• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pakkeplomberingsmaskiner

Resultater for

Pakkeplomberingsmaskiner - Import eksport

 1. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd blev grundlagt i 2003. Integreret F & U, produktions-, salgs- og serviceafdelinger, på verdensplan tilbydes pakningsmaskiner, påfyldningsmaskiner, tætningsmaskiner, indpakningsmaskiner, vakuumpakningsmaskiner, vægte til kaffe, sukker, tepulver sauce, ketchup, snack, chips, skruer, hardware, nødbolte, pakker, poser, pinde, doy-pack, posebokse, karton og dåser, der bruges inden for fødevarebranchen, medicin, farmaceutisk-og kemisk industri, hardware, møbler og legetøjsindustrien.

 2. PUREPACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUREPACK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Polyethylen-folie, emballage til eksport, og folier med luftbobler brancherne. Den er baseret i Heilbronn, Tyskland.

 3. HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 4. AUDION ELEKTRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUDION ELEKTRO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Kleve, Tyskland.

 5. SCHÄRER+KUNZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÄRER+KUNZ GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Bad Feilnbach-Au, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HARKOM MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Tyrkiet

  Harkom blev oprettet i 2011 i Tyrkiet til fremstilling af emballeringsmaskiner. Vores vision omfatter specielt produktet med alt fra skruer til de tekniske løsninger, der er anvendt til at fremstille en hel maskine. I virksomheden har vi fremstillet maskiner til påfyldning og pakning af kornprodukter og emballagemaskiner til pulverprodukter. Emballagemaskiner til krydderier og nødder, pakkemaskiner til grøntsager, chokolade og slik, pulver og granulerede produkter, pasta og meget mere. Vi fremstiller maskiner til fyldning og pakning af disse produktgrupper. Vi er den foretrukne leverandør af emballeringsmaskiner til indenlandske og udenlandske kunder med forståelse for original service og vi er løsningsfokuseret. Vi er en familievirksomhed og har arbejdet i maskinindustrien i mere end 6 år og studeret, hvordan vi giver vores værdifulde kunder den bedste kvalitet, og vores service til dem giver os den største glæde. www.harkommakina.com www.harkom.com.tr

 2. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

  Tyskland

  „Kopp Verpackungssysteme. Indeholder alt.“ – og sådan har det været i mange årtier.Kopp Verpackungssysteme specialiserede sig allerede tidligt på anlæg, der emballerer megetforskellige produkter i fleksible materialer, som f.eks. folie, laminat, spærrelagsmaterialeog kompositmaterialer.Over tid blev produktprogrammet udvidet og tilpasset til kundernes særlige behov og tiden: Vi kan vælge blandt småt, bærbart forseglingsudstyr og -tænger, foliesvejsere med kontrolfunktion, krympeemballeringsanlæg og vakuumkammerudstyr, slangeposemaskiner, som arbejder lodret og vandret samt false- og bundtningsmaskiner, når vi skal vælge den perfekte emballeringsmetode. Vi tager miljøbeskyttelse alvorligt: Vores udstyr forarbejder også komposterbare og genanvendelige folier. Ved testning af nye, bæredygtige materialer anvendes testudstyr til laboratorier fra Kopp i hele verden med stor succes.

 3. ZAMBAK KAGIT

  Tyrkiet

  Virksomheden ZAMBAK KAGIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for automatiske håndtørrere, og pakkemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. HERMANN ZARUBA VERPACKUNG GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden HERMANN ZARUBA VERPACKUNG GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 5. HEKU-PACK VERPACKUNGSMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEKU-PACK VERPACKUNGSMITTEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Allersberg, Tyskland.

 1. ZENTRAPAC VERTRIEBS-GMBH

  Østrig

  Virksomheden ZENTRAPAC VERTRIEBS-GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Vöcklamarkt, Østrig.

 2. ATHAPACK

  Tyrkiet

  Virksomheden ATHAPACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. GERI TRADING SRL

  Rumænien

  Virksomheden GERI TRADING SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, og sysystemer brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 2. ONARE ENDÜSTRIYEL AMBALAJLAMA VE CEMBER MAKINASI

  Tyrkiet

  Virksomheden ONARE ENDÜSTRIYEL AMBALAJLAMA VE CEMBER MAKINASI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for båndstrammere, og automatiske båndstrammere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. SONIMAT ULTRASONS

  Frankrig

  Virksomheden SONIMAT ULTRASONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning, plast - maskiner branchen. Den opererer også inden for Pakkeplomberingsmaskiner, udstyr til skæring med ultralyd, Pakkeplomberingsmaskiner, ultralydssvejsning, og svejsemaskiner med varm klinge brancherne. Den er baseret i Lencloître, Frankrig.

 4. DA-PACK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden DA-PACK GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Datteln, Tyskland.

 5. BLIPACK AG

  Schweiz

  Virksomheden BLIPACK AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Wittenbach, Schweiz.

 6. STAR PACK SA

  Frankrig

  Virksomheden STAR PACK SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkeplomberingsmaskiner, Plast - emballering, Pakkeplomberingsmaskiner, opbevaringskasser i plast, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Boissy L'aillerie, Frankrig.

 7. RM SEALERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RM SEALERS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for svejsemaskiner til plastikkuverter, varmeforseglingsmaskiner til emballering, vakuummaskiner til produkter, og varmeforseglingsmaskiner til plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Dagnall, Det Forenede Kongerige.

 8. HEBEI WANHEFENG PACKAGE CO., LTD. .

  Forenede Stater

  Virksomheden HEBEI WANHEFENG PACKAGE CO., LTD. ., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bulkposer brancherne. Den er baseret i Shijiazhuang, Forenede Stater.

 1. MOOSMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MOOSMANN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Ravensburg, Tyskland.

 2. GECAM

  Frankrig

  Virksomheden GECAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for varmeforseglingsmaskiner, forseglingsmaskiner til bakker, forseglingsmaskiner, og automatiske varmeforseglingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Gaillac, Frankrig.

 3. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Forenede Stater

  Virksomheden TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, båndstrammere, maskiner til påsætning af spændebånd til emballering, og Stålbånd, metal- brancherne. Den er baseret i San Jose, Forenede Stater.

 4. TUVA PACKAGING MACHINES AND ROBOTIC SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden TUVA PACKAGING MACHINES AND ROBOTIC SYSTEMS, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakkeplomberingsmaskiner, banderoleringsmaskine paller, viklemaskiner til æsker, etiketteringsmaskiner, og Pakkeplomberingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. WERNER FRANTES GESMBH

  Østrig

  Virksomheden WERNER FRANTES GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Grund, Østrig.

 6. ESWE VERSANDPACK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ESWE VERSANDPACK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Sternenfels, Tyskland.

 7. ORME PACKAGING CO.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden ORME PACKAGING CO.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for fødevareindpakning, Pakkemaskine, emballagemaskiner, og mangeformet emballage brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. PEMAX KUNSTSTOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PEMAX KUNSTSTOFF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 9. PADA MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden PADA MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakkeplomberingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, hylstermaskiner, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. HAWO GERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAWO GERÄTEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Svejsning, plast - maskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Pakkeplomberingsmaskiner, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Svejsning, plast - maskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Pakkeplomberingsmaskiner, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Mosbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis