• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • nikkelstål

Resultater for

Nikkelstål - Import eksport

 1. FIRMUS METALS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Firmus Metals' specialistservice omfatter lagerføring og bearbejdning af tyndplade, plade og spole. Laserskæring, afspoling og præcisionsskæring udføres på vores 930 kvm store lager. Firmus Metals' service tilbydes til en lang række brancher, herunder producenter af pakninger, generel teknik og metalleverandører. Firmus Metals leverer højtemperaturlegeringer og korrosionsbestandige leveringer fra et netværk af anerkendte valseværker til et globalt marked. Se vores hjemmeside for at få yderligere oplysninger.

 2. ALLOYSHOP.COM

  Det Forenede Kongerige

  Alloyshop.com er en afdeling af William Gregor Ltd. Køb nikkel og nikkellegeringer online fra lager, ingen mængder er for små eller for store for os, vi fører Monel, Inconel, Incoloy, Inco, Alloy, Hastelloy, Invar, Kovar, Nimonic, Nitronic. Nilo, Vascomax, Maraging - nikkellegeringer. Produktserie: ledninger/fine ledninger, stænger/rundjern, folie/tynde plader, ark, plade, rør/rørledning, beslag. Ledninger i nikkel og nikkellegeringer. Forsendelse: Vi anvender anerkendte internationale speditører til levering af vores produkter i hele verden

 3. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Tyskland

  Virksomheden TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den er baseret i Scharfstorf, Tyskland.

 4. VOJAY UKRAINE

  Ukraine

  Virksomheden VOJAY UKRAINE, er en Distributør, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den er baseret i Dnepr, Ukraine.

 5. MERREM & LA PORTE B.V.

  Holland

  Virksomheden MERREM & LA PORTE B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den er baseret i Zaltbommel, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HART

  Holland

  Virksomheden HART, er en Engrossalg, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den opererer også inden for Leverandør af nikkel-legeringer, nikkel og legeringer, superlegeringer af nikkel, og nikkellegering brancherne. Den er baseret i Nijkerk, Holland.

 2. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Tyrkiet

  Virksomheden OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., er en Multi-Category, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den opererer også inden for plader i rustfrit stål, emner af rustfrit stål til industrien, laserudskæring af rustfrit stål, og anlæg til film brancherne. Den er baseret i Bornova, Tyrkiet.

 3. METAVIA BRAMI

  Frankrig

  Virksomheden METAVIA BRAMI, er en Engrossalg, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den opererer også inden for titanium og legeringer, og titaniumplader brancherne. Den er baseret i Bezons, Frankrig.

 4. ELYON EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELYON EUROPE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, Bånd i zink og titanium, handel med rustfrit stål i plader, og ikke-jernholdige stænger brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 5. ÖZEL METALLER

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZEL METALLER, er en Distributør, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den er baseret i Turkey, Tyrkiet.

 1. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRODER METALS GROUP LIMTED, er en Distributør, der opererer inden for Nikkelstål branchen. Den opererer også inden for rustfri stål brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 2. W & S ALLELY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden W & S ALLELY LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Smethwick, Det Forenede Kongerige.

 1. RIGHTON LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RIGHTON LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Warrington, Det Forenede Kongerige.

 2. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Rotherham, Det Forenede Kongerige.

 3. ABS METALS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ABS METALS LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Falmouth, Det Forenede Kongerige.

 4. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SMITHS METAL CENTRES LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Horsham, Det Forenede Kongerige.

 5. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALLIED COPPER ALLOYS LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 6. SMITH METAL CENTRES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SMITH METAL CENTRES LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Rugeley, Det Forenede Kongerige.

 7. CERRO EMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CERRO EMS, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 8. W & S ALLELY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden W & S ALLELY LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Rochdale, Det Forenede Kongerige.

 1. AALCO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AALCO, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Stoke-On-Trent, Det Forenede Kongerige.

 2. METAL PRODUCT SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden METAL PRODUCT SERVICES, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 3. EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Loughborough, Det Forenede Kongerige.

 4. THERMAL SPRAY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THERMAL SPRAY, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Tipton, Det Forenede Kongerige.

 5. SMITH METAL CENTRES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SMITH METAL CENTRES LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 6. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Birkenhead, Det Forenede Kongerige.

 7. P & P LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden P & P LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Brierley Hill, Det Forenede Kongerige.

 8. MULTI METAL STOCKHOLDERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MULTI METAL STOCKHOLDERS LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Salford, Det Forenede Kongerige.

 9. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SMITHS METAL CENTRES LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Gateshead, Det Forenede Kongerige.

 10. F W BIRKETT & SONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden F W BIRKETT & SONS LTD, der opererer inden for Ikke jernholdigt metalmalm branchen. Den opererer også inden for Nikkelstål, Kromstål, Nikkelstål, og Kromstål brancherne. Den er baseret i Cleckheaton, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis