• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opskæring af kød

Resultater for

Opskæring af kød - Import eksport

 1. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOREMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, Svinekød, Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Rumænien

  Optimeat forarbejder svinekød, oksekød, får/lam og fjerkræ, som råt kød og i pakninger til detailsalg, i fersk, nedkølet og frossen tilstand. Størstedelen af det der fremstilles af Optimeat er råt kød til processorer, opskæringsvirksomheder og fabrikanter af kød på dåse fabrikker og findes i forskellige varieteter som: skrog, stykker med ben og udbenet, afpudset, fedt og slagteaffald. Til engrossektoren leveres førsteklasses udskæringer og specialiteter og forskellige pakker, sammen med ovenstående. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt skærings- og pakkeanlæg, hvor slagtekroppene udskæres og udbenes og pakkes i portioner til detailmarkedet som supermarkeder, forretninger, restauranter, hoteller og catering. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt kølelager i centrum af Bukarest og har et logistiksystem til distribution. Optimeats mål og formål er at være din OPTIM KØD-kilde - med de mest friske produkter for at opfylde de specifikke EU-krav og Taylor-udskæringer til konkurrencedygtige priser.

 3. SARL MARASSÉ

  Frankrig

  Virksomheden SARL MARASSÉ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den er baseret i Layrac, Frankrig.

 4. FRESH CONCEPT

  Belgien

  Virksomheden FRESH CONCEPT, er en Distributør, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, fødevareemballage, Emballage til kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Marcinelle, Belgien.

 5. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrig

  Virksomheden CONTINENTAL DESOSS, er en Underleverandør, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for slagterier, Slagtning af kyllinger, svineslagteri, og eksport af fersk kød brancherne. Den er baseret i Bourg En Bresse, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden HOEGGER ALPINA FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den er baseret i Sainte-Marie-Aux-Mines, Frankrig.

 2. CONDROZ GIBIER

  Belgien

  Virksomheden CONDROZ GIBIER, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, vildt, kød fra vildt, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Ciney, Belgien.

 3. GOOD MEAT

  Belgien

  Virksomheden GOOD MEAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Opskæring af kød, Oksekød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Frankrig

  Virksomheden BOUSQUET VIANDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, Får - slagtekød, Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, oksekød, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Luc La Primaube, Frankrig.

 5. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgien

  Virksomheden QUALITY MEAT RENMANS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Opskæring af kød, slagtervarer, ferske slagteriprodukter, Oksekød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Saint-Symphorien, Belgien.

 1. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

  Virksomheden WILDHANDEL VERMEERSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Opskæring af kød, Charcuterivarer og saltede varer, Opskæring af kød, færdig vildt, og charcuteri af vildt brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

 2. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxembourg

  Virksomheden ABATTOIR ETTELBRUCK, er en Multi-Category, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, slagterier, Indmad af fjerkræ, Slagteri - maskiner og udstyr, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Ettelbruck, Luxembourg.

 1. AGNEAUX MACQUET

  Frankrig

  Virksomheden AGNEAUX MACQUET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for lam brancherne. Den er baseret i Fruges, Frankrig.

 2. WORLD-TRADE

  Belgien

  Virksomheden WORLD-TRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Salg af levende kvæg, kød, og oksekød brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 3. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgien

  Virksomheden P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for oksekød, svinekød, og viktualievarer brancherne. Den er baseret i Sankt Vith, Belgien.

 4. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanien

  Virksomheden INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den er baseret i Ribarroja Del Turia, Spanien.

 5. MEAT ASSISTANCE

  Belgien

  Virksomheden MEAT ASSISTANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakhuse - køle-, Slagterier - maskiner og udstyr, Opskæring af kød, industriel hygiejne, Pakhuse - køle-, Slagterier - maskiner og udstyr, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Sautin, Belgien.

 6. BOUSQUET A. SARL

  Frankrig

  Virksomheden BOUSQUET A. SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, Opskæring af kød, kød engros, og maskiner til skæring og tilskæring af kød brancherne. Den er baseret i Luc La Primaube, Frankrig.

 7. DISPOSABLENET

  Holland

  Virksomheden DISPOSABLENET, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Handsker, Medicinsk udstyr, kød engros, tandlæge, Handsker, og Medicinsk udstyr brancherne. Den er baseret i Krimpen A/d Ijssel, Holland.

 8. A. LONHIENNE

  Belgien

  Virksomheden A. LONHIENNE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, slagterier, Lam - slagtekød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 1. BEAUVAL

  Belgien

  Virksomheden BEAUVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, Hakkemaskiner til institutionscatering, Opskæring af kød, Lam - slagtekød, ferske slagteriprodukter, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Lessines, Belgien.

 2. LIMOPLAST

  Bosnien og Herzegovinen

  Virksomheden LIMOPLAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for metal, og udskæring brancherne. Den er baseret i Gradacac, Bosnien og Herzegovinen.

 3. L-B-VIANDES

  Frankrig

  Virksomheden L-B-VIANDES, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Kalvekød, Opskæring af kød, Svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i Ploeren, Frankrig.

 4. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

  Virksomheden SANDRA SP.ZO.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Landbrug, kyllinger, fjerkræ til slagtning, fjerkræ, og Landbrug brancherne. Den er baseret i Lędziny, Polen.

 5. FOOD 2000 S. L.

  Spanien

  Virksomheden FOOD 2000 S. L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for svinekød, og kød på spid brancherne. Den er baseret i Peñacastillo-Cantabria, Spanien.

 6. MAFRIGES SA

  Spanien

  Virksomheden MAFRIGES SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, svinekød, og Opskæring af kød brancherne. Den er baseret i St. Vicenc de Torello, Barcelona, Spanien.

 7. SUR CANAL SL

  Spanien

  Virksomheden SUR CANAL SL, er en Distributør, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for kalvekød, og fersk svinekød brancherne. Den er baseret i El Viso Del Alcor, Spanien.

 8. ENCO FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden ENCO FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for handel med røget skinke, og Import eksport af kød brancherne. Den er baseret i Caluire Et Cuire, Frankrig.

 9. PIRON & GOTTA

  Belgien

  Virksomheden PIRON & GOTTA, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den er baseret i Liege, Belgien.

 10. GROUPE BIGARD SA

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE BIGARD SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, Oksekød, Svinekød, Opskæring af kød, Oksekød, fersk fårekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Quimperle, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis