• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mousserende vine

Resultater for

Mousserende vine - Import eksport

 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by Europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920, der ligger i Cuso, er grundlagt i 1920 af familien Giovanni Iannellas forfader og havde oprindeligt en produktion, der var begrænset til kun 50 hl vin. De producerede vine var Aglianico (som gjorde denne lille sannita landsby berømt efter anerkendelsen af DOC (AOC)) og Coda di volpe. Halvfemserne markerede et vigtigt vendepunkt,

  Hjemmeside Open In New icon
 2. AZIENDA VINICOLA F.LLI CASETTA

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. GRANDS VINS DE GIRONDE

  Frankrig

  Grands Vins de Gironde begyndte tilbage i 1820 med grundlæggelsen af Maison De Luze, en pioner inden for Bordeaux vine. I dag har GVG-gruppen samlet alle sine kompetencer og redskaber til at udvælge, kombinere, udvikle, aftappe, opbevare, designe og markedsføre vine. Med et solidt ry rangerer GVG blandt de 10 største procudenter af Bordeaux vine, og vi eksporterer hvert år mere end 30 millioner flasker til 75 lande. GVG-gruppen tilbyder følgende produkter til sine 2.300 kunder: - et stort sortiment af vine med over 350 produkter med slotsmærker eller mærkenavne for 90 % af Bordeaux vinene (alle er oprindelsesmærkede) - et prestigefyldt udbud af klassificerede årgangsvine - en serie mousserende vine - en service med fremstilling på bestilling, der kan tilpasses 100 %. Medarbejderne hos GRANDS VINS DE GIRONDE kan imødekomme alle behov inden for Bordeaux vine eller fra andre steder, mousserende eller ikke, i Frankrig og internationalt.

 4. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italien

  "Castello di Roncade" er et af de mest karakteristiske udtryk for de venetianske traditioner kultur. Vores bed and breakfast ligger i en lille solbeskinnet landsby i provinsen Treviso kun etpar minutter fra Venedigprovinsen. At ankomme til Chateau de Roncade er som at træde ind i et eventyr. Den majestætiske renæssancebygning er en tro kopi af oldtidens arkitektur, og ruinerne af de gamle borgmure har overlevet tidens tand. Slottets lokaler er det ideelle sted for forretningsmøder, seminarer og konferencer. Men det er især i forbindelse med bryllupper og andre store begivenheder, at den udendørs veranda og de to stuer, der er placeret over kælderen og villaens store festsal, bedst udtrykker stedets stemningsfulde magt. Ud over at modtage arrangementer tilbyder vi desuden en række dejlige lejligheder, hvor gæsterne kan nyde et ophold på slottet med morgenmad inkluderet. Vi fremstiller også fremragende kvalitetsvine i vores vinkældre.

 5. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Landbrugsvirksomheden Le Mire di Refrontolo producerer en fortræffelig Prosecco DOGC. En Prosecco-ejendom hvor moderne vinfremstillingsfaciliteter gør det muligt at realisere en blid presning, efterfulgt af mostgæring i temperaturkontrollerede kar og efterfølgende den sekundære gæring i forseglede beholdere. Produktion og smagning. Højt oppe ved kysten i Mire, i kommunen Refrontolo, har familien Liessi produceret vin i tre generationer. Fine vine som er typiske for deres område med en elegant image og stor smag. Top kvalitetsvine fra druer fra bakkerne i Conegliano-Valdobbiadene, lavet med passion og professionalisme. Mellem de mest kendte: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Rødvin på fad IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Salg af vin på fad og på flaske. Internetside www.proseccolemire.it.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Belarus

  "Fabrik i Minsk, der producerer mousserende vin, anses for at være flagskibet i vinindustrien i Hviderusland og en af ​​de bedste virksomheder i branchen i SNG. Virksomheden producerer champagne og mousserende vine af høj kvalitet og har gennem hele dens arbejde været det eneste anlæg i Republikken Hviderusland, som har mestret den mest komplicerede teknologi til produktion af mousserende vine. Vinproducenter i Minsk følger nøje traditionerne inden for klassisk vinproduktio og, bruger kun råvarer af høj kvalitet.

 2. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

  Italien

  Vi har været vinproducenter i generationer og ønsker at omdanne vores drue og påfylde vores flasker med noget, der repræsenterer os. En vin, der indeholder familiens gamle erfaring med produktion af druer til Prosecco og en vinfremstillingsfilosofi, der søger at minimere antallet af ønologiske indgreb. Vi sørger personligt for hele fremstillingsprocessen og omdannelsen og koncentrerer os om at opnå et produkt af den højeste kvalitet.

 3. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på Valdobbiadene bakkerne, og som producerer den berømte "prosecco" DOCG fra Valdobbiadene, producerer omkring 800.000 flasker om året fordelt mellem perlende prosecco, klassisk vin til alle lejligheder og alle tidspunkter på dagen, en perlende prosecco Ruralia fremstillet ved traditionelle metoder, og som er frugten af en omhyggelig udvælgelse af druer og en udsøgt vinfremstilling.

 4. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Historien om Lambrusco har altid fascineret digtere og forfattere af den klassiske æra (Virgil, Cato), som i deres værker taler om "amerikansk vin" (Labrusca Vitis), en vild druesort, der producerer frugt med bitter smag. Lambrusco, en mousserende rødvin med en klar rubinrød farve, der serveres ved en temperatur på 12-14° C for at få fuld glæde af dens duft og smag, stammer fra Modena og er blevet spredt på nationale og internationale markeder.

 5. LUVIT & LUMOE'

  Italien

 1. AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L.

  Spanien

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO SOCIETA' SEMPLICE AGRICOLA

  Italien

 3. F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C.

  Italien

 4. CANTINE MANESSI GIANLUIGI & ALESSANDRO S.N.C.

  Italien

 5. AZIENDA AGRICOLA S. LUCIA E PALETRO S.S.

  Italien

 6. LA RIOJA

  Luxembourg

 7. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Portugal

 8. RELAIS DES CAVES

  Luxembourg

 9. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Holland

 10. GLOBAL WINES - DÃO SUL

  Portugal

 1. DISTILLERIE OTHON SCHMITT

  Luxembourg

 2. ALHAMBRA

  Belgien

 3. BONDANI & CIE

  Luxembourg

 4. CHAMPAGNE GOSSET SA

  Frankrig

 5. MIG'S WORLD WINES

  Belgien

 6. ENOTECA B&R BEVANDE

  Italien

 7. DOMAINE VITICOLE GRAFÉ WUYTS

  Belgien

 8. TENUTA CAVALIER

  Italien

 9. UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS

  Grækenland

 10. RIGO GROUP

  Frankrig