• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ovne- keramikovne- smelteovne og esser- industrielle

Resultater for

Ovne- keramikovne- smelteovne og esser- industrielle - Import eksport

 1. BTF

  Belgien

  Verified by europages badge

  BTF er specialiseret i design og fremstilling efter mål af ovne til alle typer industrier samt keramiske ovne. Alle ovne er til rådighed i modeller på op til 1.800°C. De kan designes til at arbejde under luft, neutrale gasser, vakuum eller til særlige varmebehandlinger såsom hærdning, anløbning, udglødning, sammensmeltning, tørring, ældning, forvarmning o.a, ... BTF designer og fremstiller efter mål desuden ovne til testning af materialers brandmodstandsdygtighed. Vi ledsager både virksomheder og godkendte laboratorier i forskning og udvikling. Ovnene er udstyret med vores eget system til kontrol og indhentning af data og kan anvendes til test efter diverse standarder (EN-1363-1, EN-1363-2, ASTM-E119, UL-263, BS-476-20, HCM, RWS). Vi sørger for vedligeholdelse, reparation og udbedring af ovne i alle mærker og leverer reservedele såsom termokoblinger, regulatorer, isolelingsmateriale og/eller varmebestandige materialer samt spolemodstande og skærmede modstande.

 2. FOURS HC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Fours hc gaz designer, udvikler og producerer alle typer industriovne elektriske eller til gas. Alle vores ovne fremstilles efter mål, fra et par dm³ op til flere m³ og til alle temperaturer fra 0°C til 1800°C. Vi fremstiller ovne til både håndværkere og industrien inden for så forskellige sektorer som glas, jern- og metal og lerhåndværk. Hver eneste forespørgsel behandles individuelt og i henhold til den nødvendige varmebehandling (tørring, fusion, ombrænding, hærdning, emaljering)

 3. HALKA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HALKA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 4. SNOLTHERM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SNOLTHERM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Neustadt/wied, Tyskland.

 5. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Lage, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRTEC THERMOPROCESS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Rhede, Tyskland.

 2. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Bad Königshofen, Tyskland.

 3. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 4. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Verden, Tyskland.

 5. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Plößberg, Tyskland.

 1. THERMCONCEPT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THERMCONCEPT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 2. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CRONITE KLEFISCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Hürth, Tyskland.

 1. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Weinheim, Tyskland.

 2. THERMOMELT SRL

  Italien

  Thermomelt designer, fremstiller og leverer nøglefærdige lysbueovne og EAF-EBT. Vi kan desuden designe, bygge og installere chargeovne LF, tårne til chargeovne, transportvogne til ovne, vakuumsystemer / afgasning VD-VOD, køletårne og alt nødvendigt udstyr til stålværker. Thermomelt har et hold af specialister på området, der besidder mere end 10 års erfaring inden for topmoderne anlæg til stålindustrien. De fremragende resultater, vi har opnået indtil dato, har gjort Thermomelt i stand til at indtage en førende plads på markedet i ind- og udland.

 3. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Tyskland

  Schornsteinwelt Großhandel er en specialforretning med systemer til renovering af enkelvæggede skorstene, med dobbeltvæggede skorstene i rustfrit stål, sæt med skorstene, letvægtsskorstene, brændeovne, røgkanaler, ventilationsgitre og tilbehør af enhver art. Vi tilbyder også et stort udvalg af brændeovne, pelletovne eller beklædning til brændkamre fra velrenommerede producenter såsom: Cera, Lotus, Koppe, La Nordica, Spartherm og flere andre mærker. Man kan også bestille diverse enkeltdele til disse produkter hos os. Vores personale er klar med rådgivning om vores mange produkter, og vi kan også tilbyde professionel montering i Nordrhein-Westfalen og 100 km derudover udført af vores eget pålidelige montageteam. Vi leverer også til forhandlere og til videresalg, og forhandlere med en konto hos os får særlige rabatter. Schornsteinwelt Großhandel yder også service til slutkunder

 4. GLASREM

  Polen

  GLASREM er eksperter i ildfaste foringer til ovne og varmeapparater. Vi tilbyder eftersyn og konstruktion af lignende apparater med stålstruktur, tørring, opvarmning via vore egne brændere og kontrolleret nedkøling af ovne. Vores ledelse og tekniske personale er yderst kompetente.

 5. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Schweiz

  Virksomheden STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG, er en Distributør, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Schmerikon, Schweiz.

 6. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Neckartenzlingen, Tyskland.

 7. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Tyskland

  Virksomheden GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 8. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Flörsheim, Tyskland.

 1. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Østrig

  Virksomheden SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Felixdorf, Østrig.

 3. JIM ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JIM ENGINEERING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for ovne til laboratorier, Elovne, smelteovne og keramikovne, og rugemaskiner brancherne. Den er baseret i St Helens, Det Forenede Kongerige.

 4. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den er baseret i Biebertal, Tyskland.

 5. DRAGLAB TECHNOLOGIES

  Tyskland

  Virksomheden DRAGLAB TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter branchen. Den opererer også inden for Inkubatorer - medicin og kirurgi, Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, Kedelvandbehandling, Inkubatorer - medicin og kirurgi, og Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle brancherne. Den er baseret i Eshborn, Tyskland.

 6. SCHLAGER INDUSTRIEOFENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHLAGER INDUSTRIEOFENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for Smelteovne, ovne og keramikovne, elektriske, Varmebehandling af stål og metaller, Smelteovne, ovne og keramikovne, elektriske, og Varmebehandling af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 7. CONVESA SA

  Spanien

  Virksomheden CONVESA SA, der opererer inden for Esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, slange, opvarmning, Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, og Ventilationskanaler brancherne. Den er baseret i Móstoles-Madrid, Spanien.

 8. ELEKTRA-LINDAU ELEKTRISCHE HEIZSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTRA-LINDAU ELEKTRISCHE HEIZSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for Hærdningsovne, og Hærdningsovne brancherne. Den er baseret i Lindau, Tyskland.

 9. INDUCTOTHERMIE

  Frankrig

  Virksomheden INDUCTOTHERMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for Hærdningsovne, Hærdningsovne, smedjer, og svejsning brancherne. Den er baseret i Villiers-Sur-Marne Cedex, Frankrig.

 10. NABERTHERM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NABERTHERM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for industriovne, sprøjtestøbning, vakuum skumdannelsesmaskine, og pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i Lilienthal, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis