• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • paller

Resultater for

Paller - Import eksport

 1. SIA DV PELLET

  Latvia

  Verified by europages badge

  SIA "DV Pellet" er en lettisk virksomhed grundlagt i 2017 beliggende Sumbru iela 167, Garciems, Carnikavas pag., Ādažu nov., LV-2163. Vi er en certificeret virksomhed i Letland, og tilbyder højkvalitetstræprodukter indkøbt i Letland. Vores produktudvalg omfatter træpiller, Epal-træpaller, brænde, kul, briketter, træspåner, savsmuld, træbrænde og træstammer. Vi bruger forskellige typer af træ, såsom egetræ, birketræ, bøgetræ, ask, avnbøg, fyr og gran for at garantere holdbarheden og pålideligheden af vores produkter. Vores hurtige og effektive leveringstjenester dækker 27 europæiske lande. Gennem årene har vi opbygget gode partnerskaber med vores kunder i Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, Danmark, Polen, Norge, Schweiz, Storbritannien og Italien. Alle vores træprodukter er fremstillet og pakket i Letland. For at garantere problemfri leveringer, har vi et årligt sæsonmøde hvor vi som et team taler om leveringsprocessen. Dette hjælper os med at imødese kundernes forventninger, og opmuntrer til samarbejde blandt vores medarbejdere. For at garantere en succesfuld leveringsoplevelse beder vi om, at du giver os detaljerede oplysninger angående eventuelle udfordringer eller særheder relateret til din lokation, såsom konstruktion, adgangsveje som er vanskelige at finde eller unøjagtige GPS-koordinater. Ved at være proaktiv med disse forhold, kan vi finde passende løsninger og levere din ordre uden problemer.

 2. ZAMKO

  Holland

  Verified by europages badge

  ZAMKO er en uafhængig specialist inden for sammenfoldelige pallekasser. Vores udfordring med hvert projekt, er at tilbyde vores kunder den mest passende løsning, kombineret med den bedste pris. NØGLEORD: “Serviceorienteret”, “Uafhængigt rådgivning”, “Løsningsdrevet specialist”. RÅDGIVNING: Vi opnår generelt den mest optimale løsning, ved at tænke og arbejde sammen med vores kunder. Ved at bruge kravene i kundernes logistikprojekter som startpunkt, prøver vi at tænke videre, så vi kan finde en passende løsning med de lavest mulige omkostninger. SORTIMENT: Vores omfattende udvalg af sammenfoldelig pallekasser er i en høj kvalitet, og til konkurrencedygtige priser, hvad enten de er fremstillet i plast, træ, stål eller pap. Foruden at tilbyde specifikke brancheløsninger, udvikler vi også skræddersyede løsninger. SAMLING, UDLEDNING OG REPARATION: Samling og udlejning af pallekasser er vores speciale. Du betaler et lille beløb pr. dag eller betaler pr. brug. Vi reparerer også professionelt pallekasser af alle typer i plast. Hvis nødvendigt kan det udføres på stedet i Europa.

 3. JAN PELLET

  Holland

  Verified by europages badge

  JANPellet er leverandør af TRÆPRODUKTER som blev grundlagt i 2021, og er baseret i Alkmaar, Holland. Vores produktsortiment er certificeret, miljøvenlig og afledt af bæredygtige kilder. Se vores produkttilbud: TRÆPILLER – Enplus A1 træpiller, premium træpiller og kedler til træpiller. KUL – australsk hårdt træ med en mellem til hård kuldensitet. Lavt indhold af røg og en diskret lugt. BRÆNDE – de bedste tørrede kilnstammer i birk, eg, aske og avnbøg med et garanteret fugtindhold på mindre end 18 %. Vores brænde er passende til brændeovne og åben ild, og eftersom vores kiln er tørret, har de en høj energi- og varmeværdi, så du kan holde dig varm mens du nyder atmosfæren af en åben ild! PALLER – kan leveres i forskellige størrelser og materialer til generelle formål i lager og distribution. JANPellet er forpligtet til kun at tilbyde den bedste værdi for pengene, og levere træpiller, kul, brænde og paller af den højeste kvalitet og inden for fem dage! Kontakt vores venlige team, og modtag den højeste kvalitet, service og pris på markedet.

 4. HOLZ-SPECKMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  import fra hele verden, levering i hele Tyskland, lagerfacilitet på 35.000 m² under tag og delvist klimatiseret. Alle træprodukter er forarbejdet på de mest moderne maskiner. Vore produkter: træ til indretning af have og anlægsgartneri, fiberplader med middeldensitet (MDF), spånplader, krydsfiner, mobile dansegulve, sportsgulve til indendørs brug, paneler, træpaneler, træemballager

 5. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  TARTAK GALKA er en polsk virksomhed der er specialiseret i transport af træ og varer. Væksten af vores virksomhed gennem årene, førte i 2013 til dannelsen af partnerskabet Trak-Drew, som på nuværende tidspunkt er førende inden for produktion af blanke paller. 80 % af træet til fremstilling indkøbes af virksomheden fra statsejede skove, som er 100 % PEFC-certificeret mens de andre 20 % af materialerne kommer fra Slovakiet. Vi er stolte over at virksomheden har sin egen flåde af lastbiler, som gør vores arbejde nemmere, og gør os i stand til at imødese vores kunders krav, når de lever efter en hurtig og sikker levering af deres varer. Moderne teknologi, perfekt produktionsorganisation og certificerede materialer har resulteret i en bedre kvalitet af vores produkter, som leveres gennem international PEFC-certifikation. Vores produkter: - Træpiller - Blanke paller - Savet træ - Firkantet træ - Træspåner - Savsmuld - Træbark. Vi er en kreativ virksomhed, som er åbne for de nuværende markedskrav. Vi fremmer udvikling og en kontinuerlig udvikling, så vores produkter kan tilfredsstille vores kunders behov og krav. Takket være vores familietradition og omfattende erfaring, er vi særdeles anerkendt på både det nationale og de internationale markeder. Alle parter som er interesseret, er inviteret til et samarbejde med vores virksomhed! Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZS PALETTENSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har siden 2006 været en ejerstyret virksomhed, med en bred vifte af produkter og tjenester inden for lastbærere. Vores administrerende direktør Sefer Sengin er altid til stede personligt, til enhver tid i den operative forretning - ligesom vores kompetente team. Vores to bekvemt placerede placeringer i det større Stuttgart-område muliggør levering i hele Europa: I Bissingen an der Teck er gitterboksen i centrum på vores 20.000 m² store areal - der fremstilles eller repareres på de nyeste maskiner. Et par kilometer længere, i Lenningen, er alt opmærksomhed rettet mod paller, med et areal på 40.000 m². ZS tilbyder sine kunder ombytning, salg eller reparation af begge lastbærere. Udlejning af gitterbokse er et andet stort område. Takket være vores egen flåde med kompetente, kvalificerede chauffører og engagerede teams begge steder, har vi alle de vigtige faktorer for bæredygtig succes.

 2. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  I årtier har ISOSPAN GmbH været kendetegnet ved sine innovative løsninger og langsigtede virksomhedspolitik. SALZBURGER-virksomheden er aktiv i hele Europa og har specialiseret sig på områderne: træfiber-skalsten, træfiber-færdigvægge samt træfiber-isoleringsplader. Det omfattende produktprogram gør det muligt at imødekomme næsten enhver arkitektonisk udfordring. Vores produkter: • Murværks-færdigelementer • Træbetonsten • Vægbeklædningsmateriale af natursten • Paller • Isoleringsmaterialer til indvendig vægisolering • Varmeisolering til indblæsning

 3. WESTKOND INVEST CZ

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ er stolte over at være mellemmand til producenterne af de varer som du har brug for. Vores virksomhed har etableret samarbejder med flere producenter og indkøbere globalt, hvormed vi har pålidelige forhold som prioriterer hurtige leveringer, enestående produktkvalitet og konkurrencedygtige priser. Blandt vores anerkendte partnere finder du globale, anerkendte virksomheder som AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH og andre, som alle har en førende position på det globale marked. Vi er ikke kun dedikeret til at levere de bedste produkter og tjenester, men at overgå forventningerne, hvilket garanterer vores kunders komplette tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter førsteklasses solsikkeolie, træpiller og konfektfedt.

 4. E.H.W. WORLDWIDE

  Holland

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide blev oprettet i 2011 i Cypern og er førende på verdensplan inden for forsyning og distribution af kvalitetsprodukter til enestående priser. Vores forpligtelse til "kvalitetsprodukter til den bedste pris" holder os travlt beskæftiget året rundt. Vi udvælger med omhu de bedste leverandører, hvilket sikrer, at kun de allerbedste produkter når frem til vores kunder. Vi dækker Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og det amerikanske kontinent. Vi importerer direktre fra førende forsyningskilder såsom Chile, Uruguay, Sydafrika og andre lande. Vi har for nylig udviklet os i Tyskland, og vi betjener med succes forskellige markeder og etablerer vedvarende partnerskaber. Vores kommende logistiske knudepunkt i Sydafrika er et eksempel på vores strategiske vækst. Med et hengivent team bag sig trives E.H.W. Worldwide som førende på maredet og leverer en uforlignelig kundeoplevelse. Hos E.H.W. Worldwide er vores mission et bevis på vores engagement. Vi bestræber os på give kunderne en unik oplevelse gennem forsyning, levering og distribution af produkter, der overgår enhver forventning. Vi krydser grænser og bygger broer tværs over industrier og forbliver forpligtet til at gøre enhver forretningskontakt med os til en uforglemmelig rejse, spækket med uforlignelig kvalitet og værdi.

 5. PORTPALLET

  Portugal

  Verified by europages badge

  PORTPALLET er en banebrydende emballage- og godstransportvirksomhed med metalpaller fremstillet af galvaniseret stål eller aluminium. Vores innovative paller skiller sig ud inden for hygiejne og sikkerhed, og anvendes af brancher som kemikalie, fødevarer, farmaceutisk, landbrug og distribution. Nøglefunktioner omfatter nem rengøring, enestående styrke, alsidighed, miljøvenlig og tilpasning. Vi leverer løsninger inden for: Kemikalier: En sikker håndtering af farlige materialer. Fødevarer: Garanterer integritet af fødevareprodukter med hygiejniske paller. Farmaceutisk: Sikrer de farmaceutiske produkter i forsyningskæden. Landbrug: Bruger vores holdbare paller til landbrug og transport. Distribution: Strømlinet handling samtidig med produktets sikkerhed bevares. Find PORTPALLET i shapin

 1. CRAEMER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CRAEMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for Lagertanke, plastikpaller, plastikkasser, plastpaller til industrien, pallekasser, kasser til paller i plastik, baljer og plastikskovle, Containere, plast-, og Lagertanke brancherne. Den er baseret i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 2. SIA PETERKOKS

  Latvia

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIA PETERKOKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker og tremmekasser, træ- branchen. Den opererer også inden for Paller, Træ - emballering, Paller, kasser til frugt og grøntsager, containere i træ, trækasser, Kasser og æsker i træ, fremstilling af emballager i træ, og produktion af paller brancherne. Den er baseret i Olaine, Latvia.

 1. INKA PALETTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INKA PALETTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for Søfragt, Fragt, luft, Kemipaletter, plader til godshåndtering, emballage til eksport, træemballager, plastikpaller, minipalle, og behandlet træ brancherne. Den er baseret i Siegertsbrunn, Tyskland.

 2. LIDAL

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIDAL, er en Distributør, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for træ til paller, standard paller, standard træpaller, træpaller, engangspaller, Levering af paller, træpaller efter mål, og paller efter mål brancherne. Den er baseret i Miastko, Polen.

 3. ARGUS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGUS SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for træpaller, produktion af paller, engangspaller, IPPC-paller, Paller til industrien, transportkasse, transportpaller, møbelpaller, og pallekasser brancherne. Den er baseret i Zielona Góra, Polen.

 4. TDR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TDR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for træpaller, træpaller efter mål, paller efter mål, og producent af træpaller brancherne. Den er baseret i Fontenilles, Frankrig.

 5. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAMMA-WOPLA / SMART FLOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Plastemballage, plastikkasser, paller til emballering, Plastemballage, plastikpaller, containere og særlige paller, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og baljer og plastikskovle brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 6. PLANETPAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANETPAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for baljer og plastikskovle, kasser til paller i plastik, pallekasser, og containere og særlige paller brancherne. Den er baseret i Angers Cedex 01, Frankrig.

 7. HERBERT STOPPER ZIMMEREI UND TREPPENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERBERT STOPPER ZIMMEREI UND TREPPENBAU GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Rottenburg Am Neckar, Tyskland.

 8. FEIGL PALETTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEIGL PALETTEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Eschlkam, Tyskland.

 1. HEINRICH LÜFFE-BAAK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINRICH LÜFFE-BAAK GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Harsewinkel, Tyskland.

 2. DUROK PALETTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUROK PALETTEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 3. DOM PALETTEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOM PALETTEN, er en Distributør, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Dormagen, Tyskland.

 4. ERICH GÜTH KISTENFABRIKATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERICH GÜTH KISTENFABRIKATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 5. HORNA GMBH VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HORNA GMBH VERPACKUNGEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Grafenrheinfeld, Tyskland.

 6. EUROPAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROPAL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Porta Westfalica, Tyskland.

 7. K + L HOLZVERARBEITUNGS UND -HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden K + L HOLZVERARBEITUNGS UND -HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Appen Bei Hamburg, Tyskland.

 8. WUPPER-PALETTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WUPPER-PALETTEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 9. PALETTEN & LOGISTIK JANER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PALETTEN & LOGISTIK JANER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for træpaller, træpaller til emballage, losserampe til varer, produktion af paller, Levering af paller, fyrretræsplader til paller, træpaller efter mål, plastpaller til industrien, og plastikpaller brancherne. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 10. ELMAR DREHER GMBH HOLZERZEUGNISSE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELMAR DREHER GMBH HOLZERZEUGNISSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paller branchen. Den er baseret i Rietheim-Weilheim, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis