• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • nitter

Resultater for

Nitter - Import eksport

 1. MICRON AMERICA

  Tyrkiet

  MICRON AMERICA som er baseret i Izmir i Tyrkiet, har siden 1995 været leverandør af messing-, metal- og plastskiver, gardinøjer, tryklåse, afdækkede knapper, jeansknapper, nitter og fastgørelsesmaskiner. Vores produktionsstandarder af høj kvalitet, og dedikation til en enestående kundeservice, har gjort os til en førende leverandør af plastskiver, metalskiver, tryklåse, knapper, skjulte knapper, jeansknapper, jeansnitter, skivemaskiner, maskiner til skjulte knapper, samt blæk til tekstil-, automobil- og mange andre industrier. Micron America er kendt for deres samlede engagement i at levere en enestående kvalitet, når det kommer til produkter, service og pris. Vores hovedmål er en total kundetilfredshed. Vores styrke er vores evne til at reagere hurtigt og effektivt i forhold til vores kunders behov. Vi gør det nemt for alle vores kunder at vælge det rigtige produkt, som tilpasses til deres behov. Vores højtuddannede personale kan hjælpe dig med at vælge de korrekte låsemekanismer og/eller maskine, til at gennemføre dit arbejde. Vi har millioner af låsemekanismer på lager, for en hurtig, omgående levering. Vi er stolte over vores høflige, veltrænede personale og hurtig forsendelse af lagerprodukter. Vores erfaring giver os mulighed for at give dig en konstant kvalitet, tidsmæssig service og konkurrencedygtige priser. Vi leverer til hele verden, og sikrer en hurtig, sikker og effektiv profession. Vi giver kvalitet til hele verden. Vi bevarer en stærk, succesfuld organisation, som er fokuseret på kundetilfredshed. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 3. Metalci Dugme Aksesuar

  Tyrkiet

  Vi er en producent af knapper til engrossalg og tilbehør fra Tyrkiet. I dag hvor teknologi og produktionsmaterialer konstant udvikles og opdateres, fornyer tekstilbranchen sig konstant, og der er en tendens til mere funktionelle og kreative produkter. Vi har et omfattende portefølje af knapper og beklædningstilbehør såsom: •Knapper •Lukkesystemer •Nitter •Øskner •Spænder •Propper og snore osv. Foruden vores omfattende sortiment af knapper og tilbehør, som tilføjer en anderledes dimension til tekstilbranchen takket være der kreative design, fremstiller vi også unikke løsninger. Vores virksomhed følger tæt alle nye trends, vi opdaterer kontinuerligt vores produktionsmaterialer og teknologi, og arbejder kontinuerligt på at fremstille produkter der er mere økonomiske og effektive. Vores R&D studie arbejder konstant med miljømæssig sundhed, og der udledes intet skadeligt affald i miljøet i forbindelse med behandlingerne på vores faciliteter. Alle råmaterialer og belægnings-/malingsmaterialer som vi bruger i vores produktion overholde de globale standarder, og indeholder ingen kræftfremkaldende stoffer. Vi sætter stor vigtighed på en rettidig og hurtig levering – distribution og originale produktioner i henhold til verdens standarder. Vi sikrer vores kunder en hurtig og omhyggelig levering af kvalitetsprodukter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 4. ECKOLD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ECKOLD er din specialist inden for klinkning, stansning, stansnitning og formning af metalplader og profiler. Navnet ECKOLD står for førsteklasses produkter og en god service. Som pioner inden for innovativ klinkningsteknologi til sammenføjning af metalplader og profiler, har vi et uforlignelig væld af erfaring inden for koldformning. I pladebearbejdningsindustrien er vi kendt som en problemløser med årtiers erfaring, og vi er nu aktive over hele verden. Som mekanikvirksomhed designer og fremstiller vi værktøj, maskiner og systemer til formning, sammenføjning og udstansning af metalplader og profiler til vores kunder inden for bilindustrien, flybyggeri, skibs- og vognbyggeri samt hele pladebearbejdningsindustrien.

 5. SPIROL

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KLIP-IT BY K PLAST

  Tyskland

 2. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrig

 3. RIVET-EXPERT

  Tyskland

 4. KAISER & WALTERMANN GMBH METALLWARENFABRIK

  Tyskland

 5. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrig

 1. FRANZ MIEDERHOFF OHG

  Tyskland

 2. FAR SRL SISTEMI DI FISSAGGIO

  Italien

 1. CONSTANTIN HANG MASCHINEN-PRODUKTION GMBH

  Tyskland

 2. HALBACH + BÖCKMANN GMBH

  Tyskland

 3. A. EICHLER INHABER THOMAS EICHLER

  Tyskland

 4. STALGRIT

  Belarus

 5. RUSCONI BIXIO SRL

  Italien

  Rusconi Bixio har bearbejdet metal i over et århundrede. Produktionen omfatter nitter: massive, halvt udborede og rørformede; skruer med forskellige hovedtyper, med gitter eller brugerdefineret; stifter og stænger. Virksomheden er i stand til at levere sine produkter i jern, rustfrit stål, aluminium, messing og kobber, og er udstyret til at fremstille små som store mængder, også specialprodukter på bestilling.

 6. METALMAX LECH MIKITA

  Polen

  At opfylde kundernes behov uanset opgavens sværhedsgrad er et grundlæggende princip for vores virksomhed. Vores medarbejderes mangeårige erfaring og vores tætte samarbejde med eksperter på området garanterer vores kunder en professionel service.

 7. XINYA BLIND RIVET MANUFACTUING CO., LTD.

  Kina

 8. CLIPSSHOP DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 1. STAR BAGLANTI ELEMANLARI POMPA VE ENDUSTRIYEL URUNLER SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 2. SHUN SHUAY ENTERPRISE CO.,LTD

  Taiwan R.O.C.

 3. PERFFIXE

  Frankrig

 4. RIVIT FASTENES & TOOLS

  Italien

 5. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Tyskland

 6. METALNIT PAWEŁ WARZECHA

  Polen

 7. INCOP

  Polen

 8. WUXI ANSHIDA HARDWARE CO., LTD.

  Kina

 9. FIXI SRL

  Italien

 10. FGTI RIVETS

  Frankrig