• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opbevaring og indsamling af affald - udstyr

Resultater for

Opbevaring og indsamling af affald - udstyr - Import eksport

 1. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2013 og beliggende i Istanbul i Tyrkiet, er TEKNIK KONTEYNER en premium producent som specialiserer sig i affaldsstyringsløsninger af høj kvalitet. Vi specialiserer os i affaldscontainere i plast og galvaniseret metal, fra 80 liter til 5.000 liter. Vores portefølje: •Affaldscontainere i galvaniseret metal •Affaldsspande i plast •Underjordiske affaldssystemer •Emballage affaldsprodukter •Affaldscontainere til over jorden •Nul affaldsspande i træ •Nul affaldsspande i plast •Nul affaldsspande i metal •Medicinsk affaldsprodukter •Nul affaldsgenbrugsbokse •Affaldsindsamlingscentre •Batteriaffald, farmaceutiske affaldsprodukter •Skraldespande •Plastkasser •Tønder Hos TEKNIK KONTEYNER er vi forpligtet til at bevare de højeste niveauer af kundetilfredshed. Gennem vores omhyggelige og disciplinerede tilgang til arbejde, har vi kontinuerligt siden vores grundlæggelse opholdt vores omdømme inden for fremragende kvalitet. Alle vores produkter er fremstillet i Tyrkiet, inklusive affaldscontainere i galvaniseret metal, affaldscontainere, skraldespande, affaldsspande i metal, plastspande, mobile affaldsspande, varmegalvaniserede affaldscontainere, skraldespande, genbrugsspande, plastspande, affaldsvogne, affaldscontainere i plast, støvbeholdere og affaldsstyringsløsninger. Se vores førsteklasses affaldsstyringsløsninger i dag for flere oplysninger!

 2. MEVATEC S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MEVA er en tjekkisk virksomhed som blandt andet specialiserer sig i fremstilling af affaldscontainere, opbevarings- og håndteringsudstyr eller urban-faciliteter. Mere specifikt omfatter vores produktudvalg interiør og eksteriør affaldsspande, regnvandstanke, containere til farligt affald, containere til medicinsk affald, liftplatforme, pallelastbiler, plast- eller træpaller samt bænke, borde og drikkefontæner til kommuner. Grundlagt i 1898 er vi stolte over vores omfattende historie, viden og erfaring. Vi har en individuel tilgang til hver kunde for at garantere, at vi imødeser deres særlige behov, og sammen finder den bedste løsning. Vi kan tilbyde skræddersyede produkter i henhold til kundernes anmodninger. Derudover har vi de fleste af vores produkter på lager, hvilket sikrer en hurtig levering. Siden vores grundlæggelse har MEVA altid bevaret de samme værdier: tillid og pålidelighed. Vi ønsker at skabe langvarige og succesfulde partnerskaber med vores kunder. Vores styrke ligger i vores evne til at tilpasse os kravene på et marked der altid ændrer sig. Vores mål er at udvikle tiltrækkende produkter, som adskiller sig på grund af deres kvalitet og design. Vi tilbyder også tjenester relateret til vores produkter, fra montering til transport. Tøv ikke med at kontakte os og se vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde tilbyde alle råd som du måske har brug for.

 3. MAACKS APS

  Danmark

  Maacks ApS er en dansk teknologi- og softwarevirksomhed, der er specialiseret i at udvikle løsninger til styring og administration af affaldsbeholdere samt genbrugs- og miljøstationer. Maacks overordnede vision er at være med til at skabe en grønnere fremtid - via brug af intelligent teknologi og data til at sikre en effektiv administration af genbrug og affald. Sønderborg-virksomheden er markedsleder på det danske marked inden for smart sensor teknologi og tilhørende software til overvågning og administration af genbrugsstationer og containere. Virksomheden leverer til mere end halvdelen af de danske forsynings- og affaldsselskaber. Løsningerne omfatter BrainyBins Transport og logistiksoftware til styring og administration af affaldsbeholdere og genbrugsstationer samt en række sensortyper, der registrerer fyldningsgrad, temperatur, placering etc. i affaldsbeholdere eller containere. Systemet er udviklet i samarbejde med danske forsynings- og affaldsselskaber. Maacks er teknologiførende og har senest ansøgt om patent for nye BrainyBins Radar sensor, som giver mere pålidelige og nøjagtige målinger end de tidligere generationer af sensorer.

 4. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG er en af de førende producenter af affaldsspande med hjul, containere i plast til farligt gods, husholdningsgenbrugsspande, affaldsspande, og affaldsspande til klinisk-medicinsk affald, fremstillet af HDPE, og produceret i Haan, Tyskland. Weber er en ISO 9001, ISO 14001 og ISO 50001 certificeret virksomhed, og specialiseret i produktion og salg af mobile kommercielle affaldsspande med 2 og 4 hjul, genbrugscontainere og affaldsspande med hjul fra 10 til 1100 liter. Quality made in Germany.

 5. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC er en udvikler og producent af smart city løsninger, som giver en prisreducering på op til 70 % inden for affaldshåndtering. Vores populære modeller er de følgende: SmartCity Bin 120 - automatiseret solcelledrevet IoT Smart Bin med indbygget presse, påfyldningsniveau målesystem, vejrstations, smart energibesparelse og brandforebyggende algoritmer, i et galvaniseret stålhus som er stødsikkert; SmartCity Separation Station 2 og 3 - adskillelsesstationer til affald på et grundlag af biologiske smart containere, til genbrugsindsamling; SmartCity Indoor TV - indendørs løsning med fuld HD sideskærme og højttalere; SmartCity WSens - ultrasonisk niveausensor til affald der passer til enhver 0, 08 - 24 m3 affaldscontainere og bunkere. De leveres med et stødsikkert hus og indbygget temperatursensor; Intellektuelt cloud-software og mobilappen "SmartCity Management" for en effektiv personalestyring, dynamisk rutefunktion, sporing af affaldstype, avanceret kontrol- og rapporteringsværktøjer inden for affaldsstyring og affaldsindsamling.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MTM NE-METALLE GMBH

  Tyskland

  MTM NE-Metalle er en specialiseret EMS (Electronic Manufacturing Service)-virksomhed. Vi leverer loddemidler og højkvalitetsanoder med mange forskellige legeringer til elektronikbranchen og overfladeforædling. Især blyfri loddemidler til elektronik og produkter til elektronikindustrien hører til vores kerneforretning. MTM NE-Metalle består af medarbejdere med mange års erfaring inden for metal-, elektronik-, bil- og genbrugsbranchen.Denne enestående og mangefacetterede blanding af viden og erfaring gør os til det, vi er: Den mest optimale samarbejdspartner for EMS-virksomheder! Det er vores opgave ikke kun at være en handelspartner for vores kunder, men også den ideelle tjenesteleverandør. Derfor tilbyder vi vores kunder også teknisk service, loddebadanalyser til kvalitetssikring, individuelt tilpasset affaldsstyring for loddemateriale samt kurser i retssikkerhed i forbindelse med håndtering af dette.

 2. CLANN - OPBEVARING AF MØBLER

  Danmark

  For både private og virksomheder: Tlf: 21 75 80 08 Hos CLANN opbevaring i Herning, kan vi tilbyde både store og små depotrum i trygge omgiveler. Vore depotrum er fra 6- til 45 kubikmeter og kan således indeholde op til hvad der svarer til et boligareal på ca. 150 kvadratmeter. CA: ½ PRIS ift DEPOTRUM I ÅRHUS Vi har 24/7 overvågning af dit depot og alarm opsat hertil. Desuden logges alle besøg, så du altid kan få at vide hvornår dit opbevaringsrum har været besøgt. Du kan endvidere være sikker på at dine ting opbevares tørt og godt takket være vores moderne affugtningsanlæg. Du får din egen kode til lagerhotellet, så du altid kan hente dine ting når det passer dig bedst. Kort info: Lagerhotellet CLANN blev stiftet i 2000, af Flemming Bolding Christiansen, som stadig driver det. Når man har et depotrum hos Clann, er der kun en måneds opsigelsesfrist, hvilket vil sige at en opsigelse for en efterfølgende måned skal gøres før d. 15. i den pågældende måned.

 3. FLYTTEFIRMA SJÆLLAND

  Danmark

  Velkommen til Flyttefirma Sjælland, vi er et af Danmarks førende flyttefirmaer med hovedkontor på Sjælland tæt på København, vi kan klare alle slags flytninger, transport og opbevarings opgaver både nationalt og internationalt.Vores flåde råder over Mercedes varevogne og lastbiler i alle størrelser, det gør af du som kunde altid er sikret af få den mest optimale flyttebil til din flytteopgave! Vi er kendt for vores elektriske flytte elevatorer som nemt og ubesværet flytter dit indbo og til dit vindue, mens vores EL-Sækkevogne kører dit indbo op og ned af trapperne.Alle vores medarbejdere er uddannet og oplært indenfor deres område, alle vores medarbejdere er højt lønnet og ligeledes stiller vi samme høje krav til vores flyttemænd, det gør vi kan love en professionel flytteoplevelse i trygge rammer.Kig forbi vores hjemmeside og hent et uforpligtende tilbud allerede idag.

 4. BOHET FILS

  Belgien

  Virksomheden har udvidet sine tjenesteydelser til udlejning af containere til affald. Den stiller professionelt udstyr til disposition for erhverv og private. Virksomheden råder over fem containere fra 10 til 15 m³ til jeres affald: jord, mursten, plast, træ, jern, diverse byggeaffald. De kan desuden bruges til sikker transport af gamle møbler og tunge og store hårde hvidevarer.

 5. SA.TRA.MET. SRL

  Italien

  Vores mangeårige erfaring inden for forvaltning af jernholdigt og ikke-jernholdigt affald gør os i stand til at tilbyde en professionel ekspertise, der adskiller vores virksomhed på markedet. Vi udfører sortering, genanvendelse og udvælgelse af diverse metaller. Alle vores køretøjer bliver løbende kontrolleret og er godkendt til læsning og transport. Indsamling af affald.

 1. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Portugal

  Virksomheden SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Affaldsspande, skrald, containere, og miljøcontainere brancherne. Den er baseret i Entrocamento, Portugal.

 2. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden GAFUROV SERVIS EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Affaldsspande, skrald, beholdere til indsamling af affald, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Svishtov, Bulgarien.

 1. ZIEL INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ZIEL INDUSTRIAL PRODUCTS LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 2. PINI SRL

  Italien

  Virksomheden PINI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, lodrette komprimeringsmaskiner, og Affaldskomprimering, installationer brancherne. Den er baseret i Gerenzano, Italien.

 3. BMB BUNTMETALLEBRAUN

  Tyskland

  Virksomheden BMB BUNTMETALLEBRAUN, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Vejtransport, Metalkonstruktion, letvægts-, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Memmingerberg, Tyskland.

 4. GREEN CITY INTERNATIONAL

  Serbien

  Virksomheden GREEN CITY INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den er baseret i Beograd, Serbien.

 5. INO RECYCLAGE

  Frankrig

  Virksomheden INO RECYCLAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og indsamling og bortskaffelse af affald brancherne. Den er baseret i Clermont-Ferrand, Frankrig.

 6. TOP-MIX

  Belgien

  Virksomheden TOP-MIX, er en Multi-Category, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Byggearbejde - færdiggørelse, Kompaktorer og knusemaskiner, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Materialer til vejsystemer, og Byggearbejde - færdiggørelse brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 7. CATTE CONTAINERS

  Belgien

  Virksomheden CATTE CONTAINERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, og udlejning af mobile kasser og containere brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 8. CEYSSENS

  Belgien

  Virksomheden CEYSSENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, bortskaffelse af affald, og beholdere til indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Bree, Belgien.

 1. CONTAINERDIENST STEFFENS

  Belgien

  Virksomheden CONTAINERDIENST STEFFENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggeaffald - genbrug, Byggematerialer, Containere - produktion, Byggeaffald - genbrug, containerservice, og Byggematerialer brancherne. Den er baseret i Hergenrath, Belgien.

 2. ADEFIA

  Frankrig

  Virksomheden ADEFIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Tipvogne, kasser i pladejern, Ophobningskar, affaldscontainere, og Tipvogne brancherne. Den er baseret i Le Chesnay, Frankrig.

 3. VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST

  Belgien

  Virksomheden VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldstransportering branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, containerservice, og Affaldsbeholder brancherne. Den er baseret i Meer, Belgien.

 4. STUER CONTAINERDIENST

  Belgien

  Virksomheden STUER CONTAINERDIENST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompaktorer og knusemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, containerservice, og industriaffald brancherne. Den er baseret i Kruibeke, Belgien.

 5. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  Belgien

  Virksomheden CONTAINERDIENST VINDEVOGEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, beholdere til indsamling af affald, og containere brancherne. Den er baseret i Deinze, Belgien.

 6. AITEC ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Virksomheden AITEC ENVIRONNEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den er baseret i Pernes Les Fontaines, Frankrig.

 7. DE CEUSTER

  Belgien

  Virksomheden DE CEUSTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Byggeaffald - genbrug, Miljørengøringstjenester, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Byggeaffald - genbrug, Miljørengøringstjenester, og beholdere til indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Olen, Belgien.

 8. CONDEBO

  Belgien

  Virksomheden CONDEBO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Miljørengøringstjenester, Kompaktorer og knusemaskiner, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 9. CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS

  Belgien

  Virksomheden CONTAINERS IMBRECHTS GEBROEDERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, containere til opbevaring og lagring, og beholdere til indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Kampenhout, Belgien.

 10. CONTAINERDIENST VANDE VELDE

  Belgien

  Virksomheden CONTAINERDIENST VANDE VELDE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kompaktorer og knusemaskiner, beholdere til indsamling af affald, og containere brancherne. Den er baseret i Zwijnaarde, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis