• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • paneler og gulve- kork-

Resultater for

Paneler og gulve- kork- - Import eksport

 1. SYFAR SRL - LAVORAZIONE SUGHERO

  Italien

  Verified by europages badge

  Syfar er en råkorkproduktionsvirksomhed i en moderne forretningsaktivitet inden for sektoren for indsamling og transformation af naturlige og økologiske produkter, som kombinerer den traditionelle korkindsamlingsaktivitet med produktion af halvfabrikata til grønt byggeri, paneler og granulater, hvilket skaber et state-of-the-art forarbejdningsanlæg både for typen af kork transformation og for respekt for miljøet.

 2. JANS GULVAFSLIBNING

  Danmark

  Et ridset og slidt gulv er trist at se på. Trænger dit hjem som så mange andre danskeres til et løft så har en gulvafslibning eller behandlingen kæmpe effekt på hvordan dit hjem kommer til at fremstå. Pust nyt liv i din ejendom med flotte gulve! Vi er eksperter inden for at udvælge den bedste behandling for dig og vi sætter en stor ære i at levere et produkt der holder langt ud i fremtiden samt en service, der ikke er til at tage fejl af. Derfor nyder vi godt af en stor kundekreds i vores nærområde og vi sætter stor pris på de mange positive referencer vi modtager. Ønsker du at vide mere omkring hvordan du bedst kan sikre dine gulves fremtid, så besøg vores hjemmeside eller kontakt os i dag for at lære mere om dine muligheder.

 3. PANELESTUDIO BIOCONSTRUCCIÓN DINSATEC

  Spanien

  Virksomheden PANELESTUDIO BIOCONSTRUCCIÓN DINSATEC, er en Engrossalg, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for termobelægninger, tildækninger til byggesektoren, tagbeklædning til sportsanlæg i træ, og konstruktion af trætage brancherne. Den er baseret i Ponferrada, Spanien.

 4. KORKEN SCHIESSER GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KORKEN SCHIESSER GES.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. PANELES DECORATIVOS DECOMUR

  Spanien

  Virksomheden PANELES DECORATIVOS DECOMUR, er en Distributør, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for plader til pynt, plader med dekorativ belægning til indendørs brug, plader med dekorativ belægning til udendørs brug, og træplader brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CORKSRIBAS - Indústria Granuladora de Cortiça, S.A.

  Portugal

  Virksomheden CORKSRIBAS - Indústria Granuladora de Cortiça, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korkprodukter branchen. Den opererer også inden for Paneler og gulve, kork-, kork, korkbeklædninger, Paneler og gulve, kork-, og korkartikler til privat brug brancherne. Den er baseret i Sao Paio De Oleiros, Portugal.

 2. NATISO

  Spanien

  Virksomheden NATISO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for korkplader brancherne. Den er baseret i Paterna, Spanien.

 3. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE

  Tyskland

  Virksomheden SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, og Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer brancherne. Den er baseret i Malsch, Tyskland.

 4. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR BAUBIOLOGIE NILS HEIDELBERG & RENé WERNER GBR

  Tyskland

  Virksomheden SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR BAUBIOLOGIE NILS HEIDELBERG & RENé WERNER GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, Industrikonsulenter, Konsulenter - bygge- og anlægsteknik, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Bardowick, Tyskland.

 5. NATURO KORK AG

  Schweiz

  Virksomheden NATURO KORK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Laminater, plast- branchen. Den opererer også inden for Plastgulvbelægning, Kork, natur-, Parketgulve, Paneler og gulve, kork-, Plastgulvbelægning, Kork, natur-, Parketgulve, og Paneler og gulve, kork- brancherne. Den er baseret i Sursee, Schweiz.

 1. UMWELTINSTITUT HANSPETER KOBBE

  Tyskland

  Virksomheden UMWELTINSTITUT HANSPETER KOBBE, er en Distributør, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, Plastbelægninger og -laminater, Plastgulvbelægning, Paneler og gulve, kork-, Plast - emballering, Plastbelægninger og -laminater, Plastgulvbelægning, og Paneler og gulve, kork- brancherne. Den er baseret i Celle, Tyskland.

 2. MOLINAS KORK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOLINAS KORK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Parketgulve, Korkprodukter, Paneler og gulve, kork-, Træ - savet og behandlet, Parketgulve, Korkprodukter, og Paneler og gulve, kork- brancherne. Den er baseret i Biebelnheim, Tyskland.

 1. JATIPRODUCTS

  Tyskland

  Virksomheden JATIPRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Restaurering og renovering - entreprenører, Maling - entreprenører, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Restaurering og renovering - entreprenører, og Maling - entreprenører brancherne. Den er baseret i Hallenberg, Tyskland.

 2. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO RICHARDSON

  Tyskland

  Virksomheden SACHVERSTÄNDIGENBÜRO RICHARDSON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Fast ejendom, forretning og industri - developers og agenturer, Ejendomsmæglere, erhvervs- og industri-, Industrikonsulenter, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Fast ejendom, forretning og industri - developers og agenturer, Ejendomsmæglere, erhvervs- og industri-, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 3. ULRICH VOM SCHLOSS

  Tyskland

  Virksomheden ULRICH VOM SCHLOSS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, Industrikonsulenter, Skalkonstruktion - bygning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Kremmen, Tyskland.

 4. AZG LEUZINGER JOLANDA

  Schweiz

  Virksomheden AZG LEUZINGER JOLANDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Paneler og gulve, kork-, Medicinske og kirurgiske instrumenter, Ortopædi og fysioterapi - apparater, instrumenter og udstyr, Kompatibelt elektromagnetisk måleudstyr, Paneler og gulve, kork-, Medicinske og kirurgiske instrumenter, Ortopædi og fysioterapi - apparater, instrumenter og udstyr, og Kompatibelt elektromagnetisk måleudstyr brancherne. Den er baseret i Jona, Schweiz.

 5. BAUBIOLOGE IBN UND SACHVERSTÄNDIGER RALF HOLTRUP

  Tyskland

  Virksomheden BAUBIOLOGE IBN UND SACHVERSTÄNDIGER RALF HOLTRUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, Industrikonsulenter, Skalkonstruktion - bygning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Sassenberg, Tyskland.

 6. BAUBIOLOGIE BURKHARDT

  Tyskland

  Virksomheden BAUBIOLOGIE BURKHARDT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, Skalkonstruktion - bygning, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Kvalitetskontrol og -certificering brancherne. Den er baseret i Wendeburg, Tyskland.

 7. PUURKURK

  Holland

  Virksomheden PUURKURK, er en Detailsalg, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for korkgulve, korkplader, og korkarbejde brancherne. Den er baseret i Eersel, Holland.

 8. DR. LORENZ-INSTITUT FÜR INNENRAUMDIAGNOSTIK

  Tyskland

  Virksomheden DR. LORENZ-INSTITUT FÜR INNENRAUMDIAGNOSTIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Administrationssoftware til virksomheder, Strategisk, videnskabelig og teknisk overvågning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Industrikonsulenter, Administrationssoftware til virksomheder, Strategisk, videnskabelig og teknisk overvågning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. AKURY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AKURY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Radar- og radionavigeringsudstyr, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Skalkonstruktion - bygning, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Radar- og radionavigeringsudstyr, og Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer brancherne. Den er baseret i Langen, Tyskland.

 2. L.I.S. SRL

  Italien

  Virksomheden L.I.S. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for isoleringsplader, biokonstruktion, og opløsning mod skimmel brancherne. Den er baseret i Buggiano, Italien.

 3. ELEKTROSMOG RADIÄSTHESIE UND GEOBIOLOGIE SCHWEIZ

  Schweiz

  Virksomheden ELEKTROSMOG RADIÄSTHESIE UND GEOBIOLOGIE SCHWEIZ, er en Distributør, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Kompatibelt elektromagnetisk måleudstyr, Kvalitetskontrol og -certificering, Teknik - entreprenører, Kompatibelt elektromagnetisk måleudstyr, Kvalitetskontrol og -certificering, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Müswangen, Schweiz.

 4. PROMEDA

  Tyskland

  Virksomheden PROMEDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 5. LIEGES HPK

  Frankrig

  Virksomheden LIEGES HPK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Korkprodukter branchen. Den opererer også inden for Kork, natur-, Paneler og gulve, kork-, Kork, natur-, og Paneler og gulve, kork- brancherne. Den er baseret i Lavardac, Frankrig.

 6. COLOMBIN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COLOMBIN DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Parketgulve, Korkprodukter, Paneler og gulve, kork-, Træ - savet og behandlet, Parketgulve, Korkprodukter, og Paneler og gulve, kork- brancherne. Den er baseret i Worms, Tyskland.

 7. BAU- UND UMWELTCHEMIE BERATUNGEN + MESSUNGEN AG

  Schweiz

  Virksomheden BAU- UND UMWELTCHEMIE BERATUNGEN + MESSUNGEN AG, er en Distributør, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Radar- og radionavigeringsudstyr, Strategisk, videnskabelig og teknisk overvågning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Kvalitetskontrol og -certificering, Radar- og radionavigeringsudstyr, Strategisk, videnskabelig og teknisk overvågning, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Kvalitetskontrol og -certificering brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 8. WBS BUSINESS SERVICE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden WBS BUSINESS SERVICE E.K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Bygningsarbejde, Skalkonstruktion - bygning, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, og Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer brancherne. Den er baseret i Plauen, Tyskland.

 9. YILDIZ GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden YILDIZ GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for køb og salg, træ, MDF-træ, og erstatningstræ brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. ISOPAN IBERICA S.L.

  Spanien

  Virksomheden ISOPAN IBERICA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paneler og gulve, kork- branchen. Den opererer også inden for Plast - halvfabrikata, Skilte, signalpaneler og -tavler, Lydisoleringsmaterialer, Plast - halvfabrikata, Skilte, signalpaneler og -tavler, og Lydisoleringsmaterialer brancherne. Den er baseret i Constanti, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis