• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plastprodukter til møbelindustrien

Resultater for

Plastprodukter til møbelindustrien - Import eksport

 1. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med det højeste niveau af plastekspertise, 90 års erfaring og kontinuerlig videreudvikling har AGOFORM etableret sig som en stærk partner til møbelindustrien på det internationale marked. Med det formål at tilbyde kunderne den optimale løsning til forskellige og individuelle formål, udvikler AGOFORM perfekte produkter, der gør opholdsrum mere komfortable - fra utallige anvendelsessystemer til forskellige anvendelser, til skridsikre måtter. AGOFORM tilbyder løsninger til transportsektoren, til campingvogne, erhvervskøretøjer samt bygge- og landbrugsmaskiner. Vores brede udvalg af produkter og erfaringer afrundes af områderne havearbejde og landskabsarkitektur, produktbærere (KLT), elektrisk og medicinsk teknologi samt logistik, reklamering og dekoration. Altid med de højeste kvalitetsstandarder, altid kompromisløs med hensyn til bæredygtighed og med et kontinuerligt blik på fremtiden.

 2. PROEX PACK SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  En førende producent af barrierefolieemballage i flere lag (folieemballage) til forskellige industrier, såsom indpakket kød, fisk, skrællede grøntsager og frugt. Vores udvalg omfatter: termofolie til bund og top; PA / PE vakuumposer; LDPE folie; LDPE poser; krympeposer. Virksomheden har en moderne maskinpark der giver dem mulighed for at levere ydelser som: foliefremstilling (folieproduktion); print på folie (print på folie); produktion af vakuumposer og produktion af DOYPACK emballage.

 3. 3D-PLASTIC HANS KINTRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 3D-PLASTIC HANS KINTRA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 4. TKG TECHNISCHE KUNSTSTOFF- UND METALLTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TKG TECHNISCHE KUNSTSTOFF- UND METALLTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 5. GRI MOLD AND PLASTIC CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRI MOLD AND PLASTIC CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Armeret plast - formstøbning, Plastprodukter til møbelindustrien, Plast - produkter til transportmiddelindustrien, Plastprodukter til elindustrien, Plastprodukter til elektronikindustrien, Plastindsprøjtning, sprøjtestøbningsforme, plastforme, og Armeret plast - formstøbning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, Sprøjtning, plast - maskiner, Kontorforsyning, Forme, plast- og gummiindustrien, Sprøjtestøbning af gummi og plast, skoleartikler, håndtag til møbler, møbeltilbehør, og enheder i plast brancherne. Den er baseret i Aguada De Cima, Portugal.

 2. HTP EUROPE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HTP EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik branchen. Den opererer også inden for Gummi og plast - behandling, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - industrielle produkter, Plast - produkter til transportmiddelindustrien, Plastprodukter til møbelindustrien, Plastprodukter til beklædningsindustrien, Plastprodukter til elindustrien, Plastprodukter til elektronikindustrien, og Plast - legetøjsindustrien brancherne. Den er baseret i Dottignies, Belgien.

 3. PROFORM GMBH

  Tyskland

  ProForm Kunststoffverarbeitung GmbH - grundlagt i 1988 - arbejder med udvikling, fremstilling og salg af dekorative og tekniske profiler til møbel- og vinduesindustrien samt specialprofiler efter kundeønske. Virksomhedens sæde er den nordlige del af Ostwestfalen, centrum for den plastforarbejdende industri i NRW. Vores virksomhed beskæftiger i øjeblikket 20 medarbejdere på skifteholdsarbejde. Vi betragter os som en fleksibel, pålidelig partner for møbel- og vinduesbranchen og som kompetent forretningspartner for at imødekomme vores kunders ønsker. Profiler – direkte fra producenten. Vores produkter: Pynteprofiler; Ekstra vinduesprofiler; Plastprofiler; Ekstruderede plastprofiler; Plastprofiler til møbelindustrien; Ekstrusionsrør og meget mere

 4. DISPLAY STUDIO S.R.L.S.

  Italien

  Virksomheden DISPLAY STUDIO S.R.L.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Castelfidardo, Italien.

 5. DORUK KALIP MAKINE DIZAYN PLASTIK VE KAUCUK

  Tyrkiet

  Virksomheden DORUK KALIP MAKINE DIZAYN PLASTIK VE KAUCUK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for syborde brancherne. Den er baseret i Yunusemre, Tyrkiet.

 1. APEXBI

  Belarus

  Virksomheden APEXBI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for Plastlåg, og Hætter, plast- brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. SURTECO FRANCE S.A.S

  Frankrig

  Virksomheden SURTECO FRANCE S.A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Beaucouzé, Frankrig.

 1. METE PLASTIK SAN VE TIC

  Tyrkiet

  Virksomheden METE PLASTIK SAN VE TIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for Plastprodukter til møbelindustrien, og Plastprodukter til møbelindustrien brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MORPLASTIK PVC EDGE TAPE BAND TECHNOLOGY

  Tyrkiet

  Virksomheden MORPLASTIK PVC EDGE TAPE BAND TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for MDF-træ, og PVC-profiler brancherne. Den er baseret i Basaksehir / Istanbul, Tyrkiet.

 3. NORBERT NEIDLINGER GES.M.B.H. FORMEN - KUNSTSTOFFSPRITZGUSS

  Østrig

  Virksomheden NORBERT NEIDLINGER GES.M.B.H. FORMEN - KUNSTSTOFFSPRITZGUSS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Leonding, Østrig.

 4. YEŞILAY PLASTIK MOBILYA AKSESUAR

  Tyrkiet

  Virksomheden YEŞILAY PLASTIK MOBILYA AKSESUAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BASELASER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden BASELASER GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Ottensoos, Tyskland.

 6. PLÁSTICOS JOLUCE SA

  Portugal

  Virksomheden PLÁSTICOS JOLUCE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Estarreja, Portugal.

 7. MURAT PLASTIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MURAT PLASTIK SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for podier, havemøbler i plast, artikler i plast til brug i hjemmet, og fodboldbaner med syntetisk græs brancherne. Den er baseret i Şehitkamil / Gaziantep, Tyrkiet.

 8. PUR SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PUR SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for Vanger sengebunde, hovepuder, sofabetræk, Vanger sengebunde, og filt til møbler brancherne. Den er baseret i Olsztyn, Polen.

 1. PLASTICOS BUESO II, LDA

  Portugal

  Virksomheden PLASTICOS BUESO II, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, Plastindsprøjtning, design støbeforme, fabrikation af støbeforme, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Braga, Portugal.

 2. AKKUT KUNSTSTOFFE HANDELSKONTOR FÜR TECHNISCHE KUNSTSTOFFE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden AKKUT KUNSTSTOFFE HANDELSKONTOR FÜR TECHNISCHE KUNSTSTOFFE E.K., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. TACON DECOR SL

  Spanien

  Virksomheden TACON DECOR SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for valset, skoskabe, og indendørsdekoration og møblering brancherne. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 4. MURAT PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden MURAT PLASTIK SAN.TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for Køkkenudstyr, lænestole til frisørsaloner, og havestole brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRÖBEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for formning af plastmaterialer, konstruktion af redskaber, og konstruktion af forme til plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Blaufelden, Tyskland.

 6. ZEPLIN TRAFFIC SAFETY SOLUTIONS

  Tyrkiet

  Virksomheden ZEPLIN TRAFFIC SAFETY SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for Trafikskilte, jordvold, trafikkontrol, og Trafikskilte brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. BECRO

  Kroatien

  Virksomheden BECRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for Plastprodukter til møbelindustrien, og Plastprodukter til møbelindustrien brancherne. Den er baseret i Trogir, Kroatien.

 8. FIGPLASTIQUES

  Portugal

  Virksomheden FIGPLASTIQUES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den er baseret i Borralha-Agueda, Portugal.

 9. USE FAMILY

  Spanien

  Virksomheden USE FAMILY, er en Distributør, der opererer inden for Plastprodukter til møbelindustrien branchen. Den opererer også inden for husholdningsartikler, design, artikel i plast, og tilbehør til hjemmet brancherne. Den er baseret i Silla Valencia, Spanien.

 10. TALBOOM

  Holland

  Virksomheden TALBOOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for Plastprodukter til møbelindustrien, Gummi og plast - behandling, Plastprodukter til møbelindustrien, Gummi og plast - behandling, og fræsning af plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Breda, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis