• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • nåletræer

Resultater for

Nåletræer - Import eksport

 1. TECHSEALAB

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB er en bretonsk virksomhed med speciale i vegetabilske bioteknologier fra hav og land. TECHSEALAB udvikler følgende teknologier: - fremstilling af originale aktiver (udviklet med vores egne teknologier) i væskeform, fast form eller som creme af omhyggeligt udvalgte råmaterialer og fra et enestående område beliggende i det sydlige Finistère, - formulering af færdige produkter hovedsageligt til markedet for landbrug. TECHSEALAB tilbyder naturlige løsninger med alger og planter. Disse naturlige løsninger imødekommer krav fra kunder i hele verden, hvilket viser vores bestræbelse på at blive internationale aktører. Produkter fra TECHSEALAB kan anvendes til markafgrøder, men også til vinstokke, planteskoler, frugtavl og planteskoler…

 2. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVEROS MACÍAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Skovbrug, planteskoler oliventræer, Planter, Skovbrug, planteskoler palmer, dværgpalmer, træer, og quercus brancherne. Den er baseret i Carmona-Sevilla, Spanien.

 3. HD2412

  Danmark

  Dyrker du juletræer, så ved du at dine træer skal passes og plejes for at du får det bedst mulige udbytte af dem. Vi kan hjælpe dig med alt udstyr og rådgive dig i, hvordan du bruger det. Siden 1976 har HD2412 leveret redskaber og værktøj til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til planteskole og anlægsgartneri. Vi leverer skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning direkte til dig. Bestil online på vores webshop, ring 87 281 281 eller kom ind og besøg vores butik i Viborg, hvor du kan se alle vores produkter og prøve vores tøj, sko og støvler. Butikken har åbent mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15. Husk du kan bestille online i vores webshop hele døgnet - alle ordrer bliver ekspederet i butikkens normale åbningstid og sendt til dig hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at modtage vores gratis nyhedsbrev, der giver dig tips og gode idéer om nye produkter og arrangementer som fx. markvandringer og temaaftener. Du tilmelder dig nemt og hurtigt her: https: //www.hd2412.dk/nyhedsbrev

 4. ALTITUDE 500 SA

  Belgien

  Virksomheden ALTITUDE 500 SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Nåletræer, juletræer, Nåletræer, og stiklinger til nåletræer brancherne. Den er baseret i Neufchateau, Belgien.

 5. RASADNIK DJERA

  Serbien

  Virksomheden RASADNIK DJERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, Nåletræer, planter med tidlig affaldende blade, Ung planter til udplantning, og Nåletræer brancherne. Den er baseret i Veliki Siljegovac, Serbien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. P.P.H. VIRPOL

  Polen

  Virksomheden P.P.H. VIRPOL, er en Multi-Category, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for kunstige juletræer, juletræer, kunstigt træ, og juledekorationer brancherne. Den er baseret i Myszków, Polen.

 2. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Ukraine

  Virksomheden ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - træ- branchen. Den opererer også inden for Nåletræer, containere dry-box, Løvtræer, Nåletræer, og Løvtræ savet tømmer brancherne. Den er baseret i Romny, Ukraine.

 3. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgien

  Virksomheden BOOMKWEKERIJEN ARBOR, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Løvtræer og buske, Nåletræer, Løvtræer og buske, og Nåletræer brancherne. Den er baseret i Houtvenne, Belgien.

 4. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Grækenland

  Virksomheden FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for væksthuse brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 5. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Polen

  Virksomheden PERFECT GREEN - CHOINKI.COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for juletræer, og stiklinger til nåletræer brancherne. Den er baseret i Tychowo, Polen.

 1. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Frankrig

  Virksomheden EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den er baseret i Craintilleux, Frankrig.

 2. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Belarus

  Virksomheden LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for haveplanter i urtepotter med huller, og stiklinger have brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 1. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Tyskland

  Virksomheden CHRISTBAUMFARM LEBER GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for juletræer brancherne. Den er baseret i Nordrhein-Westfalen-Winterberg, Tyskland.

 2. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Tjekkiet

  Virksomheden RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den er baseret i Střítež Nad Bečvou, Tjekkiet.

 3. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Grækenland

  Virksomheden FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og grønne planter brancherne. Den er baseret i GIANNITSA, Grækenland.

 4. ROSLIN

  Ukraine

  Virksomheden ROSLIN, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Nåletræer, Havebrug, og Nåletræer brancherne. Den er baseret i Podbirtsi, Lvov Region, Ukraine.

 5. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Polen

  Virksomheden SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX'', er en Engrossalg, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for Løvtræer, og stedsegrønne brancherne. Den er baseret i Stryków, Polen.

 6. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Polen

 7. GOSPODARSTWO SZKÓŁKARSKIE ANDRZEJ KRZYSIAK

  Polen

  Virksomheden GOSPODARSTWO SZKÓŁKARSKIE ANDRZEJ KRZYSIAK, er en Multi-Category, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for stiklinger til stedsegrønne buske, stiklinger til nåletræer, og buske brancherne. Den er baseret i Spiczyn, Polen.

 8. I.T.S.

  Belgien

  Virksomheden I.T.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - træ- branchen. Den opererer også inden for Løvtræskævler, og træstammer af europæiske nåletræer brancherne. Den er baseret i Jambes, Belgien.

 1. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY

  Polen

  Virksomheden SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genplantning af skov branchen. Den opererer også inden for stiklinger til nåletræer, og skovbeplantning brancherne. Den er baseret i Choceń, Polen.

 2. PLANDOREX

  Frankrig

 3. DABROWKA

  Polen

  Prydplantegartneriet har været i drift siden 1993. Det dyrkede areal er 20 ha.Hvert år dyrker vi ca. 400.000 planter - buske, løv- og nåletræer, podede planter, lyngplanter, jordplanter.

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

 5. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tysk producent af CNC-fræsemaskiner, CNC-graveringsmaskiner, CNC-plasmaskærebrændere, vandstråleskæreanlæg samt markeringssystemer, doseringsanlæg, skæreplottere og CAD/CAM-software. Vores maskiner, der er produceret i Tyskland, kan anvendes næsten overalt. 2D-fræsning, 3D-fræsning, gravering, dosering, limning, 3D-scanning, overskæring, svejsning, plasmaskæring, vandstråleskæring, erodering og ultralydssvejsning er blot nogle af de vigtigste anvendelsesmuligheder.

 6. Q-NONWOVENS B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi tilbyder spunbond, smelteblæst, nåletrykt, lamineret eller belagt nonwoven fremstillet af PP, PET, PLA og BICO. Havetilbehør: Ukrudtskontrol, geotekstil, rodbarriere, biotekstil (bio), hamp tekstil. Vand og have: Stenforing, PVC foring, underlag. Landbrug: Afgrødeafdækninger, sukkerroeafdækning. Tæppebagside: PP eller PET spunbond, PET nåletrykt. Sengeudstyr: PP eller PET spunbond, PET nåletrykt, uld/polyester blanding thermobond. Filtrering: PP spunbond, PET spunbond. Medicinsk: PP eller PET spunbond.