• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pakkemaskiner

Resultater for

Pakkemaskiner - Import eksport

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  I mere end 75 år har TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES stillet sine kompetencer og teknologiske ekspertise til kundens rådighed. Ensbetydende med innovation og kvalitet, TCM står for: - Design og fremstilling af specialmaskiner, integration af ydre enheder (robotteknik, transportbånd, svejsning, vibration, optik...) og anvendelse af 4.0-teknologier til alle erhvervssektorer - Vedligeholdelse og eftersalgsservice af installationer (maskiner, produktionslinjer, infrastruktur) - Teknisk opgradering, modernisering og ombygning af eksisterende installationer (produktionsforøgelse, mekanisk eftersyn, elektricitet og automatik, tilføjelse til perifære enheder, fjernvedligeholdelse overvågning...) - Sikkerhedskontrol (sikkerhed for operatører, gennemførelse af materiel og immateriel beskyttelse) - Projektstyring, udarbejdelse af produktspecifikationer indtil installation på stedet samt design og fremstilling - En kontakt med ansvar for projektet - Et team engageret i alle faser af projektet - En anerkendt reaktivitet og fleksibilitet, TCM er både en tegnestue, et maskinværksted, kedelfremstillingsværksted, monteringsværksted, en unik afdeling for elektricitet/automatik. Vi bringer skræddersyede og innovative løsninger, der imødekommer dine behov. Vi lover at opfylde vores forpligtelser, og at alt vores udstyr lever op til standarden.

 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG er leverandør af højkvalitets båndløsninger til salgsemballage og emballage inden for logistik. Systemudbyderen er specialiseret i materialebesparende bundtning af alle former for produkter til logistiske formål samt økologisk, salgsfremmende og kundevenlig salgsemballage. Det hele fra en og samme leverandør: Båndmaskiner fra den semi-automatiske enkeltstående model til fuldautomatiske systemer integreret i produktionslinjen, miljøvenligt båndmateriale fremstillet af papir og folie, verdensomspændende service- og vedligeholdelsesnetværk, kompetent rådgivning. Vores egne udviklings- og produktionsafdelinger sikrer løbende forbedringer, nye produktlinjer og løsninger til individuelle og komplekse krav. Båndmaskiner og båndmateriale fra ATS er i brug over hele verden. Erfaringen og puljen af ​​referencer inden for alle brancher og anvendelsesområder er tilsvarende stor.

 3. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Hos Temas Group Export Partners specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at trives på det globale marked, ved at finde nye eksportkunder, generere kundeemner og udvikle deres eksport. Vores omhyggeligt designede udvalg af tjenester garanterer, at vores værdifulde kunder virkelig oplever noget unikt og effektfuldt. Med vores originale og imponerende kreation af lydindhold, effektive SEO tjenester og indsigtsfulde rådgivning inden for sociale medier, øger vi salg og forstærker mærkets synlighed, og hjælper dermed din virksomhed med at opnå succes. Vores omfattende produktudvalg understøtter forskellige behov ved at tilbyde tekstilprodukter, medicinsk udstyr, alle former for maskiner, mekanisk maskinteknologi og industri – udstyr, landbrugsprodukter, kemikalier, plastprodukter, engangsservice, emballageløsninger, frugt og grøntsager, landbrugsprodukter, lasermaskinbearbejdning samt meget, meget mere. Gå til vores hjemmeside og udforsk de mange muligheder som er tilgængelige for dig. Kundetilfredshed er grundstenen i alt hvad vi gør hos Temas Group Export Partners. Vores erfarne hold er dedikeret til at levere en enestående service som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at bruge vores ekspertise til at finde nye kunder, generere kundeemner og skabe eksportmuligheder, leverer vi uvurderlig support til at forbedre og udvide din forretning, og dermed garantere, at dine mål opnås. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LoeschPack er specialist, når det gælder emballeringsmaskiner, komplette anlæg til indpakning af chokolade, tyggegummi, sukkervarer, langtidsholdbare bagervarer, Food og Nonfood. Vi udvikler og producerer innovative emballeringskoncepter, system- og serviceløsninger med højeste professionalitet og fleksibilitet. At skabe merværdi for vores kunder er vores pligt som strategisk vigtig partner og teknologi- og innovationsfører.

 5. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Uanset hvordan dit produkt er pakket - flasker, dåser, bokse, fleksibel emballering osv. - så har Accraply en industriel emballagemaskine til dig. Vi er et Barry-Wehmiller Packaging Systems virksomhed som leverer emballage- og krympemuffeudstyr, vi specialiserer os i trykfølsomme etikettemaskiner, rulleindføringssystemer, og krympemuffe påføringsteknologi. Vores pålidelige mærker af etikettemaskiner - Accraply, Harland, Trine og Graham & Sleevit - bruges inden for mange brancher, inklusive mad og drikke, farmaceutisk, husholdnings- og forbrugervarer, eller sundhed og skønhed. Vores Standford krympemuffe omdannelsesudstyr giver os mulighed for at vejlede alle vores kunder gennem alle områder af etiketteteknologien inden for krympemuffer. Accraply løsningerne er designet til at imødese de specifikke behov på de forskellige markeder, ved at levere URS Compliance, Serialisation capability, Validation/Documentation, CFR21 compliance og er samtidig Track og eject/trace kompatible løsninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 2. BANDALL

  Holland

  Verified by europages badge

  Bandall har siden 1990 udviklet og produceret emballage- og pakkeløsninger med banderoler i papir eller folie distribueret over hele verden. Disse indpakningsmaskiner bruges til indpakning eller emballering af emballage i fødevare-, grafik-, farmaceutisk- og logistikindustrien.. Bandall-maskiner er de eneste i verden, der bruger ultratynde indpakningsfilm (fra 35 mμ), der giver betydelige besparelser. Bandall maskinerne sælges i mere end 80 lande.

 3. CDA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CDA har siden 1991 fremstillet og solgt løsninger til påfyldning, skruning og ettiketering. På baggrund af en solid erfaring tilbyder vi et bredt udvalg af maskiner, fra halvautomatiske etiketteringsmaskiner og komplette pakkelinjer til automatiske etiketteringsmaskiner, påfyldnings- og skruemaskiner. Vi er internationalt anerkendt for vores produktkvalitet, og vores påfyldnings-, skrue-, proppe- og eteketteringsmaskiner er designet til at tilpasse sig alle produkter og formater. Om du arbejder inden for vinfremstilling, ølbrygning, fødevareindustri, e-væsker, kosmetik eller kemi, så har vi en løsning efter mål, der kan imødekomme dine behov. Hos CDA er innovation og kvalitet en absolut prioritet. Vores pakkeløsninger er designet til at optimere dine processer, øge din produktivitet og garantere produkternes konformitet.

 4. GENERAL MEASURE TECHNOLOGY LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Vi er General Measure Technology Co. Ltd, en anerkendt virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, fremstilling og levering af førsteklasses industriel vægtudstyr og løsninger. GM har en produktionsbase på mere end 10.000㎡. Vores produktudvalg omfatter vægtinstrumenter, kontrolvejning, posefyldning og mere. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, eftersalgssupport og bruger den seneste teknologi og udstyr til at garantere nøjagtighed, pålidelighed og holdbarhed. Kontakt os i dag for lære mere.

 5. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Dolzan Impianti er et firma, der har arbejdet i mange år inden for fremstilling af emballeringsmaskiner. Virksomheden Galliera Veneta i Padua-provinsen henvender sig til mekaniske, konfekture-, kemiske, farmaceutiske og fødevaresektorer med et udvalg af emballeringsmaskiner, der er designet til installation af fladbundede systemer, delvis vakuum og vakuum. Systemerne, der leveres af virksomheden, er velegnede til emballagematerialer af forskellig vægt og størrelse.

 1. ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARODO - PREMIUM POWDER PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for pulverpåfyldningsmaskiner, Pakkemaskine, og maskiner til præformede poser brancherne. Den er baseret i Arendonk, Belgien.

 2. CHALLENGER INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHALLENGER INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner, og aftapningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bad Karlshafen, Tyskland.

 1. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERFRAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, maskiner til konserves, mekaniske bearbejdninger, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til konservessektoren, og Kassepakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carballo-A Coruña, Spanien.

 2. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for robotter til palletering, og pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 3. CONTIMETA

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONTIMETA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for banderoleringsmaskine paller, snøringsmaskiner, pakkemaskiner, og Strækfolie brancherne. Den er baseret i Utrecht, Holland.

 4. ARTHUR WEISSBACH GMBH MASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTHUR WEISSBACH GMBH MASCHINENFABRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Robotik branchen. Den opererer også inden for fabrikation af lys, konstruktion af maskiner, specialmaskiner, Pakkemaskine, Bufferlager, og aftapningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Fulda, Tyskland.

 5. IMA DAIRY & FOOD HOLDING GMBH

  Tyskland

  IMA DAIRY & FOOD er ejet af italienske IMA SpA og er en af verdens førende leverandører af emballeringsmaskiner til mejeri- og levnedsmiddelindustrien. Vi tilbyder mange forskellige FFS-løsninger til bægre – lige fra enkelt- og dobbeltkammerbægre til blandede multipacks eller mini-portionsbægre - der også lever op til specifikke krav til steril påfyldning. Meget præcis fyldning og ultimativ fleksibilitet kendetegner vores fylde- og lukkemaskiner til præfabrikerede bægre, og med disse maskiner kan der påfyldes flydende og pastøse produkter. Maskinerne til fyldning af stående poser (med eller uden tud) kan anvendes i mejeri-, næringsmiddel- og drikkevareindustrien. De repræsenterer den nyeste teknologi inden for fleksibel emballage. Maskiner til indpakning af smør, margarine, friskost osv. til forskellige formater hører ligeledes med til porteføljen ligesom StickPack-maskiner.

 6. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende fabrikant inden for maskiner og produktionslinjer. DERFOR KAN VI LEVERE ALLE LØSNINGER TIL DINE PRODUKTIONSLINJER. Derudover er White Steel GmbH en af ​​de største teknologileverandører til den farmaceutiske, kemiske og fødevareproduktionsindustri samt en lang række andre sektorer. Virksomheden White Steel GmbH har en stor serviceportefølje. Udnyt vores store erfaring med at udvikle dine egne produktionsprocesser. Vi opererer over hele verden fra vores lokationer i Tyrkiet og Tyskland. Vores maskiner producerer vigtige produkter, som kan bruges direkte af slutforbrugeren i regionen. (Fødevarer, medicinske produkter osv.), i vores store projekter sørger vi for at bruge og styrke den regionale infrastruktur. På den måde støtter vi den omkringliggende region ved tildeling af kontrakter, og yder samtidig et bidrag til miljø og bæredygtighed, f.eks. ved at minimere transporten.

 7. BOS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Højtkvalificerede medarbejdere med årelang erfaring, omdanner kundeteknologi til innovative anlægskoncepter. Specialmaskinerne fra BOS er kundespecifikke anlæg til automatisering af produktionsprocesser, der både kan se og føle - med en 100 % integreret kvalitetskontrol. Virksomhedsledelsen og de 30 medarbejdere kommer med en årelang erfaring inden for udvikling, konstruktion og opbygning af specialmaskiner. Virksomheden BOS har etableret sig globalt som en kompetent og troværdig partner, når det kommer til automatisering af produktionsprocesser. En af vores største styrker ligger i den fleksible og individuelle videreudvikling og sammensætning af standardmoduler til højtydende specialmaskiner.

 8. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Vi har udviklet og solgt folieemballagemaskiner over hele verden i mere end 50 år. Hver Kallfass folieemballeringsmaskine indeholder en omfattende systemløsningsekspertise og brancheerfaring. Vores omfattende maskinserie inkluderer vinkelsvejsemaskiner, 1 eller 2 sides svejsemaskiner, foliesvejsemaskiner, rørposemaskiner, bundtpakningsmaskiner (samlepakker), spændingspakker, krympetunneler og et stort udvalg af komponenter såsom f.eks.. gribeindføring, transportbånd, indlægssystemer, stabelstationer og foldeudstyr. Emballagesystemerne fra Kallfass bearbejder polyethylenfolier (PE), polypropylenfolier (PP), polyolefinfolier (PO) eller biofolier fra vedvarende råvarer såsom f.eks.. PLA folie. Kallfass emballagesystemer er tilgængelige til manuel, delvist automatiseret eller fuldautomatisk folieemballage. Vores systemer kan bruges til enkelt eller flere pakker, hhv. multipakker i fuld emballering, eller med foliebanderole

 1. SERIMECA

  Frankrig

  SERIMECA har i over 20 år arbejdet inden for undersøgelser og realisering af transportanlæg, arbejdsforløb og logistik. Afhængigt af dine projekter er SERIMECA i stand til at udvikle specialtilpassede og specifikke systemer til håndtering, transportbånd, manipulatorer, pallelæssere, højtløftere, stablere, pakkemaskiner inden for maskinindustri, farmaceut-, fødevareindustrien.

 2. BAG IN BOX

  Polen

  Bag in Box ligger i Lublin. Vi har været på markedet i over 20 år. Vi er specialiseret i fremstilling af emballeringsmaskiner og meget mere. Virksomheden ledes af Jacek Jackowski. Vores tjenester bruges hovedsageligt af virksomhedsejere. Vi tilbyder pakkemaskiner, standardemballagemaskiner, aseptiske emballeringsmaskiner, flaskepåfyldningsmaskiner og Ultra Clean-pakkemaskiner. Vores medarbejdere er specialister, der hjælper og rådgiver dig om det rigtige produkt. Kom og besøg os!

 3. BALLUFF GMBH

  Tyskland

  Balluff er en mellemstor virksomhed med lang tradition og mangeårige kundeforhold, som altid agerer som vigtig innovationspartner og drivkraft for sine kunder.

 4. MOSCA GMBH

  Tyskland

  Mosca GmbH producerer effektive omsnøringsmaskiner, omsnøringsbånd i høj kvalitet og komplekse omsnøringssystemer til sikring af transportgods

 5. CONCEPTOGRAM

  Frankrig

  Virksomheden CONCEPTOGRAM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, Dosering - maskiner og udstyr, Sækkefyldningsmaskiner og -udstyr, pakkelinje, Dosering - maskiner og udstyr, og pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Guer, Frankrig.

 6. NSP Ambalaj Makine San. Tic. Ltd. Sti.

  Tyrkiet

  Virksomheden NSP Ambalaj Makine San. Tic. Ltd. Sti., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måling - apparater og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Vejnings- og doseringsudstyr, Vejnings- og doseringsudstyr, og Pakkemaskine brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. INOXDEA SRL

  Italien

  Virksomheden INOXDEA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Laser - skære- og svejsemaskiner branchen. Den opererer også inden for satinering, Pakkemaskiner, specialfremstillet skab i rustfrit stål, og skeletter i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Zocco Di Erbusco, Italien.

 8. SN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SN MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Ståposer, pakkemaskiner, og doseringsaggregater brancherne. Den er baseret i Wipperfürth, Tyskland.

 9. UNIPACK - MÁQUINAS E EQUIPAMENTOS LDA

  Portugal

  Virksomheden UNIPACK - MÁQUINAS E EQUIPAMENTOS LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Mafra, Portugal.

 10. PAK SISTEMI

  Serbien

  Virksomheden PAK SISTEMI, er en Distributør, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for vakuumpaknkemaskiner, pakkemaskiner, Film emballeringsmaskiner til inventar, og klæbemidler til fødevare og konservesindustri brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis