• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • palladium

Resultater for

Palladium - Import eksport

 1. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som indehaverledet virksomhed har TRADIUM GmbH i Frankfurt siden 1999 med stor succes arbejdet for kunder fra industri og handel. Vores internationale kunder kommer fra forskellige industrigrene, som benytter sjældne jordarter, teknologimetaller og ædemetaller. Det er f.eks. elektronikindustrien, bilindustrien samt glas- og keramisk industri. Også private investorer køber strategiske metaller som investeringsform. Vi oplagrer store mængder strategiske råstoffer i toldlageret hos vores partner METLOCK. På den måde kan vi imødekomme vores kunders behov med korte leveringstider. Da vi har råstoffer med forskellige specifikationer, er det muligt for os at gå ind på vores kunders forskellige krav. Dette gælder både for de forskellige råstoffers kemiske sammensætning og deres leveringsmåde. Også investorer nyder godt af vores gode kontakter til industrien.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Palladium branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd, er en førende bulgarsk eksportør af rå og indfarvede bomuldsstoffer og færdigsyet arbejdstøj til brug i industrien, hoteller, hospitaler og i cateringvirksomheder. Vi tilbyder alle former for bomuld og bomuldstyper i garn og stof, lagner og jacquardtæpper, drejl i forskellige strukturer, tæthed og vægt, og bredden fra 90 cm. og op til 190 cm. i rå og 150 cm som færdig. Vi tilbyder vi alle typer af arbejdstøj med varemærke PALLTEX til industrien og cateringvirksomheder.

 4. PALLADIUM LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PALLADIUM LTD, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Inert materiale til byggeindustrien, og Inert materiale til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Plymouth, Det Forenede Kongerige.

 5. PALLADIUM AG

  Schweiz

  Virksomheden PALLADIUM AG, der opererer inden for Urmageri branchen. Den er baseret i Nidau, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrig

  Virksomheden CABINET PALLADIUM & CONTINUUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Detektivagenturer, internationale branchen. Den opererer også inden for efterforskningsagentur, og Privatdetektiver brancherne. Den er baseret i Senlis, Frankrig.

 2. PALLADIUM BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden PALLADIUM BELGIUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fast ejendom, forretning og industri - developers og agenturer branchen. Den opererer også inden for Ejendomsudviklere, erhvervs- og industri-, Ejendomsudviklere, erhvervs- og industri-, ejendomsmæglere, ejendomsleasing, og leasing af fast ejendom til virksomheder brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. PALLADIUM CONCEPT

  Rumænien

  Virksomheden PALLADIUM CONCEPT, er en Engrossalg, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den opererer også inden for diske til modtagelse brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 4. BEVRO

  Belgien

  Virksomheden BEVRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Udgravning og boring - fabrikker, Smykker, Udgravning og boring - fabrikker, platin til juvelerarbejder og smykker, Smykker, og sølv, platin, palladium brancherne. Den er baseret i Bocholt, Belgien.

 5. PALLADIUM FASHION

  Grækenland

  Virksomheden PALLADIUM FASHION, er en Detailsalg, der opererer inden for Tøj, til mænd branchen. Den er baseret i Elassona, Larisa, Grækenland.

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Rejser og turisme, Rejsebureauer, Hotel, Gastronomiske specialiteter, Rejser og turisme, Rejsebureauer, og Hotel brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. ALRET

  Bulgarien

  Virksomheden ALRET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for forsølvning, sølv, platin, palladium, og rhodinering brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 1. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Radio- og fjernsynstransmission - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Reklamedesign - grafiske kunstnere og designere, Reklameagenturer, Audio-videoreklame - produktion og indspilning, Audiovisuel - produktion og distribution, Reklamedesign - grafiske kunstnere og designere, Reklameagenturer, Audio-videoreklame - produktion og indspilning, og Audiovisuel - produktion og distribution brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 2. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PALLADIUM ASSOCIATES PLC, der opererer inden for Efterforskninger - business branchen. Den opererer også inden for Specielle undersøgelser, og Specielle undersøgelser brancherne. Den er baseret i Rochdale, Det Forenede Kongerige.

 3. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden PALLADIUM REALITY, S.R.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fast ejendom, forretning og industri - developers og agenturer branchen. Den opererer også inden for Ejendomsmæglere, erhvervs- og industri-, og Ejendomsmæglere, erhvervs- og industri- brancherne. Den er baseret i Praha 5 , Tjekkiet.

 4. PALLADIUM MODA SRL

  Italien

  Virksomheden PALLADIUM MODA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tøj, børne- og baby- branchen. Den er baseret i Sant'Agata Bolognese (BO), Italien.

 5. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden PALLADIUM ITALIA SRL, der opererer inden for Fast ejendom, forretning og industri - developers og agenturer branchen. Den er baseret i Milano (Mi), Italien.

 6. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD, der opererer inden for Management rådgivning branchen. Den er baseret i Hengoed, Det Forenede Kongerige.

 7. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Tyskland

 8. PALLADIUM FRANCE

  Frankrig

 1. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italien

 2. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrig

 3. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 4. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Grækenland

 5. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italien

 6. ELOREC GMBH

  Tyskland

  Elektroskrot, metalskrot og brugte batterier: Vi overtager det, du ikke længere har brug for. Af dine brugte materialer udvinder vi værdifulde sekundære råstoffer for en miljøvenlig kredsløbsøkonomi. elorec GmbH er et certificeret bortskaffelsesfirma med egne anlæg til førstegangsbehandling i Tyskland. buyRec - køb af printkort og printplader. buyRec er en service, der udføres af elorec GmbH. Navnet står for indkøb (buying) og genanvendelse af elektroskrot. Ved manuel sortering og omhyggelig afmontering genvinder vi de sekundære råstoffer, der er indeholdt i bestykkede printkort og printplader. Et arbejde, der fastholder platin, palladium og andre værdifulde ædle metaller i det økonomiske kredsløb og begrænser det dyre energiforbrug ved udvinding af nye råstoffer. Som led i vores serviceydelse buyRec køber vi dine udtjente printplader, processorer og moduler i små og store styktal til toppriser.

 7. PALLADIAM

  Frankrig

  Virksomheden PALLADIAM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Teknik - industrikonsulenter, Luftrummet og luftfart - konstruktion, Teknik - industrikonsulenter, Luftrummet og luftfart - konstruktion, og flyteknik brancherne. Den er baseret i Colomiers, Frankrig.

 8. PALADIUM SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PALADIUM SP. Z O.O., der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for Indkøbscentraler, og Indkøbscentraler brancherne. Den er baseret i Bialystok, Polen.