• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • platin

Resultater for

Platin - Import eksport

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  EWG i Heimsheim i hjertet af Baden-Württemberg er din ISO-certificerede nummer én leverandør, forhandler og partner. Vores portefølje omfatter: Barer, rør, stænger, metaltråd, standarddele (som eksempelvis skruer, møtrikker og gevindstænger), plader, blik og folie i forskellige specialmetaller, reflekterende metal og sjældne jordtyper. Til vores specialsortiment finder du standarddele - som f.eks. skruer, møtrikker og gevindstænger - halvfabrikata af ædelmetal og tegningsdele lavet af molybdæn, tantal, wolfram, titan og deres legeringer (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbejdningsmulighederne af de forskellige materialer i henhold til deres egenskaber er meget forskellige, inklusive: udglødning, koldvalsning, drejning, fræsning, slibning, erodering, svejsning, limning (hærdning), pickling, gevindskæring, boring, lasermærkning og stansning.

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Som indehaverledet virksomhed har TRADIUM GmbH i Frankfurt siden 1999 med stor succes arbejdet for kunder fra industri og handel. Vores internationale kunder kommer fra forskellige industrigrene, som benytter sjældne jordarter, teknologimetaller og ædemetaller. Det er f.eks. elektronikindustrien, bilindustrien samt glas- og keramisk industri. Også private investorer køber strategiske metaller som investeringsform. Vi oplagrer store mængder strategiske råstoffer i toldlageret hos vores partner METLOCK. På den måde kan vi imødekomme vores kunders behov med korte leveringstider. Da vi har råstoffer med forskellige specifikationer, er det muligt for os at gå ind på vores kunders forskellige krav. Dette gælder både for de forskellige råstoffers kemiske sammensætning og deres leveringsmåde. Også investorer nyder godt af vores gode kontakter til industrien.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Tyskland

 4. CHINA CIRCUIT TECHNOLOGY (EUROPE) GMBH

  Tyskland

  CCTC Europe blev grundlagt 26.11.1999 som et 100 % datterselskab i den kinesiske CCTC-gruppe i Shantou. Selskabet rådgiver alle europæiske og potentielle kunder. Hertil tæller også omfattende teknologisk rådgivning og detaljeret information om alle printkortteknologier. Virksomhedens mange års erfaring og medarbejdernes alsidige kendskab til brancher som computerbranchen, bilindustrien, industriautomatiseringsbranchen, medicinalbranchen og luftfartsindustrien samt vores freelancemontører er din garanti for vores fleksibilitet. Fra indkøb, over den første forespørgsel, spørgsmål til specifikationer, tilbud, jobafvikling og kvalitetstemaer - hos os har du alt samlet et sted. Printkortet sendes med alle tilhørende originalpapirer og testrapporter etc. med luft- eller søfragt direkte til kunden til det aftalte tidspunkt. Vi foretager ikke yderligere kontroller i Europa før levering, da det ikke er nødvendigt.

 5. STELLMET S.C.

  Polen

  Vi har en stærk position på handelsmarkedet for metalskrot og sjældne metaller. Vi samarbejder med virksomheder i hele Europa. Vi er interesseret i at købe sintret carbid-skrot, HSS-stål, tin, molybdæn, jernlegeringer, høj kvalitets kulstofstål, sølv- og platinskrot og skrot af alle metaller med indhold af W, Ni, Mo, Co, Nb, Pt, Sn, Ag. Takket være vores omfattende netværk af kontakter kan vi tilbyde de bedste priser og pålidelig vurdering af materialet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FIEREMANS DERAMETAL

  Belgien

 2. 8853 S.P.A.

  Italien

 3. BEROLINA GMBH

  Tyskland

 4. VERHELST

  Belgien

 5. SOBEMETAL

  Belgien

 1. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Belgien

 2. AU79 S.P.A.

  Italien

 1. LA BELLA S.R.L.

  Italien

 2. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Italien

 3. MARZIALI PAOLO

  Italien

 4. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Italien

 5. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Italien

 6. TECNOTUBI S.R.L.

  Italien

 7. PIEROZZI FABRIZIO

  Italien

 8. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Italien

 1. COSMO S.R.L.

  Italien

 2. KARIZIA S.P.A.

  Italien

 3. TRE D S.P.A.

  Italien

 4. TUUM S.R.L.

  Italien

 5. A. M. PREZIOSI DI ALFIERI MARCO

  Italien

 6. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Italien

 7. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Italien

 8. GOLDETRURIA

  Italien

 9. VOLPI DANILO S.R.L.

  Italien

 10. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Italien