• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mousserende vine

Resultater for

Mousserende vine - Import eksport

 1. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Landbrugsbedriften CASERE kendetegnes af den privilegerede position i området omkring San Stino di Livenza (Venezia), helt inde i D.O.C. zonen Lison - Pramaggiore. Takket være jordens særlige beskaffenhed har den frugtbare bearbejdning ført frem til vine, såvel hvide som røde, af høj kvalitet. Og dette engagement er blevet anerkendt af landsorganisation af frivillige sammenslutninger af italienske vinproducenter "Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore", der bedømmer otte vigtige egenskaber. Erfaringen med vin, som kendetegner os, leder os stødt frem langs vejen med naturlig udvælgelse af druerne og perfekt harmoni mellem jord og klima. En produktionsproces, som vi følger med omhu og opmærksomhed, fra dyrkning til den afsluttende emballering, for at garantere autentiske produkter med en uforlignelig bouquet af højere klasse.

 2. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920, der ligger i Cuso, er grundlagt i 1920 af familien Giovanni Iannellas forfader og havde oprindeligt en produktion, der var begrænset til kun 50 hl vin. De producerede vine var Aglianico (som gjorde denne lille sannita landsby berømt efter anerkendelsen af DOC (AOC)) og Coda di volpe. Halvfemserne markerede et vigtigt vendepunkt,

 3. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Kypern

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. er en familieejet vindistributør, som er forpligtet til indkøb og eksport af de bedste vine fra Argentina, Chile, New Zealand, Australien og Sydafrika. Med en dedikation til kvalitet og autenticitet bruger en mosaik af smag og oplevelser til vinentusiaster verden over. Vi giver kunderne udvalgte vine, samtidig med vi arbejder på at etablere pålidelige og indbringende partnerskaber verden over, baseret på vores fokus og opmærksomhed. Kontakt vores team i dag for at lære mere om vores vine!

 4. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, Vine - Trentino-Alto Adige, mousserende vine, Vine efter champagnemetoden, vinproduktion, Vine - Trentino-Alto Adige, vinforretninger, skummende, og musserende vine engros brancherne. Den er baseret i Lana, Italien.

 5. AG VINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Bordeaux, Champagne og mousserende vine, Vine - Italien, vin engros, fransk vin, Vine - Bordeaux, Mousserende vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DOMAINE DE MONT-AIGU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE DE MONT-AIGU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Frankrig, Drikkevarer - import-eksport, Côtes du Rhône, Mousserende vine, Økovine, Vine - Frankrig, Drikkevarer - import-eksport, og vineksportør brancherne. Den er baseret i Orange, Frankrig.

 2. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italien

  "Castello di Roncade" er et af de mest karakteristiske udtryk for de venetianske traditioner kultur. Vores bed and breakfast ligger i en lille solbeskinnet landsby i provinsen Treviso kun etpar minutter fra Venedigprovinsen. At ankomme til Chateau de Roncade er som at træde ind i et eventyr. Den majestætiske renæssancebygning er en tro kopi af oldtidens arkitektur, og ruinerne af de gamle borgmure har overlevet tidens tand. Slottets lokaler er det ideelle sted for forretningsmøder, seminarer og konferencer. Men det er især i forbindelse med bryllupper og andre store begivenheder, at den udendørs veranda og de to stuer, der er placeret over kælderen og villaens store festsal, bedst udtrykker stedets stemningsfulde magt. Ud over at modtage arrangementer tilbyder vi desuden en række dejlige lejligheder, hvor gæsterne kan nyde et ophold på slottet med morgenmad inkluderet. Vi fremstiller også fremragende kvalitetsvine i vores vinkældre.

 3. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Landbrugsvirksomheden Le Mire di Refrontolo producerer en fortræffelig Prosecco DOGC. En Prosecco-ejendom hvor moderne vinfremstillingsfaciliteter gør det muligt at realisere en blid presning, efterfulgt af mostgæring i temperaturkontrollerede kar og efterfølgende den sekundære gæring i forseglede beholdere. Produktion og smagning. Højt oppe ved kysten i Mire, i kommunen Refrontolo, har familien Liessi produceret vin i tre generationer. Fine vine som er typiske for deres område med en elegant image og stor smag. Top kvalitetsvine fra druer fra bakkerne i Conegliano-Valdobbiadene, lavet med passion og professionalisme. Mellem de mest kendte: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Rødvin på fad IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Salg af vin på fad og på flaske. Internetside www.proseccolemire.it.

 4. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belarus

  "Fabrik i Minsk, der producerer mousserende vin, anses for at være flagskibet i vinindustrien i Hviderusland og en af ​​de bedste virksomheder i branchen i SNG. Virksomheden producerer champagne og mousserende vine af høj kvalitet og har gennem hele dens arbejde været det eneste anlæg i Republikken Hviderusland, som har mestret den mest komplicerede teknologi til produktion af mousserende vine. Vinproducenter i Minsk følger nøje traditionerne inden for klassisk vinproduktio og, bruger kun råvarer af høj kvalitet.

 5. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

  Italien

  Vi har været vinproducenter i generationer og ønsker at omdanne vores drue og påfylde vores flasker med noget, der repræsenterer os. En vin, der indeholder familiens gamle erfaring med produktion af druer til Prosecco og en vinfremstillingsfilosofi, der søger at minimere antallet af ønologiske indgreb. Vi sørger personligt for hele fremstillingsprocessen og omdannelsen og koncentrerer os om at opnå et produkt af den højeste kvalitet.

 1. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på Valdobbiadene bakkerne, og som producerer den berømte "prosecco" DOCG fra Valdobbiadene, producerer omkring 800.000 flasker om året fordelt mellem perlende prosecco, klassisk vin til alle lejligheder og alle tidspunkter på dagen, en perlende prosecco Ruralia fremstillet ved traditionelle metoder, og som er frugten af en omhyggelig udvælgelse af druer og en udsøgt vinfremstilling.

 2. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Historien om Lambrusco har altid fascineret digtere og forfattere af den klassiske æra (Virgil, Cato), som i deres værker taler om "amerikansk vin" (Labrusca Vitis), en vild druesort, der producerer frugt med bitter smag. Lambrusco, en mousserende rødvin med en klar rubinrød farve, der serveres ved en temperatur på 12-14° C for at få fuld glæde af dens duft og smag, stammer fra Modena og er blevet spredt på nationale og internationale markeder.

 1. LUVIT & LUMOE'

  Italien

  Virksomheden LUVIT & LUMOE', er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mousserende vine branchen. Den opererer også inden for prosecco di valdobbiadene, typiske italienske vine, og rødvine brancherne. Den er baseret i Borso Del Grappa, Italien.

 2. AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mousserende vine branchen. Den opererer også inden for bordvine brancherne. Den er baseret i Elda, Spanien.

 3. F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C.

  Italien

  Virksomheden F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C., er en Detailsalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, vindyrkende virksomheder, vinproduktion, og Mousserende vine brancherne. Den er baseret i Marsala, Italien.

 4. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Holland

  Virksomheden WIJNHANDEL GRAND CAVE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for fransk vin, rengøring kloakker, og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Yerseke, Holland.

 5. ALHAMBRA

  Belgien

  Virksomheden ALHAMBRA, er en Engrossalg, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Frankrig, Vine - Moselle - Saar - Ruwer, Mousserende vine, Vine - Madeira, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 6. DOMAINE VITICOLE GRAFÉ WUYTS

  Belgien

  Virksomheden DOMAINE VITICOLE GRAFÉ WUYTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for hvidvine, rødvine, mousserende vine, og musserende vin brancherne. Den er baseret i La Bruyère, Belgien.

 7. RELAIS DES CAVES

  Luxembourg

  Virksomheden RELAIS DES CAVES, er en Distributør, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Vine, Mousserende vine, Vine, champagne, Vine - Bordeaux, og Mousserende vine brancherne. Den er baseret i Moutfort, Luxembourg.

 8. TENUTA CAVALIER

  Italien

  Virksomheden TENUTA CAVALIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mousserende vine branchen. Den er baseret i Sant'angelo All'esca, Italien.

 1. ENOTECA B&R BEVANDE

  Italien

  Virksomheden ENOTECA B&R BEVANDE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for oenotek, øl, likører, og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 2. UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS

  Grækenland

  Virksomheden UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Grækenland branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, vindyrkning, regionalvin, Mousserende vine, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Samos, Grækenland.

 3. GLOBAL WINES - DÃO SUL

  Portugal

  Virksomheden GLOBAL WINES - DÃO SUL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for mousserende vine, og Vine - Portugal brancherne. Den er baseret i Carregal Do Sal, Portugal.

 4. DISTILLERIE OTHON SCHMITT

  Luxembourg

  Virksomheden DISTILLERIE OTHON SCHMITT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Vine, champagne, Vine, mousserende vine, og vinsmagning brancherne. Den er baseret i Hellange, Luxembourg.

 5. BONDANI & CIE

  Luxembourg

  Virksomheden BONDANI & CIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Ost, mousserende vine, Ost, Italiensk pålæg, og Grappa brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 6. LA RIOJA

  Luxembourg

  Virksomheden LA RIOJA, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Konserves, mousserende vine, Spiritus, spansk skinke, og Konserves brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 7. MIG'S WORLD WINES

  Belgien

  Virksomheden MIG'S WORLD WINES, er en Detailsalg, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Frankrig, Mousserende vine, frugtøl, Vine - Spanien, Vine - Frankrig, og Mousserende vine brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Portugal

  Virksomheden MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Champagne og mousserende vine branchen. Den opererer også inden for søde likører, Vine - Portugal, agenter og repræsentanter i vin, og mousserende vine brancherne. Den er baseret i Braga, Portugal.

 9. STEFAN MEIER KG -TABAKWAREN & WHISKY-

  Tyskland

  Virksomheden STEFAN MEIER KG -TABAKWAREN & WHISKY-, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Champagne og mousserende vine, Mousserende vine, Vine - Frankrig, Spiritus, Champagne og mousserende vine, Mousserende vine, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 10. SEKTKELLEREI SIEBEN

  Tyskland

  Virksomheden SEKTKELLEREI SIEBEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine, Champagne og mousserende vine, Mousserende vine, Spiritus, Vine, Champagne og mousserende vine, og Mousserende vine brancherne. Den er baseret i Dorsheim, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis