• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pizzaovn

Resultater for

Pizzaovn - Import eksport

 1. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Bartscher GmbH er blandt de førende inden for storkøkkenbranchen i Europa. Produktsortimentet omfatter et stort antal professionelle apparater, praktiske køkkenhjælpere og innovative produktløsninger. Alt det, der er brug for i et moderne storkøkken for at kunne arbejde effektivt. Siden grundlæggelsen i 1876 har Bartscher udviklet sig til i dag at føre et fuldt storkøkkensortiment. Produkterne fra Bartscher kan købes i mange europæiske lande via specialbutikker, og vores engagerende team sikrer den kendte servicekvalitet i hele Europa. Det omfattende produktsortiment suppleres af stærk kundeservice, som er i højsædet hos Bartscher. Omfattende rådgivning, hurtig serviceafdeling og en erfaren projektafdeling sikrer tårnhøj servicekvalitet. Traditionsvirksomheden råder over et moderne højlager med 9.000 pallepladser og 15.000 m2 lagerareal.

 2. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italien

  Verified by europages badge

  Eurotec Riga International ligger i Lana i Bolzano-provinsen i via Bottai, 9/1. Virksomheden har i mere end fyrre år beskæftiget sig med forskning og levering af innovative teknologier til den professionelle restaurationsbranche. I dag er virksomheden førende inden for sektoren og distribuerer mikrobølgeovne, induktionsplader og pizzaovne i hele Italien og i udlandet.

 3. FORNI AVERSA

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi har skabt Biscotto di Sorrento, der bruges som grundlag for de bedste træovne rundt om i verden. Et pålideligt produkt af høj kvalitet er garanteret. Et ældgammelt håndværk, der går gennem generationer af håndværkere og dig. Vores ovne er udelukkende lavet af vores materialer med de bedste vulkanske mursten i Italien. Vores brændefyrede pizzaovne er en specialitet.

 4. SACAR FORNI

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl har mange års erfaring i konstruktion og salg af udstyr til brødbagning og til bagerier og pizzeriaer. De producerer ovne, maskiner og inventar til butikker, forsyninger til hoteller, barer, restauranter og institutioner, indretning til butikker og supermarkeder, køleskabe til industri og butikker. Du kan bestille el-ovne, gasovne, dieselovne, tunnelovne, båndovne, ovne med mobilt stel og køleskabe, blæsekølere.

 5. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GATARNAUD EQUIPEMENTS, er en Detailsalg, der opererer inden for Svømmehaller, installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, bageovn, brændeovne til granuleret træ, brændeovn, og pizzaovn brancherne. Den er baseret i Le Teil, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Professionelle brændeovne branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, udstyr til pizzeriaer, pizzaovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, træfyret ovn, og ringovne brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 2. FORNI MARANO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORNI MARANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for pizzaovn branchen. Den opererer også inden for Bageovne, haveovne, træfyret ovn, Bageovne, gas-/metanovne, ovne til bagværk, ovne med mobilt chassis, og professionelle træovne til madlavning brancherne. Den er baseret i Boscoreale, Italien.

 3. EFBE ELEKTROGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Efbe Elektrogeräte GmbH. Mange af vores produkter produceres på vores fabrik i Bad Blankenburg! Vores temaer wellness, infrarødt lys og ansigtsbruner har i mange år være succesrige elementer i efbe sortimentet. Produkter »made in Germany« nyder stadig stor tillid, både hos vores tyske og vores udenlandske kunder. Takket væres vores fleksibilitet har vi ofte bevist, at selv små serier kan have stor succes. I den forbindelse gælder det om at udforme produktionen rentabelt og fleksibelt. Vi fabrikerer en meget god kvalitet og sikrer arbejdspladser. Efbe Elektrogeräte GmbH bekender sig gerne til Tyskland som produktionssted, men har som Global Player efterhånden også succes i mange andre lande. efbe Elektrogeräte GmbH's succeshistorie skal også fortsætte i fremtiden, og derfor bestræber vi os på at give vores efterfølgere en chance inden for mange områder.

 4. LUXURY OUTDOOR

  Danmark

  Luxury-outdoor´s vision er at give dig mulighed for at udleve ”feriedrømmen” hver dag, hele året rundt på din egen terrasse, i din have eller et andet sted i naturen. Vi ønsker at give dig den samme frihedsfølelse, man får, når man endelig sidder med et koldt glas hvidvin i hånden på den udvalgte ferie destinaton. Eller når man sidder i spaområdet, eller bare går igennem hotellets korridor og rammes af duften af spa produkter. Når man sidder på restauranten og nyder den lokale pizza lavet i brændefyret pizzaovn. Med andre ord: Vi hjælper dig med at ”snyde dig væk” på ferie hver dag, hele året rundt. En investering i det rigtige miljø på terrassen, giver dig mulighed for at nyde udendørs luksus hele året rundt. Vi sørger for: Læ, overdækning, varme, spa, madlavningsudstyr og meget mere, der gør din egen terrasse til en hverdagsoase, som hele året rundt kan fungere som ren ”opladningsrum” Vi er hele tiden på jagt efter produkter, der kan udvide netop dette rum. Vi går op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst design. Velkommen til www.luxury-outdoor.dk

 5. GASTRO MERCADO S.L.

  Tyskland

  Vores produkter omfatter: Kølemøbler til gastronomi, pizzaovne, rustfri stålborde, arbejdsborde, bageriprodukter, bageovne, barindretning (gastronomi), brødbageovne, dispensere til drikkevarer, elektriske döner-kebab-knive, rustfri stålindretning, espressomaskiner, etagebageovne, flaskekøleskabe, produkter til slagtere, indretning til slagtere, kødhakkemaskiner, frituregryder, gasovne, gastronomiprodukter (non-food-artikler), gastronomisk indretning, gastronomisk køkkenteknik, restaurantindretning m.m.

 1. ITALY FOOD EQUIPMENT

  Italien

  Virksomheden ITALY FOOD EQUIPMENT, er en Engrossalg, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for maskiner til frisk pasta, æltemaskiner, og pizzaovne brancherne. Den er baseret i Termoli, Italien.

 2. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, pizzaovn, Gastronomiske specialiteter, og pizzaovn brancherne. Den er baseret i Linsengericht, Tyskland.

 1. VESTA LLC

  Rusland

  Virksomheden VESTA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Havegrill og tilbehør, Professionelle brændeovne, pizzaovn, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Havegrill og tilbehør, og Professionelle brændeovne brancherne. Den er baseret i Medvedevo, Rusland.

 2. MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, maskiner og udstyr til hoteller, catering og offentlige lokale, pizzaovn, konvektionsovn, og opvaskemaskine brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. PH PLANKESTEINER GMBH

  Italien

  Virksomheden PH PLANKESTEINER GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Havegrill og tilbehør branchen. Den opererer også inden for havegrill, og pizzaovne brancherne. Den er baseret i Toblach, Italien.

 4. SABAH EMAYE VE SOBA SAN. LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SABAH EMAYE VE SOBA SAN. LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildsteder og komfurer, udsmykning og tilbehør branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, køkkener i træ, pizzaovn, brændeovn i støbejern, og kamin i støbejern brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. TAGLIAVINI SPA

  Italien

  Virksomheden TAGLIAVINI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, ovne til bagværk, pizzaovne, og blandemaskine til fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Noceto, Italien.

 6. L'ESPRIT DU FEU

  Belgien

  Virksomheden L'ESPRIT DU FEU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildsteder og komfurer, udsmykning og tilbehør branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, skorstensrør, og pizzaovn brancherne. Den er baseret i Arlon, Belgien.

 7. BRUNO BENINI M.E.R.I.

  Italien

  Virksomheden BRUNO BENINI M.E.R.I., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for levering til pizzarestauranter, statiske ovne med elektrisk ventilation, træfyret ovn, og pizzaovne brancherne. Den er baseret i Azzano San Paolo, Italien.

 8. FORNI MAGLIANO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FORNI MAGLIANO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Professionelle brændeovne branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, gas-/metanovne, og gasovne til hjemmet brancherne. Den er baseret i Campagna, Italien.

 1. INOVEN

  Tyrkiet

  Virksomheden INOVEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske ovne branchen. Den opererer også inden for Bageovne, pizzaovn, Bageovne, bagerartikler, pizzaovn, og ovne til bagværk brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. CAD ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden CAD ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for elektriske ovne, pizzaovne, og ovne til bagværk brancherne. Den er baseret i Castel D'azzano, Italien.

 3. JRG PROUD GLOBAL SOLUTIONS S.L

  Spanien

  Virksomheden JRG PROUD GLOBAL SOLUTIONS S.L, er en Distributør, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for industrikøkkener, og pizzaovne brancherne. Den er baseret i Chiclana De La Frontera, Spanien.

 4. BAKE OFF ITALIANA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BAKE OFF ITALIANA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Elektriske ovne, ovne til bagværk, pizzaovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Elektriske ovne brancherne. Den er baseret i Ferrara, Italien.

 5. ALFA FORNI

  Italien

  Virksomheden ALFA FORNI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Professionelle brændeovne branchen. Den opererer også inden for pizzaovne, gasovne, haveovne, og ovne i teglsten brancherne. Den er baseret i Anagni, Italien.

 6. IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for pizzaovn branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. RADEMAKER

  Holland

  Virksomheden RADEMAKER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, anlæg og udstyr til tilberedning af brød, køleapparater til fødevareindustrien, pizzaovn, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Culemborg, Holland.

 8. FAZZONE CAMINI

  Italien

  Virksomheden FAZZONE CAMINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for pizzaovn branchen. Den opererer også inden for pizzaovne, og levering til pizzarestauranter brancherne. Den er baseret i Alvignano, Italien.

 9. PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7

  Frankrig

  Virksomheden PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for pizzaovn branchen. Den opererer også inden for pizzaer brancherne. Den er baseret i Gardanne, Frankrig.

 10. TOPRISTORAZIONE

  Italien

  Virksomheden TOPRISTORAZIONE, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovne, køleskabe til restauranter, maskiner og udstyr til isfremstilling, og TILBEHØR til barer brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis