• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • patéer

Resultater for

Patéer - Import eksport

 1. DETRY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi har siden 1963 tilbudt et udvalg af lækkert kødpålæg, der er anerkendt for en unik smag og for vores slagteres knowhow. Fra skinker og blodpølser til forskellige patéer og ferske kødprodukter, vores 9 produktkategorier bliver stadig mere og mere velsmagende ! Ønsker du at introducere mærket AUBEL i din forretning? Eller at købe vores kødpålæg en gros eller pakket under dit eget mærke? Kontakt os, så vi kan diskutere dit projekt.

 2. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Virksomheden GOUT DE CANARD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, Konserves, Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Hundefoder, og Konserves brancherne. Den er baseret i Rakovski, Bulgarien.

 3. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden MAUN DIS TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, Patéer, og engros markeder brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. CAVIAR BLANC

  Portugal

  Virksomheden CAVIAR BLANC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for kaviar brancherne. Den er baseret i Olhão, Portugal.

 5. ALTUNTAS BACKWAREN

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTUNTAS BACKWAREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Patéer, engros salg af bagerprodukter, frosne kager, og Patéer brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Virksomheden KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, Fødevarer - import-eksport, Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Moscow, Rusland.

 2. CREATIVE SPREADS

  Belgien

  Virksomheden CREATIVE SPREADS, er en Multi-Category, der opererer inden for Patéer branchen. Den er baseret i Oostduinkerke, Belgien.

 3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

  Frankrig

  Virksomheden STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, viktualievarer, konserverede fødevarer, og Patéer brancherne. Den er baseret i Castres, Frankrig.

 4. VANDROMME VLEESWAREN

  Belgien

  Virksomheden VANDROMME VLEESWAREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Patéer, Skinke, og Patéer brancherne. Den er baseret i Ieper, Belgien.

 5. TER BEKE

  Belgien

  Virksomheden TER BEKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Patéer, skinke, Patéer, forkogte kogepølser, og pølser brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 1. MAISON MILHAU

  Frankrig

  Virksomheden MAISON MILHAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, viktualievarer, Patéer, og fødevareingredienser til saltede varer brancherne. Den er baseret i Lacaune, Frankrig.

 2. SALAISONS LABORIE FILS

  Frankrig

  Virksomheden SALAISONS LABORIE FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Pølser, Patéer, svinekødspålæg, Skinke, Pølser, og Patéer brancherne. Den er baseret i Parlan, Frankrig.

 1. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrig

  Virksomheden GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Foie gras, Kød, konserveret, Foie gras, Hel ande-foie gras, og leverandør af færdigretter brancherne. Den er baseret i Tournay, Frankrig.

 2. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrig

  Virksomheden CHARCUTERIE ROUCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Pølser, Patéer, Foie gras, Pølser, Patéer, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Foix, Frankrig.

 3. SALAISONS G. BLAISE

  Belgien

  Virksomheden SALAISONS G. BLAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, Patéer, og egnsprodukter brancherne. Den er baseret i Florenville, Belgien.

 4. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Virksomheden ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Pølser, Patéer, Røgede og saltede kødvarer, Pølser, Patéer, Røgede og saltede kødvarer, og fjerkræspålæg brancherne. Den er baseret i Aleksandria, Polen.

 5. ARO PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden ARO PRODUCTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Patéer, Charcuterivarer og saltede varer, Patéer, færdige salater, og saucer brancherne. Den er baseret i Zemst, Belgien.

 6. MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Pølser, Kød, konserveret, Skinke, Patéer, Pølser, Kød, konserveret, Skinke, og Patéer brancherne. Den er baseret i Wismar, Tyskland.

 7. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Virksomheden FABRIKKEN LEPO A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, Patéer, Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, og Patéer brancherne. Den er baseret i Hedehusene, Danmark.

 8. BRUNET SA

  Frankrig

  Virksomheden BRUNET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Patéer, og leverandør af postejer brancherne. Den er baseret i RABASTENS DE BIGORRE, Frankrig.

 1. CANTAL SALAISONS TEIL

  Frankrig

  Virksomheden CANTAL SALAISONS TEIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Patéer, Pølser, Skinke, Patéer, Pølser, og eksport af skinke brancherne. Den er baseret i Aurillac Cedex, Frankrig.

 2. MAS SA

  Frankrig

  Virksomheden MAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, Pølser, svinekødspålæg, skinkefabrikker, Patéer, og Pølser brancherne. Den er baseret i Le Rouget, Frankrig.

 3. SA SEIGNEURIE & FILS

  Frankrig

  Virksomheden SA SEIGNEURIE & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, charcuteri engros, Patéer, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Fonsorbes, Frankrig.

 4. SAS MICOULEAU

  Frankrig

  Virksomheden SAS MICOULEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, Foie gras, Patéer, Foie gras, og leverandører af cassoulet brancherne. Den er baseret i Beaumont De Lomagne, Frankrig.

 5. LE COMPTOIR DU PÉRIGORD

  Belgien

  Virksomheden LE COMPTOIR DU PÉRIGORD, er en Multi-Category, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Patéer, Vine, Foie gras, Patéer, Vine, og champagne brancherne. Den er baseret i Embourg, Belgien.

 6. AGRO TOP

  Belgien

  Virksomheden AGRO TOP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for leverandør af postejer brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 7. POLCA

  Belgien

  Virksomheden POLCA, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Fødevarespecialiteter, Charcuterivarer og saltede varer, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Izegem, Belgien.

 8. VINCENT TRAITEUR

  Frankrig

  Virksomheden VINCENT TRAITEUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Patéer, Pølser, Røgede og saltede kødvarer, Patéer, Pølser, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Colmar, Frankrig.

 9. NAUTA

  Belgien

  Virksomheden NAUTA, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Fødevarespecialiteter, Charcuterivarer og saltede varer, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Mollem-Asse, Belgien.

 10. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Pølser, Patéer, Skinke, Røgede og saltede kødvarer, Pølser, Patéer, og Skinke brancherne. Den er baseret i Saint Amour, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis