• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • offentlige telefoner

Resultater for

Offentlige telefoner - Import eksport

 1. BASE

  Belgien

  Virksomheden BASE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Telekommunikation - perifere enheder branchen. Den opererer også inden for Mobiltelefoner, Satellittelekommunikationstjenester, Offentlige telefoner, Mobiltelefoner, relæer til telefoner, Satellittelekommunikationstjenester, og Offentlige telefoner brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 2. HEDENSTED KOMMUNE

  Danmark

  Virksomheden HEDENSTED KOMMUNE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Telekommunikation - perifere enheder branchen. Den opererer også inden for Offentlige telefoner, og Offentlige telefoner brancherne. Den er baseret i Hedensted, Danmark.

 3. ENTELA SAS

  Frankrig

  Virksomheden ENTELA SAS, der opererer inden for Telekommunikation - perifere enheder branchen. Den opererer også inden for Offentlige telefoner, og Offentlige telefoner brancherne. Den er baseret i Mundolsheim, Frankrig.

 4. OUBAICHE

  Algerien

  Virksomheden OUBAICHE, er en Distributør, der opererer inden for Offentlige telefoner branchen. Den er baseret i alger, Algerien.

 5. IPM PAYPHONE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IPM PAYPHONE SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Telekommunikation - perifere enheder branchen. Den opererer også inden for Offentlige telefoner, og Offentlige telefoner brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COMPANIA DE TELEFONIA DE IBIZA SL

  Spanien

  Virksomheden COMPANIA DE TELEFONIA DE IBIZA SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Offentlige telefoner branchen. Den opererer også inden for Telefaxudstyr, og Telefaxudstyr brancherne. Den er baseret i Eivissa, Spanien.

 2. SYMASKINE TORVET

  Danmark

  Vi er et stort firma i Danmark og et af vores focus områder er den offentlige sektor hvor vi levere maskiner til skoler, institutioner, fritidsklubber, plejehjem, fængsler mm.Vores dna er bygget op omkring gode gamle værdier.Kunden er i focus og vi lever af vores høje service niveau.Vi har i tre generationer nu rådgivet virksomheder omkring deres valg af maskiner og den daglige vedligeholdelse.Ligesom vi løbende kommer og servicere vores samarbejdspartnere på deres egen adresse. Dette gøres i sagens natur for at sikre mindst muligt gene for vores kunder.Vi har et af Danmarks største central lagre - hvilket betyder vi altid kan levere hurtigt.Ved at handle med os er du sikret en høj faglig kompetence og konkurrencedygtige priser.På vores hylder finder dy mere end 10000 varenumre der henvender sig den kreative sektor i det private såvel som det offentlige system.Med vores to butikker placeret godt på sjælland er det altid nemt at handle eller få hjælp hurtigt.Vi har mekanikere i begge afdelinger der hjælpe med eventuelle tekniske problemer.og ønsker du bare ny inspiration eller skal du købe nye maskiner - så tager vi både mod bestillinger i butikkerne, over telefon eller via vores hjemmeside https: //symaskinetorvet.dk/Skulle du have nogen spørgsmål er vi altid klar til at besvare den henvendelse indenfor et par timer i butikkernes åbningstid.Vi er 100% sikre på vi kan hjælpe din virksomhed med den rette løsning.

 3. AMERO APS

  Danmark

  Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger baseret på FlexPOS kassesoftware til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. POS-løsninger fra Amero gør det nemt og hurtigt at betjene kunder, tage imod betaling, håndtere gæster og optimere lagerstyring. Vores kunder sparer tid med automatisk integration til både regnskabsprogram og webshop. Vi er en vækstvirksomhed, der ønsker at fortsætte væksten ved at skabe succes sammen - i Amero, med vores kunder og vores samarbejdspartnere - samt levere kundeservice i særklasse. Vi har fire værdier, som er tydelige pejlemærker for os i hverdagen. Vi agere rsom ét team, for det er som ét team, at vi lykkes og gør en forskel. Vi gør det, vi siger, så vi holder ord og overholder aftaler. Vi er dedikeret til fingerspidserne, hvor vi er nysgerrig på at løfte vores løsninger, og vi kører først, når vores løsninger virker. Vi har en klar mission om at give branchens bedste support, hvor vi tager telefonen inden for 10 sekunder, så vores kunder kan fokusere på deres egen forretning og ikke skal bekymre sig om, om deres kassesystem nu fungerer. Vi stræber efter at vores kassesystem er så brugervenligt som muligt, så kunderne nemt kan anvende det og ikke skal bruge lang tid på at læres op. Det giver værdi til kunderne i hverdagen, så de kan fokusere på at drive deres forretning.

 4. SUNFLUX APS

  Danmark

  Sunflux ApS er virksomhed, der består af specialister i LED belysning. De er dedikerede medarbejdere, der hver dag finder kvalitetsløsninger inden for LED for erhverv-, offentlige samt privatkunder. Hos Sunflux har de en vision om, at det skal være let og enkelt for alle kunder at erstatte nuværende løsninger inden for belysning med fremtidssikrede og energibesparende lyskilder . Derfor har de fokus på at være de bedste og billigste leverandører af blandt andet high power LED pærer, som er en del af deres sortiment på webshoppen. Derudover har de et bredt produktsortiment, hvor du kan finde alt fra LED bånd, LED butiksbelysning og LED væglamper. Med store krav til deres leverandører, indgår der kun produkter i deres sortiment, som de kvalitetsmæssigt kan stå inde for, så deres kunder kun får gode løsninger. I et samarbejde med Sunflux kan få vejledning af lyseksperterne, der ud fra dine behov og ønsker, kan finde en løsning, der matcher dine krav til lyskilder. Vil du gerne gå på opdagelse i deres sortiment, er du altid velkommen til at besøge hjemmesiden. Har du spørgsmål til deres rådgivere, kan du kontakte dem på telefon 43 47 42 72 eller sende en mail - så vender de tilbage til dig hurtigst muligt. Sunflux ApS Naverland 15 2600 Glostrup 43 47 42 72

 5. RØDOVRE TANDLÆGERNE APS

  Danmark

  Skal du til at finde en ny, kompetent tandlægeklinik, i Rødovre eller omegn, til at varetage din mund- og tandsundhed? En moderne tandlæge, der arbejder med de nyeste behandlinger og teknologi? Så står Rødovre Tandlægerne klar til at byde dig velkommen! Vi er et hold der består af 4 klinikassistenter, 1 tandplejer og 2 tandlæger. I fællesskab arbejder vi for at vores patienter får en god og behagelig oplevelse i tandlægestolen. Vores vision er at behandler alle, som vi gerne selv vil behandles. Hos Rødovre Tandlægerne tilbyder vi alle gængse behandlinger, men vi har specialiseret os i Invisalign, den usynlige bøjle, og behandling med tandimplantater. Vi tilbyder tandregulering til alle aldersgrupper med det revolutionerende bøjlesystem Invisalign. Vi er førende i avancerede tandbehandlinger, funktionelle såvel som kosmetiske, så du kan trygt overlade arbejdet til os. Vi har adresse i Rødovre, på Tårnvej 55. Du kan parkere din bil i gården bag huset og kommer du med offentlig transport, stopper bus 9A mod Glostrup Station ved Rødager Allé få meter fra vores klinik. Vil du vide mere om usynlig tandregulering, implantatbehandling eller almen tandpleje er du velkommen til kontakte Rødovre Tandlægerne på telefon 36 70 32 66 eller via mail. Vi ser frem til at se dig som ny patient.

 1. MDS IMPIANTI S.R.L.

  Italien

 2. COM PLUS SPOL. S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden COM PLUS SPOL. S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Planlægning - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Entreprenører til offentlige arbejder, Telefoner, Elektriske komponenter og dele, industrielle, Konsulenter - bygge- og anlægsteknik, Entreprenører til offentlige arbejder, Telefoner, Elektriske komponenter og dele, industrielle, og Konsulenter - bygge- og anlægsteknik brancherne. Den er baseret i Ústí Nad Labem, Tjekkiet.

 1. TLC SERVICE DI ERMACORA GIULIANO & C. S.N.C.

  Italien

 2. I.EL.TEL. S.R.L.

  Italien

 3. TECNOSYSTEM S A S

  Italien

 4. ELECTROMONTAJ INTERNATIONAL BUCURESTI SRL

  Rumænien

  Virksomheden ELECTROMONTAJ INTERNATIONAL BUCURESTI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler, højspænding branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Entreprenører til offentlige arbejder, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. NORD IMPIANTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NORD IMPIANTI S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Elektricitet - distributionsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, udgravninger til offentligt arbejde, og Kabler og ledninger, elektriske og telefon- brancherne. Den er baseret i Azzone, Italien.

 6. ELEKTRO-NETZ-BAU AG

  Schweiz

  Virksomheden ELEKTRO-NETZ-BAU AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Skalkonstruktion - bygning, Entreprenører til offentlige arbejder, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, og Kabler og ledninger, elektriske og telefon- brancherne. Den er baseret i Bubikon, Schweiz.

 7. KABELMONTAGE & HAUSWARTUNG INH. MICHAEL PECK

  Tyskland

  Virksomheden KABELMONTAGE & HAUSWARTUNG INH. MICHAEL PECK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Skalkonstruktion - bygning, Elektricitet - værker, Entreprenører til offentlige arbejder, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Skalkonstruktion - bygning, Elektricitet - værker, Entreprenører til offentlige arbejder, og Kabler og ledninger, elektriske og telefon- brancherne. Den er baseret i Bergen, Tyskland.

 8. STATYBA

  Litauen

 1. BUDIP HURTOWNIA MATERIALOW BUDOWLANYCH I PRZEMYSLOWYCH

  Polen