• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • palladium

Resultater for

Palladium - Import eksport

 1. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Som indehaverledet virksomhed har TRADIUM GmbH i Frankfurt siden 1999 med stor succes arbejdet for kunder fra industri og handel. Vores internationale kunder kommer fra forskellige industrigrene, som benytter sjældne jordarter, teknologimetaller og ædemetaller. Det er f.eks. elektronikindustrien, bilindustrien samt glas- og keramisk industri. Også private investorer køber strategiske metaller som investeringsform. Vi oplagrer store mængder strategiske råstoffer i toldlageret hos vores partner METLOCK. På den måde kan vi imødekomme vores kunders behov med korte leveringstider. Da vi har råstoffer med forskellige specifikationer, er det muligt for os at gå ind på vores kunders forskellige krav. Dette gælder både for de forskellige råstoffers kemiske sammensætning og deres leveringsmåde. Også investorer nyder godt af vores gode kontakter til industrien.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Tyskland

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd, er en førende bulgarsk eksportør af rå og indfarvede bomuldsstoffer og færdigsyet arbejdstøj til brug i industrien, hoteller, hospitaler og i cateringvirksomheder. Vi tilbyder alle former for bomuld og bomuldstyper i garn og stof, lagner og jacquardtæpper, drejl i forskellige strukturer, tæthed og vægt, og bredden fra 90 cm. og op til 190 cm. i rå og 150 cm som færdig. Vi tilbyder vi alle typer af arbejdstøj med varemærke PALLTEX til industrien og cateringvirksomheder.

 4. PALLADIUM LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. PALLADIUM AG

  Schweiz

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Gerweck GmbH Oberflächentechnik er en af de førende servicevirksomheder inden for galvanisk overfladebearbejdning og coating af metaller og letmetaller. Den succesfulde kombination af bånd- og enkeltdelsgalvanik i forbindelse med høj kvalitet og kundetilfredshed har givet os mange kunder inden for bil-, elektro- og medicinalbranchen. Vi er derfor i stand til at vejlede vores kunder i de allerførste stadier af nye projekter på vores prototypeanlæg, der er fremstillet efter de nyeste teknikker, og hele vejen frem til seriefremstilling. For at kunne imødekomme kravene i det omskiftelige og dynamiske marked prioriterer vi udviklingen af teknologiske anlæg og anvendelsen af de nyeste analysemetoder meget højt. Vil tilbyder en ideel afstemning og fleksibel tilpasning af anlægget til dine produkter. Vores produktionsplanlægning styrer vi via en moderne anlægsstyring samt via SAP-understøttet ERP-system. For vores kunder udgør det et vigtigt skridt på vejen mod digitalisering 4.0.

 2. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Frankrig

 3. PALLADIUM BELGIUM

  Belgien

 4. PALLADIUM FASHION

  Grækenland

 5. ALRET

  Bulgarien

 1. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Tjekkiet

 2. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Italien

 2. PALLADIUM MANAGEMENT

  Frankrig

 3. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Det Forenede Kongerige

 4. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Tyskland

 5. PALLADIUM ITALIA SRL

  Italien

 6. BEVRO

  Belgien

 7. PALLADIUM FRANCE

  Frankrig

 8. PALLADIUM MODA SRL

  Italien

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 2. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Estland

 3. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Grækenland

 4. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Tyskland

 5. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Italien

 6. ELOREC GMBH

  Tyskland

  Elektroskrot, metalskrot og brugte batterier: Vi overtager det, du ikke længere har brug for. Af dine brugte materialer udvinder vi værdifulde sekundære råstoffer for en miljøvenlig kredsløbsøkonomi. elorec GmbH er et certificeret bortskaffelsesfirma med egne anlæg til førstegangsbehandling i Tyskland. buyRec - køb af printkort og printplader. buyRec er en service, der udføres af elorec GmbH. Navnet står for indkøb (buying) og genanvendelse af elektroskrot. Ved manuel sortering og omhyggelig afmontering genvinder vi de sekundære råstoffer, der er indeholdt i bestykkede printkort og printplader. Et arbejde, der fastholder platin, palladium og andre værdifulde ædle metaller i det økonomiske kredsløb og begrænser det dyre energiforbrug ved udvinding af nye råstoffer. Som led i vores serviceydelse buyRec køber vi dine udtjente printplader, processorer og moduler i små og store styktal til toppriser.

 7. PALLADIAM

  Frankrig

 8. PALADIUM SP. Z O.O.

  Polen