• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr

Resultater for

Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. LICAR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LICAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Centrifugalpumper branchen. Den opererer også inden for Pumper, Dykpumper, Papir - produktionsmaskiner, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, dykpumper, Pumper, Dykpumper, pumper til væsker, og pumper med buede skruer brancherne. Den er baseret i Tolosa-Guipúzcoa, Spanien.

 2. TECHNICARTON

  Frankrig

  Technicarton har stor knowhow inden for skæreværktøj og tekniske produkter til udskæring af bølgepap. Technicarton tilbyder desuden et bredt udvalg af værktøj til de fleste omformeranlæg og kombinerede anlæg. Virksomheden tilbyder også rådgivning og teknisk assistance. Vi tilbyder renovering og fornyelse af din slottingmaskines skære- og bukkekomponenter for at føre din opskæring og opmærkning ajour med de nyeste tendenser. Disse retrofittings er allerede blevet udført på slottingmaskiner Martin 1636 og Martin 1000. Technicarton anvender desuden helt nye fremstillingsmetoder, som er innovative og effektive og giver en høj produktivitet på lige linje med produkter af den bedste kvalitet. Vi tilbyder services til alle mærker: Martin, Emba, Agnati, BHS, Fosber, Isowa, Langston, Marquip, MHI, Peters, Simon, Curioni, Ward, S&S, Klett, Kirby, TCY, YSF.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Italien

  Produktion af frame valser til fleksografisk tryk på papir, pap, plastmaterialer og specialmaterialer, keramiske Starlox-valser og laserstrålegraverede muffer. Mekanisk graverede Deltor-valser, riflede valser til forskellige anvendelser, særlige valser samt maskiner til vask af anilox.

 4. TALLERES CASABLANCA

  Spanien

  I vores værksteder fremstiller vi forskellige maskiner til håndtering af papir og pap, hovedparten af vores produktion er forskellige formater af manuelle skæremaskiner med platin mobile og med vertikalt pres, halvautomatiske skæremaskiner, skæremaskiner til papbakker, hydrauliske beskæremaskiner og lastning og håndteringselementer (platforme og tårne til læsning / aflæsning). Vores maskiner overholder alle de krævede normer i CEE med hensyn til sikkerheden.

 5. SOPEM

  Belgien

  Virksomheden SOPEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - produktionsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Papirbeskæring - maskiner og udstyr, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Papirbeskæring - maskiner og udstyr, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Maskiner - import-eksport, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Soignies, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MACCHINE CARU' S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, konstruktion af tekstilmaskiner, maskiner til automatisk udskæring af stoffer, og lasergraveringsmaskine brancherne. Den er baseret i Lonate Pozzolo, Italien.

 2. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Taufkirchen, Tyskland.

 3. CPERKIN

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CPERKIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - forarbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Papirbeskæring - maskiner og udstyr, maskine til at optage gulerødder, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, og Papirbeskæring - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Birstall, Det Forenede Kongerige.

 4. PAPER ENGINEERING

  Slovenien

  Virksomheden PAPER ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nova Gorica, Slovenien.

 5. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  Kina

  Virksomheden JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for automatiske pakkemaskiner, printere til karton, helt automatiske pakkemaskiner, og industrielle limemaskiner brancherne. Den er baseret i Dongguang County,cangzhou City, Kina.

 1. TECHPAP

  Frankrig

  Virksomheden TECHPAP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Karton og kartonprodukter - forarbejdningsmaskiner, virksomhedsforeninger, papirvarer, papir, kartonpapir og karton, kunsttrykpapir, og Karton og kartonprodukter - forarbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Gieres, Frankrig.

 2. PAPER ENGINEERING

  Slovenien

  Virksomheden PAPER ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nova Gorica, Slovenien.

 1. ANDRITZ AG

  Østrig

  Virksomheden ANDRITZ AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Træarbejde - maskiner og udstyr, anlæg, maskiner og udstyr til fremstilling af træ- og cellulosemasse, plader til transport af frø, og tørreanlæg brancherne. Den er baseret i Graz, Østrig.

 2. KADANT LAMORT

  Frankrig

  Virksomheden KADANT LAMORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for separatorer, og klinger brancherne. Den er baseret i Vitry Le Francois, Frankrig.

 3. GUSCHKY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GUSCHKY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 4. IBERCUTTING

  Spanien

  Virksomheden IBERCUTTING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Castell-Platja D'aro, Spanien.

 5. VIA AQUARIA

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VIA AQUARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for fabrikant af luksusemballage brancherne. Den er baseret i Klaipeda, Det Forenede Kongerige.

 6. PROIPAFISA

  Spanien

  Virksomheden PROIPAFISA, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, modtagelsesudstyr satellitter, design af anlæg til genbrugsaffald, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og anlæg til genindvinding og genbrug af metalaffald brancherne. Den er baseret i Celrà-Girona, Spanien.

 7. HDT MACHINES

  Brasilien

  Virksomheden HDT MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Santa Bárbara Doeste, Brasilien.

 8. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

 1. VALCO MELTON FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden VALCO MELTON FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for termoklæbende, Limanlæg, og emballager brancherne. Den er baseret i Valence, Frankrig.

 2. ALLIMAND

  Frankrig

  Virksomheden ALLIMAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Papir - forarbejdningsmaskiner, Brevpapir, Papir - forarbejdningsmaskiner, og Brevpapir brancherne. Den er baseret i Rives Sur Fure, Frankrig.

 3. SATE SRL

  Italien

  Virksomheden SATE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - forarbejdningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, og Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Serravalle Pistoiese, Italien.

 4. TRANSRUS

  Tyskland

  Virksomheden TRANSRUS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 5. UTE HARZ

  Tyskland

  Virksomheden UTE HARZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 6. BOUGIE MARKETING INH. NATALIYA BOUGIE

  Tyskland

  Virksomheden BOUGIE MARKETING INH. NATALIYA BOUGIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 7. LUDGER HENGSTERMANN

  Tyskland

  Virksomheden LUDGER HENGSTERMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 8. ÜBERSETZUNGSBÜRO GRÜTTNER

  Tyskland

  Virksomheden ÜBERSETZUNGSBÜRO GRÜTTNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 9. MATYSIAK-UEBERSETZUNGEN BARBARA MATYSIAK

  Tyskland

  Virksomheden MATYSIAK-UEBERSETZUNGEN BARBARA MATYSIAK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 10. KAREN PFITZNER

  Tyskland

  Virksomheden KAREN PFITZNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, Oversættelse, Administrationssoftware til virksomheder, Administrative og finansielle tjenester - outsourcing, Dataopsamling, databaser, datasikkerhed, og Oversættelse brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis