• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader til sænksmedning

Resultater for

Plader til sænksmedning - Import eksport

 1. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1925 har PIERON – en familievirksomhed i 4. generation – produceret tekniske fjedre til næsten alle industrielle områder. Spidskompetencen ligger inden for bil-, elektronik- og sportsbranchen. På hovedsædet i Bocholt beskæftiger virksomheden mere end 270 medarbejdere på et driftsareal på ca. 20.000 m², hvor der konstant arbejdes med nye løsninger til ring-, tryk- og drejefjedre samt stanse-, bukke- og trådbukkedele. Specialdele og komponenter afrunder vores produktsortiment. De mest moderne produktionsprocesser sikrer, at produktionen opfylder de strengeste krav.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 4. PROFIPACK S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFIPACK S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - stansning, Pakkepresningsmaskiner, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Printerpapir, 3D printere, frimærkeformet udskæring, stempler i metal, og hultænger til skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 5. CARL AUG. PICARD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL AUG. PICARD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Svejsning - stål og metal, Laser - skære- og svejsemaskiner, Industripladearbejde, Presning - stål og metaller, udskæring i metal, plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Præcisionsstansedele brancherne. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 2. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROMEX BG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, Bukkeværktøjsmaskiner, Plader og rør, Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, og Fræsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. 1A STAR TECHNISCHE KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  1A STAR technische Kunststoffe GmbH er en udbyder af tekniske og industrielle plastmaterialer med over 20 års erfaring på området. Vi har sat os som mål at tilbyde vores kunder plasthalvfabrikata, plasttilskæringer og plastformdele af standardmaterialer som f.eks. polypropylen (PP), polyethylen (såsom PE UHMW, PE HMW, PE HD, specialtyper), polysterol, ABS, polyamid, PVDF, POM, PVC, PMMA (akrylglas eller plexiglas), polycarbonat (PC) til en pris med et meget godt costbenefitforhold, men også at præsentere duroplaster, sandsynligvis ukendte laminater og kompoundmaterialer eller specialmaterialer, der med væsentligt mindre materiale giver en større styrke eller andre egenskaber som f.eks. svært antændelig, elektrisk ledende, glasfiberforstærket eller selvsmørende. Giv os en udfordring, vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig de rigtige og interessante materialer med en meget god ydeevne i forhold til prisen.

 4. TAVSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TAVSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Kasser og bakker, magasinering, Kasser og bakker, magasinering, kasser til opbevaring og lagring, og kolddeformation af pladejern brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. PAUN PARTS AB

  Sverige

  Virksomheden PAUN PARTS AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Samling af dele, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Kungsängen, Sverige.

 1. MEVACO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEVACO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Plader til sænksmedning, Strækmetal - plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Plader til sænksmedning, og Strækmetal - plader brancherne. Den er baseret i Göppingen, Tyskland.

 2. PROSTOR DESIGN S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden PROSTOR DESIGN S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for plader af aluminiumoxid, svejsning i aluminium, bukkede plader under tryk, og pulvermaling brancherne. Den er baseret i Prachatice , Tjekkiet.

 1. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL EUGEN FISCHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, Plader til sænksmedning, Reparationer - industrielt udstyr, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Burgkunstadt, Tyskland.

 2. BOGNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BOGNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Plader til sænksmedning, CNC-bøjedele, Værktøjsmaskiner - spåntagning, og små, præcise metalemner brancherne. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 3. PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, Reparationer - industrielt udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plast - industrielle produkter, Reparationer - industrielt udstyr, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Gunzenhausen, Tyskland.

 4. SFT X. SETTELE STANZ UND FORMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SFT X. SETTELE STANZ UND FORMTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, og Tråd og kabler, stål- brancherne. Den er baseret i Halblech, Tyskland.

 5. STANCMETAL

  Serbien

  Virksomheden STANCMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, SMÅ METALDELE, og termorør til temperaturfølere brancherne. Den er baseret i Sevojno, Serbien.

 6. INDUSTRIEVERTRETUNG HARALD WOLF

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIEVERTRETUNG HARALD WOLF, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader til sænksmedning, Håndværktøj, ikke-automatisk, Bærbart maskinværktøj, Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader til sænksmedning, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. AUGL GMBH

  Østrig

  Virksomheden AUGL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Fjedre, Spiralfjedre, Bladfjedre, Plader til sænksmedning, Fjedre, Spiralfjedre, og Bladfjedre brancherne. Den er baseret i Pasching, Østrig.

 8. S.B.S STANZEN BIEGEN SCHWEISSEN

  Tyskland

  Virksomheden S.B.S STANZEN BIEGEN SCHWEISSEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Plader til sænksmedning, Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 1. PAUL KLAAS OHG

  Tyskland

  Virksomheden PAUL KLAAS OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader til sænksmedning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader til sænksmedning, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 2. MATRIX ENGINEERING ULRICH SPANNAGEL

  Tyskland

  Virksomheden MATRIX ENGINEERING ULRICH SPANNAGEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Kompensatorer, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Plader til sænksmedning, Kompensatorer, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, og Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Fürstenfeldbruck, Tyskland.

 3. KUNOW GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden KUNOW GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Plader til sænksmedning, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Trådnet, Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal, Plader til sænksmedning, Stålskelet, gitterværk og trådnet, og Trådnet brancherne. Den er baseret i Altena, Tyskland.

 4. FEDERTEC PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEDERTEC PRODUKTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Plader til sænksmedning, Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. METALLWARENFABRIK RIEDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden METALLWARENFABRIK RIEDEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader til sænksmedning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader til sænksmedning, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 6. DAISO EUROPE

  Tyskland

  Virksomheden DAISO EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader til sænksmedning, Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Niederelbert, Tyskland.

 7. TMK MAKINA VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TMK MAKINA VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, og Industripladearbejde brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 8. COILTECH MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden COILTECH MAKINA SAN. TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 9. HAI TONG METAL PRODUCTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HAI TONG METAL PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den er baseret i George St/harbour Ward, Det Forenede Kongerige.

 10. RUDA-METALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RUDA-METALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader til sænksmedning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Spåntagning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Plader til sænksmedning, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis