• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • oksekød

Resultater for

Oksekød - Import eksport

 1. RELLMAN FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  RELLMAN FOODS: Import og eksport af markedsledende kød i topkvalitet. Fersk eller frosset oksekød. Tilgængelige certificeringer: Angus Beef, halal og økologisk. Vi importerer fra Argentina, Brasilien, Uruguay, New Zealand og Irland. Vores kød videredistribueres i hele Europa, Mellemøsten og Kuwait

 2. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Hej! Vi er MAZETTO COMPANY; en hurtigtvoksende import- og eksportvirksomhed som fokuserer på eksport af brasilianske landbrugsprodukter. Vi arbejder på at forvandle handlen med udlandet, finde samarbejdspartnere over hele verden og løse de mange problemer med at købe og sælge, samt bringe de bedste produkter og betingelser til dig. I en globaliseret verden er vores mission at levere kompetence, gennemsigtighed og loyalitet. Derfor leverer vi altid produkter af en ekstrem høj kvalitet, og skaber fremragende internationale forhold. Lokationer: MAZETTO COMPANY har placeret deres kontorer strategisk i São Paulo og Lissabon. Produkter: Vi arbejder hovedsageligt med import og eksport af brasiliansk kaffe, gulerødder, tomater, kartofler, majs, soja, brasiliansk kød og kylling. Besøg vores hjemmeside og kontakt vores team!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 5. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Verified by europages badge

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 2. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Brazil Frozen Food Exporters, en førende international producent og distributør af frossen kylling, svinekød og oksekød. Du kan finde os i Europa, Mellemøsten, Asien, Nord- og Sydamerika og Afrika. Placeret centralt i Asien, og med ekspertise inden for forsyningskædeløsninger, leverer vi til mere end 600 globale virksomheder og institutioner. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi tilpasse løsningerne efter specifikke kundebehov. Vores procesorienterede tilgang skiller os ud fra mængden, og vi leverer kontinuerligt forbedrede resultater takket være specialiserede tjenester. Vi samarbejder med verdensførende indirekte materialeproducenter og kan dermed levere produkter til en lavere pris som førende leverandør. Vores netværk af fremstillingsfaciliteter og distributionssystemer, garanterer effektive løsninger for vores kunder verden over. Vores kerneværdiger omfatter hårdt arbejde, ærlighed, gennemsigtighed, pålidelighed og integritet. Vi prioriterer kundetilfredshed, leverandørforbindelser, overskud til aktionærer og vores medarbejderes velvære.

 3. BRESSUIRE VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  BRESSUIRE EXPORT er et kvægslagteri beliggende i Bressuire i Frankrig. Vi leverer oksekød og særlig frisk kød fra unge dyr. Vi markedsfører også okseskrog og slagteaffald. Vores produktion af frisk kød med eller uden ben henvender sig til alle lande i Europa og Nordafrika. Vi handler med kød fra racekvæg: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise, etc.

 4. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOREMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, Svinekød, Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 5. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  "Den ideelle partner inden for international kødhandel.“ MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level- , QS- og øko-certificeret im- og eksportør af friske og dybfrosne kødvarer af oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Til vores kunder hører pølse- og kødproducenter, udskæringsvirksomheder, engrosforhandlere, gastro-service forhandlere, C+C købmandsbutikker, storslagterier samt biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sydamerika, Australien, New Zealand. Kvalitetskød som Angus-kvæg og halal kødvarer kan også principielt fås efter anmodning. Pålidelig, fleksibel, erfaren og kompetent. Vi repræsenterer netop disse egenskaber og har gjort dem til grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Vi lever efter disse værdier hver dag og arbejder, så vores kunder og partnere er tilfredse.

 1. MOKOBODY SP. Z O.O.

  Polen

  Mokobody sp. z o.o., der er en kødfabrik i Mokobody, blev etableret i 2008. Vi køber slagtekøer, slagtedyr og sælger kvarte, skind og forskellige typer oksekød. Vi eksporterer vores produkter til EU-landene; I marts 2010 fik vi veterinær certifikat, hvilket gør os i stand til at producere for tredjelande: Malaysia, Irak, Iran, Kasakhstan, United Arab Emirates. Vi har også tilladelse til at afskibe oksekød til Tyrkiet, Libanon, Libyen, Jordan, Syrien, Afghanistan, Qatar.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. er en virksomhed specialiseret i produktion, opdræt og fedning, slagtning og udskæring af frisk kvalitets oksekød. Kvæget er udvalgt på grund af racens kvalitetskød: Naturitycla, Debuey og Ternera Castellana. Castellana de Carnes er i dag en af de førende indenlandske virksomheder, der sælger frisk kvalitetsoksekød.

 1. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras køber kvæg i Litauen, Letland, Estland og Polen. Slagteriets kapacitet er 40 stykker kvæg i timen og 120 grise i timen. 40 ton kødkroppe udbenes i opskæringsrummet per skift. I 2014 producerede vi 6300 ton okse kødkroppe. Virksomheden er certificeret i henhold ISO 14001: 2004, BRC Global standard for fødevaresikkerheden og opfylder også betingelserne i McDonalds standard for god fremstillingspraksis og Requirements for Beef slagterier og udbeningsfabrikker.

 2. GRAND CARACTÈRE

  Frankrig

  Virksomheden GRAND CARACTÈRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Indmad af fjerkræ brancherne. Den er baseret i Le Plessis Robinson, Frankrig.

 3. TOMATISFOOD LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOMATISFOOD LIMITED, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - virkemidler, Import-eksport - virkemidler, lam, fårekød, og Lam brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 4. EKOKEY FOREIGN TRADE DOO.

  Montenegro

  Virksomheden EKOKEY FOREIGN TRADE DOO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den er baseret i Podgorica, Montenegro.

 5. VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT

  Belarus

  Virksomheden VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Oksekød, skinke, Svinekød, frosset svinekød, og Oksekød brancherne. Den er baseret i Volkovysk, Belarus.

 6. JOVA

  Belgien

  Virksomheden JOVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Oksekød, Svinekød, og Oksekød brancherne. Den er baseret i Herstal, Belgien.

 7. MT SRL

  Italien

  Virksomheden MT SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Frosen slageriaffald brancherne. Den er baseret i Bussolengo, Italien.

 8. HUIS PATRICK

  Belgien

  Virksomheden HUIS PATRICK, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Oksekød, frisk fisk, Oksekød, skaldyr, og kød brancherne. Den er baseret i Lubbeek, Belgien.

 1. MAISON CONQUET

  Frankrig

  Virksomheden MAISON CONQUET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for slagtervarer, oksekød, kalvekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 2. FOODMEAT

  Ukraine

  Virksomheden FOODMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Oksekød, Svinekød, Oksekød, frosne slagteriprodukter, og frossent kød brancherne. Den er baseret i Chervonograd, Ukraine.

 3. CARNEIRO & SALGUEIRINHO, LDA

  Portugal

  Virksomheden CARNEIRO & SALGUEIRINHO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Trofa, Portugal.

 4. VAN DE WALLE

  Belgien

  Virksomheden VAN DE WALLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for kød engros, oksekød, svinekød, og Lam - slagtekød brancherne. Den er baseret i Wayaux (les-Bons-Villers), Belgien.

 5. LAHAM BIO

  Tchad

  Virksomheden LAHAM BIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Kalvekød, Tørret kød, Kalvekød, og halal-godkendt brancherne. Den er baseret i N'djamena, Tchad.

 6. LA HALLE PAYSANNE

  Belgien

  Virksomheden LA HALLE PAYSANNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Oksekød, Kalvekød, Svinekød, Oksekød, fjerkræ til slagtning, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Soumagne, Belgien.

 7. AVETUNES COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

  Virksomheden AVETUNES COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg og fjerkræ - foder branchen. Den opererer også inden for Oksekød, kød af hanekylling, Oksekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Albufeira, Portugal.

 8. WORLD-TRADE

  Belgien

  Virksomheden WORLD-TRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Salg af levende kvæg, kød, og oksekød brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 9. BOUSQUET VIANDE

  Frankrig

  Virksomheden BOUSQUET VIANDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, Får - slagtekød, Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, oksekød, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Luc La Primaube, Frankrig.

 10. SOPRACO

  Belgien

  Virksomheden SOPRACO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for kvægfoder, svinefileter, og fersk kød brancherne. Den er baseret i Geel, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis