• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olieplanter

Resultater for

Olieplanter - Import eksport

 1. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 4. CROPFUL S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden CROPFUL S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for sennep, koriander, hirsefrø, hørfrø, solsikkefrø, soja, Vild kommen, Ærter, og økologiske frø brancherne. Den er baseret i Chlum u Třeboně, Tjekkiet.

 5. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Diætmad og økologiske fødevarer, Fairtrade, Kakao og chokolade, Olieplanter, frø, grossist af frugt og grønt, Diætmad og økologiske fødevarer, og mandler brancherne. Den er baseret i Montenay, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRUST AGRO LTD.

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRUST AGRO LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for solsikke, Raffineret solsikkeolie, pakkede solsikkefrø, koriander, mel af solsikkefrø, pille granulatorer, Afsender til granulerede produkter, og solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Targovishte, Bulgarien.

 2. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HILAIRE AGRI-SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, Dyreopdræt, vegetabilske madolier, brændselsolier med halvstor vægtfylde, rapsfrø, solsikkeolier, og linser brancherne. Den er baseret i Vregny, Frankrig.

 3. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Olieplanter, Mejeriprodukter, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Olieplanter, Mejeriprodukter, Vegetabilske olier, og International handel brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 4. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Virksomheden GTMD SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, kul, Olieholdige afgrøder, Olieplanter, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Bamako, Mali.

 5. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Tyskland

  I disse dage har vi brug for miljøvenlige og økologiske produkter og mad som aldrig før. Den triste kendsgerning er, at der er færre og færre produkter på markedet, der faktisk bliver dyrket uden kemiske forurenende stoffer. Men vil vi ikke alle være i stand til at stole på, at den mad, vi får tilbudt, ikke er en sundhedsfare? IMARTI yder med sit bidrag til at kompensere for netop disse underskud med hensyn til miljøvenlige produkter, selvfølgelig også i en økologisk kvalitet. Vores produkter høstes, forarbejdes og leveres hovedsageligt fra Ukraine, da jorden her er kendetegnet ved frugtbarhed og bæredygtighed. Vores grundprincipper: Overholdelse af leveringstider, kvalitetskontrol i henhold til EU-standarder, fleksibilitet over for vores kunder. Under strenge kontroller tester vi vores teknologi for funktionalitet og præcision, for at give dig de bedste råvarer til dine organiske produkter.

 1. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" er en handelsvirksomhed der leverer landbrugsprodukter, og er involveret i global import/eksport af fødevareprodukter. Virksomheden har mange pålidelige partnere inden for produktion af afgrøder: — olieholdige afgrøder (hørfrø, solsikke, raps, sæd-dodder, sennep, saflor, olieholdig radisefrø, osv.); — myslikorn (hvede, byg, rug, farro, havre, gul og rød hirse, majs, hvid og rød durra); "TORGOPTYUG" arbejder jævnligt sammen med producenter af behandlede landbrugsprodukter (havre- og hvedeklid, mel, husk), samt landbrugsprodukter til foder til kreaturer. Virksomhedens egne lagringsfaciliteter over hele Rusland, gør det muligt hurtigt at afsende produkter til enhver lokation, uanset hvor i verden det er. Langvarig erfaring inden for import og eksport af fødevareprodukter, samt viden og ekspertise, hjælper "TORGOPTYUG" med at opnå succes med deres partnerskaber med landmænd og kunder. Virksomhedens prioritet er at levere sunde og miljøvenlige landbrugsprodukter til hele verden, at reducere den miljømæssige effekt, samt forbedre livskvaliteten i de regioner hvor deres faciliteter findes. Holdet af professionelle hos "TORGOPTYUG" er altid klar til at tale om skræddersyede leveringsforhold for deres kunder. For at opnå indtjening for alle parter, opbygger og udvikler virksomheden partnerskaber med forskellige partnere inden for det globale fødeforsyningssystem. Vi er åbne over for et samarbejde, og vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC er en af de førende russiske virksomheder som specialiserer sig i dyrkning, behandling, raffinering og eksport af landbrugsprodukter såsom koriander, sennep, hørfrø (linned - planter), kikærter, linser, ærter. Vores produktionsfaciliteter er koncentreret omkring landbrug som findes i Krasnodar regionen. Under indsamling, rensning, opbevaring og emballering af de forskellige frø, anvender vi udelukkende moderne indenlandsk og udenlandsk udstyr. Inden for de seneste år har vores førende agronomister udviklet og anvendt vores egen unikke teknologi inden for dyrkning. Under afgrødens vækstcyklus på marken bliver dens tilstand vurderet af virksomhedens personale, og alle nødvendige justeringer kan derfor anvendes i tide. Vi leverer vores produkter til kunder i lande som Indien, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa osv. Alle vores produkter gennemgår de nødvendige kvalitetstest og certificering. Det er grunden til, at vores afgrøder overholder alle europæiske og internationale kvalitetsstandarder. AgroChimInvest er

 1. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC er en eksportør der handler med landbrugsgrossistprodukter fra de miljøvenlige områder i Rusland og andre lande. Virksomheden leverer et stort udvalg af olieholdige frø (hør, solsikke, linfrø, sennep osv.), bælgfrugter (soja, bønner, kikærter osv.), frø fra flerårige og årlige planter (krog-sneglebælg, stenkløver, rødkløver osv.) samt korn (hvede, byg, rug, havre, boghvede osv.). ITC LLC har etableret partnerskaber i Østen, Vesteuropa og Asien. De produkter som ITC handler med er certificeret og overholder alle relevante russiske og internationale kvalitetsstandarder og bestemmelser. Virksomheden leverer landbrugsvarer via hav, vej og jernbane globalt på den kortest mulige tid. Virksomhedens klienter drager fordel af en transparent og komfortabel forsendelse med gode betingelser, takket være samarbejde med de største landbrugsvirksomheder i forskellige lande.

 2. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Vneshtorg-Rus importerer og eksporterer landbrugsprodukter og fødevarer i Rusland: kikærter, linser, hvede, hirse og mange andre afgrøder; håndterer landbrugsforsyninger af korn, bælgfrugter og olieholdige frø, samt rapsmel, sojabønnemel og solsikkemel for opfodring af landbrugsdyr. Virksomheden køber de økologiske landbrugsprodukter fra økologiske gårde der avler deres afgrøder i miljøvenlige og sikre zoner i Rusland, anvender organisk gødning og afgrøderotation, bevarer en sund jordflade, og dermed også et sundt miljø for økosystemet og personer. Certificerede produkter fra Vneshtorg-Rus indeholder ingen sprøjtemidler eller GMOer, eftersom de gennemgår en streng intern kvalitetskontrol, for at overholde alle gældende standarder. Vneshtorg-Rus er en loyal og ansvarlig partner for kunder i Kina, Indien, de Forenede Arabiske Emirater, Algeriet, Iran, Afghanistan og Belgien, og leverer deres økologiske landbrugsprodukter globalt via bane, vej og vand. Virksomhedens nøgleprincip er at fokusere på klientens behov og fordele.

 3. AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AMARANTH PRODUKTE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for øko arganolie brancherne. Den er baseret i Dillenburg, Tyskland.

 4. TURKEY DALAL

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKEY DALAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. GREENAGROTECH

  Ukraine

  Virksomheden GREENAGROTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den er baseret i Kiew, Ukraine.

 6. TOMA IMPEX

  Frankrig

  Virksomheden TOMA IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Domont, Frankrig.

 7. RM & INVEST

  Frankrig

  Virksomheden RM & INVEST, er en Distributør, der opererer inden for Hårdt korn branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Olieplanter, hørfrø, brænde og kul, og kul til brændsel brancherne. Den er baseret i Le Mesnil Le Roi, Frankrig.

 8. BEITY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BEITY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for mel af blødt korn, og mel af blødt korn type 0 brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. KAZCROP

  Kasakhstan

  Virksomheden KAZCROP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for hørfrø, bioethanol, og linser brancherne. Den er baseret i Petropavlovsk, Kasakhstan.

 2. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

  Tyskland

  Virksomheden PURGRANA INH. MAXIM BORODIN, er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for hørfrø brancherne. Den er baseret i Oedheim, Tyskland.

 3. TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO

  Italien

  Virksomheden TENUTA ZIMARINO MASSERIA DON VINCENZO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for økologisk ekstra jomfru olivenolie, og ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Vasto, Italien.

 4. JAWDA INTERNATIONAL TRADING

  Ægypten

  Virksomheden JAWDA INTERNATIONAL TRADING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for sesamfrø brancherne. Den er baseret i New Cairo, Cairo, Ægypten.

 5. SEJUM EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden SEJUM EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den er baseret i Puteaux, Frankrig.

 6. MPL AGRO

  Ukraine

  Virksomheden MPL AGRO, er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for sennepper, boghvede, og pakkede solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 7. OLIVE OIL COOPERATIVE THERMASIA DIMITRA

  Grækenland

  Virksomheden OLIVE OIL COOPERATIVE THERMASIA DIMITRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for ekstra jomfruolie, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Thermisia, Grækenland.

 8. BIS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIS HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Bobingen, Tyskland.

 9. TARBIGEM

  Tyrkiet

  Virksomheden TARBIGEM, er en Engrossalg, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den opererer også inden for byg, og Rapsfrøprodukter brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 10. PLANTUREUX & ASSOCIES

  Frankrig

  Virksomheden PLANTUREUX & ASSOCIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olieplanter branchen. Den er baseret i Noisy Le Grand, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Olieplanter - Import eksport

Antal resultater

1.702 Virksomheder