• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • motorer og dele

Resultater for

Motorer og dele - Import eksport

 1. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi projekterer og producerer helt propper til tanke, mekaniske niveauindikatorpropper, indbygningsnicher og påfyldningsstudser til tanke i Italien. Vi råder desuden over et bredt sortiment af reservepropper til brændstoftanke. Den opnåede erfaring, den professionalisme, vi anvender i projekteringen og den løbende forskning i innovativ teknologi og innovativt design, har gjort os til et af de vigtigste referencepunkter inden for branchen på både nationalt og internationalt plan.

 2. ASPINA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASPINA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, Motorer med reduktionsgear, Elektriske motorer - dC, Elektriske motorer og dele, automatisering kontorer, Motorer med reduktionsgear, Elektriske motorer - dC, slangepumper, og Stepmotorer brancherne. Den er baseret i Eschborn, Tyskland.

 3. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 4. LEROY SOMER

  Frankrig

  LEROY-SOMER er en førende specialist på verdensplan inden for drivsystemer og udvikler og fremstiller elektriske motorer, gearmotorer og elektroniske trinløse gear. Vores brede produktudvalg gør os i stand til at afhjælpe behov i diverse industrisektorer. LEROY SOMER har udviklet en produktlinje til alle aktiviteter, hvor der er brug for at overføre en bevægelse eller producere elektrisk energi. Denne ekspertise gør os i stand til at tilbyde design efter kundens specifikationer. Med motorerne fra Leroy Somer kan du øge din produktivitet ved at optimere dit energiforbrug samt forlænge dine maskiners levetid. Ud over salg af elektriske motorer sørger vores ingeniører og teknikere desuden for vedligeholdelse og reparationer hos kunden døgnet rundt i hele Frankrig. Vores brede netværk (med et servicecenter cirka hver 100 km) er med til at forebygge uforudsete risici.

 5. HANS HESS AUTOTEILE GMBH

  Tyskland

  Siden 1929 har HESS Motorentechnik leveret detail- og værkstedskunder med kvalitetsreservedele, lige fra serieleverandørere til bilproducenter. Det startede oprindeligt med handel med stempelringe, men efter den 2. verdenskrig, blev sortimentet udvidet med motor- og sliddele. Sortimentet er blevet udvidet med værktøjsartikler og produkter fra værkstedsudstyr. Førsteklasses sortiment med OEM-standard. Stort sortimentudvalg med mere end 130.000 reservedele. Hurtig og moderne logistik. Uddannede specialister. Vi lægger stor vægt på at have et konstant tilgængeligt og bredt produktsortiment, der altid er klar til vores kunder. For at sikre dette, leverer vi til vores regionale leveringsområde op til 6 gange om dagen, med en af vores 150 køretøjer fra vores egen flåde. Derudover arbejder vi med pålidelige logistikpartnere, der garanterer pakkelevering, eller levering den følgende dag.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DM AUTOTEKNIK APS

  Danmark

  Autoværksted i Roskilde. Hos DM autoteknik tilbyde vi alle former for autoreparation af høj kvalitet. Vi lover, du vil opleve en god behandling og resultater, der ikke tåler sammenligning. Vores autoværksted er beliggende centralt i Roskilde tæt på Roskilde Forbrænding. På vores autoværksted i Roskilde står vi klar med dygtige mekanikere til at reparerer din bil. Og vi tager selvfølgelig i mod alle sags biler og opgaver med kyshånd. Vi er eksperter i el- og hybridbiler. Vi har alle de kompetencer og udstyr, der skal til for at kunne varetage enhver reparation af din el- eller hybridbil. Faktisk er vi, som nogle af de eneste danske værksteder, der har specialiseret sig inden for det område.

 2. MERKES GMBH - SMALL MOTORS

  Tyskland

  Synkronservomotorer og IE4+ standardmotorer fra europæisk produktion i en standardiseret og kundespecifik version - små motorer til små løsninger.

 3. ECONOVEDADES IDI / DESCARBONIZADORAS

  Spanien

  Vi er førende på det spanske og europæiske marked. Mere end 300 værksteder har allerede valgt at samarbejde med os, og de bedste mærker stoler på vores teknologi.

 4. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Østrig

  Virksomheden MOTOR & GETRIEBE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Motorer, gearsystemer, og motorer brugte brancherne. Den er baseret i Niedernsill, Østrig.

 5. ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S)

  Litauen

  Virksomheden ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S), er en Detailsalg, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Cylinderhoveder brancherne. Den er baseret i Padvariai, Litauen.

 1. LLS ITES

  Belarus

  Virksomheden LLS ITES, er en Engrossalg, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. OJSC MINSK MOTOR PLANT

  Belarus

  Virksomheden OJSC MINSK MOTOR PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for lydløse generatorenheder, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, støberier aluminium, og dieselmotorer til motorkøretøjer brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 1. OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L

  Spanien

  Virksomheden OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Esquiroz, Spanien.

 2. SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L., der opererer inden for Elektriske motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Motorer og dele, Pumper, motorer, elektriske, pumper, Motorer og dele, og Pumper brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 3. CENTRO TURBO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CENTRO TURBO S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, motorer, elektriske, kompressorer, og Elektriske motorer og dele brancherne. Den er baseret i Forli', Italien.

 4. STRUCK TURBOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STRUCK TURBOTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Standard ombytningsgearkasser, benzinmotorer, og Cylinderhoveder brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. DEROBA GBR

  Tyskland

  Virksomheden DEROBA GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Zerbst / Anhalt, Tyskland.

 6. ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for hjul, tandhjulsforbindelser- tandstængeer, fabrikation af mekaniske emner, og reservedele til koblinger brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY

  Holland

  Virksomheden DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY, er en Distributør, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for skibsmotorer brancherne. Den er baseret i Arnhem, Holland.

 8. HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. ZANONI RETTIFICHE

  Italien

  Virksomheden ZANONI RETTIFICHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, reservedele til industrimotorer, reparation af elektriske motorer, Elektriske motorer og dele, og slibemaskiner til motorer brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni, Italien.

 2. MERCAN GASKET

  Tyrkiet

  Virksomheden MERCAN GASKET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reservedele til lastbiler og trailere branchen. Den opererer også inden for Motorer og dele, ombytning af lastbil, ekstra motor, og Motorer og dele brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. JURGAL. JERZY UCHMAN

  Polen

  Virksomheden JURGAL. JERZY UCHMAN, er en Multi-Category, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for reparation af motorer og komponenter, afretning af motorer til industrien, ultralydskar, og vask med ultralyd brancherne. Den er baseret i Mikołów, Polen.

 4. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Tyrkiet

  Virksomheden PROXMANN PISTON & LINER & RING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reservedele til dieselmotorer branchen. Den opererer også inden for Stempelringe, Motorer og dele, Cylinderløbebøsninger, Stempelringe, og Motorer og dele brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. FPT INDUSTRIAL SPA

  Italien

  Virksomheden FPT INDUSTRIAL SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Motorer, skibs-, Motorer, skibs-, og landbrugsmotorer brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 6. NATAMAK AUTOMOTIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden NATAMAK AUTOMOTIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. GENEXPORT CO INT'L INC.

  Forenede Stater

  Virksomheden GENEXPORT CO INT'L INC., er en Multi-Category, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Motorer og dele, og Motorer og dele brancherne. Den er baseret i Los Angeles, Forenede Stater.

 8. ELEKTROMOTORS BANE

  Serbien

  Virksomheden ELEKTROMOTORS BANE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for motorer, elektriske, vibrationsmotorer, frekvensomformere, og vifter brancherne. Den er baseret i Belgrade, Serbien.

 9. RECAMBIOS ELECTRODOMESTICOS

  Spanien

  Virksomheden RECAMBIOS ELECTRODOMESTICOS, er en Distributør, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. HSD SPA

  Italien

  Virksomheden HSD SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Motorer og dele, Elektriske motorer og dele, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Motorer og dele, Elektriske motorer og dele, elektriske dorne med høj hastighed, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Gradara, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Motorer og dele - Import eksport

Antal resultater

10.815 Virksomheder