• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opførelse og nedtagning af industrianlæg

Resultater for

Opførelse og nedtagning af industrianlæg - Import eksport

 1. WIMMER MASCHINENTRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  MONTERING: Vores serviceydelser begynder med montageplanlægning og projektplanlægning af nye eller brugte maskiner. Foruden at montere og installere fundamentet, påtager vi os også emballering, bevarelse og læsning af systemkomponenter - herunder international transport via jernbane, vej, luft og vand. SPECIAL- OG TUNGTRANSPORT: Et stort antal specielle sættevognstraktorer med ydelser på op til 800 hk fås hos Wimmer. Alle typer sættevogne, semi- og dybeanhængere samt omkring 300 "tunge aksellinjer" er tilgængelige til transport. Sammen med vores moderselskab Felbermayr kan vi se tilbage på årtiers international erfaring inden for individuelle logistiske løsninger for special- og tunge transporter. OPBEVARING AF TUNG LAST: Uanset om der er tale om en hal eller et åbent rum - med i alt omkring 15.000 kvadratmeter lagerplads er vi den første adresse ved Münchens porte til opbevaring af tunge varer.

 2. SBM-IRFI S.R.L.

  Italien

  SBM-IRFI udfører i Italien og udlandet design, indkøb, installation og nedtagning af anlæg inden for følgende områder: jern- og stålindustrien, petrokemi/olie og gas, spildevandsrensning, kemiske anlæg, klaringstanke, fortykningsmidler, anaerobe rådnetanke, varmevekslere, gasmålere, broer til primære tanke, klaringstanke, beluftere, Archimedes' skrue, produktion og distribution af energi, gas- og olieledninger, anlæg til røg- og støvfjernelse, pneumatisk transport af støv, genanvendelsesanlæg for fast byaffald og/eller industriaffald, forbrændingsanlæg, turbinerør. SBM-IRFI fremstiller alle typer trykbeholdere i henhold til normerne ASME VIII div. I og II, PED og GOST. Virksomheden tilbyder flere serviceydelser: mekanisk bearbejdning, svejsning certificeret iht. standarden UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalandrering, lakering, sandblæsning og enhver slags middel og tungt tømmerarbejde og specialtømmerarbejde.

 3. IMW - WOLFGANG MÜLLER

  Tyskland

  Vi er eksperter, når det gælder montering og af- og genmontering inklusive flytning/omplacering samt idrifttagning af komplekse maskiner og anlæg. Vores partnere profiterer af vores mangeårige internationale erfaringer. Her er præcis mekanisk samt elektrisk montering af maskinerne og anlæggene en absolut nødvendighed. Vores specielt uddannede medarbejdere kender disse maskiners kompleksitet og processer. De indbyrdes afhængige arbejdsopgaver på et sammenspillet hold betyder, at vi altid kan klare udfordringer til aftalt tid. Nyd godt af vores kompetence inden for projektafvikling, alt fra en og samme leverandør: Komplet disponering inklusive tidsplan, transport/flytning, genintegrering i produktionen. En garant for effektivitet, fleksibilitet og tilfredshed. Kundeønsker har altid højeste prioritet, uanset om det gælder modificering med konstruktion, styring og programmering samt mellemlagring, rengøring og vedligeholdelse eller hovedeftersyn af et anlæg.

 4. SCHOLPP GMBH

  Tyskland

 5. UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FA. HESS GMBH

  Tyskland

 2. KEMARTEC AG

  Schweiz

 3. GRAMMLICH INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Tyskland

 4. GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH

  Tyskland

 5. OTTO MOROF SPEDITION GMBH

  Tyskland

 1. OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. KIEFER MONTAGE GMBH

  Tyskland

 2. BETZ FLOW GMBH

  Tyskland

 3. FEBRAP - ASSEMBLAGE

  Belgien

 4. LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL

  Østrig

 5. F. IMPIANTI DEI F.LLI FACCHETTI SNC

  Italien

 6. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Italien

 7. D.M.F. - DAMIOLI S.R.L.

  Italien

 8. REMP

  Italien

 1. EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH

  Tyskland

 2. SCHÜTZ SPEDITION GMBH

  Tyskland

 3. STORTI INTERNATIONAL

  Tyskland

 4. NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. BAUTECO S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italien

 6. JADANECCO

  Kroatien

 7. SIFATEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH

  Tyskland

 9. GUTHMANN GMBH

  Tyskland

  Vi er en servicevirksomhed med firmasæde i Peseckendorf ved Oschersleben og har et godt samarbejde med vores kunder iht. aftale værksleje og AÜG. Guthmann GmbH er opstået ud fra enkeltmandsvirksomheden Lutz Guthmann, der har været aktiv på montageområdet siden 1990. Vores arbejdsområder vedrører fortrinsvis montage- og rørledningsbyggeri med rustfrit stål inden for bryggeri-, mejeri-, levnedsmiddel- og farmaceutisk industri. Vi har en solid kerne af faste medarbejdere, nemlig 80 montører, 3 CAD-konstruktører og en svejseingeniør, som alle gennem tiden og gennem en lang række forskelligartede opgaver har tilegnet sig faglig viden, som sammen med den nyeste teknologi kommer kunden til gode. Vores firma arbejder med orbitalsvejsning, endoskopi og hjælp til byggeri inden for CAD-området. Vores montører har alle svejsecertifikat iht. Euro-normen og medbringer selv værktøjet.

 10. SCC / INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  SCC | INDUSTRIEMONTAGEN GmbH & Co. KG Vi er din partner for industrimontering og anlægsfremstilling. Hos os får du montageserviceydelser på højeste niveau fra samme leverandør. Vi står altid til rådighed for dig, overalt i verden! Vi er en solid virksomhed med et højt ydelsesspektrum og specialiseret i at understøtte industrivirksomheder så omfattende som muligt. Vi stiller kvalificeret fagpersonale til rådighed for alle områder af industrimontering og kan således udvikle løsninger til dig og implementere dem til tiden. Nyd godt af vores omfattende ydelsesportefølje! Med fagpersonalet fra SCC | INDUSTRIEMONTAGEN GmbH & Co. KG får du al den forretningsmæssige fleksibilitet, som du ønsker dig i personalespørgsmål. Du bestemmer den nødvendige kvalifikation, tidspunktet og arbejdsstedet, og vi stiller kvalificeret og engageret personale til rådighed – midlertidigt eller permanent.

Filtre

Resultater for

Opførelse og nedtagning af industrianlæg - Import eksport

Antal resultater

1.219 virksomheder