• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pakkepresningsmaskiner

Resultater for

Pakkepresningsmaskiner - Import eksport

 1. BALLERSTAEDT & CO. OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som en af de førende inden for forseglingsteknologi tilbyder BALLERSTAEDT & CO. OHG en imponerende produktportefølje, som er produceret iht. ISO- og HACCP-standarderne: Aluminium-forseglinger, induktionsindlæg og forseglingsfolie i ruller garanterer fuldstændig tæthed og pålidelig kvalitet- og originalitetsbeskyttelse samt beskyttelse mod ydre påvirkning.

 2. PROFIPACK S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFIPACK S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - stansning, Pakkepresningsmaskiner, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Printerpapir, 3D printere, frimærkeformet udskæring, stempler i metal, og hultænger til skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 3. TASK ITALY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TASK ITALY SRL, er en Distributør, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, Indpakning, Emballeringsdesign, Specialemballering, Pakkepresningsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, kontor-, Flasker og glas, plast-, og Pakkere - selskaber brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 4. INNOVACIONES MECÁNICAS CAMPOLLANO SA

  Spanien

  Maskiner til bagerier og emballage.

 5. ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARMBRECHT & MATTHES VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Gevelsberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden MEGA LASHING YÜK SABITLEME LIMAN HIZMETLERI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 2. PACK4 - EMBALAGENS LDA

  Portugal

  Virksomheden PACK4 - EMBALAGENS LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Leça Do Balio, Portugal.

 3. ROTOPACK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ROTOPACK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, og Fødevarer - pakkemaskiner til industrien brancherne. Den er baseret i Paderno Dugnano, Italien.

 4. SOLSIN

  Frankrig

  Virksomheden SOLSIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, doseringsmaskiner til emballering, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Quimper, Frankrig.

 5. CABRAL

  Belgien

  Virksomheden CABRAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Pakkepresningsmaskiner, packaging til fødevarer, Krydderier og ekstrakter, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Maldegem, Belgien.

 1. LGC AUTOMATION

  Frankrig

  Virksomheden LGC AUTOMATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og design af indpakningslinie brancherne. Den er baseret i Les Avenières, Frankrig.

 2. CANDOSO INTERNATIONAL TRADING & SERVICE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden CANDOSO INTERNATIONAL TRADING & SERVICE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for konditioneringsmaskiner, og LED-lamper brancherne. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 1. EUROFORESI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROFORESI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fernisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, kataforese, sandblæsning, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Luzzara, Italien.

 2. ACOBAL

  Frankrig

  Virksomheden ACOBAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Saint-chamond, Frankrig.

 3. MATCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MATCO GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Import-eksport - elektrisk og elektronisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, emballagemaskine plast, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 4. TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNOPAK ÇEMBERLEME MAK. AMB. SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Esenyurt, Tyrkiet.

 5. CHINA LEADJET INKJET PRINTER TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden CHINA LEADJET INKJET PRINTER TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Wuhan, Kina.

 6. JIANGYIN BOFENG MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden JIANGYIN BOFENG MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Jiangyin, Kina.

 7. DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DROPJET MAK.KIM.SAN.TIC.LTD.STI., er en Detailsalg, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. SEALING SYSTEM A/S

  Danmark

  Virksomheden SEALING SYSTEM A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ansager, Danmark.

 1. FISKER SKANDERBORG A/S

  Danmark

  Virksomheden FISKER SKANDERBORG A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Skanderborg, Danmark.

 2. TANGSHAN XINGYUAN PRINTING AND PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden TANGSHAN XINGYUAN PRINTING AND PACKAGING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for bundtningsapparater, og plastificeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Tangshan, Kina.

 3. NEWTEC A/S

  Danmark

  Virksomheden NEWTEC A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Odense M, Danmark.

 4. XUZHOU UNITY PACKAGE

  Kina

  Virksomheden XUZHOU UNITY PACKAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for glasflasker brancherne. Den er baseret i Xuzhou, Kina.

 5. HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Virksomheden HONESTDEVICE UNIPESSOAL LDA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Avintes, Portugal.

 6. GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI

  Tyrkiet

  Virksomheden GURCELIK POSET KESIM MAKINALARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 7. adalet makine

  Tyrkiet

  Virksomheden adalet makine, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkepresningsmaskiner branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. ATIS - 2000 SRL

  Rumænien

  Virksomheden ATIS - 2000 SRL, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkepresningsmaskiner, og Pakkepresningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bucuresti Sectorul 4, Rumænien.

 9. S.E.D.I.M.O. S.L.

  Spanien

 10. BÄR-LINER GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis