• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opskæring af kød

Resultater for

Opskæring af kød - Import eksport

 1. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 2. HOREMEAT

  Belgien

  Virksomheden HOREMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, Svinekød, Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 3. OPTIMEAT LTD.

  Rumænien

  Optimeat forarbejder svinekød, oksekød, får/lam og fjerkræ, som råt kød og i pakninger til detailsalg, i fersk, nedkølet og frossen tilstand. Størstedelen af det der fremstilles af Optimeat er råt kød til processorer, opskæringsvirksomheder og fabrikanter af kød på dåse fabrikker og findes i forskellige varieteter som: skrog, stykker med ben og udbenet, afpudset, fedt og slagteaffald. Til engrossektoren leveres førsteklasses udskæringer og specialiteter og forskellige pakker, sammen med ovenstående. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt skærings- og pakkeanlæg, hvor slagtekroppene udskæres og udbenes og pakkes i portioner til detailmarkedet som supermarkeder, forretninger, restauranter, hoteller og catering. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt kølelager i centrum af Bukarest og har et logistiksystem til distribution. Optimeats mål og formål er at være din OPTIM KØD-kilde - med de mest friske produkter for at opfylde de specifikke EU-krav og Taylor-udskæringer til konkurrencedygtige priser.

 4. SARL MARASSÉ

  Frankrig

 5. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgien

 2. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgien

 3. MEAT ASSISTANCE

  Belgien

 4. CONDROZ GIBIER

  Belgien

 5. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrig

 1. GOOD MEAT

  Belgien

 2. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxembourg

 1. WORLD-TRADE

  Belgien

 2. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

 3. A. LONHIENNE

  Belgien

 4. L-B-VIANDES

  Frankrig

 5. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

 6. LIMOPLAST

  Bosnien og Herzegovinen

 7. FOOD 2000 S. L.

  Spanien

 8. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. RXM TRADING

  Brasilien

 2. DISPOSABLENET

  Holland

 3. MAFRIGES SA

  Spanien

 4. FRILEA

  Spanien

 5. ELITA MEATS LTD.

  Irland

 6. LAEREMANS

  Belgien

 7. SUR CANAL SL

  Spanien

 8. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Tyskland

 9. GROUPE BIGARD SA

  Frankrig

 10. CARSIVA, ENTREPOSTO COMERCIAL DE CARNES, LDA.

  Portugal

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis