• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ost

Resultater for

Ost - Import eksport

 1. GRISTIREN LIMITED

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd er en førende græsk producent af lækre og sunde oste-analoger og veganske osteprodukter. Vores mål er at levere de bedste løsninger til detail og catering, ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter som imødekommer vores kunders alsidige behov. Vores oste-analoger og veganske osteprodukter er fremstillet af de bedste plantebaserede ingredienser, såsom soja, nødder og korn, og kommer uden brug af mejeriprodukter, laktose og andre animalske produkter. Vi er forpligtet til at levere produkter som ikke kun smager fantastisk, men som også er sunde og miljøvenlige. Vores produkter er tilgængelige i et udvalg af emballagestørrelser, inklusive blokke, skiver og revet, så de passer til forskellige anvendelser. Hvad enten du har brug for vores produkter til din restaurant, café eller detailsalg, så har vi den rigtige emballagestørrelse til dig. Hos Gristiren Ltd er vi stolte over vores teknologiske produktionsfaciliteter, hvilket anvender den seneste teknologi og udstyr for at sikre de højeste kvalitetsstandarder for vores produkter. Vi har strenge kvalitetskontrolprocedurer på plads, som sikrer at ethvert produkt der efterlader vores facilitet overholder de strengeste standarder inden for smag, tekstur og kvalitet. Hvad enten du er inden for detail eller catering, så har vi det rigtige produkt og emballagestørrelse til at imødese dine behov. Vælg for de mest velsmagende, førsteklasses og miljøvenlige oste-analoger og veganske osteprodukter.

 2. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. SARCA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  La Sarca med hjemsted i Soragna, beskæftiger sig med vakuumpakning i Cryovac, termoformet og i atmosfæren i film og pose med hårde og halvhårde oste, Parmigiano Reggiano og Grana Padano. Transportorganisation i Italien og i udlandet med containerladning, stykgods, montage, lagerservice og forsendelsesplatforme.

 4. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Cacio di Pienzas produktion er en gammel tradition, som er gået i arv gennem flere generationer. Mælkeproducenterne slog sig sammen og dannede Cooperativa di Contignano, hvor de anvender og bevarer de traditionelle forarbejdningsmetoder: forsyning af mælk med den karakteristiske smag fra græsset i Val d'Orcia, raffinerede lagringsmetoder og tider og især en særlig omsorg for ostenes kvalitet.

 5. DALTER ALIMENTARI S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er specialiserede i produktionen, valget og indpakningen af revet ost og ost i portioner: sortimentet omfatter lagrede italienske BOB-oste (Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano), oste af grana-typen, blandingsoste og andre hårde oste. Vores oste er fremstillet til at imødekomme behovene inden for restaurationsbranchen, inden for catering samt fødevaregrossisternes behov. Vi er leverandører til europæiske fødevareindustrier og de største GDO-kæder med privat mærke.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 2. CAROZZI FORMAGGI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  I mere end halvtreds år har vi været forpligtet til at kombinere ostemagernes dyrebare håndværkerfærdigheder med behovene dikteret af den mest moderne smag. Resultatet er en bred vifte af unikke oste, resultatet af en solid passion og nogle glade intuitioner, som gennem årene har modtaget prestigefyldte priser.

 3. MATHOT - SOFRA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MATHOT - SOFRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Ost, belgisk osteri, Ost, belgisk smørmejeri, smør, Rochefort-ost, smør fra Lesse, smør fra Val de Lesse, og smør fra Rochefort brancherne. Den er baseret i Celles, Belgien.

 4. GOUMANISTO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOUMANISTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Kiks og snacks, saltede, Fødevarespecialiteter, pølse, forskning og udvikling, kiks, gedeoste, snegle, og oliven brancherne. Den er baseret i Andenne, Belgien.

 5. BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNNER-ANLIKER MASCHINEN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Ost, mango, pomfritter, tomater, grønsager, Ost, parmesanost, og kaffe brancherne. Den er baseret i Opfikon, Schweiz.

 1. GEORG FLES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEORG FLES GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Ost branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. CENTRO FORM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRO FORM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for ostemejerier, og modne oste brancherne. Den er baseret i Aidone, Italien.

 1. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Ost, Pasta, bøffelmozzarella, økologiske madvarer, Mejeriprodukter, oste, Ost, og mozzarella brancherne. Den er baseret i Grignasco, Italien.

 2. PATURAGES COMTOIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATURAGES COMTOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, ostemejeri, brie, tomme, camembert oste, svejtserost, modning af ost, modning og fremstilling af ost, og smelteost brancherne. Den er baseret i Aboncourt-Gesincourt, Frankrig.

 3. CASTELLANZA FORMAGGI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CASTELLANZA FORMAGGI SPA, er en Distributør, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for parmesanost, oste, og gedeoste brancherne. Den er baseret i Busto Arsizio, Italien.

 4. MOZZARELLA NAPOLI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOZZARELLA NAPOLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Maskiner til ostefremstilling, ostemejeri, mozzarella, Maskiner til ostefremstilling, ostefabrikker, ostemejerier, Napoli, og mælkeprodukter brancherne. Den er baseret i Olmedo-Valladolid, Spanien.

 5. SEREM SOCOREM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEREM SOCOREM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ost, linjer for osteemballage, Ost, ALPMA pakning, Emballage til ost, maskiner til ostefabrikation, pakning og pakkemaskiner, reparation af emballagemaskiner til ost, og opgradering af emballagemaskiner til ost brancherne. Den er baseret i Chambray Les Tours, Frankrig.

 6. AH IMP-EXP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AH IMP-EXP, er en Engrossalg, der opererer inden for Indkøbscentraler branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Ost, Fødevareemballage, drikkevarer, Ost, og frugt og grøntsager brancherne. Den er baseret i Saint-Etienne, Frankrig.

 7. BERTELLI FORMAGGI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERTELLI FORMAGGI S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for gedeoste, hvide oste, hårde oste, emmenthalerost, asiago, caciotta, fontina, svejtserost, og røget provola brancherne. Den er baseret i Fidenza, Italien.

 8. CHEVRARDENNES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHEVRARDENNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for gedeoste, kooste, hvide oste, oste- og mælkeprodukter, økologisk ost, ost engros, halvhårde oste, ost fra gårde, og modning og fremstilling af ost brancherne. Den er baseret i Nivelles, Belgien.

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Grøntkonserves, Ost, Oliven, Krydderier, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, grøntsager friske, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 3. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CASEIFICIO SEPERTINO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Ost, oste, hvide oste, Ost, hårde oste, modne oste, lagring, parmigiano reggiano, og grana padano brancherne. Den er baseret i Marene, Italien.

 4. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ost branchen. Den er baseret i Argenbühl, Tyskland.

 5. RIVOIRE JACQUEMIN

  Frankrig

  RIVOIRE JACQUEMIN er fransk fabrikant og eksportør af oste som Franche-Comté, Morbier og runde eller indpakkede Gruyères de Comté med kvalitetsmærket d’Appellation d’Origine Contrôlée AOC Comté og d'Appellation d'Origine Protégée AOP. Vi eksporterer vores oste Comté AOP og AOC fra Franche-Comté i Europa og verden over. Vi beskæftiger os med modning af og handel med ost, færdigpakkede eller runde, franske oste fra Comté AOP ost fra Comté i pakker, Gruyere fra Comté i pakker eller hele runde. RIVOIRE JACQUEMIN forhandler og eksporterer forskellige franske oste af høj kvalitet fra Franche-Comté: Morbier, Mont d'Or, Tomme fra Jura, blåskimmelost fra Gex. Rivoire Jacquemin har siden 1860 modnet hårde franske oste kvalitetsmærket AOC og AOP fra Franche-Comté. Hårde oste AOC Franche-Comté. Morbiers d'Appellations d'Origine Contrôlée AOC. Morbiers d'Appellations d'Origine Contrôlée AOC. Hårde franske oste fra AOP eller AOC.

 6. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH er en mindre, innovativ virksomhed i det sydlige Sachsen-Anhalt med hovedsæde direkte i centrum af den nordligste vinregion i Tyskland, Saale-Unstrut Tal. Siden 2002 er LeHA aktiv på det tyske fødevaremarked og kan i den forbindelse se tilbage på en ægte succeshistorie. Drevet af en stor innovationskraft kunne man kontinuerligt udbygge og videreudvikle sit produktportefølje. Således udviklede virksomheden sig fra en regional udbyder af en plantebaseret, laktosefri erstatning for fløde til en virksomhed, der agerer i hele Europa, med talrige ren veganske produkter. Under mærket Schlagfix er den i dag en af de kendteste udbydere af rent vegetabilske mælkeerstatningsprodukter. Det særlige kendetegn for kvaliteten af Schlagfix-produkterne er i den forbindelse deres særligt autentiske smag og en upåklagelig funktionalitet, som ofte endda giver kunden et større anvendelsesområde end sammenlignelige animalske produkter og således også vækker begejstring for produkterne hos "ikke-veganere". Færre kalorier, letfordøjelige, laktosefrie, uden gluten og kolesterol… Der er mange argumenter, der taler for vegetabilske produkter fra Schlagfix. Med en optagelse i sortimentet på tværs af den tyske detailhandel lykkedes en kontinuerlig vækst. I dag hører fx følgende butikker til vores kunder i Tyskland: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto og Netto Stavenhagen. Vi leverer også til enkelte klinikker og sygehuse.

 7. FROM TERROIR

  Frankrig

  FROM TERROIR er specialiseret i forskning og distribution af produktion af autentisk ost & lokal ost. From Terroir tilbyder exceptionelle produkter inden for vin, sjælden whisky, Calvados, Cognac, Armagnac, honningkager, hjemmelavet syltetøj og italienske specialiteter. From Terroir leverer i hele Europa. For at gøre sin brede vifte af produkter kendt, men også vise kvaliteten, arrangerer From Terroir forskellige arrangementer

 8. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

  Portugal

  SenrasDairy fremstiller håndværksmæssigt komælksoste på familielandbruget. Vores oste med den unikke smag er runde og indeholder: - pasteuriseret komælk, mælkesyrebakterier, koaguleringsmidler, salt og lysozym - friske, modnet i 1, 3, 6 måneder - blød, cremet eller halvfaste oste - med glat skorpe, ensartet, frisk eller tør, uden skimmel - med en svag, gul farve. Vi distribuerer til detailhandlere, grossister og hypermarkedskæder. Vi fremstiller også "hjemmelavet" is.

 9. QUESOS FINCA LA CRUZ

  Spanien

  Quesos Finca La Cruz, fremstilling af fåreoste. Vores produkter fremstilles af ren fåremælk fra vores egne dyr, hvilket sikrer en homogen kvalitet, smag og tekstur. Vores oste vakuumpakkes og lukkes med hørstof for optimal affedtning.

 10. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Vi producerer 16 slags Parmiggiano Reggiano (dvs. 6000 om året) med nummer 629. Vi sælger (og eksporterer) Parmiggiano Reggiano uden mellemhandlere. Modsat andre i branchen er mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig blevet inkorporeret i andre virksomheder, og det har endda startet nye partnerskaber, der er parat til at støtte den bedste ost i området omkring Bibbiano.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Ost - Import eksport

Antal resultater

5.314 Virksomheder