alle tilhørende originalpapirer og testrapporter etc. med luft- eller søfragt direkte til kunden til det aftalte tidspunkt. Vi foretager ikke yderligere kontroller i Europa før levering, da det ikke er nødvendigt.

 5. FIEREMANS DERAMETAL

  Belgien

  Virksomheden FIEREMANS DERAMETAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for metalprofiler, slanger, kabel, og platiner brancherne. Den er baseret i Asse, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEROLINA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEROLINA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Platin branchen. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 2. SOBEMETAL

  Belgien

  Virksomheden SOBEMETAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Betonringe, slanger, Handel stål, og platiner brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 3. 8853 S.P.A.

  Italien

  Virksomheden 8853 S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Platin, og Platin brancherne. Den er baseret i Pero, Italien.

 4. VERHELST

  Belgien

  Virksomheden VERHELST, er en Multi-Category, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, Materialer til byggesektoren, beton, fliser, og platiner brancherne. Den er baseret i Oudenburg, Belgien.

 5. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden JOHNSON MATTHEY BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater branchen. Den opererer også inden for Platin, autokatalysator, og Platin brancherne. Den er baseret i Diegem, Belgien.

 1. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OPERA COLLECTION S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 2. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TORRESAN GIOIELLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Mussolente, Italien.

 1. KOMETA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KOMETA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Foiano Della Chiana, Italien.

 2. V.B. PREZIOSI ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden V.B. PREZIOSI ( S.N.C. ), der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Civitella In Val Di Chiana, Italien.

 3. PIEROZZI FABRIZIO

  Italien

  Virksomheden PIEROZZI FABRIZIO, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Firenze, Italien.

 4. BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Valenza, Italien.

 5. KARIZIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden KARIZIA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Cassola, Italien.

 6. SAMPA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SAMPA S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Laterina Pergine Valdarno, Italien.

 7. IL DELFINO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IL DELFINO S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 8. MARZIALI PAOLO

  Italien

  Virksomheden MARZIALI PAOLO, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 1. COSMO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COSMO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i San Martino Di Lupari, Italien.

 2. AU79 S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AU79 S.P.A., der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Biella, Italien.

 3. FILK S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FILK S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Mussolente, Italien.

 4. M.I.I. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden M.I.I. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Platin, Ædelmetaller, pulver, Platin, og Ædelmetaller, pulver brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 5. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Italien

  Virksomheden POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S., der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 6. PLATIN SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PLATIN SP. Z O.O., der opererer inden for Sats, fotosats og fotogravure branchen. Den opererer også inden for Serigrafi, Trykning, Reprografi, Serigrafi, Trykning, og Reprografi brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 7. TRE D S.P.A.

  Italien

  Virksomheden TRE D S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 8. BERTANI & C. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BERTANI & C. S.P.A., der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Reggio Nell'emilia, Italien.

 9. PATTIGLO' DI SERENI PATRIZIA

  Italien

  Virksomheden PATTIGLO' DI SERENI PATRIZIA, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Capolona, Italien.

 10. JONATHAN ORO LAVORAZIONE METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden JONATHAN ORO LAVORAZIONE METALLI PREZIOSI S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld, Platin, Guld, og Platin brancherne. Den er baseret i Monte San Savino, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis