• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • offshoreaktiviteter

Resultater for

Offshoreaktiviteter - Import eksport

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAINTENANCE PARTNERS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Tilbagespoling af elektromotorer, Reparation af turbiner, eftersyn af stempelkompressorer, Reparation af rotorer, Vedligeholdelse af vinmøller, Reparation af vakuumblæsere, Reparation af centrifugalkompressorer, og Fremskaffelse af reservedele brancherne. Den er baseret i Zwijndrecht, Belgien.

 2. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danmark

  Foreign Inquiries: Email: info@aag-gummi.dk Phone: +45 98 15 80 22 AAG is specialized in technical rubber solutions, both standardized and custom solutions. We have more than 80 years of experience in technical rubber and we are one of Denmarks leading suppliers. We are able to offer a product range of more than 14.000 SKUs and AAG covers the needs for quality products within the following industries: oil, wind & offshore, transport, marine, construction, agriculture, industry and retail. At AAG, we constantly focus on development and progress, and our objective is to provide solid solutions and customer benefits. We focus on the essential advantages, which make life easier for you and which are unique to AAG, whether it is flexibility, knowledge, innovation, delivery, price or competitiveness.

 3. NORSEA GROUP DENMARK

  Danmark

  NorSea Group Denmark er en offshore-virksomhed lokaliseret i Esbjerg, og som er ejet af den store europæiske koncern Wilhelmsen Group, som er store i Europa. NorSea Group Denmark arbejder med flere multiaktiviteter i offshorebranchen, hvor logistik og transport er deres kerneydelser, og hvor de har mange års erfaring. Den store udbyggelse og nye udvindelse af naturgas i Tyrafeltet betyder også nu at NorSea Group - hele koncernen - er ved at vokse.

 4. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Cameroon

  Virksomheden CAMEROON DIVING SERVICES LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for undervandsbåde, pulverdækket lysbuesvejsning, og Undervandsarbejde brancherne. Den er baseret i Douala, Cameroon.

 5. OUTSOURCING UKRAINE

  Ukraine

  Virksomheden OUTSOURCING UKRAINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Design og udvikling af software branchen. Den opererer også inden for Webudvikling, Indtastning af data, Offshoreaktiviteter, Dataanalyse, Webudvikling, Indtastning af data, Offshoreaktiviteter, og Dataanalyse brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Holland

  Virksomheden TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for vindenergi brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 2. GWS OFFSHORE

  Liechtenstein, fyrstendømmet

  Virksomheden GWS OFFSHORE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Balzers, Liechtenstein, fyrstendømmet.

 3. OEG OFFSHORE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OEG OFFSHORE LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for ingeniørkontor, platforme og offshoreanlæg, og logistikservice brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 4. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Forenede Stater

  Virksomheden OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Schaumburg Il, Forenede Stater.

 5. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litauen

  Virksomheden UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for udarbejdelse af lønsedler, personaleadministration, og maritime serviceydelser brancherne. Den er baseret i Klaipeda, Litauen.

 1. EASTVANTAGE

  Belgien

  Virksomheden EASTVANTAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 2. SIMEX AS

  Norge

  Virksomheden SIMEX AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, vandvarmer, Rørledninger (olie og gas) - installationer, Luftrensning - udstyr og systemer, og Køleanlæg og -udstyr, handel og industri brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 1. VIDURTA

  Frankrig

  Virksomheden VIDURTA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Computerpersonale - udvælgelse og rekruttering, EDB-servicer, Webudvikling, indisk, Computerpersonale - udvælgelse og rekruttering, EDB-servicer, og Webudvikling brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. EASTVANTAGE

  Filippinerne

  Virksomheden EASTVANTAGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Metro Manila, Filippinerne.

 3. APS S.P.A.

  Italien

  Virksomheden APS S.P.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Teknik - entreprenører, Teknik - entreprenører, og anlæg og udstyr til olieraffinaderier brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 4. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgien

  Virksomheden SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Offshore-bygning, Offshore-bygning, og offshore arbejde brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 5. 1VU

  Tunisien

  Virksomheden 1VU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektronisk databehandling - software branchen. Den opererer også inden for Offshoreaktiviteter, offshore platforme og installationer, og Offshoreaktiviteter brancherne. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 6. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PROSPEZIONI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Montalto Uffugo, Italien.

 7. PROSPECTACY LIMITED

  Kypern

  Virksomheden PROSPECTACY LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for international skattemæssig planlægning brancherne. Den er baseret i Nicosia, Kypern.

 8. MEA GLOBAL SERVICES

  Tunisien

  Virksomheden MEA GLOBAL SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 1. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Brasilien

  Virksomheden SQUARTZ TECHNOLOGIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for software, og informationssystemer brancherne. Den er baseret i CURITIBA, Brasilien.

 2. PERGEMINE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PERGEMINE S.P.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Offshoreaktiviteter, Kerneboringsmaskiner, Offshoreaktiviteter, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 3. GOLD IT INTERACTIVE

  Forenede Stater

  Virksomheden GOLD IT INTERACTIVE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Princeton, Forenede Stater.

 4. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italien

  Virksomheden AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Turbineboring, Boring af brønde, Turbineboring, og Boring af brønde brancherne. Den er baseret i Sant'andrea Frius, Italien.

 5. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Holland

  Virksomheden CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Utrecht, Holland.

 6. AVENTA GROUP

  Frankrig

  Virksomheden AVENTA GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 7. SAM SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAM SOLUTIONS GMBH, der opererer inden for Offshoreaktiviteter branchen. Den opererer også inden for Rådgivning inden for IT-sikkerhed brancherne. Den er baseret i Gilching, Tyskland.

 8. CARDUCCI FRATELLI

  Italien

 9. TRIVELLAZIONI CUPO DI CUPO GERARDO

  Italien

 10. I.LA.SPE. - IMPRESA LAVORI SPECIALISTICI - S.R.L.S. UNIPERSONALE

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis