• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader og bånd - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wallersdorf, Tyskland.

 2. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLECHCON GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FB TECNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, SMÅ METALDELE, Handel stål, Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, og SMÅ METALDELE brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HP-POLYTECHNIK OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 5. SEMETAL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, plader, aluminium, Plader og bånd - jernholdigt metal, aluminium og legeringer, metalskelet, bearbejdning af plader og rør, aluminiumsplader, og profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Gaggiano, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. L.E.M.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.E.M., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, spåntagningsarbejde i metal, falsning af metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, og bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Castell'alfero, Italien.

 2. AMBROSINI G.T. SRL

  Italien

  Ambrosini G.T. er specialiseret i bearbejdning af følgende materialer: aluminium til OX og belagt, jern, rustfrit stål, kobber, messing og Alucobond, skæring, bukning med presse, skæring af spalter, svejsning, overfladebehandling, pladejern og udboringer, plader i rå eller belagt aluminium, paneler i svejset aluminium, søjler og sokle, belægninger i rustfrit stål, vaske og emhætter i rustfrit stål efter mål, varemærker, design af møbler med laserskæring på 20 mm, kasser til breve i rustfrit stål efter mål.

 3. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tjekkiet

  Ekoinstal er førende distributør af stålprodukter i Polen og tilbyder en bred vifte af produkter i kulstofstål. I mere end 20 år har vi leveret kvalitetsprodukter til vores partnere. Vi tilbyder en bred vifte af opbevaringsløsninger, som består af plader, rør, profiler og stænger.

 4. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, messingbånd, aluminiumfolie, Kobberplader og bånd, og folie i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Graben-Neudorf, Tyskland.

 5. JORDAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JORDAN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Raddestorf, Tyskland.

 1. LASERHUB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LASERHUB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italien

  Virksomheden METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for jernspoler, Stål, konstruktionsstål, metalplader, og Bånd i zink og titanium brancherne. Den er baseret i Ravenna, Italien.

 1. SAVI SERBATOI

  Italien

  Virksomheden SAVI SERBATOI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Calendasco, Italien.

 2. METALOFFCUTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden METALOFFCUTS, er en Distributør, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Liverpool, Det Forenede Kongerige.

 3. EMJ METALS

  Latvia

  Virksomheden EMJ METALS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Køretøjer, militær-, laserskæring, Plader og bånd - jernholdigt metal, Køretøjer, militær-, og laserudskæring af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Kekava, Latvia.

 4. MOBIDIZAYN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden MOBIDIZAYN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 5. CO.FER.S.

  Italien

  Virksomheden CO.FER.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, rillede plader til beklædning, galvaniserede rør, og metalplader, galvaniserede brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 6. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Frankrig

  Virksomheden FORGES DE LA LOIRE AFL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Smedejern, Plader og bånd - jernholdigt metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Varmebehandling af stål og metaller, Smedejern, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Saint-Herblain, Frankrig.

 7. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden BOURASSEAU INDUSTRIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, udskæring og stansning af plader, Industripladearbejde, bundplader i galvaniseret stål, og stål og aluminium formalet forskellige farver brancherne. Den er baseret i Les Epesses, Frankrig.

 8. BAYKAN STEEL

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYKAN STEEL, er en Distributør, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Plader og bånd - jernholdigt metal, bundplade af jern, profiljern, Stål og metaller, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL EUGEN FISCHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, Plader til sænksmedning, Reparationer - industrielt udstyr, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Burgkunstadt, Tyskland.

 2. MET-ACCIAI SRL

  Italien

  Virksomheden MET-ACCIAI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bånd og plader i jernholdigt metal, metalrør, jernbjælker, og jernhandel brancherne. Den er baseret i Baldissero Canavse, Italien.

 3. UNIVERS FOG

  Frankrig

  Virksomheden UNIVERS FOG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Industripladearbejde, Kedelarbejde, Industripladearbejde, Metalpladearbejde, og tynd metalplade brancherne. Den er baseret i Masevaux, Frankrig.

 4. ACALIN

  Belgien

  Virksomheden ACALIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål, Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål, Stænger - ikke-jernholdigt metal, og Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Ans, Belgien.

 5. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Polen

  Virksomheden HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Støbejernselementer, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Støbejernselementer brancherne. Den er baseret i Ozimek, Polen.

 6. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgien

  Virksomheden STAALHANDEL STERNOTTE CH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Handel stål, jernprodukter, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 7. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden KMS DEMIR CELIK A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metalplader, trukket, trukne stænger, jernstænger i trukket stål, og varmvalsede plader brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. C. HÜBNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden C. HÜBNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, konstruktion af redskaber, Plast - industrielt maskiner og udstyr, anlæg og maskiner til galvanoteknik, metal, og sprøjtestøbning brancherne. Den er baseret i Marktoberdorf, Tyskland.

 9. ATOLE

  Frankrig

  Virksomheden ATOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for afløbsrender, og kabelstiger i kobber brancherne. Den er baseret i Castries, Frankrig.

 10. COFRAFER - BAMESA

  Frankrig

  Virksomheden COFRAFER - BAMESA, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for plader, pladskæring, plader - handel, og plader af aluminiumoxid brancherne. Den er baseret i Bonneuil Sur Marne, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis