• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plantning

Resultater for

Plantning - Import eksport

 1. KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Ditzingen, Tyskland.

 2. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi producerer frugttræer og besidder et anlæg på fire hektar. Frøgartneri til havebrugere

 3. BLASTDESAL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden BLASTDESAL, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plantning branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, pæle i behandlet træ, Landbrugsmaskiner, og Afkvistning brancherne. Den er baseret i Cheste, Spanien.

 4. DIE PUTZENGEL KG

  Østrig

  Virksomheden DIE PUTZENGEL KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 5. BOAS TEXTILER-MIETSERVICE

  Tyskland

  Virksomheden BOAS TEXTILER-MIETSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Gräfenhainichen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN

  Østrig

  Virksomheden SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Seiersberg-Pirka, Østrig.

 2. WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH

  Tyskland

  Virksomheden WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Weißwasser, Tyskland.

 3. WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 4. LAURUS NOBILIS

  Italien

  Virksomheden LAURUS NOBILIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Campofilone, Italien.

 5. MAS INDUSTRIESERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAS INDUSTRIESERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Kassel, Tyskland.

 1. WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS

  Tyskland

  Virksomheden WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Brühl, Tyskland.

 2. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Landbrug - import-eksport, Plantning, Frugttræer, Så- og planteudstyr, Landbrug - import-eksport, Plantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Girov, Rumænien.

 1. PCR-LABOR-SERVICES GBR

  Tyskland

  Virksomheden PCR-LABOR-SERVICES GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Achern, Tyskland.

 2. SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK

  Tyskland

  Virksomheden SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 3. DANIEL SERU EN ZONEN

  Belgien

  Virksomheden DANIEL SERU EN ZONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Funderinger - fabriks- branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Betonkonstruktioner, Plantning, Marmor og natursten, byudstyr, Betonkonstruktioner, og Plantning brancherne. Den er baseret i Veurne, Belgien.

 4. KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL

  Tyskland

  Virksomheden KOMMUNALE DIENSTLEISTUNGEN KARL-LUDWIG GRELL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Untermerzbach, Tyskland.

 5. LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE

  Tyskland

  Virksomheden LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Kreuztal, Tyskland.

 6. HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 7. BATIVA

  Belgien

  Virksomheden BATIVA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Restaurering og renovering - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Vvs - fabrikker, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Plantning, Vvs - fabrikker, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, periodisk vedligeholdelse af haven, og Plantning brancherne. Den er baseret i Grivegnée, Belgien.

 8. EUROGREEN

  Belgien

  Virksomheden EUROGREEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den opererer også inden for Træbeskæring og -fældning, Fliselægning og brolægning - firmaer, Bænke, park-, græsplæner, Træbeskæring og -fældning, Fliselægning og brolægning - firmaer, og Bænke, park- brancherne. Den er baseret i Sombreffe, Belgien.

 1. PLANT-AXIS

  Belgien

  Virksomheden PLANT-AXIS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den opererer også inden for leje af planter, og juledekorationer brancherne. Den er baseret i Sint-Truiden, Belgien.

 2. PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Grafschaft, Tyskland.

 3. BOOMKWEKERIJ VERBRO

  Holland

  Virksomheden BOOMKWEKERIJ VERBRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plantning branchen. Den opererer også inden for planter i beholder, stiklinger have, halvbusk til hæk, og træer brancherne. Den er baseret i Rijsbergen, Holland.

 4. BERGERFM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BERGERFM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 5. KRINKELS

  Belgien

  Virksomheden KRINKELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Grundgravningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Plantning, Forstadsarmaturer og installationer, konstruktion af sportsanlæg, Plantning, Forstadsarmaturer og installationer, og etablering af parker, haver og terrasser brancherne. Den er baseret i Brussel, Belgien.

 6. LAS PALMAS DE PAPUDO, S.L.

  Spanien

  Virksomheden LAS PALMAS DE PAPUDO, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plantning branchen. Den opererer også inden for producenter af palmer, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Casares. Málaga, Spanien.

 7. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

  Virksomheden PÉPINIÈRES CECE, er en Detailsalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Grønne planter, Blomster og drivhusplanter, Planter, Plantning, Grønne planter, og Blomster og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Bray, Belgien.

 8. ARTS TUINEN

  Belgien

  Virksomheden ARTS TUINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Sprinkleranlæg, havebrugsarbejde, Plantning, og gartneri brancherne. Den er baseret i Maldegem, Belgien.

 9. QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 10. HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH

  Tyskland

  Virksomheden HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plantning branchen. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis