• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opvarmning- bolig - installationer og udstyr

Resultater for

Opvarmning- bolig - installationer og udstyr - Import eksport

 1. ELBO-THERM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Elbo-therm GmbH & Co. KG er en af Tysklands største producenter af udstyr til opvarmning med infrarøde stråler og drives den dag i dag stadig som et traditionelt familiefirma. De infrarøde varmesystemer fra Elbo-therm kan anvendes talrige steder, bl.a. i hjemmet, i fritiden, i virksomheden, inden for byggeriet, eller hvis du holder dyr. Vores varmelegemer til infrarød opvarmning er energi- og pladsbesparende, dekorative og produceres på vores egen produktionsfacilitet. Hvis vores infrarøde teknik bruges rigtigt som fuld eller delvis varmekilde, opnås et sundt indeklima, samtidig med at du sparer på energien. Fordele: Op til 50 % lavere anskaffelsesomkostninger og varmeudgifter sammenlignet med andre varmesystemer. Varmeoutput ca. 100 % og blivende. Vedligeholdelsesfri, ingen ekstra omkostninger i form af skorstensfejerudgifter eller oplagring af olie og piller, lang holdbarhed, pladsbesparende, ingen emission, ingen støvudvikling og ingen udtørring af luften.

 2. TRIO UKRAINE LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) er en ukrainsk producent af innovative FAR infrarøde varmeenheder, og mindre husholdningsapparater til hjemmet, kontoret, lageret, hoteller og andre former for beboelses- og arbejdsområder. De er særdeles gode som en ekstra varmekilde foruden centralvarmesystemet som et varmesystem i hjemmet, eftersom det ikke kræver installation og yderligere udstyr. På grund af far infrarødteknologien, er disse varmeenheder særdeles økonomisk, brugbare for mennesker (tør ikke håret) og kommer med et tiltalende design. Far infrarød teknologi udsender stråler som minder om solcellebølger, som er brugbare for levende organismer, og sender varme direkte ind i objekter uden at bruge luften som for eksempel en varmeveksler. Vi har fremstillet vores egne produkter med patent siden 2010 i Kiev i Ukraine. Vores primære eksportprodukter er: varmepanel til ophængning på væggen, mobil gulvvarme og varmemåtter og -tæpper til mennesker og kæledyr. Vi anvender materialer og reservedele af den højeste kvalitet, men stadig til rimelige priser, hvilket opnås takket være enkle men effektive teknologiske løsninger og tilgange. Vores bedstsælgende produkt er et varmepanel som hænges på væggen (med billede på fronten), som bruger mindre energi end traditionelle varmere, den er nem at transportere og kan fremstilles med et individuelt billede i høj opløsning (firmalogo, virksomhedsmotto, kommerciel reklame, politik meddelelse, familiebillede osv.). Vi inviterer nationale distributører og grossister i Europa og andre lande til at kontakte os, for et langvarigt samarbejde.

 3. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dieter og Silvi Hemstedt grundlagde deres egen virksomhed med det mål at fremstille særlige varmeledninger i høj kvalitet. Målet blev nået: Blot få år efter grundlæggelsen var der 20 medarbejdere i virksomheden, og både omsætning og behovet for mere plads steg voldsomt. Produktudbuddet udvikler sig lige så hurtigt. Kølehusteknik føjes til, og flere og flere kunder efterspørger individuelle løsninger, som Hemstedt udfører hurtigt og præcist. Fleksibiliteten og den høje kvalitet betyder, at Hemstedt hurtigt bliver kendt i hele verden. Fra fabrikken i Tyskland er der en stigende eksporten til Kina, USA, Rusland og mange andre lande. I dag er der over 60 medarbejdere i udviklings- og produktionsafdelingen, og de råder over 17.500 kvadratmeter.. Virksomheden satser først og fremmest på udvikling og produktion af energieffektive varmesystemer og komplette koncepter, som især bidrager til ikke blot klimaneutrale, men klimavenlige huse.

 4. ISMAIL ATLI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Ismail Atlı har mere end 50 års erfaring, og er anerkendt inden for fremstilling af træ-, kul- og hasselnøddebrændeovne. Anerkendt af kulturministeriet som en kunsthåndværker, er han dedikeret til at bevare traditionel håndværk. Hans værksted er et populært sted for alle som elsker håndværk, og "Atlı pillebrændeovne" er et velkendt mærke, både nationalt og internationalt. Disse brændeovne har et bekvemt påfyldningskammer, automatisk brændstofregulering med en justerbar brændehastighed og effektiv brændstofforbrænding.

 5. ECO ENERGIA 3000

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECO ENERGIA 3000, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaminer, Varmepumper, bolig-, Centralvarmesystemer, Opvarmning og aircondition - værker, Kaminer, Varmepumper, bolig-, Centralvarmesystemer, og Opvarmning og aircondition - værker brancherne. Den er baseret i Cenon, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOBIHEAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOBIHEAT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Friedberg-Derching, Tyskland.

 2. IRL FRANCE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IRL FRANCE SAS, er en Distributør, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for opvarmning, infrarøde varmeapparater, varmende kabler, og vandvarmer, elektrisk brancherne. Den er baseret i Montbeton, Frankrig.

 3. A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A. RAK WÄRMETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 4. B 2 B SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden B 2 B SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, køleanlæg, gasradiatorer, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, og gasradiatorer til opvarmning brancherne. Den er baseret i Mulazzo, Italien.

 5. EUROLINIA

  Belarus

  Eurolinia, som er en del af Nomacon-Eurolinia gruppen af virksomheder som blev etableret i 1993, udvikler og fremstiller alle former for infrarøde varmere, systemer og udstyr til industriel opvarmning og husholdningsopvarmning. Produktsortimentet fra Eurolinia inkluderer, men er ikke begrænset til industrielle infrarøde tunnelovne, designet for applikationer der kræver en hurtig og præcis opvarmning; udstyr og værktøj til temperaturmåling og styring; silikone, ribber, mikrotermiske og keramiske ribbevarmere. Virksomheden yder også service og deler deres erfaring med kunder over hele verden. Virksomhedens produktionsfacilitet er certificeret i henhold til ISO 9001, CE, og sikrer implementering af projekter med en høj grad af lokalisering. Eurolinia’s produkter eksporteres til 47 lande globalt, og kunder fra flere og flere lande er interesseret i virksomhedens udvikling og produkter. Virksomheden søger efter agenter fra hele verden! TÆNK. INNOVÉR. INFRARØD.

 1. SAINT ROCH

  Belgien

  Saint Roch Couvin har fremstillet støbejernskedler siden 1903 og er en mellemstor industrivirksomhed med 120 ansatte i Belgien og 20 ansatte i Frankrig. Saint Roch Couvin arbejder på området for opvarmning og skal være konkurrencedygtig for at bevare sin plads på markedet, der bliver mere og mere krævende. Saint Roch Couvin har været førende på det belgiske marked i 10 år inden for gulvkedler og fremstiller innovative fortætningskedler og økologiske kedler, der imødekommer de seneste europæiske normer.

 2. BOLIGTILSTAND.DK

  Danmark

  Har du brug for en tilstandsrapport? På www.boligtilstand.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra firmaer, der gerne vil byde på din tilstandsrapport opgave. Du skal blot indtaste din opgave online på under 10 minutter og i løbet af 2-3 dage vil du modtage 3 enestående tilbud. Det er som nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende, og du kan spare 22% på regningen ved at benytte denne gratis service. Husk at du kun får tilbud fra erfarne og godkendte firmaer. Besøg Boligtilstand.dk allerede i dag. Her kan du også indhente tilbud på emner som: Byggetilsyn Byggerådgivning Bygningssagkyndig Elinstallationsrapport Energieffektivisering Energikonsulent Energimærke Skimmelsvamp Termografering Tilstandsrapport En tilstandsrapport er normalt en byggeteknisk gennemgang af en bygning, et hus, en villa eller ejendom, der gør det muligt, at du som sælger har mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring og dermed frigøre dig for de normale 10 års ansvar for skjulte fejl og mangler. ​Rapporten beskriver skader samt eventuel risiko for fremtidige skader på den pågældende bygning. Derudover udarbejdes førsynsrapporter, som er en klar fordel, såfremt man ønsker at udbedre fejl på bygningen.

 1. RAIS A/S

  Danmark

  Hos Rais finder du brændeovne i den bedste kvalitet. Vi ønsker at kombinerer godt håndværk med Nordisk design og de nyeste teknologier indenfor branchen. Med mere end 50 forskellige løsninger indenfor brændeovne, gas-brændeovne og indsatser kan du få lige præcis den brændeovn, som passer til dine behov og ønsker. En brændeovn er ikke bare en brændeovn, hvis du spørger os. Her får du et æstetisk møbel som praktisk varmer og skaber hygge i dit hjem. Hos Rais har du mulighed for at være med til, at designe din egen brændeovn. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige håndtag, røg-rør, højde, låger, gulvplader og meget mere. Alle vores ovne er udviklet og designet med skandinaviske designtraditioner in-mente. Hvor elegance og funktionalitet altid bliver prioriteret højest. Der vil altid være mange ting at skulle overveje når du skal købe ny brændeovn. Der findes nemlig et hav af muligheder i forhold til funktioner, størrelser og udseende. Derfor har vi udarbejdet en guide til dig, så du kan blive klogere på, hvilken brændeovn der passer bedst for dig. Guiden kan findes på vores hjemmeside

 2. MB TEAM SERBIA

  Serbien

  MB TEAM har to aktiviteter: 1. HVAC & VVS (import, salg og distribution af produkter; repræsentation af udenlandske selskaber); 2. Konstruktionsteknik (projektering, installation, konceptuelle HVAC-løsninger til bygninger). Der lægges særlig vægt på projektering og installation af de mest økonomiske og miljømæssigt reneste løsninger i HVAC-installationer, såsom varmepumper, gulv-vægopvarmning og -afkøling, radiatorer, ventilationskonvektoranlæg, ventilation og aircondition.

 3. JOASSIN - DAVIDTS

  Belgien

  Vi udvikler og installerer energibesparende varmesystemer for private, industrien og servicesektoren (fortætningskedler samt gulv- og vægvarme), installation af fotovoltaiske solfangere, varmepumper, ventilatorer, VVS og aircondition. Uanset købet sørger vores teknikere for opstart og justering af anlægget samt eftersalgsservice og vedligeholdelse.

 4. LIOMATHERM

  Luxembourg

  Lionel Repplinger og Maxime Leheux har arbejdet i HVAC-branchen i tyve år og gik i 2013 sammen og oprettede Liomatherm S.A.R.L. Vi tilbyder og samarbejder med de største kendte mærker på markedet i Luxembourg og tilbyder et stort produktudvalg. Liomatherm sarl har specialiseret sig i opvarmning, sanitet, ventilation, klimaanlæg og nøglefærdige badeværelser. Energieffektivitet i centrum for vores aktivitet.

 5. REDTHERM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Mærket GANATURA fra firmaet RedTherm opstod ud fra en idé om at fremstille en infrarød varmer, der rummer den økologiske tanke, og som arbejder meget effektivt med en høj overfladetemperatur. Vores serviceydelser omfatter bl.a.: Udvikling, produktion og salg af infrarøde varmere. Vores produkter omfatter: Strålevarmere, infrarøde varmesystemer, loftsvarme, halopvarmning

 6. POWER PIPE FRANCE

  Frankrig

  Power-Pipe™ er en varmeopsamler af gråt vand. Power-Pipe™, som installeres direkte på afledningsrøret, overfører kalorierne fra husholdningsspildevand til det kolde vand, som ankommer til vandvarmeren og bruserens blandingsbatteri. Power-Pipe™ er specielt udviklet til at reducere produktionen af varmt vand i boliger, institutioner, servicesektoren og industrien (individuelle og kollektive boliger, hoteller, helsecentre osv.)

 7. CIMM SPA

  Italien

  Konstruktion af autoklaver med trykmembran til varmt og koldt vand, ekspansionsbeholdere til varmt sanitetsvand og ekspansionsbeholdere til varmeanlæg.

 8. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kampmann, NOVA & emco Klima er blandt de største producenter i TGA-branchen. Sammen har de skabt en uovertruffen produktportefølje og opbygget en enestående ekspertise inden for klimasystemer.

 1. VIIMSI KEEVITUS AS

  Estland

  Privat opvarmning - installation og materiel

 2. SOLARICO - EUROTERM D.O.O.

  Nordmakedonien

  Virksomheden SOLARICO - EUROTERM D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsvandvarmere branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, centralvarmeanlæg, og Solvandvarmere brancherne. Den er baseret i Prilep, Nordmakedonien.

 3. AEDF - LES ARTISANS ECOLOGISTES DE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden AEDF - LES ARTISANS ECOLOGISTES DE FRANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Clichy, Frankrig.

 4. CHAUFFAGE-INFRAROUGE.COM

  Frankrig

  Virksomheden CHAUFFAGE-INFRAROUGE.COM, er en Distributør, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for opvarmning, radiatorer med infrarøde stråler, salg af radiatorer, og vægmonterede radiatorer med infrarøde stråler brancherne. Den er baseret i La Rochelle, Frankrig.

 5. BIODOM 27 D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden BIODOM 27 D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedler til pellets, og brændeovne til granuleret træ brancherne. Den er baseret i Kozina, Slovenien.

 6. FOSHAN YINI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden FOSHAN YINI TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for varmepumper brancherne. Den er baseret i Foshan, Kina.

 7. BAUTROCKNER-VERLEIH VOGT INH. MICHELLE VOGT

  Tyskland

  Virksomheden BAUTROCKNER-VERLEIH VOGT INH. MICHELLE VOGT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 8. DELMELLE ENERGIES

  Belgien

  Virksomheden DELMELLE ENERGIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Esneux, Belgien.

 9. BRUNETTA ALUMINIUM & ELECTRIC RADIATOR

  Tyrkiet

  Virksomheden BRUNETTA ALUMINIUM & ELECTRIC RADIATOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kølere - finnetypen branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Radiatorer luft vand olie, apparater til elektrisk opvarmning, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og elektriske radioatorer brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 10. ALBERTI VITTORIO S.N.C. DI ALBERTI MASSIMO & C.

  Italien

  Virksomheden ALBERTI VITTORIO S.N.C. DI ALBERTI MASSIMO & C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for ELEKTRISKE INSTALLATIONER branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, vedligeholdelse af installationer, private anlæg, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, og elektrikere brancherne. Den er baseret i Domodossola, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Opvarmning- bolig - installationer og udstyr - Import eksport

Antal resultater

9.228 Virksomheder