• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opvarmning- industriel - installationer og udstyr

Resultater for

Opvarmning- industriel - installationer og udstyr - Import eksport

 1. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Crommac Makina, din pålidelige partner inden for en forbedring af effektiviteten af varme- og kølesystemer, fødevaremaskiner, industrielle maskiner, medicinske enheder, sundhedssystemer og mere. Strategisk placeret i Tuzla i Istanbul, er vores facilitet på 2.500 m2 dedikeret til at levere de bedste løsninger, for at imødese dine alsidige behov. Som en førende metalbearbejdningsvirksomhed, specialiserer vi os i fremstilling af et omfattende udvalg af produkter, inklusive ventilatorvarmere, fødevaremaskiner, sundhedsprodukter, affaldsspande, barbecue- og møbelprodukter. Vores ekspertise omfatter laserskæring, bøjning, svejsning og maling, hvilket garanterer præcision og kvalitet i ethvert projekt. Udforsk vores omfattende produktportefølje: •Fødevaremaskiner: Skrællemaskine til ananas, semiautomatiske appelsinjuicemaskine med kop, skrællemaskine til ananas med kabinet •Varme- og kølesystemer: Elektriske ventilatorvarmere, elektriske dekorative ildsteder, mindre varmere, industrielle varmere •Barbecue: Ildsteder, foldbar grill over ild •Postkasse og affaldsspande: Affaldsspand i glas til cigaretter, postkasser, affaldsspande til batterier, genbrugsspande •Møbler: Sofaborde med metalben •Medicinske enheder: Desinficerende apparat til borde, vægmonterede desinficerende apparater, stående desinficerende enheder med fodpedaler. Hos Crommac Makina er vi forpligtet til at levere en unik service takket være vores tekniske ekspertise, tillidsfulde samarbejde, innovative løsninger og rettidige leveringer. Spørg os !

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. er en tyrkisk leverandør af forskellige konstruktions- og naturgasmaterialer, som er beliggende i Denizli Tyrkiet. Med mere end ti års erfaring fra konstruktionsbranchen, arbejder vi altid på at udvide vores produktsortiment, for at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder. Vi servicerer vores kunder i vores showroom på 650 m2 i Gümüşçay, samt vores keramiske showroom på 1150 m2. Vi tilbyder alt hvad du har brug for inden for sanitærprodukter og keramisk, takket være vores erfarne salgskonsulenter. Derudover gør vi vores bedste for at udvide vores produktportefølje, takket være vores innovative tilgang. Som Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leverer vi konstruktionsmaterialer til infrastruktur som: •Rør og forskruninger, •Byggematerialer som plastforskruninger, I vores keramikgruppe: •Badeværelsesforskruninger og tilbehør, •Håndvaske, •Toiletkummer, •Badeværelsesgulve, •Sanitærprodukter og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vores vision er en garanti af vores produkter, ved ikke at gå på kompromis med kvaliteten på trods af den store konkurrence på markedet, samt tilpasse en innovativ tilgang som vores principper. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lucht LHZ Elektroheizung GmbH & Co. KG producerer og sælger elektrisk drevne varmesystemer under eget navn og som OEM-partner for internationale kunder. Vores produktportefølje inkluderer bl.a. fladområdeopvarmning, natteopvarmning, direkte opvarmning, konvektorer, infrarød opvarmning og badeværelsesopvarmning. Vores produkter fremstilles på vores lokationer i Hartmannsdorf og Burgstädt. LUCHT LHZ er den innovative virksomhed inden for fremtidsorienteret, emissionsfri og pålidelig elektrisk rumopvarmningsteknologi „Made in Germany“. Vores produkter opfylder alle nationale og internationale krav til moderne varmesystemer. Den enkle mulighed for at bruge elektricitet til vedvarende energi, samt vores resultater fra forskning og udvikling sikrer, at vores topprodukter altid er i forkant. Det ved vores kunder fra hele verden også, og har gjort i 30 år. I dag og i morgen. Hver dag.

 4. TECHNOTHERM INTERNATIONAL - LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TECHNOTHERM brandets historie er kendetegnet ved en positiv udvikling på markedet for bygningsteknologi. Inden for de sidste 30 år har virksomheden etableret sig på det nationale og internationale marked med sit alsidige produktsortiment inden for elektrisk opvarmning, høj kvalitet og innovative løsninger (til specielle opgaver). Over tiden er produktudvalget inden for områderne elektrisk opvarmning, delvis elektrisk opbevaringsvarme, gulvvarme, direkte opvarmning, marmoropvarmning og infrarød opvarmning konstant udvidet og optimeret. Virksomhedens kernekompetencer er inden for områderne elektriske opvarmningsaggregator og elektrisk opvarmning. Takket være den kontinuerlige optimering af opvarmningsteknologien, kræves der betydeligt mindre boligdybder. I dag er TECHNOTHERM opvarmningsaggregator kendetegnet ved intelligente styrings- og reguleringssystemer, et moderne, tidløst design og en pålidelig kvalitet!

 5. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Du kan drage fordel af mere end 65 års erfaring. Virksomheden blev grundlagt af Friedrich Würth i 1950 med det formål at fremstille og reparere varmeelementer til husholdningsapparater, industrielle applikationer samt medicinsk teknologi og laboratorieteknologi. Den dag i dag er efterfølgerne tro mod de virksomhedsmål, der blev sat på det tidspunkt. Hans barnebarn Steffen Wolf kører i dag forretningen, helt i tråd med den grundlæggende idé. Du drager fordel af vores placeringsfordele. Hovedkontoret for Friedrich Würth Produktions GmbH ligger i Empfingen. Produktionsfaciliteten for Würth-produkter er beliggende i Tjekkiet. WoTech er en del af Würth-koncernen. Vi overbeviser dig gerne om vores produktsortiment på de følgende sider, som ud over elektriske varmeelementer til forskellige anvendelsesområder og keramiske varmeplader, også inkluderer produktionen af komplette enheder og systemkomponenter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schultze RiRos er en pålidelig partner inden for alle tænkelige områder – produkterne er kendetegnet ved høj stabilitet og problemfri tilslutning. Ribberørsovnene beskytter dine følsomme anlæg mod frost. Schultze RiRos tilbyder også løsninger i forbindelse med smuds, fugt eller strålevand og kortvarig oversvømmelse, for vores erhvervs- og industriovne er alle omfattet af beskyttelsesklasse IP 66/67.

 2. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH planlægger, konstruerer og leverer kundespecifikke elektriske procesheatere og el-omskiftningsanlæg til anvendelse inden for sikre områder og til eksplosionsbeskyttede zoner iht. ATEX, IECEx. Disse procesheatere er CE-mærkede i overensstemmelse med de aktuelle CENELEC standarder og opfylder de gældende IEC standarder. Vores kernekompetencer og ydelser: Rådgivning (gennemførlighedsundersøgelse / rentabilitetsundersøgelse / tilbud), planlægning (udkastplanlægning / 3D-konstruktion / termodynamiske beregninger / udkastprøvning), fremstilling (mekanisk fabrikation / svejsning / elektroarbejde / trykbeholdere / godkendelse f.eks. TÜV / slutkontrol), ibrugtagning (dokumentation / personalekurser). Sammen med vores eksterne produktionspartner Mainsite Technologies GmbH skaber vi forudsætninger for effektive, innovative og omkostningsgunstige produktløsninger. Topkvalitet er vores standard.

 3. ALDEA HEATING SYSTEMS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vi præsenterer ALDEA HEATING SYSTEMS, en førende producent af industrielle og beboelsesvarmepumper beliggende i Tyrkiet. Med et nytænkende sind, har vi etableret os som en vigtig spiller i varmepumpebranchen, med en monteret kapacitet på mere end 1.000 MW og et omdømme som et premium mærke på varmepumpemarkedet. Vi betjener kunder på tværs af Europa, inklusive lande som Schweiz, Tyskland, Makedonien, Danmark og England. Hos ALDEA er kunderne vores første prioritet. Vi er stolte over at levere en pålidelig teknisk eftersalgsservice, hvilket giver alle kunder ro i sindet. Vores produktkategorier omfatter varmepumper, cirkulationspumper, gulvvarmeløsninger, boostersæt, varmtvandsbeholdere, ekspansionsbeholdere og rumtermostater. Vi er forpligtet til at tilbyde miljøvenlige alternativer til fossile brændstoffer, ved at fremhæve naturvenlige teknologier der ikke kun er en økonomisk fordel for forbrugerne, men som også beskytter miljøet ved at reducere kulstofemissioner i fremtiden. Vores omfattende produktudvalg leveres til både industrielle brancher og privatboliger, hvor vi tilbyder løsninger der garanterer en langvarig rentabilitet med minimal forbrug. Som leverandører af fremtiden, er vi dedikeret til at beskytte miljøet. Vores produkter er designet til at være miljøvenlige med lave kulstofemissioner, hvilket passer med vores mission om at skabe en bæredygtig fremtid for de fremtidige generationer. Kontakt os her hos ALDEA HEATING SYSTEMS, og vær klar til en mere grøn og bæredygtig morgendag.

 4. THERMSYS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THERMSYS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Kahl, Tyskland.

 5. EVAPTON HEAT EXCHANGER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVAPTON HEAT EXCHANGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Varmegenvindingsanlæg, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, varmevekslere til private og industrien, varmevekslere med dobbelt rør til private og industrien, varmevekslere rustfrit stål, fordampningsapparater, varmevekslere til kemisk brug, Udvekslere til genvinding af varmeenergi, og Varmegenvindingsanlæg brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Schwanewede, Tyskland.

 2. THERMOCOAX ISOPAD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THERMOCOAX ISOPAD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Heidelberg, Tyskland.

 1. SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 2. BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Frankenberg, Tyskland.

 3. BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 4. LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Aldersbach, Tyskland.

 5. RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Wrestedt Ortsteil Nienwohlde, Tyskland.

 6. KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 7. AGGREKO IBERIA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGGREKO IBERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitetsgeneratorer branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Varmevekslere, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, elektriske transformere, Varmevekslere, og køletårne brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 8. ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Specialopvarmninger til tog, og Elektriske opvarmningsanlæg til industrielle formål brancherne. Den er baseret i Hartmannsdorf, Tyskland.

 1. METMANN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørringsanlæg, industrielle branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, industriel opvarmning, industriel aircondition, maskiner til nedkøling, aircondition og opvarmning, luftgeneratorer, luftkonditioneringsapparater til industriluft, og udstyr til aircondition brancherne. Den er baseret i Manlleu-Barcelona, Spanien.

 2. B 2 B SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden B 2 B SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, køleanlæg, gasradiatorer, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, og gasradiatorer til opvarmning brancherne. Den er baseret i Mulazzo, Italien.

 3. THS ENERGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THS ENERGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Enger, Tyskland.

 4. TERAWO AUTOMATION GDBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERAWO AUTOMATION GDBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 5. EUROTHERM GMBH

  Tyskland

  Ud over naturstensvarmeanlæg (af marmor, granit eller anden natursten) tilbyder virksomheden også infrarødvarmeanlæg i letvægtsudførelse (såkaldte infrarøde varmepaneler) af 1, 0 mm tykke forzinkede stålplader. En special overfladebehandling sikrer optimal varmestråling. Med kapslingsklassen IP44 er disse infrarøde varmeelementer også egnede til vådrumsanvendelse. De infrarøde glasvarmepaneler er en innovativ teknologi, der passer perfekt ind i moderne indretning takket være det elegante og ensartede design. Den enkle monteringsramme gør det muligt at anbringe varmeelementerne enten på væggen eller på loftet. Til industriel brug tilbyder virksomheden specielle højtemperaturvarmeelementer. De er især egnede til opvarmning af store rum, produktion- eller lagerområder, offentlige områder eller kirker. Også egnet til store terrasser.

 6. EUROLINIA

  Belarus

  Eurolinia, som er en del af Nomacon-Eurolinia gruppen af virksomheder som blev etableret i 1993, udvikler og fremstiller alle former for infrarøde varmere, systemer og udstyr til industriel opvarmning og husholdningsopvarmning. Produktsortimentet fra Eurolinia inkluderer, men er ikke begrænset til industrielle infrarøde tunnelovne, designet for applikationer der kræver en hurtig og præcis opvarmning; udstyr og værktøj til temperaturmåling og styring; silikone, ribber, mikrotermiske og keramiske ribbevarmere. Virksomheden yder også service og deler deres erfaring med kunder over hele verden. Virksomhedens produktionsfacilitet er certificeret i henhold til ISO 9001, CE, og sikrer implementering af projekter med en høj grad af lokalisering. Eurolinia’s produkter eksporteres til 47 lande globalt, og kunder fra flere og flere lande er interesseret i virksomhedens udvikling og produkter. Virksomheden søger efter agenter fra hele verden! TÆNK. INNOVÉR. INFRARØD.

 7. WARM-ON GMBH

  Tyskland

  Warm-On GmbH består af et ambitiøst team af fagfolk med mange års erfaring inden for elektriske varmesystemer. Vi tilbyder dig perfekt egnede løsninger, udmærket service og innovative produkter – uanset hvilken branche du kommer fra. Med vores brede produktportefølje kan vi tilbyde vores kunder førsteklasses løsninger til mange forskellige anvendelser: Fra førsteklasses varmeprodukter til indendørs og udendørs brug til tekniske highend-løsninger og produkter i henhold til kundespecifikke krav. Sammen med vores partnere skaber vi et netværk, som alle kan profitere af. Vores produkter og løsninger har gjort sig fortjent til kundernes trofasthed og erhvervet anerkendelse fra fagfolk. Overbevis dig selv! Kontakt os uanset dit behov.

 8. DINO ANLAGE- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Vi reagerer hurtigt på dine individuelle ønsker. DINO Bremen hører til de førende producenter af elektriske dampgeneratorer. Denne stilling opnår DINO ikke gennem virksomhedens størrelse, med i kraft af vores højt motiverede medarbejdere, der sætter kundens behov som målestok for deres arbejde. Og dermed har maskinproducenten i over 50 år med stor succes profileret sig på verdensmarkedet. Ud over den elektriske dampproduktion har DINO også markeret sig ved destillationsanlæg og overhedere. Spildevandsrensningssystemer, vandbehandlingsanlæg, varmevekslere, kondenssamlebeholdere, drikkevands- og brændstoftanke, slamudfældningsbeholdere og stål- og rustfri stålkonstruktioner af rør og metalplade afrunder produktudvalget. Siden grundlæggelsen i 1960 har vi leveret over 25.000 kedelsystemer i mere end 140 lande. Medarbejderne fremstiller produkter efter kundernes individuelle krav, og der anvendes fortrinsvis miljøvenlig teknik.

 9. WELLTHERM GMBH

  Tyskland

  Vi er en af Europas førende virksomheder inden for infrarød opvarmning. På vores udviklings- og produktionsanlæg i Lüdenscheid fremstiller vi infrarødvarmesystemer af høj kvalitet. Udsøgte komponenter, omhyggelig forarbejdning og kundeindividuel fremstilling af vores produkter garanterer optimal og bæredygtig opvarmningskomfort. Welltherm infrarødvarmeapparater er "Made in Germany". Dokumentationen for højeste kvalitet og produktsikkerhed er VDE- og EMC-certificeringen af vores glas-infrarødvarmeapparater. Kompetence og årtiers erfaring i udviklingen og fremstillingen af varmeelementer til industrielle applikationer er vores kendetegn og udgør grundlaget for de højeste kvalitets- og innovationsstandarder for vores infrarødvarmesystemer. Vi garanterer temperering med grads nøjagtighed og maksimal processikkerhed. Nyeste teknologier, retningsvisende fremtidsvisioner og innovative produkter gør os til din stærke partner på området infrarødvarmeapparater.

 10. ENERCO INTERNATIONAL

  Belgien

  Enerco International fabrikerer og markedsfører opvarmningssystemer med infrarøde stråler. Vores infrarøde opvarmningsprodukter distribueres i hele Europa og resten af verden. Som distributør af Welltherm infrarøde radiatorer leverer vi markedets billigste systemer. Disse infrarøde plader består af et sikkerhedsglas på 6 mm belagt med en unik film, som fungerer som svagt ledende kilde for den infrarøde stråling. Alle Welltherm plader tilbydes i glas, spejl eller kundetilpassede vægdekorationer. Se vort katalog.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Opvarmning- industriel - installationer og udstyr - Import eksport

Antal resultater

18.287 Virksomheder