• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olieessenser

Resultater for

Olieessenser - Import eksport

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. INTELCARE

  Marokko

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Intelcare skaber økologiske kosmetikprodukter med naturlige aktive stoffer. Intelcare, der startede i 2017, udvikler produkter, der er tilpasset det internationale marked og fremstillet med lokale ingredienser og fornyelige råstoffer. Det kosmetiske laboratorie INTELCARE er anerkendt for sit enestående knowhow og sin lidenskab for at udvikle skønheds- og velværeprodukter af høj kvalitet, der holder deres løfter. Vores kosmetiske laboratorie og vores produktionsafdelinger overholder alle regler for god fremstillingspraksis og er godkendt med ISO22716 og ISO 9001. Vores værksteder og lagre dækker et areal på i alt 1000 m2 fordelt på et produktionsområde, et pakningsområde, et laboratorie for udvikling og sammensætninger, lagre med råvarer, emballage og de færdige produkter. Vi besidder en veludstyret og effektiv maskinpark med produktionsanlæg, påfyldningsanlæg og pakkeanlæg. Vi er engageret i beskyttelse af miljøet og kundernes sundhed, så derfor indeholder vores produkter hverken parabener, silikone eller mineralolier. De fleste aktive stoffer i vores produkter kommer direkte fra naturen. Vi anvender vitaminrige planteekstrakter og planteolier, der indeholder essentielle fedtstyrer og aromatiske æteriske olier. Det er en ren koncentration af næringsstoffer.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Vores laboratorium tæt på Avignon i Sydfrankrig har i mange år studeret de biologiske aktiviteter i æteriske olier. Laboratoriet tilbyder at udvikle en eller flere naturlige aromatiske forbindelser alt efter kundens behov. Vi distribuerer æteriske olier til kosmetikindustrien, medicinalindustrien, dyrlæger og apoteker. Vi foretager desuden blandinger af æteriske olier, der kan kombinere diverse biologiske aktiviteter (slankende, beroligende, fugtighedsgivende, ...) med forførende dufte. På kundens forespørgelse kan vi udvikle særlige forbindelser (uden indberetningspligtige allergerner, økomærket Ecocert...). Vi er internt udstyret til at udføre alle fysiske kontroller såsom tæthed, brydningsindeks, optisk afbøjning... alt der kendetegner de fysiske strukturer ved en æterisk olie. Vi foretager desuden gaskromatografi efterfulgt af en massespektografi for at identificere molekylerne. Vi sælger vores økologiske og ikke-økologiske æteriske olier i hele verden; både i Sydafrika, Canada, Kina og Indonesien. Vores mål er at finde de mest kvalitetsrige råmaterialer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fremstilling og salg af pebermynteolie, mentol og andre æteriske olier til produktion af slik og tyggegummi og til andre lignende brancher. Vores produkter anvendes især inden for kosmetik, husholdning, pleje (mennesker og dyr), teksiler, fodermidler, levnedsmidler, mundpleje, wellness og mange andre områder. Vores erfarne parfumerurer udvikler innovative kreationer til dig helt efter dine ønsker og kravsspecifikationer. I forbindelse med nyudvikling af dine produkter er vi naturligvis opmærksomme på gældende lov og alle sikkerhedstekniske bestemmelser samt specielle registreringsønsker. Vores parumemøller har den højeste kvalitet og kan anvendes inden for mange forskellige områder. Specialudviklede pebermynteolier af højeste kvalitet fremstiller vi i henhold til dine krav – både til brug ved mundhygiejne, søde varer eller inden for farmaceutiske industri.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ECO-ALIANCE LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Eco-Alliance LLC har eksisteret i mere end 10 år. Vores produktsortiment omfatter en stor båndbredde: Essentielle olier til produktion; industrielle- og kompressorolier til industrien; motor-, transmissions-, hydraulikolier til maskiner; specialolier og smøremidler; tekniske væsker; produkter i mørk olie; Eksport af basisolier MVI2, VHVI-4, VHVI-8, SN-80/ SN-150/SN-400, BS, HELP, vmgz (-45), forsendelse udføres af Slavneft-YANOS plants (Rosneft, Gazprom) Lukoil. Vi har konkurrencedygtige priser og en førsteklasses service. Et samarbejde med vores organisation er et langvarigt partnerskab, baseret på fælles tillid, respekt og ønsket om at opnå succes.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by Europages badge
 2. E.S.T.H.E.R. OILS E.U.

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Esther Oils E.U er den bedste solsikkeolieproducent i Østrig og har eksporteret solsikkeolie i mange år. Vi har den højeste kvalitet inden for solsikkeolie på markedet. Vi leverer solsikkeolie i Europa og hele verden til konkurrencedygtige priser med emballager i bulk, fade, Flexi-tanke, galloner, plastflasker (kundespecifikke emballager kan også fås). Vores solsikkeolie er egnet som madolie og certificeret gennem en inspektion inden afskibning. Vi glæder os til leveringer over længere tid, og vi har allerede en månedlig produktionskapacitet. Vores solsikkeolie anvendes også som økologisk dieselolie inden for energi-industrien. Nedenfor finder du vores sortiment, vores specifikation og vores standardarbejdsproces. Vi sælger også flydende friturefedt, fast friturefedt, fiskeolie og jordnøddeolie. ESTHER Oils EU blev grundlagt og udvikler en eksklusiv linje af fritureolier specielt for hotelgastronomien, industrien og brug derhjemme, og vi har den bedste kvalitet. ESTHER Oils EU er en ung og innovativ virksomhed. De forstår den professionelle gastronoms ønsker og krav og udvikler fortsat de bedste madolier, som lever op til kundernes krav.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. MELINADESTOCK

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Virksomheden MELINADESTOCK er fabrikant og videreforhandler af kendte kosmetikmærker og har eksisteret i Aubervilliers med et showroom på 400 M2 i over 30 år. Vi tilbyder over 300 mærker og over 2.500 produkter på vores lagersalg (parfumer, tasker, tøj, kosmetik…) Azzaro , Nina Ricci , Paco Rabanne , Hugo Boss , Ted Lapidus, Mauboussin , Mugler, Cacharel ...) Unisex parfume samt vores egen parfumekollektion Massimo, som fremstilles på vores fabrik i Frankrig. Vi tilbyder private kollektioner, Maissa +kropsspray (Parfume Niche, Victoria’s Secret , Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + Kosmetikprodukter ( Botox, hårglatning, Kératine , Jean Michel Cavada ) samt parfumeessenser inspireret af kendte mærker (æteriske olier) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Sminke, duftspredere, parfume til indendørs brug (Black UP, Bouregeois ...) Gratis levering til døren inden for et døgn - Mulighed for at besøge vores showroom i Aubervilliers (Se/teste/købe/forhandle) - Til detailhandel, foretag venligst en bestilling på vores hjemmeside. (Sykze.com) Find kontaktoplysningerne under vores profil (adresse, telefonnummer og e-mail) Prisen varierer alt efter varemængde. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger og for at høre mere om os.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Féret Parfumeur har været et fransk familieejet mærke siden 1878 og har i flere generationer videreført smagen af fransk Art-de-Vivre. I 1900 vandt Hyalin-blokken - en 100% naturlig aluminiumsten - tre medaljer på verdensudstillingen i Paris i 1900, og den fås stadig i dag! I dag er det Alexis Cabanne - tipoldebarn af grundlæggeren - der leder virksomheden. n\nAlexis er et barn af den region, hvor Cognac produceres. Takket være overførslen af familiens viden opdrager Alexis sin næse og sin gane fra far til søn med denne ånd. Han er passioneret botaniker, men han kan også lide at variere fornøjelserne ved at genoplive familiens kosmetikmærke i 2012: Féret Parfumeur.I en stil, der altid er retro-chic og 100% MADE IN FRANCE, tilbyder Féret Parfumeur dig produkter, der hovedsageligt er formuleret med honning og æteriske olier. De er velegnede til parfumerier, apoteker, frisørforretninger, økologiske butikker, skønhedssaloner og kurbade, stormagasiner og gavebutikker. Vores karismatiske Retro-Chic-mærke nyder en særlig kærlighed fra forbrugerne for sine produkter af fremragende kvalitet, som giver et meget betryggende "Madeleine de Proust"-image. Alexis' kreationer fortæller dig en historie: Féret-familiens, elegance, forædling.... à la Française.\n\nN’Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ROYAL BIO

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Royal Bio er en grossistvirksomhed af 100 % naturlige, ægte og økologiske ingredienser til kosmetikindustrien, fødevarer, medicin og plantesundhed. Vi forhandler mere end 2500 artikler, heriblandt vegetabilske olier, æteriske olier, smør, voks, planteekstrakter, alkohol, glycerin, aloe vera, duftevand, eksfolierende midler, plantesæd, tørrede planter, krydderier o.a.Vores brede sortiment er med til at øge alsidigheden i kundernes aktivitet, uanset disses produktionskapacitet. Vi startede med produkter til naturlig kosmetik, men har siden udvidet vores udvalg til andre sektorer såsom fødevarer, aromaterapi, parfume, plantesundhed og plantesundhedsprodukter. Som eksportør og importør tilbyder vi desuden et komplet udvalg af naturlige produkter fra hele verden. Et tæt samarbejde med vores producenter, fra over 30 forskellige lande, gør os i stand til grundigt at kontrollere processen.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. CORIMA HEALTH BEAUTY

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  CoRiMa (Compliance Risk Management) Health Beauty tilbyder sin ekspertise inden for lovkrav, videnskabelig rådgivning og kvalitet for at sikre dine projekters succes. Vi ledsager dig i udviklingen og salget af dine helse- og skønhedsprodukter gennem alle de formaliteter, der garanterer en bedre videnskabelig nyttiggørelse, kvalitet og overholdelse af lovkrav for dine produkter. Der er flere og flere lovmæssige krav i en verden, hvor alt går meget hurtigt, og det er vores job at følge udviklingen. For man planlægger anderledes, hvad end man udvikler medicin, kosttilskud, kosmetik eller æteriske olier, og det er altafgørende at arbejde inden for rammerne af de gældende bestemmelser helt fra starten af et projekt. De gældende bestemmelser er forskellige fra land til land, og derfor er det nødvendigt at foregribe ændringerne. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Laboratoire Acanthis, som er laboratorium og fabrikant specialiseret i friske økologiske planteekstrater fra den franske flora, stiller sin knowhow til disposition for virksomheder, som ønsker at udvikle deres sortiment af kosmetik, kosttilskud og planteekstrater. Laboratoire Acanthis behersker hele produktets udviklingsproces: fra sourcing af økologiske eller naturlige råvarer og lokale produkter så vidt muligt; til fabrikation og indpakning af det færdige produkt i vores laboratorium i hjertet af Hautes-Alpes. Vores forsknings- og udviklingsafdeling assisterer jer gennem hele udviklingsprocessen af jeres produkt og rådgiver jer om de lovmæssige og tekniske aspekter. Vores laboratorium er certificeret ISO 9001 v 2015, vi fremstiller i henhold til HACCP principperne og normer fastsat af BPF Cosmétique et Pharmaceutique.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Instituto Fitológico, der ligger i Barcelona, blev skabt i 1971 og har i mere end 50 år fremstillet planteprodukter såsom planteekstrakter, æteriske olier, essenser, parfumer og aromaer til medicinalindutrien, kosmetik, fødevarer, helse, dyrefoder, dyrlæger og landbrug. Vi anvender naturlige og økologiske produktionsmetoder med mere end 300 planter og mange forskellige efterbehandlinger efter kundens behov.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. COSMETYS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  KIKAO 14 parfumer og kosmetik til spa, pool, sauna og hamam. 5 gr for at parfumere vand i 5 dage. Uden tilsætningsstoffer, æteriske olier, forstyrrer ikke vandet, fedter ikke, efterlader ikke pletter og sætter sig ikke i filtre. Ikke brændbare, holdbarhed 3 år. DANACARE førende mærke inden for MINERALTERAPI. Mineraler, sporstoffer, 100% naturlige aktive stoffer, uden overfladeaktive stoffer, uden parfume, veganske, mikroindkapslede plejeprodukter til alle typer hud. Vi søger en distributør.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BIO NEUF

  Belgien

  Verified by Europages badge

  BIO NEUF er opmærksom på naturen og miljøet og tilbyder øko kosmetik til din naturlige skønhed: kosmetik med æteriske olier (aromaterapi), vegetabilske olier og økologisk hydrolater, HØJ KONCENTRATION AF AKTIVE INGREDIENSER, certificeret af Certisys. Specielt i Belgien: 100% ØKO, det vil sige, at alle ingredienser er økologiske. Vi distribuerer vores produkter i Belgien og resten af Europa!

  Hjemmeside Open In New icon
 6. ARÔMA'PLANTES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. L'OR DES LAVANDES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. ETHNIKSTORE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 9. NÔVENY

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 10. ASTRATELLA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. PHOENIX IMPORT

  Holland

  Verified by Europages badge
 2. KBA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. ALL4HOUSE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. NATIVUS - GROSSISTE EN PRODUITS COSMETIQUES NATURELS ET BIOLOGIQUES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. COLLOMB - HUILES ESSENTIELLES 100% PURES ET NATURELLES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. NATIVUS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. BIOGLAM'S

  Frankrig

  Bioglam's er skønhed, fødevarer, velvære, information, rådgivning, valg og salg af økologiske og biodynamiske produkter fremstillet og certificeret i Frankrig. Bioglam's er din privilegerede partner på det biologiske område. Animation om temaer som skønhed, fødevarehygiejne og velvære. Udvikling og forsyning af økologiske plejeprodukter til privatpersoner, institutioner og virksomheder. Bioglam’s giver råd og viden om økologiske produkter, der er udviklet med effektive og eksklusive rene formler.

 9. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrig

  Algovital er specialiseret i fremstilling af økologiske pleje- og kosmetikprodukter såsom gels, cremer og olier. På baggrund af 40 års erfaring og tillid fra producenter af æteriske olier i Frankrig og i resten af verden tilbyder vi et stort udvalg af 100% naturlige, rene og økologiske æteriske olier for at imødekomme kundens behov. Vores produkter har mange forskellige anvendelser såsom kosmetik, kosttilskud, energidrikke, lægemidler, parfume og aromaterapi. Vores olier pakkes i metaltønder fra 1 kg til 1 ton. Som anerkendte leverandører kan vi ledsage kunden gennem hele produktionsprocessen fra de første studier til den strengeste kvalitetskontrol. ALGOVITAL er engageret fra råproduktet til det færdige produkt. Vores f&u-laboratorie stiller sin knowhow og sin kreativitet til kundens rådighed for at udvikle skræddersyede kvalitetsprodukter.

 10. BABA SIDI HERBS

  Marokko

  BABA SIDI HERBS ligger i Marakech i Marokko, specialist i produktion og eksport af medicinalplanter, urter og aromatiske urter og olieessencer. BABA SIDI HERBS' hensigt er at skabe et seriøst image internationalt.

Filtre

Resultater for

Olieessenser - Import eksport

Antal resultater

243 virksomheder