• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ombindingsmaskiner

Resultater for

Ombindingsmaskiner - Import eksport

 1. O.M.V. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.V. er specialiseret inden for design og fremstilling af håndteringsmaskiner og udstyr og maskiner til emballering af stænger eller "ruller" fremstillet af valsetråd; snøringsmaskiner til firkantede pakker; komprimeringsmaskiner; snøringsmaskiner til ruller af valsetråd; maskiner til snøring af lige rørbånd; hydrauliske eller pneumatiske maskiner til små stangbundter; maskiner til foldning og binding af bøjede bundter; maskiner til at snøre ruller af valsetråd; evakueringsinstallationer og transport af bundter.

 2. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, Industrikonsulenter, Ombindingsmaskiner, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Lauingen/donau, Tyskland.

 3. WEDA

  Holland

  Virksomheden WEDA, er en Distributør, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, Vejnings- og doseringsudstyr, Ombindingsmaskiner, Vejnings- og doseringsudstyr, grøftemaskiner, og sorteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Naarden, Holland.

 4. MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Ombindingsmaskiner branchen. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES

  Belgien

  Virksomheden UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ombindingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for lukke- og indbindingsmaskiner, og artikler til indbinding af dokumenter til kontorbrug brancherne. Den er baseret i Puurs, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LEGATRICE

  Italien

  Virksomheden LEGATRICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ombindingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for snore brancherne. Den er baseret i Tollo, Italien.

 2. TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD

  Ukraine

  Virksomheden TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpaknings og emballeringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Ombindingsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 3. LEPOR STUDIO

  Tjekkiet

  Virksomheden LEPOR STUDIO, er en Multi-Category, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, Reklameagenturer, Ombindingsmaskiner, og Reklameagenturer brancherne. Den er baseret i Kutná Hora , Tjekkiet.

 4. TECHNOBAL - SAL'A S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden TECHNOBAL - SAL'A S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Ombindingsmaskiner, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sal'A, Slovakiet.

 5. GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN

  Danmark

  Virksomheden GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Viby, Danmark.

 1. MULLER MARTINI SPA

  Italien

  Virksomheden MULLER MARTINI SPA, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni (mi), Italien.

 2. ERACOM, SPOL.S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ERACOM, SPOL.S R.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Kladno 1, Tjekkiet.

 1. MOSCA DIRECT HUNGARY KFT.

  Ungarn

  Virksomheden MOSCA DIRECT HUNGARY KFT., er en Distributør, der opererer inden for Ombindingsmaskiner branchen. Den er baseret i Nyíregyháza, Ungarn.

 2. UNIPACK

  Tjekkiet

  Virksomheden UNIPACK, er en Engrossalg, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Trinec, Tjekkiet.

 3. BATRAS S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden BATRAS S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Praha 4 , Tjekkiet.

 4. LEA VALLEY PACKAGING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LEA VALLEY PACKAGING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ombindingsmaskiner, og Ombindingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Waltham Cross, Det Forenede Kongerige.

 5. R. KRAUTWALD MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland