• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • optisk måleudstyr

Resultater for

Optisk måleudstyr - Import eksport

 1. QUELLTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  QuellTech er en familieledet virksomhed. Vi udvikler og producerer lasersensorer til berøringsfri udmåling af objekter i 2D/3D. Vi positionerer os som specialist i denne måleproces med en omfattende løsningsportefølje, både i serieproduktion og i kundespecifikke modificeringer. Vores kunder værdsætter QuellTech lasersensorernes funktionalitet og kvalitet, der sørger for processikre og stabile implementeringer. Vi tilbyder kundespecifikke tilpasninger ved mekaniske egenskaber og i firmwaren. Vores løsninger benyttes inden for følgende industriområder: Automotive, maskinproduktion, svejseteknik, robotteknik og forbrugerelektronik. Vi arbejder med systempartnere i: Tyskland, Spanien, Tyrkiet, USA, Sydkorea og Kina, som integrerer QuellTech lasersensorerne i deres maskin- og industriløsninger.

 2. BEFORT WETZLAR OD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Design - Systemer - Præcisionsoptik - Belægninger. Befort Wetzlar er en førende leverandør af optiske præcisionsprodukter til specielle applikationer. Vi udvikler og fremstiller optomekaniske komponenter til dine innovative produkter. Vores kompetence er fremstilling af optiske produkter, sfærisk optik og planoptik, optisk belægning samt præcisionsteknik. Du kan blandt andet finde vores projekter og produkter: inden for medicinsk teknologi, maskinteknik, analyser, målingsteknologi, inden for sikkerhed og rumteknologi, laserteknologi, belysning. Vores virksomheds hovedfokus er: Design og konstruktion af optiske systemer, præcisionsoptik, fine mekaniske komponenter, belægninger; modstands- og elektronstrålefordampning, ionassisteret belægning, optomekaniske samlinger med elektronisk integration og software.

 3. WALTER UHL TECHNISCHE MIKROSKOPIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Walter Uhl technische Mikroskopie GmbH & Co. KG, der blev grundlagt i 1943 af Oskar Uhl, har i mere end 80 år stået for topkvalitet og den højeste præcision inden for finmekanik og optisk måleteknik. Vores virksomhed med hovedkontor i 35614 Asslar, Tyskland, har gennem kontinuerlig videreudvikling og ekspansion udviklet sig til en udbyder i branchen, der er førende på verdensplan. Vi tilbyder et omfattende sortiment af finmekaniske og optiske komponenter og apparater, som finder anvendelse på vidt forskellige områder, herunder: Målemikroskoper: Bærbare video- og værkstedsmålemikroskoper, ideelle til præcise måle- og prøvningsopgaver. Mikrohårdhedsmålere: Apparater til hårdhedsprøvning i henhold til Vickers und Knoop, egnet til laster fra 1 g til 2 kg. Positioneringssystemer: Linearborde, krydsborde, drejeborde, løfteborde samt stativer og styringer eksakte positioneringskrav. Mindre udstyr: Stavmikroskoper, centreringsmikroskoper, bærbart udstyr og byggelinjemåler. Specialløsninger: Individuelt tilpassede løsninger til særlige krav inden for optisk måleteknik. Vores produkter er kendetegnet ved højeste præcision og pålidelighed. Dette opnår vi gennem integration af topmoderne teknologier og kontinuerlig forskning og udvikling. Med vores egen konstruktions- og softwareudviklingsafdeling kan vi tilbyde skræddersysede samt kundespecifikke specialløsninger, som er perfekt afstemt efter vores kunders behov.

 4. ALLOMESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALLOMESS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Hückeswagen, Tyskland.

 5. SDC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SDC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DINO-LITE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DINO-LITE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til kvalitetskontrol, mikroskoper, mikroskoper til laboratorier, og elektroniske mikroskoper brancherne. Den er baseret i Ludres, Frankrig.

 2. HUNTERLAB EUROPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUNTERLAB EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Murnau, Tyskland.

 3. MICRO-VU EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICRO-VU EUROPE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i St. Wendel, Tyskland.

 4. STUDENROTH PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STUDENROTH PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Schöneck, Tyskland.

 5. DAVID COMMUNICATION E. K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAVID COMMUNICATION E. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Reppenstedt, Tyskland.

 1. KOORDINATEN-MESSTECHNIK ISERLOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOORDINATEN-MESSTECHNIK ISERLOHN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 2. PRIOR SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIOR SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Jena, Tyskland.

 1. BRUKER MESS- & SORTIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUKER MESS- & SORTIERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Schramberg, Tyskland.

 2. AMETEK GERMANY GMBH BU ZYGO

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMETEK GERMANY GMBH BU ZYGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Weiterstadt, Tyskland.

 3. MEVISCO GES. FÜR BILDVERARBEITUNG UND VISUALISIERUNG MBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEVISCO GES. FÜR BILDVERARBEITUNG UND VISUALISIERUNG MBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. DAVOSCAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAVOSCAN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Schönheide, Tyskland.

 5. GPP CHEMNITZ GESELLSCHAFT FÜR PROZESSRECHNERPROGRAMMIERUNG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GPP CHEMNITZ GESELLSCHAFT FÜR PROZESSRECHNERPROGRAMMIERUNG MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 6. A3DS GMBH AUTOMATED 3D SCANNING

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A3DS GMBH AUTOMATED 3D SCANNING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 7. DIMETEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIMETEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Gevelsberg, Tyskland.

 8. NT-MDT LLC

  Rusland

  NT-MDT LLC udvikler og leverer støtte til forskningsinstrumentation og videnskabeligt udstyr: scanprobemikroskober, systemer der kombinerer metoder til at scanne prober og optisk mikroskobi og spektroskobi. Udvalget af laboratorieonstrumenter og værktøjer produceret af NT-MDT inkluderer den automatiserede AFM VEGA med en 200 mm waferholder; NTEGRA Nano IR kombinationssystem; NTEGRA Spectra II automatiseret kombinationssystem; NEXT II fuld automatiseret AFM/STM til videnskabelig forskning; SOLVER Pipe II AFM til ikke ødelæggende tests af maskinbearbejdede materialer. Nøglefunktionerne i det forskningsvidenskabelige udstyr fra NT-MDT er et stort udvalg af AFM-tilstand i standardkonfigurationerne, højt niveau af automatisering ved forskellige niveauer; lav termisk drift. Virksomheden har fremstillet mere end 4.000 scanningsprobesystemer og mikroskoper til laboratorier i 60 lande. NT-MDT LLC distribuerer deres produkter via repræsentanter i Rusland, Europa, USA og Kina, og via et netværk af distributører i 30 lande.

 1. AUREA TECHNOLOGY

  Frankrig

  AUREA Technology udvikler, producerer og markedsfører en ny generation af optiske måleinstrumenter med høj ydeevne, kompakt, hurtig og nem at anvende baseret på teknologi med fotonoptælling og i stand til at detektere meget lave lysniveauer. AUREA Technology tilbyder løsninger inden for effektiv optisk karakterisering baseret på avancerede teknologier såsom fotonsporing, generering af ultrakorte laserpuls (picosekund) og meget nøjagtige måling af tidsmæssige begivenheder. Disse teknologier er tilgængelige i integrerede produkter, tilsluttet og let at bruge. Dette giver brugerne mulighed for at opnå fremragende resultater og være på forkant inden for deres felt. AUREA Technology arbejder tæt sammen med kunder og videnskabsmænd på højt niveau rundt om i verden for at kunne tage de teknologiske udfordringer op i dag og i morgen.

 2. EUROTEK

  Frankrig

  EUROTEK er specialiseret i vedligeholdelse, standardisering og retrofit af tredimensionale målemaskiner (CMM). Det er i dag det største og eneste firma i Frankrig, som er godkendt af COFRAC til MMT standardisering. Vi stiller vores ekspertise inden for forskellige mærker af maskiner med vandret eller portalarm til jeres disposition. EUROTEK distribuerer ligeledes udstyr af mærket KREON og markedsfører nye og brugte tredimensionale målemaskiner.

 3. DOROTEK GESELLSCHAFT FÜR SYSTEMTECHNIK MBH

  Tyskland

  Produkter og arbejdsområder hos DoroTEK GmbH (Member of Solaris Group) omfatter: 1. Optiske komponenter og lasermodulatorer: Vi har den komplette teknologi til produktion af optiske komponenter, inklusive coating med anvendelse af tyndfilmsteknologi. 2. Infrarød-detektorer: Programmets tyngdepunkt er detektorer til spektralområdet fra 2–13 µm. 3. Lasermærkning: DoroTEK har moderne lasermærkningsanlæg baseret på fiberlasere.

 4. OPTO SERVICE SRL

  Italien

  Opto Service er en virksomhed, der har været i optikerbranchen siden 1994. Opto Service der oprindeligt var et lille monteringsværksted, har i tidens løb foretaget investeringer, der har ført til etablering af en montagevirksomhed med 3 robotter og 5 automatiske slibehjul. Efter optimering af montageenheden har firmaet foretaget betydelige investeringer i fremstilling af glas og skabt en bred vifte af løsninger inden for intern multifokal.

 5. STIEFELMAYER-MESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Stiefelmayer horisontalarm-målemaskiner og flerkoordinat-målemaskiner anvendes over hele verden inden for modelbyggeri, i designstudier og hos bilproducenter. Som producent tilbyder vi tilbehør til manuelle målemaskiner (mekanisk aftastningsværktøj, opmærkningsværktøj, referencenormaler med mere). Vi fremstiller horisontalarm-måleapparater samt sideværts styrede måleapparater, maskiner monteret i gulvplan, CNC-maskiner, manuelle og motordrevne koordinatmålere samt dimensionelle målemaskiner.

 6. DALPASSO SRL

  Italien

  Center med speciale i problemer med begrænset syn og i brugerdefinerede øjenproteser (kunstige øjne); håndmalede proteser; øjenproteser i harpiks; pædiatriske proteser og implantater med øjenaftryk, kosmetiske linser; implantater; apparater og udstyr til sundhedssektoren. Anvendelsen af proteser er beregnet til at nå sit mål over tid ved at udnytte det humane vævs tilpasningsevne og foregribe manglende elasticitet forårsaget af aldring. Centret er ASL-godkendt (lokal sundhedsorganisme).

 7. EKM JENA GMBH

  Tyskland

  Firmaet ekm Jena GbR er en virksomhed i teknologiregionen Jena. Medarbejderne har mange års erfaring med længde- og koordinatmålingsteknik. Vores produkter og serviceydelser viderefører regionen Jenas traditioner inden for måleteknikken. Vores måleudstyr er kendetegnet ved topmoderne teknologier, højeste præcision, variable apparatlængder, optimal betjeningskomfort og højtydende softwaresystemer.

 8. MORELLO SERVICE DI ANTONIO MORELLO

  Italien

  Siden 1980 har Antonio Morello, direktør i Morello Service, arbejdet med reparation og vedligeholdelse af videnskabeligt og elektrisk udstyr. Mikroskopi, histologi, metrologi og oftalmologi er virksomhedens vigtigste områder. Morello Service udfører reparationer på instrumenter af mærkerne Leica, Wild, Leitz, Reichert, Yung og Cambrige, gamle mikroskoper, mikrotomer, kryostater, fotosystemer, digitale kameraer, processorer, stainers, stereomontører, kolposkoper, stik, polaroid.

 9. AMETEK GMBH - DIVISION CREAFORM

  Tyskland

  Udvikling, produktion, salg af bærbare 3D-måleteknikløsninger (3D-scanner & koordinatmålere) og serviceydelser i forbindelse med 3D-måleteknik.

 10. ZEMICONTROL GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZEMICONTROL GERMANY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Optisk måleudstyr branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis