• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olieboreplatforme

Resultater for

Olieboreplatforme - Import eksport

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Portugal

  Virksomheden PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieboreplatforme branchen. Den opererer også inden for rådgivning inden for olieudvinding, oliemålelodder, og olieplatforme brancherne. Den er baseret i Guarda, Portugal.

 2. SALTEL INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden SALTEL INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olieboreplatforme branchen. Den er baseret i Bruz, Frankrig.

 3. RISBRIDGER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RISBRIDGER LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Olieboreplatforme, Håndværk, Olieboreplatforme, og Håndværk brancherne. Den er baseret i Redhill, Det Forenede Kongerige.

 4. VALTOR OFFSHORE A/S

  Danmark

  Virksomheden VALTOR OFFSHORE A/S, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Olieboreplatforme, og Olieboreplatforme brancherne. Den er baseret i Esbjerg N, Danmark.

 5. VESTBASE AS

  Norge

  Virksomheden VESTBASE AS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Olieboreplatforme, og Olieboreplatforme brancherne. Den er baseret i Kristiansund N, Norge.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TOTAL E&P NORGE AS

  Norge

 2. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Norge

 3. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 4. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Schweiz

 5. AVICOMP SERVICES AG

  Schweiz

 1. OSIRIS

  Frankrig