• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pizzaer- frosne

Resultater for

Pizzaer- frosne - Import eksport

 1. GRISTIREN LIMITED

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd er en førende græsk producent af lækre og sunde oste-analoger og veganske osteprodukter. Vores mål er at levere de bedste løsninger til detail og catering, ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter som imødekommer vores kunders alsidige behov. Vores oste-analoger og veganske osteprodukter er fremstillet af de bedste plantebaserede ingredienser, såsom soja, nødder og korn, og kommer uden brug af mejeriprodukter, laktose og andre animalske produkter. Vi er forpligtet til at levere produkter som ikke kun smager fantastisk, men som også er sunde og miljøvenlige. Vores produkter er tilgængelige i et udvalg af emballagestørrelser, inklusive blokke, skiver og revet, så de passer til forskellige anvendelser. Hvad enten du har brug for vores produkter til din restaurant, café eller detailsalg, så har vi den rigtige emballagestørrelse til dig. Hos Gristiren Ltd er vi stolte over vores teknologiske produktionsfaciliteter, hvilket anvender den seneste teknologi og udstyr for at sikre de højeste kvalitetsstandarder for vores produkter. Vi har strenge kvalitetskontrolprocedurer på plads, som sikrer at ethvert produkt der efterlader vores facilitet overholder de strengeste standarder inden for smag, tekstur og kvalitet. Hvad enten du er inden for detail eller catering, så har vi det rigtige produkt og emballagestørrelse til at imødese dine behov. Vælg for de mest velsmagende, førsteklasses og miljøvenlige oste-analoger og veganske osteprodukter.

 2. EURO PIZZA PRODUCTS

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi har siden 1993 leveret kvalitets pizzadeje til et meget forskelligartet marked i både Nederlandene og udlandet. Som producent og leverandør med egen restaurationskæde – New York Pizza (over 150 restauranter) – ved vi præcist, hvad der skal til for at lave den perfekte pizza. Vi har således det nødvendige kendskab og ekspertise til alle aktører, både små og store, inden for pizzasektoren på verdensplan.

 3. PRECOFOOD S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRECOFOOD S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Fødevarespecialiteter, dybfrosne bagerprodukter, frosne patéer, Frysning, Ravioli, Fødevarespecialiteter, og distribution af fødevarer brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 4. ARCARI BACKWAREN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARCARI BACKWAREN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Hendschiken, Schweiz.

 5. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOODILAB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne pizzaer, fødevarer dypfrosne - produktion, Tørrede færdigretter, dybfrosne fødevarer engros, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne fødevarer, og dybfrosne bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Pomezia, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOLOS FOOD

  Danmark

  Produktion af forbagte pizzaer m.m.til kunder der ser fordelen i at få leveret et produkt der er let at håndterer og hvor kvaliteten er i top. Alle produkter er håndlavet og forbagte i stenovne. Pizzaerne på 30 cm Ø leveres i et unikt emballage hvor den gennemsigtige låg tages af og bunden med pizzaen i sættes i en forvarmet ovn v/200 c grader og bages til den er sprød og gylden ( ca. 8 min ) og man har en pizza som man henter hos en pizzaria. Vi samarbejder med førende catering samt supermarkeder i Danmark Udover ovenstående har vi følgende: Pizza Ø 20 cm Baguettes Focaccia Pizzaboller m.m.

 2. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanien

  Virksomheden COMIDA MUNDIAL FOOD, er en Distributør, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Pizzaer, frosne, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 3. CASA MARIELLA

  Italien

  Virksomheden CASA MARIELLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Roma, Italien.

 4. EASY FRESH

  Tyrkiet

  Virksomheden EASY FRESH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for dybfrosne pizzaer, dybfrosne pandekager, og elastiske strømper brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. DOSTLAR FIRINI GIDA A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden DOSTLAR FIRINI GIDA A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. FELIX PIZZA

  Belgien

  Virksomheden FELIX PIZZA, er en Distributør, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for dybfrosne pizzaer, pizzaer, rustik pizza, og pizza bagt i pizzaovn brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 2. DON PIZZA LOGISTIC

  Spanien

  Virksomheden DON PIZZA LOGISTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Pineda De Mar, Spanien.

 1. FIH EKIN

  Holland

  Virksomheden FIH EKIN, er en Distributør, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Den Haag, Holland.

 2. PEK FOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden PEK FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for frosne færdige retter, salg af pommes frites, frosne friturestegte produkter, og pizza med fire slags ost brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. IT'S ITALY BY PRODAL

  Italien

  Virksomheden IT'S ITALY BY PRODAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i San Donà Di Piave, Italien.

 4. TRADIZIONE NAPOLETANA DI GENNARO NAPOLITANO

  Italien

  Virksomheden TRADIZIONE NAPOLETANA DI GENNARO NAPOLITANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Sant'arcangelo Trimonte, Italien.

 5. HEG GIDA URUNLERI SAN. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden HEG GIDA URUNLERI SAN. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Cheesecake brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 6. TORONTO PIZZA EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden TORONTO PIZZA EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 7. KESLAN - MASAS DE PIZZA

  Spanien

  Virksomheden KESLAN - MASAS DE PIZZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Málaga, Spanien.

 8. ARNOLD'S IGLOO PIZZE SURGELATE

  Italien

  Virksomheden ARNOLD'S IGLOO PIZZE SURGELATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Grosseto, Italien.

 1. ITALIA76

  Italien

  Virksomheden ITALIA76, er en Detailsalg, der opererer inden for Husholdningsapparater, elektriske - import-eksport branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, Pizzaer, frosne, små elektriske husholdningsapparater, husholdningsapparater, pizzaovn, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Soliera, Italien.

 2. PIZZERIA DA ASPORTO AMALFITANA

  Italien

  Virksomheden PIZZERIA DA ASPORTO AMALFITANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Poncarale, Italien.

 3. MULTIFOOD DIVISION INTERGEL

  Schweiz

  Virksomheden MULTIFOOD DIVISION INTERGEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, Pizzaer, frosne, Grønsager, friske, Grønsager, frosne og dybfrosne, Fjerkræ og vildt, dybfrosne, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Gals, Schweiz.

 4. PARASKEVAS FOOD SUPPLIERS

  Kypern

  Virksomheden PARASKEVAS FOOD SUPPLIERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Pizzaer, frosne, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Limassol, Kypern.

 5. AKTAŞLAR DONDURULMUŞ LEZZETLER

  Tyrkiet

  Virksomheden AKTAŞLAR DONDURULMUŞ LEZZETLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Ordu, Tyrkiet.

 6. SEDISA REPARTIMENTS, SL

  Spanien

  Virksomheden SEDISA REPARTIMENTS, SL, er en Distributør, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Sabadell, Spanien.

 7. ST. ANNY FOOD B.V.

  Holland

  Virksomheden ST. ANNY FOOD B.V., er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Pizzaer, frosne, Måltider, frosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Pizzaer, frosne, og Måltider, frosne brancherne. Den er baseret i Capelle Aan Den Ijssel, Holland.

 8. FOOD DISTRIB

  Belgien

  Virksomheden FOOD DISTRIB, er en Distributør, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Machelen, Belgien.

 9. LORIPACK

  Belgien

  Virksomheden LORIPACK, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Pizzaer, frosne, iscreme engros, Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosset frugt, og Pizzaer, frosne brancherne. Den er baseret i Les Bons Villers, Belgien.

 10. KODI FOODS

  Frankrig

  Virksomheden KODI FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis