• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • platformselevatorer

Resultater for

Platformselevatorer - Import eksport

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 2. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Omfattende sortiment af løftesystemer i høj kvalitet sammen med høj kundeservice gør LAWECO til en førende virksomhed i Europa. Udvikling og fremstilling af anlægsløfteborde til forskellige brancher og realisering af individuelle specialkonstruktioner for kunder er noget af det, som LAWECO kan tilbyde. LAWECO tilbyder anlægsløfteborde, fladlift-løfteborde, spindel-løfteborde, løfteborde med fremføringskæde, løfteborde med rem og læsseborde til alle udfordringer samt CARGO MASTER, traditionsmærket inden for flyekspedition. Vores produkter: Lifte, løfteborde, sakseborde, remløfteborde, løfteborde med fremføringskæde

 3. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kvalitetsservicefirmaet. Omfattende og kundeorienterede ydelser. Kvalitetssikring. Kontrol + måling. Sorteringsarbejde visuelt eller med teknoskop, endoskop etc. Fejlkontrol. Dokumentation. Kontrolrapport. Oplagring. Plukning. Ekspedition. 8000 kvadratmeter moderne lagerarealer. 2500 kvadratmeter befæstet gårdsplads. 3000 sværgods-højreollagerpladser. Lagersoftware. Varestyringssoftware. Emballering af enkeltdele. Serier. Moduler. Trækasser. Specialemballager. Plast blister. Folie. Bearbejdning komponentfremstilling (drejning, fræsning etc.). Anlægsbyggeri. For- / slutmontage. Modulmontage. Afmontering. Efterarbejde. Konfektionering. Vores kompetence: Førsteklasses og up to date. Hardware. Hightech testudstyr. CNC bearbejdningsmaskiner. Måleudstyr. Blister og foliepakningsautomater. Omfattende software. Moderne lager og montagehaller. Infrastruktur. Direkte BAB. Forbindelse til A 8 og A 6. Central beliggenhed i Europa. Kvalificerede fagfolk på alle områder. Permanent videreuddannelse.

 4. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

 5. BORGHI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktssortimentet omfatter: snegle-, kæde-, bånd- og palletransportører; kopelevatorer; filtre; roterende distributører; rensemaskiner; skodder og specialudstyr til produktgenvinding, -udledning og -udvinding med en produktivitet på mellem 10 og 300 t/t. Design og konstruktion af komplette agroindustrielle anlæg til kornopbevaring, siloanlæg, møller, risforarbejdningsvirksomheder, foderstoffabrikker og havneanlæg. Producerer også industrielle elevatorer med stor kapacitet, op til 1.000 t/t,

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejtransport - logistikservicer branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, varetransport, transport, Platformselevatorer, og udlejning af køretøjer brancherne. Den er baseret i Ragusa, Italien.

 2. LEADER PIATTAFORME AEREE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEADER PIATTAFORME AEREE, er en Detailsalg, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for Bagsmækelevator, arbejdsplatforme, sikkerhedstrapper, Bagsmækelevator, lastbil med kran, udlejning af truckmonterede kraner, udlejning af gaffeltrucks og transportører, løfteplatform, og løfteudstyr til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Reggio Nell'emilia, Italien.

 3. PICCOLI AUTOGRU

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PICCOLI AUTOGRU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Truckmonterede kraner branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, kranvogne til godshåndtering, lastbiler, Platformselevatorer, og løfteplatforme til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 4. NOR-ESTE

  Spanien

  Maskiner til hejsning, salg og udlejning af nye og brugte maskiner. Leverandør af: stilladser, elektriske løfteplatforme. Byggekraner. Tårnkraner. Automatiske kraner. Lifte. Elevatorer og lifte til konstruktion. Teleskopvogne. Udlejning og slag af elektriske stilladser.

 5. MARTINELLI PIATTAFORME

  Italien

  Martinelli Costruzioni opererer med succes inden for udlejning af platforme i Potenza. Ud over løfteplatforme af meget høj kvalitet og med høj driftssikkerhed tilbyder vi hele oplevelsen af vores højt kvalificerede medarbejdere i liftsektoren. Virksomheden tilbyder leje af platforme i hele Italien.

 1. RAMA ALQUILER Y VENTA DE MAQUINARIA

  Spanien

  Rama løftesystemer er et selskab for udlejning og salg af tunge entreprenørmaskiner specialiseret inden for mobile personløfteplatforme (PEMP). Inden for de seneste år har vi tilføjet en ny type af maskiner til vores katalog, maskiner beregnet til jordflytning, vi har erhvervet mere end 50 entreprenørmaskiner (skovle, hamre, dumpere, moduler, ….). Vi kan således tilbyde komplet service lige fra rådgivning, logistik og vedligeholdelse.

 2. GENOVESE UMBERTO SRL

  Italien

  Firmaet Genovese Umberto srl er førende inden for videresalg og udlejning af udstyr af de bedste mærker, nye og brugte: mini-gravemaskiner, minigravere, gravemaskine gummi, faste og leddelte gummigeder, sækkevogne med lodret rampe. Virksomheden tilbyder en bred vifte af generatorer og aggregater af høj kvalitet til svejsning, som udlejning eller salg, alle i overensstemmelse med gældende standarder for effekt og lydtryk.

 1. ASCENDOR LIFTTECHNIK

  Østrig

  Virksomheden ASCENDOR LIFTTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for rulletrapper, donkrafte til biler, elevator, og trappelifte med platform brancherne. Den er baseret i Neufelden, Østrig.

 2. MATILSA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden MATILSA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, og Platformselevatorer brancherne. Den er baseret i La Muela, Spanien.

 3. ALIMAK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALIMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Lifte, lifte til godshåndtering, Platformselevatorer, elevatorer, og Lifte brancherne. Den er baseret i Rushden, Det Forenede Kongerige.

 4. CMALIFTS

  Italien

  Virksomheden CMALIFTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for elevator, elevatorer og godselevatorer til byggesektoren, elevatorer og varelifte til privat og industrielt brug, og glaselevatorer brancherne. Den er baseret i Corato Bari, Italien.

 5. EUROSCAF SRL

  Italien

  Virksomheden EUROSCAF SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for elevatorer og godselevatorer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Riese Pio X, Italien.

 6. SMALL LIFT S.L

  Spanien

  Virksomheden SMALL LIFT S.L, er en Distributør, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for manuelle vogne til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Parets Del Valles, Spanien.

 7. GPBMU

  Spanien

  Virksomheden GPBMU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for fabrikation af maskiner efter tegning brancherne. Den er baseret i Guadalajara, Spain, Spanien.

 8. NACELEXPERT

  Frankrig

  Virksomheden NACELEXPERT, er en Distributør, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Løfteudstyr - tilbehør, løfteplatform, teleskopiske platforme, Platformselevatorer, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Abzac, Frankrig.

 1. DEVAS HOMELIFT

  Tyrkiet

  Virksomheden DEVAS HOMELIFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Platformselevatorer, og elevatorer til handicappede brancherne. Den er baseret i Melikgazi, Tyrkiet.

 2. P.M.P. SRL

  Italien

  Virksomheden P.M.P. SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for udlejning af teleskopplatforme, udlejning af minibus, udlejning stiger med kurv, og leje af miniskovle brancherne. Den er baseret i Pradamano, Italien.

 3. TOP RENT SRL

  Italien

  Virksomheden TOP RENT SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for udlejning af platforme, selvkørende platforme, lastbil med kran, og stillads brancherne. Den er baseret i Ravenna, Italien.

 4. SKY CLIMBER BMU & PI DIVISION

  Spanien

  Virksomheden SKY CLIMBER BMU & PI DIVISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. ASM - COMÉRCIO DE MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Virksomheden ASM - COMÉRCIO DE MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cylindre, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Gaffeltruck, Platformselevatorer, Løftning - gaffel-, og Gaffeltruck brancherne. Den er baseret i São João Da Talha, Portugal.

 6. GL VERLEIH ARBEITSBÜHNEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GL VERLEIH ARBEITSBÜHNEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udlejning af erhvervskøretøjer branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, Platformselevatorer, Kurvelifte, hejsemaskiner med strømaftager, løfteplatforme, og Platformselevatorer brancherne. Den er baseret i Kelkheim (taunus), Tyskland.

 7. SERVEI S.A.

  Spanien

  Virksomheden SERVEI S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for udlejning af platforme, udlejning selvkørende arbejdsplatforme, udlejning af gaffeltrucks, diesel, og udlejning elektriske gaffeltruck brancherne. Den er baseret i Sabadell, Spanien.

 8. EQUIPLEVA-EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇAO E TRANSPORTE, LDA.

  Portugal

  Virksomheden EQUIPLEVA-EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇAO E TRANSPORTE, LDA., er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien, Platformselevatorer, og Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Maia, Portugal.

 9. REINE SA

  Spanien

  Virksomheden REINE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, hydrauliske elevatorer, Platformselevatorer, og bordlifte til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Sarria De Ter, Spanien.

 10. SSC - SISTEMAS DE ACESSIBILIDADE

  Portugal

  Virksomheden SSC - SISTEMAS DE ACESSIBILIDADE, er en Distributør, der opererer inden for Platformselevatorer branchen. Den opererer også inden for indstillelige stole brancherne. Den er baseret i Algés, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis