• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olieessenser

Resultater for

Olieessenser - Import eksport

 1. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Fremstilling og salg af pebermynteolie, mentol og andre æteriske olier til produktion af slik og tyggegummi og til andre lignende brancher. Vores produkter anvendes især inden for kosmetik, husholdning, pleje (mennesker og dyr), teksiler, fodermidler, levnedsmidler, mundpleje, wellness og mange andre områder. Vores erfarne parfumerurer udvikler innovative kreationer til dig helt efter dine ønsker og kravsspecifikationer. I forbindelse med nyudvikling af dine produkter er vi naturligvis opmærksomme på gældende lov og alle sikkerhedstekniske bestemmelser samt specielle registreringsønsker. Vores parumemøller har den højeste kvalitet og kan anvendes inden for mange forskellige områder. Specialudviklede pebermynteolier af højeste kvalitet fremstiller vi i henhold til dine krav – både til brug ved mundhygiejne, søde varer eller inden for farmaceutiske industri.

 2. INTELCARE

  Marokko

  Virksomheden Intelcare skaber økologiske kosmetikprodukter med naturlige aktive stoffer. Intelcare, der startede i 2017, udvikler produkter, der er tilpasset det internationale marked og fremstillet med lokale ingredienser og fornyelige råstoffer. Det kosmetiske laboratorie INTELCARE er anerkendt for sit enestående knowhow og sin lidenskab for at udvikle skønheds- og velværeprodukter af høj kvalitet, der holder deres løfter. Vores kosmetiske laboratorie og vores produktionsafdelinger overholder alle regler for god fremstillingspraksis og er godkendt med ISO22716 og ISO 9001. Vores værksteder og lagre dækker et areal på i alt 1000 m2 fordelt på et produktionsområde, et pakningsområde, et laboratorie for udvikling og sammensætninger, lagre med råvarer, emballage og de færdige produkter. Vi besidder en veludstyret og effektiv maskinpark med produktionsanlæg, påfyldningsanlæg og pakkeanlæg. Vi er engageret i beskyttelse af miljøet og kundernes sundhed, så derfor indeholder vores produkter hverken parabener, silikone eller mineralolier. De fleste aktive stoffer i vores produkter kommer direkte fra naturen. Vi anvender vitaminrige planteekstrakter og planteolier, der indeholder essentielle fedtstyrer og aromatiske æteriske olier. Det er en ren koncentration af næringsstoffer.

 3. ILANGA NATURE

  Belgien

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger! Vores produktkatalog er til rådighed via Whatsapp på nummeret 0456/56 19 97, kontakt os endelig.

 4. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrig

  Vores laboratorium tæt på Avignon i Sydfrankrig har i mange år studeret de biologiske aktiviteter i æteriske olier. Laboratoriet tilbyder at udvikle en eller flere naturlige aromatiske forbindelser alt efter kundens behov. Vi distribuerer æteriske olier til kosmetikindustrien, medicinalindustrien, dyrlæger og apoteker. Vi foretager desuden blandinger af æteriske olier, der kan kombinere diverse biologiske aktiviteter (slankende, beroligende, fugtighedsgivende, ...) med forførende dufte. På kundens forespørgelse kan vi udvikle særlige forbindelser (uden indberetningspligtige allergerner, økomærket Ecocert...). Vi er internt udstyret til at udføre alle fysiske kontroller såsom tæthed, brydningsindeks, optisk afbøjning... alt der kendetegner de fysiske strukturer ved en æterisk olie. Vi foretager desuden gaskromatografi efterfulgt af en massespektografi for at identificere molekylerne. Vi sælger vores økologiske og ikke-økologiske æteriske olier i hele verden; både i Sydafrika, Canada, Kina og Indonesien. Vores mål er at finde de mest kvalitetsrige råmaterialer.

 5. LILIUM XTRACT

  Frankrig

  Lilium Xtract ligger i Sydfrankrig og er fabrikant-grossist af 100% naturlige cannabis-aromaer (terpener). Vores produkter laves på CBD-blomster, harpikse, essenser, CBD-olier, e-væsker, vape pens (pods), kosmetik, tobak og vandpibetobak, fødevarer og drikkevarer. Vi besidder alle nødvendige certificeringer og godkendelser – fødevarekontakt, IFRA, EU-regler omkring allergener, sikkerhedsdatablade og teknisk dokumentation. Vores produkter er uden CBD og uden THC. De anvendes til at fremstille e-væsker med cannabis-smage eller helt innovative smage, der kombinerer vores cannabis-aromaer med andre aromaer; Til at standardisere eller forbedre smag og duft af blomster, harpikse og CBD-derivater; at skabe fornyende kosmetikprodukter med cannabis-dufte; at skabe tobaksprodukter med en unik cannabis-smag. Vi tilbyder to serier: -Serien « Derived Line », hvor terpenerne udtrækkes fra cannabisplanten (cannabis sativa L). -Serien « Profile Line », hvor terpenerne udtrækkes fra andre planter. Vores cannabis-aromaer (terpener) er fordelt på tre kategorier: Klassiske, med frugt og søde. Vi kan levere prøveæsker på bestilling, så du kan bekræfte den grundighed, hvormed vi fremstiller vores produkter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  ETERIKA LTD. er en bulgarisk producent der siden 1990 har fremstillet essentielle olier og blomstervand, aromaterapeutiske produkter, kosmetikprodukter til ansigt, hår og krop. Vi er beliggende i Rosendalen, et område midt i Bulgarien, som leverer den mest optimale jord og klimaforhold for vækst af den oliebærende rose "Rosa damascena", lavendel "Lavandula angustifolia" og andre essentielle oliebærende planter, for at udvinde de højtydende essentielle olier fra dem. Fakta der gør os stolte: den første produktion af rosenolie som blev fremstillet af en privat virksomhed i Bulgarien, blandt de eksisterende statslige destillerier. Dette faktum er certificeret af protokolnummer 1/19.06.1992 i af det statslige laboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia, og er udstedt til vores virksomhed. I 1996 blev mærket Eterika® registreret. Vores produkter indeholder ikke maling, syntetiske dufte, animalske produkter; vi genbruger vores emballage. I produktionen og leveringen af vores produkter, arbejder vi på at skille os ud, og altid gå efter vores grundlæggende principper: egne råmaterialer, lukket produktionscyklus, naturlige og rene produkter, rimelige priser. For alle som er interesseret i os og vores produkter, ønsker vi: Udvid din påskønnelse af naturen. Blandt vores produktudvalg kan du finde: ESSENTIELLE OLIER AROMATISKE BLANDINGER BLOMSTERVAND VEGETABILSKE BÆREOLIER KOSMETIKOLIER TIL ANSIGTSPLEJE KOSMETIKOLIER TIL HÅRPLEJE MASSAGEOLIE TIL KROPPEN HÅNDMASSAGEOLIE HÆLMASSAGEOLIE PRODUKTER MED BULGARISK ROSE EMBALLAGE TIL KOSMETIKPRODUKTER AROMATISK TILBEHØR KOLLAGEN OG KOSTTILSKUD

 2. WILCO GMBH

  Tyskland

  Wilco skaber produkter til en sundt liv, krævende pleje, indre velbefindende og harmoni. Vi vil styrke menneskers sundhed med naturlige produkter og hjælpe dig med at finde din personlige balance, at føle dig godt tilpas og at gå kraftfuldt igennem livet. I den forbindelse gør vi brug af naturens skatkammer og satser på enkle og virkningsfulde recepturer uden megen ballast, som kun består af naturlige indholdsstoffer. Alle vores produkter er 100% naturlige, overvejende kontrolleret økologiske og uden nogen former for tilsætningsstoffer.

 3. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrig

  Féret Parfumeur har været et fransk familieejet mærke siden 1878 og har i flere generationer videreført smagen af fransk Art-de-Vivre. I 1900 vandt Hyalin-blokken - en 100% naturlig aluminiumsten - tre medaljer på verdensudstillingen i Paris i 1900, og den fås stadig i dag! I dag er det Alexis Cabanne - tipoldebarn af grundlæggeren - der leder virksomheden. n\nAlexis er et barn af den region, hvor Cognac produceres. Takket være overførslen af familiens viden opdrager Alexis sin næse og sin gane fra far til søn med denne ånd. Han er passioneret botaniker, men han kan også lide at variere fornøjelserne ved at genoplive familiens kosmetikmærke i 2012: Féret Parfumeur.I en stil, der altid er retro-chic og 100% MADE IN FRANCE, tilbyder Féret Parfumeur dig produkter, der hovedsageligt er formuleret med honning og æteriske olier. De er velegnede til parfumerier, apoteker, frisørforretninger, økologiske butikker, skønhedssaloner og kurbade, stormagasiner og gavebutikker. Vores karismatiske Retro-Chic-mærke nyder en særlig kærlighed fra forbrugerne for sine produkter af fremragende kvalitet, som giver et meget betryggende "Madeleine de Proust"-image. Alexis' kreationer fortæller dig en historie: Féret-familiens, elegance, forædling.... à la Française.\n\nN’Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninger!

 4. MELINADESTOCK

  Frankrig

  Virksomheden MELINADESTOCK er fabrikant og videreforhandler af kendte kosmetikmærker og har eksisteret i Aubervilliers med et showroom på 400 M2 i over 30 år. Vi tilbyder over 300 mærker og over 2.500 produkter på vores lagersalg (parfumer, tasker, tøj, kosmetik…) Azzaro , Nina Ricci , Paco Rabanne , Hugo Boss , Ted Lapidus, Mauboussin , Mugler, Cacharel ...) Unisex parfume samt vores egen parfumekollektion Massimo, som fremstilles på vores fabrik i Frankrig. Vi tilbyder private kollektioner, Maissa +kropsspray (Parfume Niche, Victoria’s Secret , Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + Kosmetikprodukter ( Botox, hårglatning, Kératine , Jean Michel Cavada ) samt parfumeessenser inspireret af kendte mærker (æteriske olier) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Sminke, duftspredere, parfume til indendørs brug (Black UP, Bouregeois ...) Gratis levering til døren inden for et døgn - Mulighed for at besøge vores showroom i Aubervilliers (Se/teste/købe/forhandle) - Til detailhandel, foretag venligst en bestilling på vores hjemmeside. (Sykze.com) Find kontaktoplysningerne under vores profil (adresse, telefonnummer og e-mail) Prisen varierer alt efter varemængde. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger og for at høre mere om os.

 5. ROYAL BIO

  Spanien

  Royal Bio er en grossistvirksomhed af 100 % naturlige, ægte og økologiske ingredienser til kosmetikindustrien, fødevarer, medicin og plantesundhed. Vi forhandler mere end 2500 artikler, heriblandt vegetabilske olier, æteriske olier, smør, voks, planteekstrakter, alkohol, glycerin, aloe vera, duftevand, eksfolierende midler, plantesæd, tørrede planter, krydderier o.a.Vores brede sortiment er med til at øge alsidigheden i kundernes aktivitet, uanset disses produktionskapacitet. Vi startede med produkter til naturlig kosmetik, men har siden udvidet vores udvalg til andre sektorer såsom fødevarer, aromaterapi, parfume, plantesundhed og plantesundhedsprodukter. Som eksportør og importør tilbyder vi desuden et komplet udvalg af naturlige produkter fra hele verden. Et tæt samarbejde med vores producenter, fra over 30 forskellige lande, gør os i stand til grundigt at kontrollere processen.

 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrig

  Laboratoire Acanthis, som er laboratorium og fabrikant specialiseret i friske økologiske planteekstrater fra den franske flora, stiller sin knowhow til disposition for virksomheder, som ønsker at udvikle deres sortiment af kosmetik, kosttilskud og planteekstrater. Laboratoire Acanthis behersker hele produktets udviklingsproces: fra sourcing af økologiske eller naturlige råvarer og lokale produkter så vidt muligt; til fabrikation og indpakning af det færdige produkt i vores laboratorium i hjertet af Hautes-Alpes. Vores forsknings- og udviklingsafdeling assisterer jer gennem hele udviklingsprocessen af jeres produkt og rådgiver jer om de lovmæssige og tekniske aspekter. Vores laboratorium er certificeret ISO 9001 v 2015, vi fremstiller i henhold til HACCP principperne og normer fastsat af BPF Cosmétique et Pharmaceutique.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Virksomheden Instituto Fitológico, der ligger i Barcelona, blev skabt i 1971 og har i mere end 50 år fremstillet planteprodukter såsom planteekstrakter, æteriske olier, essenser, parfumer og aromaer til medicinalindutrien, kosmetik, fødevarer, helse, dyrefoder, dyrlæger og landbrug. Vi anvender naturlige og økologiske produktionsmetoder med mere end 300 planter og mange forskellige efterbehandlinger efter kundens behov.

 1. LIGNE D COSMETIQUE

  Frankrig

  Vores mål er at sikre omgående, langvarige resultater med en enestående virkning. Vi sætter fokus på naturen, som indeholder alle de aktiver, huden har brug for for at fungere optimalt. Vores formler, som udvikles af eksperter i ældning, læger og erfarne kirurger, bygger på 4 principper: Gennemsigtighed vedrørende råmaterialer, miljøansvarlighed, aktiver fra videnskabeligt godkendte planter, produceret i Frankrig.

 2. BIO NEUF

  Belgien

  BIO NEUF er opmærksom på naturen og miljøet og tilbyder øko kosmetik til din naturlige skønhed: kosmetik med æteriske olier (aromaterapi), vegetabilske olier og økologisk hydrolater, HØJ KONCENTRATION AF AKTIVE INGREDIENSER, certificeret af Certisys. Specielt i Belgien: 100% ØKO, det vil sige, at alle ingredienser er økologiske. Vi distribuerer vores produkter i Belgien og resten af Europa!

 3. COSMETYS

  Frankrig

 4. LES PARFUMS D'UGO

  Frankrig

 5. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrig

 6. BIOLANDES

  Frankrig

 7. CDF SOURCING

  Frankrig

 8. PHOENIX IMPORT

  Holland

 1. ETHNIKSTORE

  Frankrig

 2. NÔVENY

  Frankrig

 3. L'OR DES LAVANDES

  Frankrig

 4. KBA

  Frankrig

 5. EARL DOMAINE DES AROMES PROVENCAUX

  Frankrig

 6. SALY COSMETIQUES

  Frankrig

 7. ALL4HOUSE

  Frankrig

 8. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrig

  Algovital er specialiseret i fremstilling af økologiske pleje- og kosmetikprodukter såsom gels, cremer og olier. På baggrund af 40 års erfaring og tillid fra producenter af æteriske olier i Frankrig og i resten af verden tilbyder vi et stort udvalg af 100% naturlige, rene og økologiske æteriske olier for at imødekomme kundens behov. Vores produkter har mange forskellige anvendelser såsom kosmetik, kosttilskud, energidrikke, lægemidler, parfume og aromaterapi. Vores olier pakkes i metaltønder fra 1 kg til 1 ton. Som anerkendte leverandører kan vi ledsage kunden gennem hele produktionsprocessen fra de første studier til den strengeste kvalitetskontrol. ALGOVITAL er engageret fra råproduktet til det færdige produkt. Vores f&u-laboratorie stiller sin knowhow og sin kreativitet til kundens rådighed for at udvikle skræddersyede kvalitetsprodukter.

 9. BABA SIDI HERBS

  Marokko

  BABA SIDI HERBS ligger i Marakech i Marokko, specialist i produktion og eksport af medicinalplanter, urter og aromatiske urter og olieessencer. BABA SIDI HERBS' hensigt er at skabe et seriøst image internationalt.

 10. AHHA SOAP DI ANTONIJEVIC SUNCANA

  Italien

Filtre

Resultater for

Olieessenser - Import eksport

Antal resultater

246 virksomheder