• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olieessenser

Resultater for

Olieessenser - Import eksport

 1. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  ETERIKA LTD. er en bulgarisk producent der siden 1990 har fremstillet essentielle olier og blomstervand, aromaterapeutiske produkter, kosmetikprodukter til ansigt, hår og krop. Vi er beliggende i Rosendalen, et område midt i Bulgarien, som leverer den mest optimale jord og klimaforhold for vækst af den oliebærende rose "Rosa damascena", lavendel "Lavandula angustifolia" og andre essentielle oliebærende planter, for at udvinde de højtydende essentielle olier fra dem. Fakta der gør os stolte: den første produktion af rosenolie som blev fremstillet af en privat virksomhed i Bulgarien, blandt de eksisterende statslige destillerier. Dette faktum er certificeret af protokolnummer 1/19.06.1992 i af det statslige laboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia, og er udstedt til vores virksomhed. I 1996 blev mærket Eterika® registreret. Vores produkter indeholder ikke maling, syntetiske dufte, animalske produkter; vi genbruger vores emballage. I produktionen og leveringen af vores produkter, arbejder vi på at skille os ud, og altid gå efter vores grundlæggende principper: egne råmaterialer, lukket produktionscyklus, naturlige og rene produkter, rimelige priser. For alle som er interesseret i os og vores produkter, ønsker vi: Udvid din påskønnelse af naturen. Blandt vores produktudvalg kan du finde: ESSENTIELLE OLIER AROMATISKE BLANDINGER BLOMSTERVAND VEGETABILSKE BÆREOLIER KOSMETIKOLIER TIL ANSIGTSPLEJE KOSMETIKOLIER TIL HÅRPLEJE MASSAGEOLIE TIL KROPPEN HÅNDMASSAGEOLIE HÆLMASSAGEOLIE PRODUKTER MED BULGARISK ROSE EMBALLAGE TIL KOSMETIKPRODUKTER AROMATISK TILBEHØR KOLLAGEN OG KOSTTILSKUD

 2. INTELCARE

  Marokko

  Verified by europages badge

  Virksomheden Intelcare skaber økologiske kosmetikprodukter med naturlige aktive stoffer. Intelcare, der startede i 2017, udvikler produkter, der er tilpasset det internationale marked og fremstillet med lokale ingredienser og fornyelige råstoffer. Det kosmetiske laboratorie INTELCARE er anerkendt for sit enestående knowhow og sin lidenskab for at udvikle skønheds- og velværeprodukter af høj kvalitet, der holder deres løfter. Vores kosmetiske laboratorie og vores produktionsafdelinger overholder alle regler for god fremstillingspraksis og er godkendt med ISO22716 og ISO 9001. Vores værksteder og lagre dækker et areal på i alt 1000 m2 fordelt på et produktionsområde, et pakningsområde, et laboratorie for udvikling og sammensætninger, lagre med råvarer, emballage og de færdige produkter. Vi besidder en veludstyret og effektiv maskinpark med produktionsanlæg, påfyldningsanlæg og pakkeanlæg. Vi er engageret i beskyttelse af miljøet og kundernes sundhed, så derfor indeholder vores produkter hverken parabener, silikone eller mineralolier. De fleste aktive stoffer i vores produkter kommer direkte fra naturen. Vi anvender vitaminrige planteekstrakter og planteolier, der indeholder essentielle fedtstyrer og aromatiske æteriske olier. Det er en ren koncentration af næringsstoffer.

 3. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af pebermynteolie, mentol og andre æteriske olier til produktion af slik og tyggegummi og til andre lignende brancher. Vores produkter anvendes især inden for kosmetik, husholdning, pleje (mennesker og dyr), teksiler, fodermidler, levnedsmidler, mundpleje, wellness og mange andre områder. Vores erfarne parfumerurer udvikler innovative kreationer til dig helt efter dine ønsker og kravsspecifikationer. I forbindelse med nyudvikling af dine produkter er vi naturligvis opmærksomme på gældende lov og alle sikkerhedstekniske bestemmelser samt specielle registreringsønsker. Vores parumemøller har den højeste kvalitet og kan anvendes inden for mange forskellige områder. Specialudviklede pebermynteolier af højeste kvalitet fremstiller vi i henhold til dine krav – både til brug ved mundhygiejne, søde varer eller inden for farmaceutiske industri.

 4. MELINADESTOCK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MELINADESTOCK er fabrikant og videreforhandler af kendte kosmetikmærker og har eksisteret i Aubervilliers med et showroom på 400 M2 i over 30 år. Vi tilbyder over 300 mærker og over 2.500 produkter på vores lagersalg (parfumer, tasker, tøj, kosmetik…) Azzaro , Nina Ricci , Paco Rabanne , Hugo Boss , Ted Lapidus, Mauboussin , Mugler, Cacharel ...) Unisex parfume samt vores egen parfumekollektion Massimo, som fremstilles på vores fabrik i Frankrig. Vi tilbyder private kollektioner, Maissa +kropsspray (Parfume Niche, Victoria’s Secret , Women’s Secret, Pascal Morabito, Birraci ...) + Kosmetikprodukter ( Botox, hårglatning, Kératine , Jean Michel Cavada ) samt parfumeessenser inspireret af kendte mærker (æteriske olier) (Baccarat, Bois d’argent , vanille ...) + Sminke, duftspredere, parfume til indendørs brug (Black UP, Bouregeois ...) Gratis levering til døren inden for et døgn - Mulighed for at besøge vores showroom i Aubervilliers (Se/teste/købe/forhandle) - Til detailhandel, foretag venligst en bestilling på vores hjemmeside. (Sykze.com) Find kontaktoplysningerne under vores profil (adresse, telefonnummer og e-mail) Prisen varierer alt efter varemængde. For enhver forespørgsel, kontakt os venligst udelukkende via WhatsApp på +33752825732

 5. ESSENCES NATURELLES CORSES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Essences Naturelles Corses er et landbrug, brænderi og et kemisk laboratorie. Vi er eksperter i aromaterapi og parfume og dyrker, destillerer, udvinder ekstrakter og forarbejder aromatiske og medicinalske planter fra Korsika. Vores virksomhed holder til på gården Bordéo, hvor familien har dyrket jorden siden 1962. Der er med årene opstået et respektfuldt og symbiotisk samspil mellem planterne, vores familie og, i videre forstand, virksomheden. Vi er stolte over at besidde godkendelserne som bæredygtigt og biodynamisk landbrug fra Ecocert og Demeter. De råmaterialer, der anvendes på vores brænderi, kommer enten fra haven og fra gårdens beplantninger eller fra høst af vilde planter, heriblandt aromtaiske planter, der kun er hjemmehørende på Korsika. Siden 2020 har vi desuden genoptaget partnerskaber inden for produktion af visse planter, såsom evighedsblomst. Vores forpigtelse over for kvalitet og respekt for miljøet underbygger alle vores handlinger. Alle æteriske olier fra Essences Naturelles Corses er garanteret 100% økologiske, 100% rene, 100% naturlige og 100% fuldkomne, således at de indeholde alle plantens aromatiske egenskaber. Denne stræben mod det fremragende er et led i vores engagement for et miljøvenligt og biodynamisk landbrug, fra dyrkning til destillering.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 2. PHYTO 3000

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Phyto 3000 er et fransk laboratorium, der fremstiller og distribuerer produkter inspireret af traditionel kinesisk phytoterapi, efter ældgamle traditioner på over 3000 år. For flere hundrede år siden opfandt kineserne en legendarisk balsam. Efter mange måneders forskning, har Phyto 3000 udviklet sin egen formel med respekt for det originale produkt. Det, som engang blev anset for at være en balsam forbeholdt de kinesiske kejseres elite, er nu tilgængeligt for alle, der søger velvære og harmoni. Laboratoriet, inspireret af den traditionelle balsam, har skabt den første version i væskeform, endnu mere koncentreret for en optimal virkning. Alle vores formler er inspireret af ældgamle, traditionelle kinesiske plantemidler. En phytoterapi, som i mere end 3000 år har bevist sine naturlige og ekstremt effektive gavnlige virkninger på kroppen. Phyto 3000 (tidligere Equilibre-Sino Vital) besidder en erfaring på næsten 30 år i branchen. Phyto 3000 forpligter sig til at tilbyde kvalitetsprodukter baseret på et ældgammelt traditionelt knowhow for at hjælpe flest mulige mennesker med at genfinde eller bevare balance, helbred og velvære. Produkterne fra Phyto 3000 efterspørges allerede af en lang række professionelle, fysioterapeuter, osteopater og natulræger.

 3. ROYAL BIO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Royal Bio er en grossistvirksomhed af 100 % naturlige, ægte og økologiske ingredienser til kosmetikindustrien, fødevarer, medicin og plantesundhed. Vi forhandler mere end 2500 artikler, heriblandt vegetabilske olier, æteriske olier, smør, voks, planteekstrakter, alkohol, glycerin, aloe vera, duftevand, eksfolierende midler, plantesæd, tørrede planter, krydderier o.a.Vores brede sortiment er med til at øge alsidigheden i kundernes aktivitet, uanset disses produktionskapacitet. Vi startede med produkter til naturlig kosmetik, men har siden udvidet vores udvalg til andre sektorer såsom fødevarer, aromaterapi, parfume, plantesundhed og plantesundhedsprodukter. Som eksportør og importør tilbyder vi desuden et komplet udvalg af naturlige produkter fra hele verden. Et tæt samarbejde med vores producenter, fra over 30 forskellige lande, gør os i stand til grundigt at kontrollere processen.

 4. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Laboratoire Acanthis, som er laboratorium og fabrikant specialiseret i friske økologiske planteekstrater fra den franske flora, stiller sin knowhow til disposition for virksomheder, som ønsker at udvikle deres sortiment af kosmetik, kosttilskud og planteekstrater. Laboratoire Acanthis behersker hele produktets udviklingsproces: fra sourcing af økologiske eller naturlige råvarer og lokale produkter så vidt muligt; til fabrikation og indpakning af det færdige produkt i vores laboratorium i hjertet af Hautes-Alpes. Vores forsknings- og udviklingsafdeling assisterer jer gennem hele udviklingsprocessen af jeres produkt og rådgiver jer om de lovmæssige og tekniske aspekter. Vores laboratorium er certificeret ISO 9001 v 2015, vi fremstiller i henhold til HACCP principperne og normer fastsat af BPF Cosmétique et Pharmaceutique.

 5. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Instituto Fitológico, der ligger i Barcelona, blev skabt i 1971 og har i mere end 50 år fremstillet planteprodukter såsom planteekstrakter, æteriske olier, essenser, parfumer og aromaer til medicinalindutrien, kosmetik, fødevarer, helse, dyrefoder, dyrlæger og landbrug. Vi anvender naturlige og økologiske produktionsmetoder med mere end 300 planter og mange forskellige efterbehandlinger efter kundens behov.

 1. BIO NEUF

  Belgien

  Verified by europages badge

  BIO NEUF er opmærksom på naturen og miljøet og tilbyder øko kosmetik til din naturlige skønhed: kosmetik med æteriske olier (aromaterapi), vegetabilske olier og økologisk hydrolater, HØJ KONCENTRATION AF AKTIVE INGREDIENSER, certificeret af Certisys. Specielt i Belgien: 100% ØKO, det vil sige, at alle ingredienser er økologiske. Vi distribuerer vores produkter i Belgien og resten af Europa!

 2. CDF SOURCING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CDF SOURCING, er en Engrossalg, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for olieessenser, og Certificerede økologiske olieessenser brancherne. Den er baseret i Noisy-Le-Grand, Frankrig.

 1. ETHNIKSTORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETHNIKSTORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Urteteer, Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, olieessenser, eksport af olivenolie, safran, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. BIOLANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOLANDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfume branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, Kosmetik, Smagsstoffer til fødevarer, aromaterapi, skønhedsprodukter, olieessenser, og planteekstrakter brancherne. Den er baseret i Le Sen, Frankrig.

 3. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAKESPACE - PRODUITS BIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Blomster, Vegetabilske olier, Drikkevarer, fødevarer/drikkevarer - en gros og detail, Fødevareproducent, Velvære og fitness, olier til massage, og naturkosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. PHOENIX IMPORT

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHOENIX IMPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Stearinlys, Smykker, røgelseskar, armbånd, halvædelsten, olieessenser, røgelse, Kropspleje - produkter, og Stearinlys brancherne. Den er baseret i Dalfsen, Holland.

 5. LE PETIT GRASSOIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE PETIT GRASSOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stearinlys branchen. Den opererer også inden for naturlys, parfumeret stearinlys, individualiserede parfumer, olieessenser, voks til stearinlys, væger til lys, Parfumer til stearinlys, parfumerede olier, og stemningsparfumer brancherne. Den er baseret i Mouans-Sartoux, Frankrig.

 6. COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for peber, olieessenser, vanille, kakao, og Kakaosmør brancherne. Den er baseret i Cannes, Frankrig.

 7. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, ØKOLOGISK LANDBRUG, Olieessencer 100 % naturlige, og olieessenser brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 8. SASU DOMAINE DES AROMES FRANCAIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SASU DOMAINE DES AROMES FRANCAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for olieessenser, biocid, og naturlige kosmetikprodukter brancherne. Den er baseret i Saint Jalle, Frankrig.

 1. OGREENLAB

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OGREENLAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tobak og artikler til rygere branchen. Den opererer også inden for olieessenser, hamp, Hamp - planter, og medicinalplanter brancherne. Den er baseret i Amayé-Sur-Seulles, Frankrig.

 2. ALL4HOUSE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALL4HOUSE, er en Multi-Category, der opererer inden for Økologiske kosmetiske produkter branchen. Den opererer også inden for olieessenser, essentielle olier til spa, diffusionsapparat for essentielle olier, olieessenser til kroppen, naturlige aromastoffer og aroma med duft af essentielle olier, aromastoffer fra olieessenser, Certificerede økologiske olieessenser, Olieessencer 100 % naturlige, og Jojobaolie brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. LA VIE EN BLEU

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA VIE EN BLEU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sæber, toilet- branchen. Den opererer også inden for olieessenser, sæbefabrikation, Sæbeproduktion, og Sæber brancherne. Den er baseret i Fribourg, Schweiz.

 4. GREEN VERDE B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GREEN VERDE B.V, er en Distributør, der opererer inden for Kosmetik branchen. Den opererer også inden for naturlige kosmetikprodukter, skønhedsprodukter til ansigtet, cremer til ansigtet, olieessenser, wellness-produkter, og toiletartikler til ansigtet brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 5. LIGNE D COSMETIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIGNE D COSMETIQUE, er en Detailsalg, der opererer inden for Kosmetik branchen. Den opererer også inden for Hudplejeprodukter, Skønhedscreme, Økologiske kosmetiske produkter, Hudplejeprodukter, olieessenser, kosmetik på basis af naturlige produkter, behandling mod cellulite, skønhedsprodukter til ansigtet, og cremer til kroppen brancherne. Den er baseret i Montpellier, Frankrig.

 6. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

  Frankrig

  Vores laboratorium tæt på Avignon i Sydfrankrig har i mange år studeret de biologiske aktiviteter i æteriske olier. Laboratoriet tilbyder at udvikle en eller flere naturlige aromatiske forbindelser alt efter kundens behov. Vi distribuerer æteriske olier til kosmetikindustrien, medicinalindustrien, dyrlæger og apoteker. Vi foretager desuden blandinger af æteriske olier, der kan kombinere diverse biologiske aktiviteter (slankende, beroligende, fugtighedsgivende, ...) med forførende dufte. På kundens forespørgelse kan vi udvikle særlige forbindelser (uden indberetningspligtige allergerner, økomærket Ecocert...). Vi er internt udstyret til at udføre alle fysiske kontroller såsom tæthed, brydningsindeks, optisk afbøjning... alt der kendetegner de fysiske strukturer ved en æterisk olie. Vi foretager desuden gaskromatografi efterfulgt af en massespektografi for at identificere molekylerne. Vi sælger vores økologiske og ikke-økologiske æteriske olier i hele verden; både i Sydafrika, Canada, Kina og Indonesien. Vores mål er at finde de mest kvalitetsrige råmaterialer.

 7. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrig

  Algovital er specialiseret i fremstilling af økologiske pleje- og kosmetikprodukter såsom gels, cremer og olier. På baggrund af 40 års erfaring og tillid fra producenter af æteriske olier i Frankrig og i resten af verden tilbyder vi et stort udvalg af 100% naturlige, rene og økologiske æteriske olier for at imødekomme kundens behov. Vores produkter har mange forskellige anvendelser såsom kosmetik, kosttilskud, energidrikke, lægemidler, parfume og aromaterapi. Vores olier pakkes i metaltønder fra 1 kg til 1 ton. Som anerkendte leverandører kan vi ledsage kunden gennem hele produktionsprocessen fra de første studier til den strengeste kvalitetskontrol. ALGOVITAL er engageret fra råproduktet til det færdige produkt. Vores f&u-laboratorie stiller sin knowhow og sin kreativitet til kundens rådighed for at udvikle skræddersyede kvalitetsprodukter.

 8. BABA SIDI HERBS

  Marokko

  BABA SIDI HERBS ligger i Marakech i Marokko, specialist i produktion og eksport af medicinalplanter, urter og aromatiske urter og olieessencer. BABA SIDI HERBS' hensigt er at skabe et seriøst image internationalt.

 9. AHHA SOAP DI ANTONIJEVIC SUNCANA

  Italien

  Virksomheden AHHA SOAP DI ANTONIJEVIC SUNCANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skønhedscreme branchen. Den opererer også inden for Sæber, toilet-, Sæber, toilet-, olieessenser, Sæber, og naturlige kosmetikprodukter brancherne. Den er baseret i Casamassima, Italien.

 10. DELIMET FOODS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden DELIMET FOODS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, olieessenser, tør pollen, økologisk honning, og Krydderier og ekstrakter brancherne. Den er baseret i Corbera, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Olieessenser - Import eksport

Antal resultater

263 Virksomheder