• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • naturgødning

Resultater for

Naturgødning - Import eksport

 1. TECHSEALAB

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 3. SENAPRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Salgs- og marketingvirksomheden SeNaPro® GmbH er et datterselskab af Carl Sebald Söhne KG, der har været aktiv indenfor natursten branchen i mere end 150 år. SeNaPro® har sat sig som mål, at forarbejde de udvindede klippetyper fra den frankiske Jura med størst mulig effektivitet, for at fremstille naturlig gødning af høj kvalitet, for at skabe den optimale sammensætning til landbrug og skovbrug. En systematisk viden og en konsekvent anvendelse af udelukkende, naturlige produktionskomponenter, danner grundlaget for en succesfuld produktstrategi, der også varer ind i fremtiden. I er certificeret af de tekniske overvågningsmyndigheder i henhold til DIN ISO 9001: 2008. De vigtigste kompetencer hos SeNaPro kan føres tilbage til den fleksible og hurtige tilpasning, til de individuelle ønsker fra deres alsidige kunder.

 4. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem er en førende global leverandør af specialiserede kemiske opløsninger til forskellige industrier. Med en forpligtelse til innovation og bæredygtighed, tilbyder vi et omfattende udvalg af førsteklasses kemikalier og tjenester, som er skræddersyet til at møde vores kunders unikke behov. Vores virksomhed er bygget på fundamentet af ekspertise, pålidelighed og kundetilfredshed. Hos Skandikem forstår vi vigtigheden af kemikalier til at fremme fremskridt på tværs af flere sektorer. Vores alsidige portefølje omfatter områder som farmaceutikal, personlig pleje, industriel fremstilling, landbrug og meget mere. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger som forbedrer deres processer, forbedrer effektivitet og fremmer vækst. Innovation er grundstenen i vores drift. Vi investerer i banebrydende forskning og udvikling, for at holde os opdateret med de seneste kemiske udviklinger. Ved kontinuerligt at udforske nye muligheder og skubbe grænserne, arbejder vi på at udvikle bæredygtige og miljøvenlige løsninger som passer til de altid udviklende behov fra de brancher som vi leverer til. Vores globale tilstedeværelse betyder, at vi kan levere til kunder over hele verden. Med et robust forsyningskædenetværk og effektive distributionskanaler, leverer vi vores produkter hurtigt og pålideligt, uanset de geografiske grænser. Skandikem er stolte over at bidrage til vores kunders succes og vækst, både lokalt og internationalt.

 5. SPN AGROBIO®

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SPN AGROBIO® udvikler, fremstiller og forhandler opløsninger og basisstoffer, gylle, afkog, udtræk, hvoraf det mest kendte er gylle fra brændenælde (Urtica dioica) samt blandinger til anvendelse i økologisk landbrug fra udvalgte planter. Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til kornproducerende landbrug, frilandsgartnerier, planteskoler, havebrug, vinavl, golfbaner, grønne arealer, institutioner og amatørhaver. Vi står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål vedrørende vores løsninger mod svampe, insekter og mider.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Stiklinger og gødning, Fødevareekstrakter, Naturgødning, Gødning og jordforbedringsmidler, Rådgivning om landbrug, økologisk landbrug, fødevareindustri, og Økologisk og biodynamisk gødning brancherne. Den er baseret i Sant Pere De Ribes, Spanien.

 2. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Polen

  Verified by europages badge

  Time for Lime er en førende virksomhed inden for landbrugsinnovation, som kombinerer traditionelle metoder med bæredygtige praksisser, for at forbedre jordens sundhed. Vores alsidige produktudvalg omfatter kalk, kalciumkarbonat og et udvalg af specialiserede gødningsmidler, som er designet til at imødese de særlige behov hos træavlere, gartnere og større landbrugsdrifter. Vi har fokus på bæredygtighed, ved at tilbyde solide og naturlige gødningsmidler som fremmer en sund jord for de fremtidige generationer. Det skal bemærkes, at vores sorte kalkgødningsmiddel og granuleret sort kalk, sammen med granuleret magnesium kalk og magnesiumoxid leverer målrettede løsninger til at forbedre jordens struktur, og adressere mangel på næringsstoffer, hvilket sikrer en god plantevækst. Drevet af en forpligtelse til naturlige løsninger og miljømæssig fokus, er produkterne fra Time for Lime en kulmination af en omfattende forskning og udvikling. Vi arbejder på at hjælpe landbrugssektoren med effektive, miljøvenlige værktøjer for at opnå succes, fra forberedelse af jorden til høsten.

 3. SERKIM KIMYA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya, beliggende i Bursa, Tyrkiet er en førende producent af aminosyrer af animalsk oprindelse og naturlige gødningsmidler. Vores værdisæt: kvalitet, etik, bæredygtighed. Vi køber ind efter HALAL-principper. Vi tilbyder et alsidig produktkatalog af naturlige, økologiske halal-aminosyrer til forskellige anvendelser. Vores produkter er fremragende inden for landbruget som førsteklasses tilsætningsmidler til dyrefoder. Kontakt os for yderligere oplysninger!

 4. BIOCOMPIG BV

  Holland

  Verified by europages badge

  BIOCOMPIG er en virksomhed, som tilbyder assistance og rådgivning vedrørende økologisk granuleret gødning til det europæiske og globale marked. Vi yder rådgivning og leverer til landbrug, planteskoler og den økologiske sektor. Vores økologiske granulerede gødning produceres og leveres i henhold til de gældende standarder og værdier. Vi er i stand til at levere ensarterede produkter året rundt i BIGBAGS, sække [25 kg] eller løs vægt [blæsning/vipning].

 5. BENEFERT

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENEFERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for flydende gødning, aminosyrer, Fulvosyre, vækstfremmere, Gødning til bæredygtig udvikling, Økologisk og biodynamisk gødning, biostimulater - gødning, udstyr til økologisk landbrug, og Naturlige produkter til grundforbedring brancherne. Den er baseret i Eindhoven, Holland.

 1. FKL FERTILIZERS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FKL FERTILIZERS, er en Multi-Category, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, organisk gødning, kompost, økologiske landbrugsprodukter, Naturgødning, og Økologisk og biodynamisk gødning brancherne. Den er baseret i Kallo, Belgien.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMES AGRI-COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, Tørv og kompost, Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, organisk gødning, flydende gødning, Gødning til korndyrkning, og Gødning til træavl brancherne. Den er baseret i Znamianka, Ukraine.

 1. LA VAGUE ECO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA VAGUE ECO, er en Engrossalg, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, Tørret blod, Naturgødning, organisk gødning, og kaolin brancherne. Den er baseret i Trebedan, Frankrig.

 2. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanien

  Agrifluide er en virksomhed dedikeret til produktion og markedsføring af flydende gødning, med mere end 40 års erfaring. Vores mangeårige erfaring med håndtering af flydende gødning, de nye fremskridt inden for kemiteknik og den mest avancerede teknologi gør, at vi fortsat er en af ​​de førende virksomheder i landbrugssektoren. Agrifluide produkter har en differentierende komponent, der er PHC, en vigtig stimulans i den vegetative udvikling af planten. Det er en organo-mineralforbindelse, eksklusiv for Grupo Agrifluide, hvis hovedbestanddel er polyhydroxycarboxylsyre eller organiske syrer (henholdsvis fulvinsyre eller humussyre) med lav molekylvægt og øjeblikkelig agronomisk virkning. Blandt fordelene ved PHC skiller følgende sig ud: • Minimerer tab af næringsstoffer. • Maksimerer effektiviteten af ​​gødning • Øger kationbytterkapaciteten • Styrker planten i modgang Takket være vores fire fabrikker (i Sevilla og Albacete) formår Grupo Agrifluide at distribuere mere end 60.000 tons om året. Alle vores produkter kan distribueres i pakker med: • 1000 liter • 20 liter • 10 liter • 5 liter

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra virksomheden fremstiller og sælger organiske produkter til høstning af afgrøder, inklusive vermikompost-biogødning, svampe- og bakteriebaserede plantebeskyttelsesmidler, rene aminosyrer samt bakteriegødning og jordforbedringsmidler. Virksomheden har leveret deres produkter på det russiske marked siden 2016, og har siden 2022 udvidet deres salgsområder til de nærliggende lande (Serbien, Hviderusland, Georgien, Kazakhstan, Uzbekistan, Kirgisistan). Virksomheden ligger også i forhandlinger om at starte levering til de afrikanske lande. Virksomheden fremstiller og leverer: Frøbehandlinger; - Bladgødskning; - Forberedning til at øge og bevare jordens fertilitet (inklusive rehabilitering af jorden); - Jordorme til affaldsbehandling og produktion af biohumus; - Udstyr til vermikompost og produktion af biohumus; - Solidt biohumus; Bakterieformuleringer (biosvampe, formuleringer til nitrogen-, fosfor- og kaliumfiksering). BioEra tilbyder et udvalg af ydelser, for at fremme landbrugsudvikling ved at levere førsteklasses formuleringer. Virksomhedens specialister udvikler applikationsplaner, overvåger resultaterne og styrer applikationsprocesserne af de leverede formuleringer.

 4. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC producerer organiske gødningsmidler og foderadditiver under handelsmærket EDAGUM®, den høje kvalitet og effektivitet er blevet understøttet af forskning fra mere end 30 russiske og udenlandske institutioner. EDAGUM®SM gødningsmiddel er en naturlig vækststimulator og jordforbedring, der er fremstillet af miljøvenlige plantematerialer. Det er samtidig en humin (40-50 g / l) og økologisk gødning (15 typer bakterier), som sikrer en høj effektivitet: op til 50 % mere afgrøde, op til 40 % besparelse af mineralgødning og ukrudtsmidler. EDAGUM®SM foderadditiver er fremstillet af en blanding af forskellige naturlige råmaterialer, og bruges til at øge produktiviteten og reducere tilstedeværelsen af sygdomme i landbrugsdyr, fjerkræ og marineliv. Forbedrer kvaliteten og miljøpåvirkningen af produkterne. Et fremragende alternativ til antibiotika.

 5. ETS HUON

  Frankrig

  ETS HUON: Fabrikant af organisk gødning, gødningsmidler - økologisk og konventionelt landbrug. Huon organisk gødning er designet med den største respekt for naturen. Grundlaget for de fleste af vores komposter er i overensstemmelse med specifikationerne for økologisk landbrug. Vores fremgangsmåde til kompostering (med temperaturstigning til 70° C) og koldgranulering giver os hygiejnisk kompost og bevarer samtidig mikrobelivet.

 6. FIBRE VERTE SARL

  Frankrig

  Virksomheden FIBRE VERTE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gødning og jordforbedringsmidler branchen. Den opererer også inden for Havetilbehør, Parker og haver - konsulenter, Naturgødning, Havetilbehør, Parker og haver - konsulenter, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Fabregues, Frankrig.

 7. ENERGY INVESTMENT COMPANY

  Ukraine

  Virksomheden ENERGY INVESTMENT COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 8. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for kunstgødning, kompost, organisk gødning, og særlige gødningsstoffer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for organisk gødning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FALTER NATURPRODUKTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for gødningsstoffer, og økologisk gødning brancherne. Den er baseret i Pleiskirchen, Tyskland.

 3. FERM O FEED

  Holland

  Virksomheden FERM O FEED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for organisk gødning, Økologisk og biodynamisk gødning, flydende gødning, og aminosyrer brancherne. Den er baseret i Schijndel, Holland.

 4. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Spanien

  Virksomheden AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, produktion af økologisk gødning, Naturgødning, biostimulater - gødning, og gødning brancherne. Den er baseret i Aielo De Malferti, Spanien.

 5. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanien

  Virksomheden VIA PORTIC AGRO.COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Naturgødning, og Naturgødning brancherne. Den er baseret i Paterna, Spanien.

 6. EFAKO AGRICULTURE

  Holland

  Virksomheden EFAKO AGRICULTURE, er en Engrossalg, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for bio-aktivatorer til humusrig jord, og Huminsyre brancherne. Den er baseret i S-Hertogenbosch, Holland.

 7. GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI

  Tyrkiet

  Virksomheden GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 8. J3C AGRI

  Frankrig

  Virksomheden J3C AGRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for økologisk gødning, og ajle brancherne. Den er baseret i Segré En Anjou Bleu, Frankrig.

 9. ORGANIC TERRA

  Ukraine

  Virksomheden ORGANIC TERRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 10. MNTP SOILS.

  Ukraine

  Virksomheden MNTP SOILS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis