• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader og bånd i blik

Resultater for

Plader og bånd i blik - Import eksport

 1. NOVA TEK S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVA TEK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for metalskelet, skibstømmerværksted, tømrerhåndværk i rustfrit stål, og produkter til tagkonstruktion i metal brancherne. Den er baseret i Casaloldo, Italien.

 2. LONGHI FRATELLI SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LONGHI FRATELLI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd i blik, anlæg og maskiner til udskæring af plader, plader, Plader og bånd i blik, og bearbejdning af plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Barlassina, Italien.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Italien

  Virksomheden TECNOMETAL di Di Ninno Vico har arbejdet inden for sektoren siden 1983. Alle produkter udføres med professionalisme og i henhold til de gældende kvalitetsstandarder inden for Den europæiske Union. Virksomheden har således etableret sig på det internationale marked takket være sine medarbejderes pålidelighed og seriøse arbejde. TECNOMETAL tilbyder et stort udvalg produkter: Ovnopsætning: Serier med enkel og dobbelt væg i kobber, rustfrit stål og lakeret; Serie lakeret pellet; Serie lakeret træ.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italien

  Ambrosini G.T. er specialiseret i bearbejdning af følgende materialer: aluminium til OX og belagt, jern, rustfrit stål, kobber, messing og Alucobond, skæring, bukning med presse, skæring af spalter, svejsning, overfladebehandling, pladejern og udboringer, plader i rå eller belagt aluminium, paneler i svejset aluminium, søjler og sokle, belægninger i rustfrit stål, vaske og emhætter i rustfrit stål efter mål, varemærker, design af møbler med laserskæring på 20 mm, kasser til breve i rustfrit stål efter mål.

 5. TI ELLE SNC

  Italien

  Vores program af aktiviteter strækker sig fra udskæring og udstansning med RAINER-maskiner til CNC-maskiner, foruden bukning, CNC kalandering med 4-cylindrede kalandere. Vi tilbyder prægningsarbejde med GIGANT 200 tons hydrauliske pressere og mekaniske pressere fra 35 til 85 tons. Optrykning udføres med de halvautomatiske CNC-drejebænke NOVA SIDERA, både til jern og aluminium. Udskæring og crimpning udføres med en cutter og en automatisk lodret crimpemaskine ELMA.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  Virksomheden ANH THY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Ho Chi Minh City, Vietnam.

 2. HA DA MADENCILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden HA DA MADENCILIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 3. PAUL PINSEL KG

  Tyskland

  Virksomheden PAUL PINSEL KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for hvidblik brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 4. LOGSTEEL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden LOGSTEEL, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for galvaniseret stål brancherne. Den er baseret i Gijon, Spanien.

 5. COM.BA.S. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COM.BA.S. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for metalnet til propper, bearbejdning af vandtætte færdige produkter, flaskekapsel, og plastikpropper brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 1. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for plader, presning af metal, stål og aluminium formalet forskellige farver, og stansning brancherne. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 2. NRG DI CASADEI MARCO

  Italien

  Virksomheden NRG DI CASADEI MARCO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for varmeisolering brancherne. Den er baseret i Castrocaro Terme, Italien.

 1. RAMTEX-TRADING

  Belarus

  Virksomheden RAMTEX-TRADING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. VOISIN SA

  Frankrig

  Virksomheden VOISIN SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd i blik, Plader og bånd i blik, og tynd metalplade brancherne. Den er baseret i Bayeux, Frankrig.

 3. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kina

  Virksomheden JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Jiangyin, Kina.

 4. INTERSTAL S.A

  Polen

  Virksomheden INTERSTAL S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for pladskæring brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

 5. RÉZMŰHELY KFT

  Ungarn

  Virksomheden RÉZMŰHELY KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for springvand brancherne. Den er baseret i Szentendre, Ungarn.

 6. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. INDUMET

  Belgien

  Virksomheden INDUMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd i blik, Plader og bånd i blik, og emballage i hvidblik brancherne. Den er baseret i Bressoux, Belgien.

 8. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Marlow, Det Forenede Kongerige.

 1. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for aluminium, og lamel i aluminium brancherne. Den er baseret i Zhengzhou, Kina.

 2. SIMON STEEL LLC

  Hong Kong

  Virksomheden SIMON STEEL LLC, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Plader og bånd i blik, hvidblik, Specialstål, rustfrit stål, og Plader og bånd i blik brancherne. Den er baseret i Hong Kong, Hong Kong.

 3. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for metalbaner, koldlaminerede, og bundplader i galvaniseret stål brancherne. Den er baseret i Wuxi, Kina.

 4. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kina

  Virksomheden BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i 100020, Kina.

 5. JINHENG METAL & LATH FACTORY

  Kina

  Virksomheden JINHENG METAL & LATH FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 6. BASTEELOS, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden BASTEELOS, S.R.O., der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd i blik, Lakering - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, Plader og bånd i blik, Lakering - stål og metaller, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Osek, Tjekkiet.

 7. CHUMEN SEALED PARTS FACTORY

  Kina

  Virksomheden CHUMEN SEALED PARTS FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Zhejiang Province China, Kina.

 8. MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for dåser til emballering brancherne. Den er baseret i Gönen, Tyrkiet.

 9. SHAANXI K-TEX INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

  Virksomheden SHAANXI K-TEX INDUSTRIES CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den opererer også inden for molybdæn brancherne. Den er baseret i Shaanxi, Kina.

 10. WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd i blik branchen. Den er baseret i Wuxi, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis