• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • offshoreboring

Resultater for

Offshoreboring - Import eksport

 1. PERFOX S.L.

  Spanien

  Virksomheden PERFOX S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. M&G DRILLING SERVICES

  Forenede Stater

  Virksomheden M&G DRILLING SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for perforation, boring og udgravning af brønde, konstruktion af platforme til offshore olieudvinding, boring til udvinding af naturgas, og boremaskiner brancherne. Den er baseret i Houston, Forenede Stater.

 3. BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT

  Kina

  Virksomheden BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den er baseret i Xian, Kina.

 4. ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den er baseret i Jining, Kina.

 5. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italien

  Virksomheden IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Lamezia Terme, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CFE

  Belgien

  Virksomheden CFE, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Udgravning - entreprenører, Offshoreboring, Udgravning - entreprenører, og Offshoreboring brancherne. Den er baseret i AUDERGHEM, Belgien.

 2. SOIL TEST S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SOIL TEST S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 3. FAC ENGENHARIA

  Brasilien

  Virksomheden FAC ENGENHARIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den er baseret i Vila Velha, Brasilien.

 4. TOUCHE A TOUT

  Belgien

  Virksomheden TOUCHE A TOUT, er en Engrossalg, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den er baseret i Bruxelles (belgique), Belgien.

 5. XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD, er en Distributør, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for undersøgelse brancherne. Den er baseret i xi'an, Kina.

 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italien

 2. MORELLO NICOLA

  Italien

 1. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italien

 2. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italien

 3. GEOALPINA S.R.L.

  Italien