• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • oliedistribution

Resultater for

Oliedistribution - Import eksport

 1. RUCATHO B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. Vi er en stolt spiller inden for produktionen til/forsyningen af fødevareindustrien. Vores hovedprodukter er: - Raffineret solsikkeolie - Raffineret majsolie - Hvede, byg - Gul majs - Solsikkefrø - Linser. Virksomheden ligger i Nederlandene. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. RuCaTho B.V. er karakteriseret ved deres fleksibilitet, pragmatisme og hurtige reaktion på markedsforhold, der ændrer sig. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi er fast overbeviste om, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Peißenberg, Tyskland.

 4. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Umkirch, Tyskland.

 5. NEW PROCESS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEW PROCESS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Felben-Wellhausen, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REINHOLD WESSELMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Lastrup, Tyskland.

 2. ARGOUDELAION

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOUDELAION, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Honning, Olivenolie, Oliedistribution, Import-eksport - olie, økologiske olier, ekstra jomfruolie, olier, timian, og Honning brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 3. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 4. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAMOA-HALLBAUER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Viernheim, Tyskland.

 5. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. FERAPA S.L.

  Spanien

  Virksomheden FERAPA S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Smøremidler til biler branchen. Den opererer også inden for Oliedistribution, syntetisk smøremiddel, motorolier, benzin-oliemotorer, og Oliedistribution brancherne. Den er baseret i Torres De La Alameda/ Madrid, Spanien.

 2. HOSCHEID MICHEL

  Luxembourg

  Virksomheden HOSCHEID MICHEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Brændstofolie, og Brændstofolie brancherne. Den er baseret i Eischen, Luxembourg.

 1. TEMPO OIL

  Belgien

  Virksomheden TEMPO OIL, er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Brændstof, oliepumper, smørefedt, og omdeler af brændstof brancherne. Den er baseret i Geel, Belgien.

 2. TANKYOU

  Frankrig

  Virksomheden TANKYOU, er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. SYNTEX LUBRICANTS

  Forenede Stater

  Virksomheden SYNTEX LUBRICANTS, er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for olier, industrielle, syntetiske, og smøremidler til motorcykler brancherne. Den er baseret i Kyle, Forenede Stater.

 4. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrig

  Virksomheden VALLIER PRODUITS PETROLIERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Oliedistribution, og Oliedistribution brancherne. Den er baseret i Marignier, Frankrig.

 5. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Østrig

  Virksomheden LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Smøremidler til biler, smøremidler, smøremidler til landbruget, Smøremidler til biler, og smøremidler til industrien brancherne. Den er baseret i Vienna, Østrig.

 6. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Tyskland

  Virksomheden TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Feldkirchen-Westerham, Tyskland.

 7. GALL THOMSON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GALL THOMSON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Great Yarmouth, Det Forenede Kongerige.

 8. HEATINGOILSHOP.COM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HEATINGOILSHOP.COM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for brændselsolie til opvarmning, og flybrændstof brancherne. Den er baseret i Caterham, Det Forenede Kongerige.

 1. BERTHET P. SARL

  Frankrig

  Virksomheden BERTHET P. SARL, er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for omdeler af brændstof, og aflejringer af brændstof brancherne. Den er baseret i Andard, Frankrig.

 2. HENS VAN MEULDER

  Belgien

  Virksomheden HENS VAN MEULDER, er en Distributør, der opererer inden for Brændstof, flydende branchen. Den opererer også inden for Oliedistribution, Oliedistribution, smøreolier, og afdelinger for olieførende industri brancherne. Den er baseret i Bornem, Belgien.

 3. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrig

  Virksomheden VARO ENERGY FRANCE SAS, er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Benzin, olieraffinaderi, olieraffinaderi, og Benzin brancherne. Den er baseret i Bruges, Frankrig.

 4. THERMOHOUSE

  Grækenland

  Virksomheden THERMOHOUSE, er en Detailsalg, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Olie, opvarmnings-, tanke brændstofolie, opvarmning med dieselolie til køretøjer, og brændselsolie til opvarmning brancherne. Den er baseret i Ioannina, Grækenland.

 5. PETRO-LOGISTICS SA

  Schweiz

  Virksomheden PETRO-LOGISTICS SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for legeplads, og udstyr til olie-, kul- og naturgasindustrien brancherne. Den er baseret i Geneva, Schweiz.

 6. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Tyrkiet

  Virksomheden PROMERT AUTOMOTIVE LLC, er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for Dæk og bånd til hjul, rullehjul og ruller, Dæk, reservedele, Bildele, Dæk og bånd til hjul, rullehjul og ruller, og Dæk brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 7. JOSS D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden JOSS D.O.O., er en Distributør, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den er baseret i Maribor, Slovenien.

 8. LLC "DERSIM"

  Ukraine

  Virksomheden LLC "DERSIM", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedistribution branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, og råolie brancherne. Den er baseret i Kahovka, Ukraine.

 9. SOREXI

  Marokko

  Virksomheden SOREXI, der opererer inden for Berapninger, spartelmasser og tætningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Termiske isoleringsmaterialer, Tætninger og pakkemateriale, Oliedistribution, Gulvtæpper, Termiske isoleringsmaterialer, Tætninger og pakkemateriale, Oliedistribution, og Gulvtæpper brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 10. S.A.D.O.

  Marokko

  Virksomheden S.A.D.O., der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Betonprodukter og konglomerater, Smøremidler, industrielle, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Oliedistribution, Betonprodukter og konglomerater, Smøremidler, industrielle, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, og Oliedistribution brancherne. Den er baseret i Ouarzazate, Marokko.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis