• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • petroleum

Resultater for

Petroleum - Import eksport

 1. EURL AABS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EURL AABS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Petroleum, jomfruolivenolie, dadler, Tørrede frugter, vegetabilske madolier, brændstof, Diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Thizy Les Bourgs, Frankrig.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC er en af de største virksomheder i Smolensk oblast, som arbejder inden for eksport af petroleum og kemiske produkter; de har en vigtig rolle i de omkringliggende regioner når det kommer til markedet for petroleumprodukter. Produkternes høje kvalitet gør det muligt at eksportere dem. Vi arbejder både på det russiske marked og i omkringliggende og udenlandske lande. Alle markedsførte produkter er certificeret. Produkterne sendes via jernbane, vand og vej. For at garantere at vores partnere modtager produkterne, udfører vi en garanti via et garantibrev. Det er muligt at afvise betaling af eksportforsendelse vha. Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 3. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrig

  Virksomheden GINOUVES GEORGES SAS, er en Distributør, der opererer inden for Petroleum branchen. Den opererer også inden for Brændstof, flydende, brændselsolie med lavt svovlindhold, brændselsolie og biprodukter heraf, og Brændstof, flydende brancherne. Den er baseret i La Garde, Frankrig.

 4. BULICHELLI PETROLI

  Italien

  Virksomheden BULICHELLI PETROLI, er en Detailsalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Cecina, Italien.

 5. GIBOUNDARY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GIBOUNDARY LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Petroleum branchen. Den er baseret i London, Enfield, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LENZI ENIO

  Italien

  Virksomheden LENZI ENIO, er en Detailsalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Rosignano Marittimo, Italien.

 2. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GIORDANO PETROLI S.R.L., der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Sant'antonio Abate, Italien.

 3. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ARCOSERVIZI S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 4. ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Riano, Italien.

 5. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Predaia, Italien.

 1. GIANNINI MORENO

  Italien

  Virksomheden GIANNINI MORENO, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Lucca, Italien.

 2. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Robassomero, Italien.

 1. COPPOLA PETROLI

  Italien

  Virksomheden COPPOLA PETROLI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brændstofolie branchen. Den opererer også inden for Brændstof, diesel, Petroleum, Brændstof, diesel, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Mariglianella, Italien.

 2. BP (SWITZERLAND)

  Schweiz

  Virksomheden BP (SWITZERLAND), er en Distributør, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Petroleum, og Petroleum brancherne. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 3. L.E.O. LECCO EVERY OIL S.R.L.

  Italien

 4. ROMANI GALLI & C. S.R.L.

  Italien

 5. SARKGAZ VE MADENI YAGLAR A S

  Tyrkiet

 6. GIANNINI MARIO E C. S.N.C.

  Italien

 7. ROMABITUMI S.R.L.

  Italien

 8. MONACO GAS S. R. L.

  Italien

 1. CASELLA CARBURANTI S.A.S. DI PIETRO CASELLA E C.

  Italien

 2. DRIVE SERVICE S.N.C. DI FERRANTI G. & C.

  Italien

 3. TOMMASINI CARBURANTI DI MASIELLO CONSIGLIA

  Italien

 4. F.LLI SPADA S.R.L.

  Italien

 5. BADIGAS S.R.L.

  Italien

 6. PETROLMAN S.R.L.

  Italien

 7. CRISCI SILVIA MARIA MICHELA

  Italien

 8. SERAFINI S.R.L.

  Italien

 9. PEDRAZZINI S.N.C. DI LUCA PEDRAZZINI & C.

  Italien

 10. ZAMBETTI S.A.S. DI ZAMBETTI STEFANO E C.

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis