• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pelsdyravl

Resultater for

Pelsdyravl - Import eksport

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Ukraine

  Virksomheden KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den er baseret i Drohobych, Ukraine.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Schweiz

  Virksomheden AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den er baseret i Orbe, Schweiz.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Frankrig

  Virksomheden LE DOMAINE D'AKELA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den er baseret i Cambrai, Frankrig.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Ukraine

  Virksomheden AGROPROMINVEST LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for snegleavl brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 5. SARL LTK IMPORT EXPORT

  Algerien

  Virksomheden SARL LTK IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den er baseret i Tiziouzou, Algerien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD

  Chile

  Virksomheden HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den er baseret i Panglongchen, Chile.

 2. VOLYNKHUTRO

  Ukraine

  Virksomheden VOLYNKHUTRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for mink brancherne. Den er baseret i Vladimir-Volynskyy, Ukraine.

 3. JACO

  Frankrig

  Virksomheden JACO, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Artikler til kæledyr, Transport - dyr, Pelsdyravl, Artikler til kæledyr, Transport - dyr, og Pelsdyravl brancherne. Den er baseret i Feignies, Frankrig.

 4. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for Heste og æsler, Biavl og silkeormeopdræt, Heste og æsler, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Richmond, Det Forenede Kongerige.

 5. NOVA PEL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NOVA PEL S.R.L., der opererer inden for Læder, skind og pelse branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Læder og skind til fodtøj, Pelsdyravl, og Læder og skind til fodtøj brancherne. Den er baseret i NOVENTA PADOVANA, Italien.

 1. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spanien

  Virksomheden SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Villarreal De Huerva, Spanien.

 2. SOLOGNE AUTRUCHES

  Frankrig

  Virksomheden SOLOGNE AUTRUCHES, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Saint Gondon, Frankrig.

 1. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Perth, Det Forenede Kongerige.

 2. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Italien

  Virksomheden CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for Læder - råvarer, garvet fåreskind til pelsvarer, og Læder - råvarer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, der opererer inden for Heste og æsler branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Biavl og silkeormeopdræt, Pelsdyravl, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Newmarket, Det Forenede Kongerige.

 4. KAZTURK

  Tyrkiet

  Virksomheden KAZTURK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for gåsekød, og gåseæg brancherne. Den er baseret i Sivas, Tyrkiet.

 5. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OSTERLAND AGRAR GMBH, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Frohburg, Tyskland.

 6. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CONCERIA ZONTA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for Læder, skind og pelse, Små lædervarer, Læder, skind og pelse, og Små lædervarer brancherne. Den er baseret i Bassano Del Grappa, Italien.

 7. VECHNA R EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden VECHNA R EOOD, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 8. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLAISTERS FARMS LIMITED, der opererer inden for Heste og æsler branchen. Den opererer også inden for Biavl og silkeormeopdræt, Pelsdyravl, Biavl og silkeormeopdræt, og Pelsdyravl brancherne. Den er baseret i Dumfries, Det Forenede Kongerige.

 1. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Frankrig

  Virksomheden LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Biavl og silkeormeopdræt, Pelsdyravl, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Bouloire, Frankrig.

 2. REF.JNANE

  Marokko

  Virksomheden REF.JNANE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 3. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Ukraine

  Virksomheden CHINCHILLA UKRAINE LP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frakker, pels- branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, og Pelsdyravl brancherne. Den er baseret i Dnipropetrovsk, Ukraine.

 4. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Ellerau, Tyskland.

 5. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Edenbridge, Det Forenede Kongerige.

 6. INNOVIS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INNOVIS LIMITED, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for Heste og æsler, Biavl og silkeormeopdræt, Heste og æsler, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Aberystwyth, Det Forenede Kongerige.

 7. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, der opererer inden for Pelsdyravl branchen. Den opererer også inden for Heste og æsler, Biavl og silkeormeopdræt, Heste og æsler, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Oswestry, Det Forenede Kongerige.

 8. LA FERME DES HALLAIS

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME DES HALLAIS, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Biavl og silkeormeopdræt, Pelsdyravl, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i St Denis D Orques, Frankrig.

 9. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Holland

  Virksomheden JOS VAN DEURZEN B.V., der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Elsendorp, Holland.

 10. LESKHOZ SLONIMSKII GLKHU

  Belarus

  Virksomheden LESKHOZ SLONIMSKII GLKHU, der opererer inden for Biavl og silkeormeopdræt branchen. Den opererer også inden for Pelsdyravl, Heste og æsler, Pelsdyravl, og Heste og æsler brancherne. Den er baseret i Slonim Grodnenskaya Region, Belarus.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis