• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • nougat

Resultater for

Nougat - Import eksport

 1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS er indbegrebet af fransk håndværk, specialiseret i produktion af førsteklasses nougat, der hylder Montélimars ældgamle historie og knowhow, den ubestridte hovedstad for nougat. Vores produkter: Vi tilbyder en bred vifte af nougat, fra den klassiske Montélimar-nougat, rig på mandler og honning, til økologisk nougat, skabt til dem, der foretrækker produkter fra økologisk landbrug. Vores nougat med chokolade og vores små nougater repræsenterer en perfekt harmoni mellem tradition og innovation, mens vores bløde nougat har en enestående, saftig konsistens. De, der værdsætter ægthed, bliver forført af vores hjemmelavde nougat og vores callison, der inkarnerer sjælen i vores håndværk. Vores forpligtelse til håndværket giver sig udslag i en stor fokus på detaljer, fra udvælgelsen af de bedste ingredienser, såsom chokoladeovertrukkede mandler fra Montélimar, til en grundig tilberedelse af hvert eneste stykke konfekt. Vi har udvidet vores udvalg til andet konfekt og søde sager, med eller uden chokolade, samt et unikt smørepålæg, der forvandler din morgenmad til det rene lækkeri. Dyk ned i denne kulinariske oplevelse sammen med os, og lad dig føre med af det smagfulde, franske, håndlavede konfekt.

 2. NOUGAT TOLLERON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Nougatfabrikken TOLLERON, beliggende i den smukke landsby CRESTET i Vaucluse, er specialiseret i fremstilling af blød nougat efter ældgamle traditioner. Vi fremstiller vores nougat i hånden og tilbyder en lang række forskellige smage. Vi gør os særlig umage med udvælgelsen af råvarer. Vi tilbyder kunden et bredt udvalg af velsmagende nougat. Du kan bestille vores lækre nougat online på vores website.

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 4. SOLGI

  Spanien

  SOLGI fremstiller et bredt udvalg af fyld og overtræk til kager og tærter såsom glaserede æggeblommer, mælkesyltetøj, forskellige krokanter (karameliserede, tørrede frugter), gelé, frugtpasta af tørret frugt (blød nougat, mandelpraliner, nøddpraliner, marcipan). Vi gør kundernes arbejde nemmere ved at tilbyde produkter, der er klar til brug.

 5. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanien

  Det familiedrevede værksted fremstiller turron og marcipan og producerer hele året rundt efter traditionelle metoder. Det er også muligt at smage de typiske produkter på stedet samt at overvære fremstillingen af disse fremragende produkter. Vores TURRON og MARCIPAN-PRODUKTER fremstilles kun efter traditionelle metoder. Vores specialitetet omfatter: Hård eller blød turron, turron med chokolade og guirlache (en slags brun nougat). Turron med tre smage, hård turron med mandler.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. REY ALIMENTACIÓN

  Spanien

  Familiedrevet virksomhed beliggende i Castuera (Extremadura). Siden starten har den valgt at producere to lokale produkter med en lang tradition: touron (af mærket Rey) og olie (Sierra Serena).

 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrig

  Virksomheden TURRÓN D'ARNOULD, er en Distributør, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, Småkager, vanille, Nougat, og fyldt chokoladekonfekt brancherne. Den er baseret i Englos, Frankrig.

 3. MDM DREYER AG

  Schweiz

  Virksomheden MDM DREYER AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevarer - import-eksport, Nougat, Tørrede frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Fødevarer - import-eksport, og Nougat brancherne. Den er baseret i Muri B. Bern, Schweiz.

 4. ILES & DELICES

  Frankrig

  Virksomheden ILES & DELICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Nougat, fyldt chokoladekonfekt, slik, sukkerbetrukne jordnødder, og Nougat brancherne. Den er baseret i Essey-Les-Nancy, Frankrig.

 5. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgien

  Virksomheden LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for konfekt, konfekt, nougat med mandler, og slibeskiver brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 1. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for marcipan, og chokolade brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 2. OBLEAS PASTOR S.L

  Spanien

  Virksomheden OBLEAS PASTOR S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den er baseret i Alicante, Spanien.

 1. NOUGATS LAURMAR

  Frankrig

  Virksomheden NOUGATS LAURMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Honning, mandler, Konfekt, og Honning brancherne. Den er baseret i Caumont Sur Durance, Frankrig.

 2. NOUGAT SILVAIN

  Frankrig

  Virksomheden NOUGAT SILVAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Fødevarer - import-eksport, Biscuitter, konfekt, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Saint Didier, Frankrig.

 3. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Nougat, Nougat, chokolade, og mandler brancherne. Den er baseret i Stockelsdorf, Tyskland.

 4. TURRONES PICÓ

  Spanien

  Virksomheden TURRONES PICÓ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Touron-nougat brancherne. Den er baseret i Jijona-Alicante, Spanien.

 5. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanien

  Virksomheden TURRONES SAN ANDRÉS, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Sukkerglasserede mandler, Kandiserede frugter, Sukkerglasserede mandler, Kandiserede frugter, Touron-nougat, og chokolade brancherne. Den er baseret i TOBARRA - ALBACETE, Spanien.

 7. CYRIL CHOCOLAT

  Belgien

  Virksomheden CYRIL CHOCOLAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Nougat, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, fabrikant af pralinekonfekt, og Nougat brancherne. Den er baseret i Samrée (La Roche-en-Ardenne), Belgien.

 8. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spanien

  Virksomheden MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for reklameslik, og nougat med mandler brancherne. Den er baseret i Válor, Spanien.

 1. NOUGATERIE DU PONT D'ARC

  Frankrig

  Virksomheden NOUGATERIE DU PONT D'ARC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Nougat, blød nougat, nougat med mandler, Honning, og Nougat brancherne. Den er baseret i Vallon Pont D'arc, Frankrig.

 2. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Nougat, og Nougat brancherne. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 3. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for påskeæg af chokolade, nougat og små stykker nougat, hjemmelavet panettoni, og krokant brancherne. Den er baseret i Gatteo Mare, Italien.

 4. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden NOUGAT DOULCE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Biscuitter, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Montelimar, Frankrig.

 5. ANTEPTAT

  Tyrkiet

  Virksomheden ANTEPTAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 6. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Nougat, Nougat, mandler, og hasselnødder brancherne. Den er baseret i Stockelsdorf / Lübeck, Tyskland.

 7. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Spanien

  Virksomheden TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for Touron-nougat, og marcipanfrugter brancherne. Den er baseret i Jijona, Spanien.

 8. PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L.

  Spanien

  Virksomheden PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den er baseret i Jijona (Alicante), Spanien.

 9. GENI'S

  Italien

  Virksomheden GENI'S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den er baseret i Basciano, Italien.

 10. CONSERVAS CORDOBESAS SA

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS CORDOBESAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, Nougat, Brød, kager og bagværk, og Nougat brancherne. Den er baseret i La Rambla, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis