• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plasmaskæringsmaskiner

Resultater for

Plasmaskæringsmaskiner - Import eksport

 1. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tysk producent af CNC-fræsemaskiner, CNC-graveringsmaskiner, CNC-plasmaskærebrændere, vandstråleskæreanlæg samt markeringssystemer, doseringsanlæg, skæreplottere og CAD/CAM-software. Vores maskiner, der er produceret i Tyskland, kan anvendes næsten overalt. 2D-fræsning, 3D-fræsning, gravering, dosering, limning, 3D-scanning, overskæring, svejsning, plasmaskæring, vandstråleskæring, erodering og ultralydssvejsning er blot nogle af de vigtigste anvendelsesmuligheder.

 2. BIZERBA SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I generationer har navnet Bizerba været tæt knyttet til emnet "vægt". Højeste kvalitet, innovative løsninger og et omfattende udvalg af services – det er Bizerba. Bizerba tilbyder kunder fra håndværk, handel, industri og logistik en globalt enestående løsningsportefølje af hard- og software omkring det centrale emne "vægt". Omfattende serviceydelser fra rådgivning over service, etiketter og forbrugsmaterialer til leasing afrunder løsningsspektret. Siden 1866 har Bizerba i afgørende grad været med til at forme udviklingen inden for vejeteknologi og er i dag til stede i godt 120 lande. Vores kundestamme spænder fra globalt agerende handels- og industrivirksomheder over detailhandel til bageri- og slagterhåndværket. Hovedsædet for virksomhedsgruppen, der i fem generationer har været familieledet med godt 3.900 medarbejdere på verdensplan, er Balingen i Baden-Württemberg.

 3. PLASMATECHNIK MARKUS COLLING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLASMATECHNIK MARKUS COLLING GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for svejsebrændere, og udstyr til svejsning brancherne. Den er baseret i Oberthal, Tyskland.

 4. MESSER CUTTING SYSTEMS

  Belgien

  Messer Cutting Systems har mere end 900 ansatte i R & D, produktion og salg af autogene CNC skæremaskiner, plasma og laser til skrå plader og rør, manuelle brændere til skæring, svejsning og lodning, opvarmning og flammepresning. Vi udfører også mærkning, boring, gevindskæring, udboring, randslibning, slibning, sandblæsning, tørskæring, over og under vand. Omniwin software, tabeller, filtre, automatisering (lastning, losning, sortering). Prodution i D-Gross Umstadt, Kina, Indien, Brasilien og USA.

 5. WOUTERS CUTTING & WELDING

  Belgien

  Virksomheden WOUTERS CUTTING & WELDING, er en Distributør, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plasmaskæringsmaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, og vandstråleskæring brancherne. Den er baseret i Turnhout, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HÄRTEL LASER + WASSER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HÄRTEL LASER + WASSER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Industripladearbejde, skæresystemer med vandstråle, og højtrykspumper brancherne. Den er baseret i Monheim Am Rhein, Tyskland.

 2. SELMACH MACHINERY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SELMACH MACHINERY LTD, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Plasmaskæringsmaskiner, Brugte maskiner og udstyr, Plasmaskæringsmaskiner, Brugte maskiner og udstyr, drejebænke til bearbejdning af metal, og Stansemaskine brancherne. Den er baseret i Hereford, Det Forenede Kongerige.

 3. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italien

  Virksomheden AGNELLO METALLURGICA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, maritim, certificerede stålkonstruktioner, Kedelfremstilling, maritim, og specialfremstillede plader brancherne. Den er baseret i Termini Imerese, Italien.

 4. ARPEL D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden ARPEL D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for laserskæring med høj definition, og skæremaskiner til marmor, granit og sten brancherne. Den er baseret i Belgrade, Serbien.

 5. JMSCOLPITORI

  Italien

  Virksomheden JMSCOLPITORI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for værktøjsmaskiner til udskæring af metal, edb-styrede pantografer, og maskiner til plasmaskæring brancherne. Den er baseret i Mori, Italien.

 1. NUKON BULGARIA EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden NUKON BULGARIA EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, lasergraveringsmaskine, Laser - skære- og svejsemaskiner, og Plasmaskæringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Kuklen, Bulgarien.

 2. SPEDNASKALIP

  Tyrkiet

  Virksomheden SPEDNASKALIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. OTTO KLOSTERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO KLOSTERMANN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Foldning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plasmaskæringsmaskiner, kolddeformation af pladejern, og Plasmaskæringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 2. ESAB SALDATURA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ESAB SALDATURA S.P.A., er en Distributør, der opererer inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Flammeskæring - maskiner, Plasmaskæringsmaskiner, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Flammeskæring - maskiner, og Plasmaskæringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Locate Di Triulzi, Italien.

 3. SPECIAL STEEL STOCK - C.S.C. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SPECIAL STEEL STOCK - C.S.C. S.P.A., er en Multi-Category, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for skæring af metal, ALUMINUM Maskinforarbejdning, Plasmaskæring, og skæring af metaller brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 4. KOBILL SRL

  Rumænien

  Virksomheden KOBILL SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, Trådemner - jernholdige metaller, Solbruningssaloner - udstyr, Laser - skære- og svejsemaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, Trådemner - jernholdige metaller, og Solbruningssaloner - udstyr brancherne. Den er baseret i Brasov, Rumænien.

 5. BEIJING SEIGNIORY NC EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Virksomheden BEIJING SEIGNIORY NC EQUIPMENT CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den er baseret i Beijing, Kina.

 6. BRETAGNE OXYCOUPAGE

  Frankrig

  Virksomheden BRETAGNE OXYCOUPAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Plasmaskæringsmaskiner, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Plasmaskæringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Arzal, Frankrig.

 7. ER-SAN MAKINA VE KALIP SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden ER-SAN MAKINA VE KALIP SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for kobberlod, design af forme med cad-cam teknologi, design og konstruktion af støbeforme, og Design og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. AUTOSABINA METAL

  Litauen

  Virksomheden AUTOSABINA METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Trapper, metal-, Beslag til møbler, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Trapper, metal-, og Beslag til møbler brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 1. B&BARTONI SPOL. S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden B&BARTONI SPOL. S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Plasmaskæring brancherne. Den er baseret i Dolni Cetno, Tjekkiet.

 2. ORMASALD SRL

  Italien

  Virksomheden ORMASALD SRL, er en Distributør, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Plasmaskæringsmaskiner, reparation svejsepistoler, materialer svejsning, plasmasvejsning, og Plasmaskæringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Gorgonzola, Italien.

 3. GELSO S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden GELSO S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Fræsning - værktøjsmaskiner, Plasmaskæringsmaskiner, Industripladearbejde, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Fræsning - værktøjsmaskiner, og Plasmaskæringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Okrísky , Tjekkiet.

 4. GAZTEK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden GAZTEK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Plasmaskæring brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. PLUSTECH KALIP VE MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden PLUSTECH KALIP VE MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for former til stålarbejde, og vildtpaté brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. PLASMATECH (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PLASMATECH (UK) LTD, er en Distributør, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for sikkerhedsbriller brancherne. Den er baseret i Stafford, Det Forenede Kongerige.

 7. PLASMA INNOVATIONS GMBH

  Østrig

  Virksomheden PLASMA INNOVATIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Plasmaskæringsmaskiner, Indbinding - maskiner og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Plasmaskæringsmaskiner, og Indbinding - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Attnang-Puchheim, Østrig.

 8. YONTAR KALIP MAKINA VE INSAAT SANAYI TICARET L.T.D. S.T.I

  Tyrkiet

  Virksomheden YONTAR KALIP MAKINA VE INSAAT SANAYI TICARET L.T.D. S.T.I, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, Betonprodukter og konglomerater, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, og Betonprodukter og konglomerater brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. PASQUALI SRL

  Italien

  Virksomheden PASQUALI SRL, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, maskiner til plasmaskæring, bukning af metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, og udskæring og stansning af plader brancherne. Den er baseret i Ferrara (Fe), Italien.

 10. TEKNIKSA MAKINA KALIP SANAYI VE TICARET LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNIKSA MAKINA KALIP SANAYI VE TICARET LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Gear, eksport- og importanmeldelser, design, transportbånd, og Gear brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis