• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • planteskoler og skovbrug

Resultater for

Planteskoler og skovbrug - Import eksport

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Italien

  Gruppen Salvi er til stede under alle produktionsfaserne i sektoren for frugt og grønt. Den første fase foregår på planteskolen med landbrugsvirksomheden Salvi Vivai S.S., der producerer jordbærplanter, frugttræer og grundstammer, som sælges til gruppens virksomheder og til andre markeder. Som en del af C.I.V. (Den italienske sammenslutning af planteskoler) har virksomheden altid været engageret i forskning med det mål at udvikle og sprede nye plantearter og innovative dyrkningsteknikker. Vi består af omkring 1000 landbrugsproducenter fordelt over hele Italien, der dyrker frugt. Salvi indgår desuden direkte i produktionen sammen med landbrugsvirksomhederne Giotto e Gaia og Gio' e Gik. Det færdige produkt sælges af UNACOA S.p.A. hovedsageligt til italienske og udenlandske supermarkedskæder under varemærket "Salvi". For Rusland, kontakt tlf. +39 338 6447075.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grækenland

  Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugt- og nøddeplanter. I midten af 1960erne lyttede Konstantinos Milis til behovene fra den græske arboret for sunde genproducerende materialer, og ved hjælp af tidligere velkendte praksisser i regionen, og i samarbejde med geotekniske ingeniører fra denne periode, startede de dannelsen af den første planteskole med frugttræer (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, mandler, valnødder, hasselnødder osv.). Nogle få år senere overtog hans søn, og den nuværende ejer, Vassilios Milis, ledelsen af virksomheden, og udvidede sortimentet med specialiteter og forskellige variationer. I samarbejde med både universitetsinstitutioner i landet og de europæiske institutioner, har vi udviklet træer der kan imødese de stigende krav til producenterne, idet vi arbejder på at bevare en høj kvalitetsstandard af vores frugtplanter. Samtidig har vi investeret i HR med agronomer der er målrettet eftersalgsydelserne. Vi samarbejder med landmanden, og giver kultiveringsrådgivning hvor det er nødvendigt (plantebeskyttelse, gødning, beskæring osv.), samtidig med vi holder os opdateret med alle trends i en moderne verden. På grund af det faktum, at virksomheden er velkendt i hele Europa, modtager vi altid mange nye oplysninger samt nye variationer. Mange års erfaring og en konstant forskning, har gjort os i stand til at mestre nye teknologier, hvormed vi har været involveret i store projekter, både i udlandet og hjemme, og vi er involveret i alle faser, fra plantning til høstning. Spørg os!

 3. VIGO GEROLAMO S.R.L.

  Italien

 4. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

 5. VIVEROS DEL SURESTE

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanien

 2. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanien

 3. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Italien

 4. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

 5. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

 1. PIANTE CUBEDA

  Italien

 2. BETTELLI IVANO

  Italien

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

 2. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Italien

 3. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanien

  Efter at have dyrket jordnødder og citrusfrugter begyndte vi at dyrke palmeplanter og palmetræer i 1976. VIVEROS HERNÁNDEZ tilbyder et bredt udvalg af Middelhavsplanter året rundt. Foruden vores kvalitetsprodukter tilbyder vi en fremragende service og fornyer vores katalog hvert år. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring i udlandet, hvor vi samarbejder med supermarkedskæder og havecentre, der i dag anser os som en pålidelig leverandør, som kan forhandle på ikke mindre end fem forskellige sprog.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrig

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE er en førende producent i Europa af vinstokke i potter og med nøgne rødder: Beplantning hele året. Podede, sammenvoksede og certificerede vinplanter, udvalg af kloninger, alle arter. Rådgivning, Beplantning, Teknisk opfølgning, alle lande. Har været i vindyrkningsbranchen i 3 generationer. Vi råder over tekniske midler til produktion af vinstiklinger. Podning af vinstokkene gjorde det i sidste århundrede muligt at genopføre det vinområde, som var blevet ødelagt af vinbladlus, og bevare de traditionelle vinstokke i de store vinregioner. Vi producerer moderplanter på hundrede hektar. I vores egenskab af producent af vinstiklinger er vores produkter underlagt utallige kontroller og strenge plantesundhedsmæssige standarder fastsat af France AGRIMER. I Frankrig er alle vores vinplanter certificeret under mærket ENTAV-INRA.

 5. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de - Vi bringer dig ud blandt palmerne. Palmen24.de er specialist i palmer med ægte konserverede blade, ubegrænset holdbare palmer, med palmeshop og palmeudlejning fra Berlin med 10 års erfaring. Vores Areca og Phoenix palmer, der er bestykket med konserverede palmegrene og består af en kokosbarkstamme, er ikke bare kunstige palmer / planter. De udmærker sig med deres naturlige udseende og deres høje forarbejdningskvalitet. Vi sender også gerne enkelte palmegrene til dine egne deko-projekter. Fordele ved vores palmer: Gennem en speciel proces til konservering af palmegrene ved hjælp af essenser fra naturen er vores palmer permanent holdbare, plejefri og også vinterhårde og egnede til uopvarmede rum. Vores palmer i shoppen varierer i højden fra 1, 30 m - 4, 00 m . Bestil hos os som producent, uden mellemhandlere.

 6. RIPAUD PEPINIERES

  Frankrig

  Ligesom opdagelsesrejsende har familien Ripaud rejst verden rundt i mere end 60 år i jagten på nye produkter til deres kunder. Selvom familievirksomheden stadig producerer 90 % af planterne lokalt, på et vegetabilsk område på over 100 hektar, har Benedict og Damian Ripaud bevaret samme arbejdsglæde som deres far, Josef, grundlægger af gartneriet: rejse for at bringe drømme tilbage og tilpasse planter til vores regioner. kæmpebonsai fra Japan, mexikanske yuccaer, koglepalmer fra Costa Rica, ahorn for samlere fra New Zealand og hundredårige oliventræer og palmer fra Middelhavslandene: Det er nogle af de mest eksotiske planter fra denne planteskole, hvor der vokser omkring 200 arter og 2 millioner planter i åbne landbrugsarealer i Vendée. En million af dem sælges hvert år i Frankrig. Vi har i alt 50 medarbejdere.

 7. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italien

  VIVAIO DEI MOLINI blev grundlagt i 1940. Vi producerer planter i fri luft og containere til det italienske og internationale marked. Vi indretter og vedligeholder grønne områder. I øjeblikket har vi produktion af frugt og prydplanter på næsten 75 hektar marker, 20.000 m² i beholdere under åben himmel og 12.000 m² i drivhus. Vi foretager løbende nye investeringer for hele tiden at kunne producere produkter af meget høj kvalitet.

 8. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Spanien

  Viveros Antonio Martínez er en virksomhed med en lang erfaring i landbrugssektoren. Familiens traditioner er blevet videreført fra far til søn gennem tre generationer, og vores mål har altid været at hjælpe landmænd med at gøre deres jordbrug så rentabelt som muligt. Vores konstante bestræbelser på at udvikle og forbedre os har resulteret i køb af nyere maskiner og anlæg, hvilket giver de mest konkurrencedygtige produkter på markedet. Nye sorter og dyrkningsmetoder.

 1. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Le Green Center er det største af sin art i det centrale Italien og tilbyder fremragende produkter og tjenester, som kan opfylde alle plantens behov. Du kan købe planter af enhver art (frugttræer, akvatika og sumpplanter, til udendørs, succulenter, kødædende planter, palmer, oliventræer, podede planter og mange flere), men også lyshuse, havemøbler i metal, kunstnerisk keramik, gødning, muldjord, kunstige blomster og ikke-nedgravede swimmingpools.

 2. CHERSONESO PIANTE

  Italien

  Chersoneso Piante er specialiseret i kvalitetsproduktion af forskellige arter frangipanierbuske og mere end 300 variteter af arten rubra. Vores udbud omfatter mange forskellige farver, f.eks. rød, violet, hvid og orange, og vi dyrker desuden Loropetalum og Zantoxylum. Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgrós medarbejdere er kompetente, professionelle og kvalificerede og hjælper gerne med dine indkøb.

 3. SOCIETA' AGRICOLA VIVAI F.LLI DAINESE S.S.

  Italien

  En lidenskab og et engagement gennem tre generationer: Vivai Fratelli Dainese dyrker planter til markederne i både ind- og udland. Virksomheden, der ligger i Saonara, producerer virusfri planter efter CAC med bare rødder, på potte, i jord, i grupper. Vi dyrker desuden et bredt udvalg af rosenbuske, klatreplanter, bredbladede planter, grantræer, hækkeplanter, skovbær og vinplanter. Et mødested for planteelskere.

 4. VIVAI BENETAZZO FABIO

  Italien

  Hvis du har grønne fingre og drømmer om en terrasse med blomster, der altid er pæn så vælg Vivai di Fabio Benetazzo i Saonara (Padova-provinsen). Hele året tilbyder vore planteskoler et bredt udvalg af planter og blomster til alle, der ønsker at forskønne deres altaner, terrasser, lejligheder, private haver eller ejerforeninger. Det er en sand reference for alle, der ønsker at overdrage design og vedligeholdelse af deres grønne områder til sande fagfolk.

 5. PRODUDELTA 2000 SL

  Spanien

  Vi er anerkendte for vores palmer og træer fra Middelhavet på de nationale og internationale markeder.. Vi producerer og sælger tusindvis af palmer på et areal på 50 ha.

 6. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Spanien

  Planteskoler til haveejere og planteavl. Vi har subtropiske sorter, produktion og salg af prydplanter og en volumen og pris, der sandsynligvis vil interessere planteskoler.

 7. VIVEROS ANTÓN E HIJOS

  Spanien

  Produktion af prydplanter og middelhavsplanter. Arter: palmer, granat, citrusfrugter, oliventræer, hængefigener, karobtræer, jakarandatræer, tipulana osv.

 8. VIVERO DE OLIVOS MARCOS VERA

  Spanien

  Planteskole med speciale i oliventræer. Produktionen omfatter alle eksisterende arter af oliventræer. Salg i hele Europa.

 9. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi producerer frugttræer og besidder et anlæg på fire hektar. Frøgartneri til havebrugere

 10. VIVEROS SECUEDUCTOS S.L.

  Spanien

  Vores virksomhed Viveros Secueductos producerer og sælger jordbær- og aspargesplanter, forskellige arter til omplantning eller konkurrencedygtig produktion på markedet.