• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • nedrivning - maskiner og udstyr

Resultater for

Nedrivning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. TREVI BENNE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  For virksomheden Trevi Benne spa er det en ubestridelig fordel at være etableret på grundlag af 30 års erfaring inden udstyr til maskiner til jordarbejde. Det er en opgave, der kræver vedholdenhed og færdigheder at følge markedets teknologiske nyskabelser. Gravearbejde og nedrivning, gravemaskiner, gribere til nedrivning, sakse, containere, nedrivningsmaskiner, containere og lynkoblinger, reservedele til gravemaskiner, gribere og knusere til nedrivning, jernsakse.

 2. MYSCRAPMACHINE

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSCRAPMACHINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Nedrivning - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Knuse- og formalingsmaskiner, Truckmonterede kraner, Genbrug - maskiner og installationer, indsamling, genindvinding, bortskaffelse af affald, bygningsarbejde, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 3. ROTAIR SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTAIR SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr, Nedrivning - maskiner og udstyr, stempelkompressorer, RAMPICAR, tilbehør til kompressorer, Oliedynamiske anlæg og udstyr, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, Nedrivning - maskiner og udstyr, og hydrauliske pumper brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 4. RINK

  Tyskland

  Virksomheden RINK, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Neunkirchen-Seelscheid, Tyskland.

 5. BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C., der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for gravemaskiner, nedrivningsmaskiner, maskiner og udstyr til byggesektoren, og støbekasser brancherne. Den er baseret i Agugliaro, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Tyskland

  Virksomheden SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, Skovle og grabber, kran-, Nedrivning - maskiner og udstyr, og Skovle og grabber, kran- brancherne. Den er baseret i Oelsnitz, Tyskland.

 2. VTN EUROPE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden VTN EUROPE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, hydrauliske sakse, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Pojana Maggiore, Italien.

 3. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, Slynger, hejsning og stuvning, Højtryksrengøringsmaskiner, Trykregulatorer, Nedrivning - maskiner og udstyr, Slynger, hejsning og stuvning, Højtryksrengøringsmaskiner, og Trykregulatorer brancherne. Den er baseret i Sehnde, Tyskland.

 4. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Spanien

  Virksomheden OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Mørtler og cementer, ildfast, Nedrivning - maskiner og udstyr, assistance murerarbejde, murerarbejde, Mørtler og cementer, ildfast, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Coin, Spanien.

 5. IMPRESA GOBBI

  Italien

  Virksomheden IMPRESA GOBBI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for nedrivning af tekniske anlæg, og udstyr til skiltning og kontrol af vejarbejde brancherne. Den er baseret i Podenzano, Italien.

 1. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italien

  Virksomheden IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Udlejning af industriudstyr, Byggeaffald - genbrug, Udlejning af industriudstyr, og Byggeaffald - genbrug brancherne. Den er baseret i Dalmine, Italien.

 2. GROUPE DONITIAN SA

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE DONITIAN SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kraner og portalkraner branchen. Den opererer også inden for Mobilkraner, Kurvelifte, Nedrivning - entreprenører, Nedrivning - maskiner og udstyr, Mobilkraner, Kurvelifte, Nedrivning - entreprenører, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i LORMONT, Frankrig.

 1. DEMOLTECH SRL

  Italien

  Virksomheden DEMOLTECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Modugno, Italien.

 2. COSMO

  Belgien

  Virksomheden COSMO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - entreprenører, Nedrivning - maskiner og udstyr, Nedrivning - entreprenører, nedrivning af bygninger, Nedrivning - maskiner og udstyr, og nedrivningshammer til udgravninger brancherne. Den er baseret i Baasrode, Belgien.

 3. VACOMET

  Belgien

  Virksomheden VACOMET, er en Underleverandør, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - entreprenører, nedrivning af bygninger, Nedrivning - entreprenører, transport af nedrivningsmateriale, og leje af betonbrækkere brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 4. WIECHA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden WIECHA SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Restaurering og renovering - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Nedrivning - maskiner og udstyr, Funderinger - fabriks-, Metalskærme til armeret beton, Nedrivning - maskiner og udstyr, afpudsning af facader, og Funderinger - fabriks- brancherne. Den er baseret i Słowik, Polen.

 5. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BÖHM ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Tyrkiet

  Virksomheden VEGA HYDRAULIC BREAKERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Portugal

  Virksomheden CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., er en Distributør, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for hydrauliske hamre brancherne. Den er baseret i Faião, Portugal.

 8. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Frankrig

  Virksomheden DÉMOLITION ET DEBARRAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - entreprenører, og Nedrivning - entreprenører brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALIADEMOLITORI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for hydrauliske hamre, og Tryklufthammer brancherne. Den er baseret i Bitonto, Italien.

 2. VISIBILITY AGENCY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VISIBILITY AGENCY, er en Distributør, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 3. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Erfurt, Tyskland.

 4. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Polen

  Virksomheden KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, er en Multi-Category, der opererer inden for Grundgravningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, fræsemaskiner til vejbaner, Aggregater - byggeindustri og offentlige arbejder, Nedrivning - maskiner og udstyr, og jordarbejde brancherne. Den er baseret i Elblag, Polen.

 5. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Italien

  Virksomheden AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Roma, Italien.

 6. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VAN DEN BERG METAL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - entreprenører, handel med jernskrot, nedrivningsarbejde for private og industrien, Nedrivning - entreprenører, og sammenpresning af affald brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 7. CORIMAG SRL

  Italien

  Virksomheden CORIMAG SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bosconero, Italien.

 8. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Polen

  Virksomheden F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, er en Multi-Category, der opererer inden for Leje og reparation af landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, leje af ekskavatorer, udlejning gravemaskiner og maskiner til konstruktion, Nedrivning - maskiner og udstyr, og jordarbejde brancherne. Den er baseret i Jejkowice, Polen.

 9. FAVA DAVIES

  Italien

  Virksomheden FAVA DAVIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Nedrivning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - entreprenører, jordarbejde, vejarbejde, Vejbygning - entreprenører, og nedrivning brancherne. Den er baseret i Cison Di Valmarino, Italien.

 10. DAMA DEMOLIZIONI E SMONTAGGI SRL

  Italien

  Virksomheden DAMA DEMOLIZIONI E SMONTAGGI SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Nedrivning - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - maskiner og udstyr, byggeri - restaurering, nedrivning af industriejendomme og boliger, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Pollena Trocchia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Nedrivning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.928 Virksomheder