• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • nåle- industrielle

Resultater for

Nåle- industrielle - Import eksport

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarié har været specialist i kugler siden 1922 og forhandler alle typer industrielle kugler på markedet. Vi er kendt for kvaliteten af vores præcisionskugler, men virksomheden leverer desuden kugler til slibning og kugler til knusning. Vi tilbyder følgende præcisionskugler: Præcisionskugler i stål, rustfrit stål og plast samt andre præcisionskugler (kugler i wolframcarbid, keramikkugler, glaskugler, bronze- og messingkugler). Præcisionskugler i stål og rustfrit stål defineres ved deres nominelle diameter, det råmateriele, de er fremstillet af, og deres præcisiongrad. Kugler til knusning og kugler til slibning: Vores lagerudvalg omfatter hovedsageligt kugler i stål, rustfrit stål og glas. Vores teknikere og salgspersonale står til kundens rådighed for yderligere oplysninger eller for et pristilbud. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

 2. SCHMETZ SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Virksomheden SCHMETZ SWITZERLAND AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåle, industrielle branchen. Den er baseret i Tägerschen, Schweiz.

 3. AXFIL

  Frankrig

  Virksomheden AXFIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåle, industrielle branchen. Den er baseret i L'aigle, Frankrig.

 4. F. & H. ENGEL A.G.

  Schweiz

  Virksomheden F. & H. ENGEL A.G., er en Engrossalg, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Stål, rå, Nåle, industrielle, Kroge, metal-, Beslag, bygge og anlæg, Stål, rå, Nåle, industrielle, Kroge, metal-, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Biel-Bienne, Schweiz.

 5. WOLFGANG HABERMANN

  Tjekkiet

  Virksomheden WOLFGANG HABERMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåle, industrielle branchen. Den er baseret i 56301, Lubník, Tjekkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den opererer også inden for Nåle, industrielle, Nåle til sprøjter, Nåle, industrielle, og Nåle til sprøjter brancherne. Den er baseret i Schwabach, Tyskland.

 2. ENTACO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ENTACO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåle til sprøjter branchen. Den opererer også inden for Nåle, industrielle, og Nåle, industrielle brancherne. Den er baseret i Studley, Det Forenede Kongerige.

 3. FIEDLER SA

  Schweiz

  Virksomheden FIEDLER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Ure og urtilbehør, Nåle, industrielle, Ure og urtilbehør, og Nåle, industrielle brancherne. Den er baseret i Carouge, Schweiz.

 4. GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA

  Portugal

  Virksomheden GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Nåle, industrielle, og Nåle, industrielle brancherne. Den er baseret i Valadares, Portugal.

 5. NEEDLE & TACKLE CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NEEDLE & TACKLE CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Nåle, industrielle, og Nåle, industrielle brancherne. Den er baseret i Studley, Det Forenede Kongerige.

 1. GROZ-BECKERT U.K. LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GROZ-BECKERT U.K. LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Nåle, industrielle, og Nåle, industrielle brancherne. Den er baseret i Wigston, Det Forenede Kongerige.

 2. SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Nåle, industrielle, og Nåle, industrielle brancherne. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 1. STEIN TRADE D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden STEIN TRADE D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Nåle, industrielle branchen. Den er baseret i Trzin, Slovenien.

 2. ZENOBI S.U.R.L.

  Italien

 3. LAMMERTZ INDUSTRIENADEL GMBH

  Tyskland

 4. FURLAN RAPPRESENTANZE SNC DI FURLAN CLAUDIO & C.

  Italien

 5. BASTA HOLDINGS LTD

  Irland

 6. CASTLE INDUSTRIES LTD

  Det Forenede Kongerige

 7. HAASE E KUHN PORTUGUESA - AGULHAS TEXTEIS, UNIPESSOAL, LDA.

  Portugal

 8. PHARMACIE DE PORT-VALAIS SA

  Schweiz

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS er en producent af særlige kemikalier til et udvalg af industrielle brancher, såsom smøremidler og væsker til metalarbejde, særlige emulgatorpakker, Stivelseslim rheologimodifikatorer, automobilkemikalier, mineralolie- og silikoneolieemulgatorer, silikone og non-silikone skumdæmpere, oleokemikalier, behandlingsolier og additiver til tekstiler, antisapbejdse til træ, OAT- og IAT-rusthæmmere til kølevæske og varmeoverførselsvæsker, væsker til hydraulikbremser, slidstærke additiver, særlig og råvare ester. Vi udvikler skræddersyede kemiske produkter og løsninger til vores kunder. Vi er især specialiseret inden for følgende produkter; Opløselig mineralolieemulgatorpakke, blandeolie og kegleolie emulgatorpakke, pakke med opløsningsmiddelsemulgator til bomuldsopsamlere, emulgatorpakke til strikkeolie, rusthæmmere til kølervæske og industrielle kølevæsker, Dot 3 og Dot 4 hydraulikbremsevæske emulgatorpakke, semisyntetiske væsker til metalarbejde til multimetalmaskiner osv.

 2. LELI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores firma mere end tres års erfaring og en strålende fremtid. Vi har siden 1950 arbejdet inden for distributionen af bevægelsessystemer og vi tilbyder support og vedligeholdelsestjenester til montering, styring og diagnostik. Vi har altid været kendt for vores professionalisme, kompetence, effektivitet og opmærksomhed på kundeproblemer. En tradition, som fornyer sig hver dag i sin søgen efter sektorens mest autoritative og innovative mærker, som vi udvælger for altid at kunne tilbyde vores kunder en service på allerhøjeste niveau. Vi er desuden i stand til at imødekomme ethvert behov på rekordtid takket være vores velassorterede og opdaterede magasin. Kvalitet, erfaring og passion. Det er de ingredienser, som giver os mulighed for at gøre en forskel, selv i de mest komplekse situationer og at opbygge stærke og varige forhold til vores kunder.

 3. CROSA SERVIZI INDUSTRIALI

  Italien

  Virksomheden CROSA SERVIZI INDUSTRIALI, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Alba, Italien.

 4. TIVER S.A.S. DI VERZINI DINO & C.

  Italien

  Virksomheden TIVER S.A.S. DI VERZINI DINO & C., er en Detailsalg, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Hjul, rullehjul og ruller, og Lejer - kugle-, nåle- og rulle- brancherne. Den er baseret i Caldiero, Italien.

 5. CRAFT BEARINGS

  Litauen

  Virksomheden CRAFT BEARINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, industrielle lejer, Kugllejestål, og Lejer, kugle- brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 6. EMPORIO DEL CUSCINETTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EMPORIO DEL CUSCINETTO S.R.L., der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Hjul, rullehjul og ruller, Industrielle beslag, og Hjul, rullehjul og ruller brancherne. Den er baseret i Ponte San Nicolo', Italien.

 7. MATTHIAS WENDLAND

  Tyskland

  Virksomheden MATTHIAS WENDLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Industrielle beslag, Hjul, rullehjul og ruller, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Beslag, bygge og anlæg, Industrielle beslag, Hjul, rullehjul og ruller, og Lejer - kugle-, nåle- og rulle- brancherne. Den er baseret i Sulingen, Tyskland.

 8. INGENIEURBÜRO FISCHER UND HEISSWOLF GES. BERATENDER INGENIEURE MBH

  Tyskland

  Virksomheden INGENIEURBÜRO FISCHER UND HEISSWOLF GES. BERATENDER INGENIEURE MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Lofter, Gulve, industrielle, Bygningsarbejde, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Lofter, Gulve, industrielle, og Bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 9. F.A.I. FORNITURE ARTICOLI INDUSTRIALI ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden F.A.I. FORNITURE ARTICOLI INDUSTRIALI ( S.N.C. ), er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Industrielle beslag, og Lejer - kugle-, nåle- og rulle- brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 10. ZHL LOŽISKA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ZHL LOŽISKA S.R.O., er en Distributør, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for industrielle lejer brancherne. Den er baseret i Třanovice, Tjekkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis